Amsterdam Plastic Surgery

Amsterdam Plastic Surgery

Amsterdam Plastic Surgery uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Laser / IPL, Chirurgie
Kliniek opgericht
2008
Adres
Jan van Goyenkade 12, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Ali Pirayesh
Dr. Ali Pirayesh
Functie
Plastisch Chirurg
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Amsterdam Plastic Surgery Reviews

4
23 reviews
Ali is super kundig in zijn vak, serieus en staat voor een zo’n natuurlijk mogelijk resultaat, een echte vakman!
Elisa van der Meijden
21 januari 2022 21:09
- 4 weken geleden geweest voor botox behandeling voor hele gezicht, 250 betaald en bij voorhoofd is er niks van te zien. - Arts was erg onaardig, geen goed klantcontact en wachttijden liepen tot 1 uur op. - Na 2 weken kwam ik terug voor nog een behandeling en was het nog steeds niet goed. - Klachten ingediend bij arts zelf en kreeg toen te horen dat ik het m... Toon meer »
- 4 weken geleden geweest voor botox behandeling voor hele gezicht, 250 betaald en bij voorhoofd is er niks van te zien.
- Arts was erg onaardig, geen goed klantcontact en wachttijden liepen tot 1 uur op.
- Na 2 weken kwam ik terug voor nog een behandeling en was het nog steeds niet goed.
- Klachten ingediend bij arts zelf en kreeg toen te horen dat ik het maar bij een andere arts moest proberen.
- Na 2 uur kreeg ik last van onderhuidse bloeding die 1 week lang te zien was.
- Botox merk niet goed.

Hele slechte ervaring, zou de reviews lezen voor je deze zaak instapt. Toon minder »
ghazaleh moradinia
12 november 2020 09:09
Enorm content met de resultaten van mijn behandelingen. Dr. Pirayesh is zeer kundig en heeft mij meermaals enorm professioneel en prettig geadviseerd.
Van ontvangst door het team, tot het mooie resultaat tot de nazorg, zeer aan te bevelen.
Ines Sanchez
7 september 2020 10:10
Uiterst tevreden over mijn hals face lift, ik zie en voel mij weer 15 jaar jonger! Weinig pijn, littekens nauwelijks zichtbaar, en moet zelfs nog een paar keer laseren. Ik ben Dr Pirayesh zeer dankbaar.
V V
7 september 2020 10:10
Eerst was ik huiverig, Ali geeft weinig uitleg maar na 1 week zag ik er prachtig uit. Hij is een echte arts met enorm veel expertise.
Salomé Wazir Daftari
4 augustus 2020 11:11
Het liefst helemaal geen ster! Een jaar geleden ben ik bij A.Pirayesh geweest voor een neuscorrectie. Ik was jaren bang om dit te laten doen. En hij was heel zeker dat hij het allemaal mooier kon maken. Ik heb een aantal keren voor de operatie door geven dat ik hier een angst voor heb.mijn neus is nog lelijker geworden. Ik had liever helemaal geen operatie... Toon meer »
Het liefst helemaal geen ster! Een jaar geleden ben ik bij A.Pirayesh geweest voor een neuscorrectie. Ik was jaren bang om dit te laten doen. En hij was heel zeker dat hij het allemaal mooier kon maken. Ik heb een aantal keren voor de operatie door geven dat ik hier een angst voor heb.mijn neus is nog lelijker geworden. Ik had liever helemaal geen operatie gehad als ik dit wist. De puntje van mijn neus voel ik helemaal niet meer.. En hij heeft de punt van mijn neus naar beneden laten hangen. Mijn neus is ook iets breder geworden. Na 1 jaar zou de resultaat heel mooi zijn volgens hem. Daarna was ik weer langs geweest en hij nam mijn klacht totaal niet aan. hij vond dat hij perfect werk had geleverd en toonde geen mede leven. Ik ben nu zo onzeker geworden. Elke dag zit ik met verdriet in de spiegel te kijken. Hopelijk maken jullie allemaal niet de fout die ik heb gemaakt! Toon minder »
Hiva Nerway
13 februari 2019 11:11
Helaas kan er ook iets mis gaan...... hoe ongelofelijk heftig dit op zich al is. De manier waarop Ali, dit afwimpelt, bagataliseerd en dan over zichzelf gaat praten alsof dat hij de enige arts is die op dit niveau kan opereren voel, je je als klant snel afhankelijk. Second opinion gaf een ander beeld. De echte kracht van een kliniek zit hem in hoe ze problem... Toon meer »
Helaas kan er ook iets mis gaan...... hoe ongelofelijk heftig dit op zich al is. De manier waarop Ali, dit afwimpelt, bagataliseerd en dan over zichzelf gaat praten alsof dat hij de enige arts is die op dit niveau kan opereren voel, je je als klant snel afhankelijk. Second opinion gaf een ander beeld. De echte kracht van een kliniek zit hem in hoe ze problemen oplossen! Toon minder »
Merove van Asselt
15 mei 2017 11:11
Schrijf een review