Beste merk fillers

25 augustus 2020

Er zijn diverse merken hyaluronzuur fillers. Er zijn zowel bekende als onbekende merken. Op deze pagina vind je een overzicht van de bekende merken hyaluronzuur fillers. Deze merken bestaan allen al vele jaren, worden wereldwijd gebruikt en hebben allen meerdere wetenschappelijke artikelen gepubliceerd. Dit zijn A-Merk fillers. 

beste-merk-filler

Hyaluronzuur filler merken

Met een hyaluronzuur filler kan een cosmetische arts rimpels, oneffenheden of een verslapte huid opvullen en de huid verbeteren. Naarmate we ouder worden neemt het volume van de huid af. Met hyaluronzuur fillers kan de huid weer worden opgevuld. Ook worden fillers van hyaluronzuur (HA fillers) vaak gebruikt om de gezichtscontour te optimaliseren. Lippen, jukbeenderen en rimpeltjes en donkere kringen onder de ogen kunnen zo subtiel hersteld of verfraaid worden.

Wereldwijd zijn er veel verschillende filler merken. In Nederland wordt slechts een aantal merken intensief gebruikt. Dit zijn over het algemeen de merken die als veilig bekend staan. Deze fabrikanten investeren in productontwikkeling en klinische onderzoeken. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Merken hyaluronzuur fillers

Hyaluronzuur is een stof die van nature ook in het lichaam voor komt. Binden van water is dé unieke eigenschap van hyaluronzuur. 1 gram hyaluronzuur is in staat om 6 liter water te binden. Omdat je huid voor 80% uit water bestaat, kun je je voorstellen dat een rimpel kan worden opgevuld wanneer je onder de rimpel in de juiste huidlaag een minimale hoeveelheid hyaluronzuur wordt ingebracht.

-----------------------

Vind een behandeling bij jou in de buurt

Filler behandeling Enschede
Filler behandeling Breda
Filler behandeling Groningen
Filler behandeling Maastricht
Filler behandeling Nijmegen
Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

Wat zijn de verschillen tussen de merken fillers?

Waar we sinds de jaren ’90 grote stappen hebben gemaakt in de veiligheid van fillers, zijn de stapjes momenteel vanzelfsprekend kleiner. De meeste hyaluronzuur merken hebben namelijk al een hoog veiligheidsprofiel. Toch kun je daar niet klakkeloos vanuit gaan. Wereldwijd zijn er meer dan 100 verschillende fabrikanten. Daarvan zijn er ca. 10 in Nederland actief. Deze 10 fabrikanten zijn allemaal serieus en hebben hun zaken goed voor elkaar. Toch zijn er ook verschillen tussen deze merken. Wanneer je het met auto’s vergelijkt: een Opel en een Mercedes zijn beiden veilig, maar toch wordt het ene merk als luxer ervaren dan de andere.

Waar zitten de kleine verbeteringen in? Momenteel met name in de puurheid van de hyaluronzuur en in de productietechniek. 
Lees verder:
Wat is hyaluronzuur?

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

A-Merk fillers

Het is belangrijk dat er aandacht is voor de veiligheid van fillers. In de jaren ’90 werden fillers populair. Destijds waren er nog nauwelijks klinische onderzoeksresultaten en was zeker nog niet bekend wat fillers op lange termijn zouden doen. Toen werden permanente fillers geproduceerd op basis van niet afbreekbaar lichaamsvreemd materiaal. Na verloop van tijd gaat het lichaam de niet afbreekbare lichaamsvreemde stoffen afstoten. Daardoor ontstonden allemaal lelijke complicaties. Sinds 1 januari 2015 zijn permanente fillers voor cosmetisch gebruik bij wet verboden in Nederland.

Sindsdien zijn alleen nog afbreekbare fillers in Nederland toegestaan. De meeste fillers zijn op basis van hyaluronzuur. Restylane is een merk hyaluronzuur filler die al meer dan 20 jaar succesvol is en een hoog veiligheidsprofiel heeft. Daardoor heeft dit merk ook een grote wetenschappelijke basis kunnen opbouwen. Ook andere merken zijn deze techniek gaan gebruiken. Daardoor zijn hyaluronzuur fillers bij deskundige toepassing veilig.

Lees verder:
Zijn fillers veilig?

Beste merk hyaluronzuur fillers

Onderstaande hyaluronzuur fillers worden gebruikt door artsen in Nederland. Het zijn A-Merk fillers, stuk voor stuk geproduceerd door gerenommeerde farmaceuten. Deze fillers behoren wereldwijd tot de beste merken. Alle filler merken hebben weer andere kenmerken. Wat is het beste merk filler? Druk op het merk voor meer informatie: 

Juvéderm
Restylane
Teosyal
Belotero
Stylage
Saypha
Aliaxin

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt