LOGO zwart

Faceland Utrecht

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniekketen voor injectables en chirurgie. Faceland groeit sneller dan ooit tevoren maar de filosofie blijft altijd voorop staan: Cliënten en patiënten blij maken met meer dan ze verwachten voor minder dan ze denken.
Faceland hanteert een gediferentieerde prijsstrategie. Op deze website staan de injectables tarieven van de Behandelaars.

Faceland Utrecht uit Utrecht is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Chirurgie
Kliniek opgericht
2010
Adres
Franciscusdreef 38C, Utrecht
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Janne van Avendonk
Drs. Janne van Avendonk
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Dania Alissa
Drs. Dania Alissa
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Sahgul Genc-Hanci
Drs. Sahgul Genc-Hanci
+ 2 meer
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Suzanne van Soest-Valkenet
Drs. Suzanne van Soest-Valkenet
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Aman Van den Eertwegh
Drs. Aman Van den Eertwegh
Functie
-
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Mila Negojevic
Mila Negojevic
Functie
Verpleegkundige
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Katie Van der Knaap
Katie Van der Knaap
Functie
Verpleegkundige
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Michelle Alders
Drs. Michelle Alders
Functie
-
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Sjobha van den Berg
Drs. Sjobha van den Berg
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Mustafa Mahli
Dr. Mustafa Mahli
+ 4 meer
Functie
-
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Tahmina Rahimi
Drs. Tahmina Rahimi
Functie
-
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Ellen De Jong
Ellen De Jong
Functie
Verpleegkundige
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Faceland Utrecht Reviews

4.6
164 reviews
Op de academy dag heb ik mijn lippen voor de 5e keer binnen een jaar laten opvullen. Ik heb aangegeven dat de Belotero bij mij helaas snel verdwijnt. Samen met de arts en supervisor hebben we een plan gemaakt om te proberen te voorkomen dat de Belotero langer blijft zitten. Eerst zijn er 3D contouren met Belotero Intense ingebracht waardoor er al vollere lip... Toon meer »
Op de academy dag heb ik mijn lippen voor de 5e keer binnen een jaar laten opvullen. Ik heb aangegeven dat de Belotero bij mij helaas snel verdwijnt.
Samen met de arts en supervisor hebben we een plan gemaakt om te proberen te voorkomen dat de Belotero langer blijft zitten. Eerst zijn er 3D contouren met Belotero Intense ingebracht waardoor er al vollere lippen werden gecreëerd. Daarna volgde de “gewone” Belotero 1ml. Er is ruim de tijd genomen en het resultaat is veel mooier en anders dan de andere keren. Mijn omgeving zegt dit ook! Ik ben vooralsnog heel blij met het resultaat en hoop er nog lang van te kunnen genieten. Toon minder »
Chiara Alana
20 januari 2023 13:01
Een consult gehad bij Katie. Vriendelijke en deskundige vrouw. Daarna besloten een behandeling te doen (Botox). Katie gaf advies en wilde vooral voor zo natuurlijk mogelijk gaan. Hier voelde ik mij ook prettig bij. De prikjes zijn niet prettig qua gevoel, maar het vervelende gevoel duurt kort. Nu 4 dagen na de behandeling ben ik erg tevreden met het resultaa... Toon meer »
Een consult gehad bij Katie. Vriendelijke en deskundige vrouw. Daarna besloten een behandeling te doen (Botox). Katie gaf advies en wilde vooral voor zo natuurlijk mogelijk gaan. Hier voelde ik mij ook prettig bij. De prikjes zijn niet prettig qua gevoel, maar het vervelende gevoel duurt kort. Nu 4 dagen na de behandeling ben ik erg tevreden met het resultaat (frons, kraaienpootjes en wenkbrauw lift) zorgen voor een mooie open blik. Toon minder »
E
11 december 2022 07:07
Mijn lip was al van zichzelf scheef, dit heeft ze niet kunnen corrigeren. Hiervoor ben ik wel gewaarschuwd. De volgende keer dat ik kwam omdat ik niet tevreden was moest ik zelf betalen om te corrigeren, ik ga niet het risico nemen dat dezelfde persoon die mijn lippen niet kan corrigeren het weer te laten proberen tegenover hetzelfde bedrag. Ook het advies g... Toon meer »
Mijn lip was al van zichzelf scheef, dit heeft ze niet kunnen corrigeren. Hiervoor ben ik wel gewaarschuwd. De volgende keer dat ik kwam omdat ik niet tevreden was moest ik zelf betalen om te corrigeren, ik ga niet het risico nemen dat dezelfde persoon die mijn lippen niet kan corrigeren het weer te laten proberen tegenover hetzelfde bedrag. Ook het advies gesprek was erg kort en had duidelijker gekund. Bijvoorbeeld een paar foto's klaar hebben staan is wel handig! Verder was mijn behandelaar wel aardig en lief en heeft ze wel haar best gedaan om de correctie gratis te behandelen, helaas zonder gewenste resultaat. Toon minder »
funda E
6 december 2022 11:11
Ik ben op 16-11 bij Mila geweest voor lipfillers, ik bleek een consult i.p.v. een behandeling geboekt te hebben. Maar ze heeft alsnog de tijd genomen voor de behandeling. Dankbaar dat ze toch de tijd maakte! En wat een kundige en fijne behandelaar!

Ik vond alleen de receptioniste onvriendelijk, beter gezegd niet klantvriendelijk.
Claudia Kroon
17 november 2022 18:06
Op 2 november heb ik bovenooglid correctie gehad in Utrecht gedaan door Dr Serge Steenen. Ik heb meer dan goede ervaring, het ging zo mooi kalm. De behandelaar wist rust op mij over te brengen. En nu 4 dagen later is de zwelling en de verkleuring al bijna weg. Ik heb geen minuut pijn gehad. Een dag na de behandeling werd ik gebeld door faceland met de vraag:... Toon meer »
Op 2 november heb ik bovenooglid correctie gehad in Utrecht gedaan door Dr Serge Steenen. Ik heb meer dan goede ervaring, het ging zo mooi kalm. De behandelaar wist rust op mij over te brengen. En nu 4 dagen later is de zwelling en de verkleuring al bijna weg. Ik heb geen minuut pijn gehad. Een dag na de behandeling werd ik gebeld door faceland met de vraag: hoe gaat het met je!
Graag deel ik met jullie dat ik een super goede ervaring heb. Dat was direct al telefonisch, en op consult en op behandeling.
Bedankt Faceland
Lisa Beuving Toon minder »
Lisa Beuving
6 november 2022 10:10
Omdat mijn linkerooglid gedeeltelijk over mijn oog viel, wat zorgde voor minder zicht en vermoeide ogen heb ik besloten om een bovenooglidcorrectie te laten uitvoeren door Dania. Dania is een zeer kundig en professioneel cosmetisch arts. In de voorbereiding gaf ze mij duidelijke informatie over wat er ging gebeuren en wat ik zou moeten doen en laten voor het... Toon meer »
Omdat mijn linkerooglid gedeeltelijk over mijn oog viel, wat zorgde voor minder zicht en vermoeide ogen heb ik besloten om een bovenooglidcorrectie te laten uitvoeren door Dania. Dania is een zeer kundig en professioneel cosmetisch arts. In de voorbereiding gaf ze mij duidelijke informatie over wat er ging gebeuren en wat ik zou moeten doen en laten voor het beste resultaat. Ook tijdens de operatie vertelde ze mij in detail wat ze deed. Ik ervaarde dat als heel prettig en dat gaf mij het gevoel dat ik in goede handen was. Het resultaat mag er na 2 weken zijn; Mijn zicht is nu al beter en het oogt ook beter volgens mijn omgeving. Ik moet nog een paar weken wachten voor het eindresultaat maar heb er alle vertrouwen in dat het mooi hersteld. Dania krijgt van mij een 10 voor het uitvoeren van de behandeling en ik zal haar zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden. Toon minder »
Hans Wacki
13 augustus 2022 17:05
Dit was mijn eerste keer bij Faceland maar ze nemen echt goed de tijd voor je om de juiste beslissing qua behandeling te nemen. Ik heb mn jukbeenderen laten doen en ben er echt superblij mee. Kom hier zeker weer terug 😀😀
Sandra Loogman
10 augustus 2022 21:09
Faceland is echt een aanrader! Ben op verschillende plekken geweest voor me lippen maar dit is er een waar ze me vaker terug gaan zien, ben heel erg netjes geholpen!!
