Filler Joure

Vind filler klinieken bij jou in de buurt. Lees informatie over alle filler behandelingen. Boek direct een gratis consult in de omgeving van Joure

Kengetallen Joure (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Joure in de afgelopen periode
164
Gemiddelde prijs per ml Filler in Joure
€ 418,42
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Joure
19
Bekijk klinieken in de buurt van Joure

De gemiddelde prijs per ML filler is in Joure€ 418,42. Dat is 19% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 352,10).

Informatie over filler behandelingen

Een filler behandeling is een behandeling om de huid op te vullen. Met een dunne naald of canule wordt de filler door de cosmetisch arts heel subtiel in de huid verdeeld. Een fillerbehandeling wordt uitgevoerd om de gezichtscontour te verbeteren of om rimpels op te vullen.  Dankzij verdoving of een geschikte behandeltechniek hoeft de behandeling geen pijn te doen. Een filler is meestal gemaakt van hyaluronzuur. Dat is een stof die van nature al in het lichaam voorkomt en volledig wordt opgelost.

Zijn fillers veilig?

De huidige fillers wordt sinds ca. 20 jaar gebruikt. Dat zijn hyaluronzuur fillers zoals Restylane en Juvéderm. Andere goede fillermerken zijn: Belotero, Teosyal, Restylane en Aliaxin. Sinds 10 jaar zijn permanente fillers bij wet verboden, die gaven veel complicaties. Bij professionele toepassing door een deskundige en bevoegde arts wordt een fillerbehandeling als veilig beschouwd. Praat wel altijd met je arts over de mogelijke risico's. Lees verder: Fillerbehandeling risico's

Hoelang geeft een filler resultaat?

Een filler geeft gemiddeld 9 maanden resultaat. De duurzaamheid is afhankelijk van de behandellocatie. In de lippen wordt bijvoorbeeld vaak een zachtere filler ingespoten. Een zachtere filler is over het algemeen sneller opgelost. Ook het fillermerk heeft invloed op de effectiviteit. A-Merk fillers hebben een hoger veiligheidsprofiel en bewezen effectiviteit voor diverse behandelingen.

Vergelijk alle klinieken in de buurt: Klik hier

Filler behandeling stappenplan

In de omgeving van Joure zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in Joure wilt stellen.
  3. In de omgeving van Joure zijn 19 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

Bekijk alle injectables klinieken in Joure

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Geplande filler afspraken in de omgeving van Joure

Bij welke 3 klinieken in de buurt van Joure is recent een afspraak gemaakt via Injectablesbooking?

Fillerklinieken in Joure

Een behandeling met Botox in Joure is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Joure. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Joure. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Joure?

Fillers

Met fillers worden rimpels opgevuld of de contour van de huid verbeterd. Veel uitgevoerde filler behandelingen in Joure zijn:

Bekijk 5 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Joure

Bekijk 5 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Joure:

Dit overzicht gaat over het aantal gemaakte afspraken in Joure in het afgelopen kwartaal via Injectablesbooking.nl. Kies een filler kliniek en bekijk de prijzen en reviews. Maak direct een afspraak. 

Filler reviews in Joure

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Joure die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Filler behandelingen in Joure

Welke arts voor lippen opvullen in Joure?

Het is verstandig om secuur een cosmetisch arts uit te zoeken. De volgende 3 tips kunnen daarbij helpen:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen met lippen opvullen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Profhilo behandeling in Joure

Door het toedienen van Profhilo in de huid stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid zichtbaar en krijg je een jongere uitstraling. Deze behandeling is geschikt tegen huidverslapping.

Traangoot filler in Joure

Veel mensen laten een traangoot behandeling uitvoeren omdat zij zich storen aan donkere kringen onder hun ogen of aan de vermoeide blik. De traangoot is het geultje die vanuit de binnenste ooghoek schuin naar beneden loopt. Doordat deze bij sommige mensen is ingevallen of omdat de huid daar erg dun is, kun je er vermoeid uitzien.

Filler reviews Joure

Vorige week ben ik hier geweest voor een botox behandeling van mijn kraaienpootjes en fronsrimpel. Ik heb meteen mijn jukbeenderen wat meer laten accentueren met fillers. Wat een mooi resultaat. Dank !
6 december 2020 13:01
Nu voor de 2e maal in Amsterdam diverse gebieden met fillers laten opvullen.( Gezicht)
Ik had van de vorige behandeling ( 12 mnd) nog zelfs wat "rest" vulling over van de fillers.
Mooi gedaan, natuurlijk en de vermoeide uitdrukking verdwenen.
Zeker een grote aanrader deze kliniek.
Zeer zorgzaam en realistisch!
Ik kan er weer een jaar tegenaan👍😎
agnes Koudenburg
10 februari 2022 15:03
In augustus traangoot fillers gehad bij dr. Botorabi. Zeer tevreden over de uitvoering en het resultaat! Ik zie er veel frisser uit! Dr. Botorabi is heel eerlijk, duidelijk en realistisch. Voor mij de beste. Tot de volgende keer :-)
C. Kurt
19 augustus 2022 12:12
Bekijk meer Filler ervaringen in Joure

Boek je injectables behandeling in Joure

De Beautyline - Perfect Look
4.6
De Beautyline - Perfect Look
Heerenveen, Jan Mankeslaan 80
9 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken
Belotero logoprofhilo-logoRadiesse logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Bey Clinics Heerenveen
Bey Clinics Heerenveen
Heerenveen, Griend 1
10 km
Botox zone v.a.
€ 205,00
Filler per ml v.a.
€ 500,00
Profiel bekijken
Betan Clinics Sneek
5
Betan Clinics Sneek
Sneek, Geeuwkade 3
12 km
Botox zone v.a.
€ 185,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Maggie's Spray - Perfect Look
5
Maggie's Spray - Perfect Look
Sneek, Van Giffenstraat 6
12 km
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 325,00
Profiel bekijken

Veelgestelde vragen in Joure

Wat kost een behandeling met fillers in Joure?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Joure € 418,42. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Joure?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Joure. In een straal van 15 kilometer rond Joure zijn  19 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Joure op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Joure?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Joure op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Joure zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is de beste lipfiller kliniek in Joure?

Er zijn 10 BIG-geregistreerde cosmetisch specialisten in de omgeving van Joure die gespecialiseerd zijn in lipfiller behandelingen. Bekijk alle specialisten op Injectablesbooking en maak een keuze.