Faceland Utrecht

Faceland Utrecht

Faceland is een internationale, snelgroeiende kliniekketen voor injectables en chirurgie. Faceland groeit sneller dan ooit tevoren maar de filosofie blijft altijd voorop staan: Cliënten en patiënten blij maken met meer dan ze verwachten voor minder dan ze denken.
Faceland hanteert een gediferentieerde prijsstrategie. Op deze website staan de injectables tarieven van de Behandelaars.

Faceland Utrecht uit Utrecht is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.2
87 reviews
Zeer tevreden klant! Fijne locatie, makkelijk aan te rijden en midden in het land. Voldoende parkeer gelegenheid! Gratis parkeren voor de deur. Vriendelijk ontvangst en fijne artsen. Pluspunt ; zelfs op zondag is een afspraak te boeken👍
Marieke Elings
5 mei 2022 04:04
Ik kom altijd graag terug bij Janne! Ze is erg professioneel, begrijpt goed wat je bedoelt en doet altijd wat ze kan om alles naar wens te maken. Ik ben super blij als ik mn lippen door haar heb laten doen, zou haar zeker aanraden bij iedereen! Faceland werkt prettig, professioneel en er hangt altijd een ontspannen sfeer. Ik ben fan!
Esther Jansen
28 april 2022 09:09
Wat een fijne ervaring. Al vaker bij Faceland geweest voor fillers of Botox. Dit keer kwam ik voor een ooglidcorrectie bij Murielle van engelen. Tijdens het consult heb ik goed al mijn wensen kunnen bespreken en hebben wij samen een datum ingepland. Toen ik op de dag van de behandeling binnenkwam ging eigenlijk alles heel snel, de behandeling was volledig pi... Toon meer »
Wat een fijne ervaring. Al vaker bij Faceland geweest voor fillers of Botox. Dit keer kwam ik voor een ooglidcorrectie bij Murielle van engelen. Tijdens het consult heb ik goed al mijn wensen kunnen bespreken en hebben wij samen een datum ingepland. Toen ik op de dag van de behandeling binnenkwam ging eigenlijk alles heel snel, de behandeling was volledig pijnloos en verliep erg vlot, er was ook genoeg ruimte om vragen te stellen. Na de behandeling kreeg ik nog wat info over de nazorg en kon ik weer naar huis, alles bij elkaar duurde de behandeling ongeveer 30 min. Ook het herstel valt mij erg mee. Toon minder »
Sabina Van de ruit
14 april 2022 06:06
Mijn arts is Dania Alissa. Dania stelde mij echt gerust, want ik zei dat ik het toch wel ontzettend spannend vond. Ze snapte dat heel goed, en zei dat ze goed voor mij zou zorgen haha, komt helemaal goed zei ze. De injecties in mijn ogen waar ik veel van hoorde dat die wel echt pijnlijk waren vielen ontzettend mee. Ze deed het heel voorzichtig ik voelde twee... Toon meer »
Mijn arts is Dania Alissa.
Dania stelde mij echt gerust, want ik zei dat ik het toch wel ontzettend spannend vond. Ze snapte dat heel goed, en zei dat ze goed voor mij zou zorgen haha, komt helemaal goed zei ze. De injecties in mijn ogen waar ik veel van hoorde dat die wel echt pijnlijk waren vielen ontzettend mee. Ze deed het heel voorzichtig ik voelde twee keer een prikje en dat was het eigenlijk. Top Dorine Top Dorine moest ik stiekem wel om lachen. Maar ze stelde mij echt op mijn gemak en vertelde wat ze aan het doen was. Alleen de operatie dag heb ik paracetamol ingenomen en voor de rest niet meer. Helemaal geen blauwe ogen alleen twee dagen later wat geel gekleurd onder mijn ogen en natuurlijk wat dikker allemaal.
Conclusie ik ben ontzettend tevreden!!! Weet nog natuurlijk niet hoe het is als de hechtingen en de zwelling weg is. Maar ik vertrouw erop dat dat helemaal goed komt. Toon minder »
Dorine Schreuders
10 april 2022 09:09
Ontzettend blij met m’n Botox behandelingen uitgevoerd door Robin Zoglman, zij is zeer deskundig en vriendelijk en altijd eerlijk. Zij luistert goed naar jouw wensen en weet dat vervolgens helemaal mooi uit te voeren! Heel blij mee :)