Kimberley Franken
4 augustus 2022 16:04
Een aantal weken geleden ben ik bij Faceland geweest voor lipfillers. Ik wilde de dunne plooitjes boven mijn bovenlip weg hebben en iets vollere lippen. Maar het moest wel natuurlijk ogen. dr Robin Zolgmann was mijn behandelend arts. Zij legde heel duidelijk en vriendelijk uit wat ze zou doen en verzekerde mij dat het er heel natuurlijk uit zou komen te zien... Toon meer »
Een aantal weken geleden ben ik bij Faceland geweest voor lipfillers. Ik wilde de dunne plooitjes boven mijn bovenlip weg hebben en iets vollere lippen. Maar het moest wel natuurlijk ogen. dr Robin Zolgmann was mijn behandelend arts. Zij legde heel duidelijk en vriendelijk uit wat ze zou doen en verzekerde mij dat het er heel natuurlijk uit zou komen te zien. De behandeling was zo goed als pijnloos aangezien er daarvoor een verdovings crème wordt aangebracht. Ik ben zo blij met het resultaat. Zoals ik gehoopt had is het ook geworden. Toon minder »
Annemieke Eikelhof
19 juli 2022 07:07
Voor het eerst bij Faceland geweest en geholpen door Mila. Naast de leuke actie een mooie prijs voor 1ml lipfiller ben ik erg goed geholpen. Vanaf binnenkomst tot aan de deur naar buiten. Vriendelijk ontvangst bij de balie bij een andere vrouw en geholpen door Mila. Ze denkt goed met je mee. Ze wacht goed tot de verdoving aanslaat en corrigeert oneffenheden... Toon meer »
Voor het eerst bij Faceland geweest en geholpen door Mila. Naast de leuke actie een mooie prijs voor 1ml lipfiller ben ik erg goed geholpen. Vanaf binnenkomst tot aan de deur naar buiten. Vriendelijk ontvangst bij de balie bij een andere vrouw en geholpen door Mila. Ze denkt goed met je mee. Ze wacht goed tot de verdoving aanslaat en corrigeert oneffenheden en vraagt jou constant hoe jij het wilt hebben. Al bij al goede ervaring bij Faceland. Lipjes zijn aardig gezwollen maar we like it that way... wordt vanzelf steeds ietsje minder. Ik zou iedereen Faceland Utrecht aanraden en eventueel Mila als behandelaar. Aardige meid! Toon minder »
Selina Stelte
8 juli 2022 13:01
ALLEEN ERVARING MET DE INTAKE! Want toen was ik al klaar. In juni 2022 na een paar jaar corona het beeldbellen niet op orde hebben vind ik erg onprofessioneel. Eerst geen beeld en toen (via telefoon denk ik) een erg slechte verbinding. Ik zal mijn kritiek combineren met advies. Maak voordat je allerlei vragen gaat stellen even contact met de persoon tegenove... Toon meer »
ALLEEN ERVARING MET DE INTAKE!
Want toen was ik al klaar. In juni 2022 na een paar jaar corona het beeldbellen niet op orde hebben vind ik erg onprofessioneel. Eerst geen beeld en toen (via telefoon denk ik) een erg slechte verbinding.
Ik zal mijn kritiek combineren met advies.
Maak voordat je allerlei vragen gaat stellen even contact met de persoon tegenover je. Toon wat menselijke interesse, als je dat als plastisch chirurg niet kan moet je het iemand anders laten doen.
Zeggen dat een ooglid correctie nooit door de verzekeraar wordt vergoed is een regelrechte leugen. De dame had het nog nooit meegemaakt (omdat ze dat zelf niet goed geregeld hebben?) is geen argument. Het zit zelfs in de basis verzekering (met uiteraard bepaalde criteria anders dan esthetische).
Het rammelende verhaal over de verschillende prijzen (arts, premium arts, plastisch chirurg) was tenenkrommend onbegrijpelijk. De kwaliteit is bij iedereen hetzelfde maar…. De een heeft geïnvesteerd in faceland en de ander heeft 6 jaar gestudeerd als plastisch chirurg dus duurder.
Enfin, n=1 met contact met 1 persoon van faceland. Hier hoef je niet heul veul waarde aan te hechten.
Iig wel het advies om altijd de intake te doen en dan even te kijken wat je ervaart…

En deze review zegt niets over de kwaliteit van het echte werk natuurlijk. Bij mij krijgen ze de kans echter niet… Toon minder »
Roland B
11 juni 2022 08:08
Zeer tevreden klant! Fijne locatie, makkelijk aan te rijden en midden in het land. Voldoende parkeer gelegenheid! Gratis parkeren voor de deur. Vriendelijk ontvangst en fijne artsen. Pluspunt ; zelfs op zondag is een afspraak te boeken👍
Marieke Elings
5 mei 2022 04:04
Ik kom altijd graag terug bij Janne! Ze is erg professioneel, begrijpt goed wat je bedoelt en doet altijd wat ze kan om alles naar wens te maken. Ik ben super blij als ik mn lippen door haar heb laten doen, zou haar zeker aanraden bij iedereen! Faceland werkt prettig, professioneel en er hangt altijd een ontspannen sfeer. Ik ben fan!
Esther Jansen
28 april 2022 09:09
Wat een fijne ervaring. Al vaker bij Faceland geweest voor fillers of Botox. Dit keer kwam ik voor een ooglidcorrectie bij Murielle van engelen. Tijdens het consult heb ik goed al mijn wensen kunnen bespreken en hebben wij samen een datum ingepland. Toen ik op de dag van de behandeling binnenkwam ging eigenlijk alles heel snel, de behandeling was volledig pi... Toon meer »
Wat een fijne ervaring. Al vaker bij Faceland geweest voor fillers of Botox. Dit keer kwam ik voor een ooglidcorrectie bij Murielle van engelen. Tijdens het consult heb ik goed al mijn wensen kunnen bespreken en hebben wij samen een datum ingepland. Toen ik op de dag van de behandeling binnenkwam ging eigenlijk alles heel snel, de behandeling was volledig pijnloos en verliep erg vlot, er was ook genoeg ruimte om vragen te stellen. Na de behandeling kreeg ik nog wat info over de nazorg en kon ik weer naar huis, alles bij elkaar duurde de behandeling ongeveer 30 min. Ook het herstel valt mij erg mee. Toon minder »
Sabina Van de ruit
14 april 2022 06:06
Mijn arts is Dania Alissa. Dania stelde mij echt gerust, want ik zei dat ik het toch wel ontzettend spannend vond. Ze snapte dat heel goed, en zei dat ze goed voor mij zou zorgen haha, komt helemaal goed zei ze. De injecties in mijn ogen waar ik veel van hoorde dat die wel echt pijnlijk waren vielen ontzettend mee. Ze deed het heel voorzichtig ik voelde twee... Toon meer »
Mijn arts is Dania Alissa.
Dania stelde mij echt gerust, want ik zei dat ik het toch wel ontzettend spannend vond. Ze snapte dat heel goed, en zei dat ze goed voor mij zou zorgen haha, komt helemaal goed zei ze. De injecties in mijn ogen waar ik veel van hoorde dat die wel echt pijnlijk waren vielen ontzettend mee. Ze deed het heel voorzichtig ik voelde twee keer een prikje en dat was het eigenlijk. Top Dorine Top Dorine moest ik stiekem wel om lachen. Maar ze stelde mij echt op mijn gemak en vertelde wat ze aan het doen was. Alleen de operatie dag heb ik paracetamol ingenomen en voor de rest niet meer. Helemaal geen blauwe ogen alleen twee dagen later wat geel gekleurd onder mijn ogen en natuurlijk wat dikker allemaal.
Conclusie ik ben ontzettend tevreden!!! Weet nog natuurlijk niet hoe het is als de hechtingen en de zwelling weg is. Maar ik vertrouw erop dat dat helemaal goed komt. Toon minder »
Dorine Schreuders
10 april 2022 09:09
Ontzettend blij met m’n Botox behandelingen uitgevoerd door Robin Zoglman, zij is zeer deskundig en vriendelijk en altijd eerlijk. Zij luistert goed naar jouw wensen en weet dat vervolgens helemaal mooi uit te voeren! Heel blij mee :)
Mandy Spek
24 maart 2022 17:05
Geweldige meiden,zo schoon...En tuurlijk weer Suzanne Soest beste....En geloof me heb al paar andere artsen gehad....Ze blijft nummer 1...🙏🙏🥳🥳🙏🙏
Nurten Turkseven
17 maart 2022 06:06
Ik kom al velen jaren bij faceland al heel lang bij dezelfde arts die ik als zeer prettig ervaar. Ze weet precies wat ik wil en geeft ook haar oprechte eerlijke mening. Zeer tevreden klant dus die er nog wel wat jaartjes blijft komen.
Mary Hogenes
4 maart 2022 18:06
Zeer slechte ervaring met de heer Elmand Hosseinzoi. Deze meneer lijkt in eerste instantie vriendelijk en deskundig, maar daar is niks van waar! Ik heb Botox laten injecteren bij de kraaienpootjes. Ik heb na 4 weken nog steeds kraaienpootjes! Ook zijn er nieuwe dikke rimpels onder mijn ogen ontstaan. Ik vond de manier van injecteren al heel anders dan wat ik... Toon meer »
Zeer slechte ervaring met de heer Elmand Hosseinzoi. Deze meneer lijkt in eerste instantie vriendelijk en deskundig, maar daar is niks van waar!
Ik heb Botox laten injecteren bij de kraaienpootjes. Ik heb na 4 weken nog steeds kraaienpootjes! Ook zijn er nieuwe dikke rimpels onder mijn ogen ontstaan. Ik vond de manier van injecteren al heel anders dan wat ik gewend was. Ik laat al 8 jaar ongeveer Botox injecteren, maar dit heb ik g nooit eerder meegemaakt! In ben vervolgens langsgeweest voor een controle bij hem. Hij was zichzelf continu aan het verdedigen en weigerde maar ook naar mijn verhaal te luisteren, totaal geen begrip ook! Toen een klacht ingediend bij Faceland, waarop ik als antwoord kreeg dat ik bij een andere arts terecht kan en ik ook opnieuw moet betalen. Kortom ik ben er niet mooier op geworden bij een bezoek aan Faceland! Pas alsjeblieft op en ga niet zomaar bij iemand Botox laten injecteren, zeker niet bij deze arts! Voor zo ver je het een arts kunt noemen🥺 heb er veel verdriet van gehad. Toch maar weer bij een andere arts buiten Faceland een afspraak gepland om het te laten corrigeren. Heeft me nu dus 180 euro gekost voor 1 zone Botox. Goedkoop = duurkoop! Toon minder »
Sara Saartje
25 februari 2022 19:07
Heel prettig en vooral betaalbaar! zZeker met de lucky moments er ook nog bij. Perfect voor mijn periodiek onderhoud. Zonder dat het opvalt, alles weer netjes zoals het (ooit) was. Ik hou niet van heftige veranderingen die opvallen maar wil wel graag ‘fris’ blijven. Het maakt niet uit welke arts ik tref want hij/zij denkt altijd met mij mee. Lekker strak ka... Toon meer »
Heel prettig en vooral betaalbaar! zZeker met de lucky moments er ook nog bij. Perfect voor mijn periodiek onderhoud.
Zonder dat het opvalt, alles weer netjes zoals het (ooit) was. Ik hou niet van heftige veranderingen die opvallen maar wil wel graag ‘fris’ blijven. Het maakt niet uit welke arts ik tref want hij/zij denkt altijd met mij mee.
Lekker strak kaaklijntje hier en daar wat uitgedeukt. En I’m happy 😊 Toon minder »
Eva van der Horst
23 februari 2022 19:07
Schrijf een review