Cosmonde

Cosmonde

Cosmonde uit Zwolle is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.8
41 reviews
In oktober 2021 een afspraak kunnen maken voor pas op 11 maart 2022. Vandaag zelf even contact opgenomen om te vragen of mijn afspraak nog goed in de agenda staat (ik had waarschijnlijk al een voorgevoel). Toen kreeg ik heel vriendelijk te horen dat ik mijn afspraak had ingepland bij een medewerkster die een burn-out heeft en dat mijn afspraak nog niet is om... Toon meer »
In oktober 2021 een afspraak kunnen maken voor pas op 11 maart 2022. Vandaag zelf even contact opgenomen om te vragen of mijn afspraak nog goed in de agenda staat (ik had waarschijnlijk al een voorgevoel). Toen kreeg ik heel vriendelijk te horen dat ik mijn afspraak had ingepland bij een medewerkster die een burn-out heeft en dat mijn afspraak nog niet is omgeboekt. Hij kon in ieder geval niet doorgaan volgende week. De eerste optie die genoemd werd was 28 juni 2022 en of ik daar gebruik van wilde maken. Ik viel even stil toen ik bedacht dat ik dus bijna 8 maanden moet wachten (waar er 4 van voorbij zijn). De medewerkster kon niets anders doen dan de afspraak verzetten en mij op een lijst zetten voor als er iemand zou uitvallen tussendoor. Slechte zaak Cosmonde en onacceptabel hoor. Zo ga je niet met je klanten om. Maar aan mij hebben jullie geen klant meer, zo help ik jullie mee de wachttijd te verkorten. Toon minder »
r van der heijden
4 maart 2022 14:02
Ik kom al geruime tijd bij Cosmonde voor mijn wenkbrauwen. Jasmijn Smid is de beste als het gaat om pmu. Mijn wenkbrauwen zien er altijd goed uit! Laatst heb ik voor de eerste keer bij Jasmijn genoten van een gezichtsbehandeling. In overleg hebben we voor de Glysalac Peeling en de Basic Skin & Revitalaser gekozen. Een fijne behandeling die ook nog eens zeer... Toon meer »
Ik kom al geruime tijd bij Cosmonde voor mijn wenkbrauwen. Jasmijn Smid is de beste als het gaat om pmu. Mijn wenkbrauwen zien er altijd goed uit! Laatst heb ik voor de eerste keer bij Jasmijn genoten van een gezichtsbehandeling. In overleg hebben we voor de Glysalac Peeling en de Basic Skin & Revitalaser gekozen. Een fijne behandeling die ook nog eens zeer geschikt is voor mijn huid. Jasmijn is enorm kundig en voert de behandeling heel goed uit. Naderhand heb ik op advies van Jasmijn heerlijke producten meegenomen. Ik heb enorm genoten van de behandeling en vind het dan ook geen enkel probleem om hier een uur voor te rijden. Cosmonde is zeker een aanrader! Toon minder »
Manieke Versluis
3 oktober 2021 18:06
Ik heb mijn wenkbrauwen laten doen. Heel blij met het resultaat.
SA WA
19 mei 2021 19:07
Dit was mijn allereerste keer dat ik iets liet doen aan mijn wenkbrauwen. Heb deze laten verven (henna) door Jasmijn (niet de eigenaresse). Echt geweldig! Ze nam de tijd voor me en stemde goed af wat ik wilde en of ik er blij mee was. Meteen weer een nieuwe afspraak gepland.
Fenneke van Amerongen
3 april 2021 09:09
Mijn wenkbrauwen zijn weer top! Thanks!
Mike Amang
22 december 2020 22:10
Ik was hier niet voor een cosmetica-behandling, dus daar kan ik niet veel over zeggen, maar ze hebben wel heel andere parfums dan een Douglas of ICI Paris. Ik ben supergoed geholpen door Tim: hij weet ontzettend veel over parfums, en hij kon me echt heel goede suggesties aandragen, stuk voor stuk waren de geuren echt 'raak'. Ook fijn: hij is helemaal niet op... Toon meer »
Ik was hier niet voor een cosmetica-behandling, dus daar kan ik niet veel over zeggen, maar ze hebben wel heel andere parfums dan een Douglas of ICI Paris. Ik ben supergoed geholpen door Tim: hij weet ontzettend veel over parfums, en hij kon me echt heel goede suggesties aandragen, stuk voor stuk waren de geuren echt 'raak'. Ook fijn: hij is helemaal niet opdringerig zoals andere verkopers, die willen dat je snel wat koopt en eigenlijk alleen maar geuren laten ruiken die ze zèlf mooi vinden (of toevallig populair zijn). Kortom: zeker een bezoek waard voor de parfums, en vraag dan naar Tim! Toon minder »
Mike Relou
12 oktober 2020 15:03
Heerlijke behandelingen in sfeervolle ambiance. Bij mijn laatste behandeling was ik per ongeluk ingepland bij andere schoonheidsspecialist dan het meisje waar ik normaal ga maar dit is echt keurig opgelost! Bedankt Tim!! Nu al zin in de volgende behandeling!
Melanie
26 november 2019 14:02
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine (1 zone)
V.a. €120 per zone
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €200 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2021
Adres
Gasthuisplein 16, Zwolle
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten