Botox Clinique Amsterdam

Botox Clinique Amsterdam

Botox Clinique Amsterdam uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

5
8 reviews
Fantastisch! Super vriendelijke en professionele arts. Heel blij met het resultaat:)
Eva Jonkman
20 augustus 2022 09:09
Hele fijne ervaring bij dr Dapper. Ze denkt goed mee voor een mooi subtiel resultaat. Mooie locatie ook! Ik zou hier zeker terug komen!
Linda
13 juli 2022 19:07
Als moeder al veel gebroken nachten gedraaid en dat was tot voor kort goed aan me te zien. Na een botoxbehandeling bij Dr Dapper (frons & kraaienpootjes) al na 9 dagen een uitgeruste blik. Wat een verrassing iedere keer als ik in de spiegel kijk! Heel subtiel gedaan, erg blij met het resultaat. Dit kan ik iedereen aanraden.
Yvonne Vroegindeweij
28 juni 2022 18:06
Wat een mooie kliniek met professionele en persoonlijke aandacht! Dr. Dapper nam uitgebreid de tijd om mijn wensen door te nemen en door haar duidelijke uitleg van de mogelijkheden was mijn 'angst' al snel weggenomen. Je kunt duidelijk merken dat een 'natuurlijke uitstraling' voorop staat bij Dr. Dapper; ze zal je niet snel iets adviseren dat (nog) niet nodi... Toon meer »
Wat een mooie kliniek met professionele en persoonlijke aandacht! Dr. Dapper nam uitgebreid de tijd om mijn wensen door te nemen en door haar duidelijke uitleg van de mogelijkheden was mijn 'angst' al snel weggenomen. Je kunt duidelijk merken dat een 'natuurlijke uitstraling' voorop staat bij Dr. Dapper; ze zal je niet snel iets adviseren dat (nog) niet nodig is. Ook de nazorg is tot in de puntjes verzorgd. Ik ben erg blij met het eind resultaat en raad deze kliniek ten zeerste aan. Het ziet er netjes, schoon en ook gezellig uit! Toon minder »
Laura Huizing
17 maart 2022 12:12
Persoonlijk, eerlijk en professioneel! Dit is mijn ervaring met the botox Clinique. Ik kan niet anders zeggen dan dat dokter Dapper zeer professioneel handelt. Ze adviseert, vertelt uitgebreid en duidelijk wat de behandeling inhoudt en hoe ze te werk gaat. Ik heb gekozen voor een botox behandeling aan de voorhoofdsrimpel en fronsrimpel. Ik ben erg tevreden o... Toon meer »
Persoonlijk, eerlijk en professioneel! Dit is mijn ervaring met the botox Clinique. Ik kan niet anders zeggen dan dat dokter Dapper zeer professioneel handelt. Ze adviseert, vertelt uitgebreid en duidelijk wat de behandeling inhoudt en hoe ze te werk gaat. Ik heb gekozen voor een botox behandeling aan de voorhoofdsrimpel en fronsrimpel. Ik ben erg tevreden over het resultaat! Toon minder »
sabine lansbergen
9 maart 2022 06:06
Een mooie lichte clinique. Het zag er allemaal schoon en verzorgd uit. De arts stelde mij heel erg op mijn gemak, de behandeling verliep soepel. Ik ben erg blij met het resultaat en zal hier in de toekomst zeker weer naar toe gaan.
Tobias Kombrink
7 maart 2022 13:01
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox (1 zone)
V.a. €175 per zone
Fillers
Teosyal
V.a. €425 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2022
Adres
Levantplein 54, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten