Cosmonde - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Cosmonde

Cosmonde

Bekijk agenda

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Tarieven
Botox
1 zone - onbekend merk botulinetoxine
V.a. € 140 per zone
2 zones
V.a. € 230 per behandeling
3 zones
V.a. € 300 per behandeling
Fillers
Lipfiller
V.a. € 350 per ml
RestylaneRestylane
V.a. € 350 per ml
StylageStylage
V.a. € 250 per ml
Teosyal
V.a. € 250 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers
Kliniek opgericht
2021
Adres
Gasthuisplein 16, Zwolle
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze kliniek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Cosmonde Reviews

4.9
49 reviews
Ik heb hele fijne ervaringen met Cosmonde! Ga er nog steeds heen,ondanks dat ik een uur moet rijden! Net mijn wenkbrauwen weer gedaan met pmu, echt erg mooi!!🤩
Bianca Smit
1 maart 2024 08:08
Vandaag voor het eerst bij Cosmonde geweest voor mijn HIFU behandeling. Ik werd heel gastvrij en vriendelijk ontvangen in deze mooie, nette zaak. De mensen die hier werken hebben echt oog voor de klant. De behandeling werd uitgevoerd door Claudia, een hele vriendelijke dame die alles goed van tevoren heeft uitgelegd. Ik ben benieuwd naar het resultaat van de... Toon meer »
Vandaag voor het eerst bij Cosmonde geweest voor mijn HIFU behandeling. Ik werd heel gastvrij en vriendelijk ontvangen in deze mooie, nette zaak. De mensen die hier werken hebben echt oog voor de klant. De behandeling werd uitgevoerd door Claudia, een hele vriendelijke dame die alles goed van tevoren heeft uitgelegd. Ik ben benieuwd naar het resultaat van de behandeling, en kom hier zeker nog eens terug. Toon minder »
Amber
13 januari 2024 15:03
Pakketje besteld voor kerst, door DHL kwam het later aan maar daar konden zij(Cosmonde) natuurlijk niks aan doen. Ik kreeg een belletje van Jasper waarin hij aangaf enorm ervan te balen en toonde veel empathie. De pakketjes waren bij aankomst super mooi ingepakt en uiteindelijk kort na kerst alsnog geleverd omdat hij ze opnieuw verzonden had. Top service en... Toon meer »
Pakketje besteld voor kerst, door DHL kwam het later aan maar daar konden zij(Cosmonde) natuurlijk niks aan doen. Ik kreeg een belletje van Jasper waarin hij aangaf enorm ervan te balen en toonde veel empathie. De pakketjes waren bij aankomst super mooi ingepakt en uiteindelijk kort na kerst alsnog geleverd omdat hij ze opnieuw verzonden had. Top service en dus een sterke aanrader Toon minder »
David Oude Weernink
29 december 2023 12:12
Snelle levering en goed ingepakt! De parfum kwam in cadeauverpakking voorzien van een persoonlijke kaart, super attent! Bedankt.
Kevin van de Braak
15 augustus 2023 12:12
PMU laten zetten. Zeer tevreden over de vriendelijke service en het resultaat
Karen Vermaas
8 april 2023 11:11
Super service! Was per ongeluk huisnr vergeten in te vullen bij online bestelling, werd door Cosmonde opgelost door me even te bellen. Volgende dag pakket ontvangen en ook nog eens mooi ingepakt. Helemaal blij mee!
Marije Hartgers
28 januari 2023 11:11
Geweldig fijne en professionele zaak waar ik al jaren kom. Er is veel kennis en kunde. En ja, het is prijzig, maar daarvoor krijg je ook heel veel terug. Behandelingen zijn op maat, mijn wenkbrauwen kunnen niet zonder Cosmonde 😀
Neelke Wierenga
19 december 2022 06:06
Geweldig fijne en professionele zaak waar ik al jaren kom. Er is veel kennis en kunde. En ja, het is prijzig, maar daarvoor krijg je ook heel veel terug. Behandelingen zijn op maat, mijn wenkbrauwen kunnen niet zonder Cosmonde 😀
Neelke Ebbelink
19 december 2022 06:06
In oktober 2021 een afspraak kunnen maken voor pas op 11 maart 2022. Vandaag zelf even contact opgenomen om te vragen of mijn afspraak nog goed in de agenda staat (ik had waarschijnlijk al een voorgevoel). Toen kreeg ik heel vriendelijk te horen dat ik mijn afspraak had ingepland bij een medewerkster die een burn-out heeft en dat mijn afspraak nog niet is om... Toon meer »
In oktober 2021 een afspraak kunnen maken voor pas op 11 maart 2022. Vandaag zelf even contact opgenomen om te vragen of mijn afspraak nog goed in de agenda staat (ik had waarschijnlijk al een voorgevoel). Toen kreeg ik heel vriendelijk te horen dat ik mijn afspraak had ingepland bij een medewerkster die een burn-out heeft en dat mijn afspraak nog niet is omgeboekt. Hij kon in ieder geval niet doorgaan volgende week. De eerste optie die genoemd werd was 28 juni 2022 en of ik daar gebruik van wilde maken. Ik viel even stil toen ik bedacht dat ik dus bijna 8 maanden moet wachten (waar er 4 van voorbij zijn). De medewerkster kon niets anders doen dan de afspraak verzetten en mij op een lijst zetten voor als er iemand zou uitvallen tussendoor. Slechte zaak Cosmonde en onacceptabel hoor. Zo ga je niet met je klanten om. Maar aan mij hebben jullie geen klant meer, zo help ik jullie mee de wachttijd te verkorten. Toon minder »
r van der heijden
4 maart 2022 14:02
Ik kom al geruime tijd bij Cosmonde voor mijn wenkbrauwen. Jasmijn Smid is de beste als het gaat om pmu. Mijn wenkbrauwen zien er altijd goed uit! Laatst heb ik voor de eerste keer bij Jasmijn genoten van een gezichtsbehandeling. In overleg hebben we voor de Glysalac Peeling en de Basic Skin & Revitalaser gekozen. Een fijne behandeling die ook nog eens zeer... Toon meer »
Ik kom al geruime tijd bij Cosmonde voor mijn wenkbrauwen. Jasmijn Smid is de beste als het gaat om pmu. Mijn wenkbrauwen zien er altijd goed uit! Laatst heb ik voor de eerste keer bij Jasmijn genoten van een gezichtsbehandeling. In overleg hebben we voor de Glysalac Peeling en de Basic Skin & Revitalaser gekozen. Een fijne behandeling die ook nog eens zeer geschikt is voor mijn huid. Jasmijn is enorm kundig en voert de behandeling heel goed uit. Naderhand heb ik op advies van Jasmijn heerlijke producten meegenomen. Ik heb enorm genoten van de behandeling en vind het dan ook geen enkel probleem om hier een uur voor te rijden. Cosmonde is zeker een aanrader! Toon minder »
Manieke Versluis
3 oktober 2021 18:06
Ik heb mijn wenkbrauwen laten doen. Heel blij met het resultaat.
SA WA
19 mei 2021 19:07
Dit was mijn allereerste keer dat ik iets liet doen aan mijn wenkbrauwen. Heb deze laten verven (henna) door Jasmijn (niet de eigenaresse). Echt geweldig! Ze nam de tijd voor me en stemde goed af wat ik wilde en of ik er blij mee was. Meteen weer een nieuwe afspraak gepland.
Fenneke van Amerongen
3 april 2021 09:09
Mijn wenkbrauwen zijn weer top! Thanks!
Mike Amang
22 december 2020 22:10
Ik was hier niet voor een cosmetica-behandling, dus daar kan ik niet veel over zeggen, maar ze hebben wel heel andere parfums dan een Douglas of ICI Paris. Ik ben supergoed geholpen door Tim: hij weet ontzettend veel over parfums, en hij kon me echt heel goede suggesties aandragen, stuk voor stuk waren de geuren echt 'raak'. Ook fijn: hij is helemaal niet op... Toon meer »
Ik was hier niet voor een cosmetica-behandling, dus daar kan ik niet veel over zeggen, maar ze hebben wel heel andere parfums dan een Douglas of ICI Paris. Ik ben supergoed geholpen door Tim: hij weet ontzettend veel over parfums, en hij kon me echt heel goede suggesties aandragen, stuk voor stuk waren de geuren echt 'raak'. Ook fijn: hij is helemaal niet opdringerig zoals andere verkopers, die willen dat je snel wat koopt en eigenlijk alleen maar geuren laten ruiken die ze zèlf mooi vinden (of toevallig populair zijn). Kortom: zeker een bezoek waard voor de parfums, en vraag dan naar Tim! Toon minder »
Mike Relou
12 oktober 2020 15:03
Heerlijke behandelingen in sfeervolle ambiance. Bij mijn laatste behandeling was ik per ongeluk ingepland bij andere schoonheidsspecialist dan het meisje waar ik normaal ga maar dit is echt keurig opgelost! Bedankt Tim!! Nu al zin in de volgende behandeling!
Melanie
26 november 2019 14:02
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij Cosmonde?

Één zone Botox bij Cosmonde kost € 140,00.

Wat kost een filler behandeling bij Cosmonde?

1 ML filler kost bij Cosmonde v.a. € 250,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Wat voor reviews heeft Cosmonde?

Op basis van 15 Google reviews heeft Cosmonde 4.9 van de 5 sterren.

Waar is Cosmonde gevestigd?

Op Gasthuisplein 16 is Cosmonde gevestigd in Zwolle.