Mandy Spek
24 maart 2022 17:05
Geweldige meiden,zo schoon...En tuurlijk weer Suzanne Soest beste....En geloof me heb al paar andere artsen gehad....Ze blijft nummer 1...🙏🙏🥳🥳🙏🙏
Nurten Turkseven
17 maart 2022 06:06
Ik kom al velen jaren bij faceland al heel lang bij dezelfde arts die ik als zeer prettig ervaar. Ze weet precies wat ik wil en geeft ook haar oprechte eerlijke mening. Zeer tevreden klant dus die er nog wel wat jaartjes blijft komen.
Mary Hogenes
4 maart 2022 18:06
Zeer slechte ervaring met de heer Elmand Hosseinzoi. Deze meneer lijkt in eerste instantie vriendelijk en deskundig, maar daar is niks van waar! Ik heb Botox laten injecteren bij de kraaienpootjes. Ik heb na 4 weken nog steeds kraaienpootjes! Ook zijn er nieuwe dikke rimpels onder mijn ogen ontstaan. Ik vond de manier van injecteren al heel anders dan wat ik... Toon meer »
Zeer slechte ervaring met de heer Elmand Hosseinzoi. Deze meneer lijkt in eerste instantie vriendelijk en deskundig, maar daar is niks van waar!
Ik heb Botox laten injecteren bij de kraaienpootjes. Ik heb na 4 weken nog steeds kraaienpootjes! Ook zijn er nieuwe dikke rimpels onder mijn ogen ontstaan. Ik vond de manier van injecteren al heel anders dan wat ik gewend was. Ik laat al 8 jaar ongeveer Botox injecteren, maar dit heb ik g nooit eerder meegemaakt! In ben vervolgens langsgeweest voor een controle bij hem. Hij was zichzelf continu aan het verdedigen en weigerde maar ook naar mijn verhaal te luisteren, totaal geen begrip ook! Toen een klacht ingediend bij Faceland, waarop ik als antwoord kreeg dat ik bij een andere arts terecht kan en ik ook opnieuw moet betalen. Kortom ik ben er niet mooier op geworden bij een bezoek aan Faceland! Pas alsjeblieft op en ga niet zomaar bij iemand Botox laten injecteren, zeker niet bij deze arts! Voor zo ver je het een arts kunt noemen🥺 heb er veel verdriet van gehad. Toch maar weer bij een andere arts buiten Faceland een afspraak gepland om het te laten corrigeren. Heeft me nu dus 180 euro gekost voor 1 zone Botox. Goedkoop = duurkoop! Toon minder »
Sara Saartje
25 februari 2022 19:07
Heel prettig en vooral betaalbaar! zZeker met de lucky moments er ook nog bij. Perfect voor mijn periodiek onderhoud. Zonder dat het opvalt, alles weer netjes zoals het (ooit) was. Ik hou niet van heftige veranderingen die opvallen maar wil wel graag ‘fris’ blijven. Het maakt niet uit welke arts ik tref want hij/zij denkt altijd met mij mee. Lekker strak ka... Toon meer »
Heel prettig en vooral betaalbaar! zZeker met de lucky moments er ook nog bij. Perfect voor mijn periodiek onderhoud.
Zonder dat het opvalt, alles weer netjes zoals het (ooit) was. Ik hou niet van heftige veranderingen die opvallen maar wil wel graag ‘fris’ blijven. Het maakt niet uit welke arts ik tref want hij/zij denkt altijd met mij mee.
Lekker strak kaaklijntje hier en daar wat uitgedeukt. En I’m happy 😊 Toon minder »
Eva van der Horst
23 februari 2022 19:07
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Bocouture
V.a. €90 per zone
Botox
V.a. €105 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €65 per behandeling
Collageen stimulerende fillers
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €250 per 1,5 ml
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
Belotero
V.a. €250 per ml
Juvéderm
V.a. €290 per ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €375 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)
V.a. €260 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Chirurgie
Kliniek opgericht
2010
Adres
Franciscusdreef 38C, Utrecht
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling