Feestelijke opening Faceland Hilversum

8 december 2020

Op 10 december opent Faceland feestelijk haar nieuwe vestiging in Hilversum. Faceland is een internationale kliniekketen voor injectables en cosmetische chirurgie met een eenvoudig en succesvol business model. De Faceland filosofie is: cliënten blij maken met meer dan ze verwachten voor minder dan ze denken. Daarmee werd Faceland de eerste kliniekketen van Nederland en sindsdien groeien ze snel. Met name de scherpe prijsstrategie zorgt ervoor dat injectables behandelingen toegankelijk worden voor veel mensen. 

Feestelijke opening Faceland Hilversum

Plastisch Chirurg Stijn Bauland

Faceland opende in 2013 haar eerste kliniek in Nederland. Plastisch chirurg Stijn Bauland is mede oprichter en mede eigenaar van Faceland. Dr. Bauland heeft jarenlang in het ziekenhuis gewerkt, op de afdeling plastische chirurgie van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen. Sinds 2017 focust hij zich volledig op Faceland.

Zoek, vergelijk en boek

Cosmetisch arts Muriëlle van Engelen

Cosmetisch arts Muriëlle van Engelen is de arts van dienst op de nieuwe locatie in Hilversum. Drs. Van Engelen studeerde van 2008-2015 geneeskunde aan de universiteit van Amsterdam. Na het behalen van haar master of Science (MSc) werkte zij tot 2017 als ANIOS op de afdeling chirurgie in het Ter Gooi Ziekenhuis in Hilversum. Daarna startte Drs. van Engelen haar carrière als cosmetisch arts met een interne opleiding bij Faceland. Inmiddels is zij één van de meest ervaren artsen van Faceland en werkt zij op de locatie Faceland Utrecht, en nu dus op de nieuwe vestiging in Hilversum.

Eind 2020 werken meer dan 30 artsen, verpleegkundigen en plastisch chirurgen verdeeld over de 17 Faceland vestigingen. Ter ere van de opening van Faceland Hilversum zijn er vanaf 10 december speciale openingsdeals. 

Lees verder:
Lip flip

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt