DermaPrins - Bekijk prijzen en maak een afspraak
DermaPrins

DermaPrins

Bekijk agenda
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Azzalure)
V.a. € 100 per zone
Fillers
StylageStylage
V.a. € 275 per ml
Kenmerken
Adres
Oud Milligenseweg 34, Garderen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze kliniek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Andre Peters
Drs. Andre Peters
Functie
-
Botox zone v.a.
€ 100,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda

DermaPrins Reviews

4.8
17 reviews
Leuke gezellige huid/oedeemtherapeut, met deskundigen adviezen en behandelingen. Zeker een aanrader
Maartje
8 maart 2022 21:09
5 januari heb ik een plexr behandeling ondergaan. Ik heb er bij mijn rechter mondhoek een litteken aan overgehouden. Mevrouw neemt geen verantwoordelijkheid en wilt het niet beoordelen en laat me aan mijn lot over. Ik ga me beraden welke stappen ik ga ondernemen. Los hiervan is de communicatie zeer en zeer slecht. Er wordt gevraagd niet te bellen maar te ap... Toon meer »
5 januari heb ik een plexr behandeling ondergaan. Ik heb er bij mijn rechter mondhoek een litteken aan overgehouden. Mevrouw neemt geen verantwoordelijkheid en wilt het niet beoordelen en laat me aan mijn lot over. Ik ga me beraden welke stappen ik ga ondernemen.
Los hiervan is de communicatie zeer en zeer slecht. Er wordt gevraagd niet te bellen maar te appen. Meerdere malen pas na vier dagen antwoord gekregen. De telefoon werd sowieso niet beantwoord. Niet te geloven wat een amateurisme..
Belachelijk dat je nog 1 ster moet geven ook! Toon minder »
Pieter
4 maart 2022 21:09
Ik voel mij bij Daphne super op mijn gemak, de therapie slaat goed aan, leuke meid, zeker aan te bevelen.

Groetjes, Jannie
Marten van Wijhe
6 mei 2021 14:02
Bij Daphne (Dermaprins), voel je je meteen op je gemak. Ik ben erg blij met de tijd die ze voor je neemt en goede realistische adviezen die je van haar krijgt. Op deze rustige locatie is de mix van persoonlijke aandacht en echt vakkundig advies een grote pré. Ook krijg je bij Dermaprins nooit het gevoel dat ze je snel een behandeling willen aan praten. In... Toon meer »
Bij Daphne (Dermaprins), voel je je meteen op je gemak. Ik ben erg blij met de tijd die ze voor je neemt en goede realistische adviezen die je van haar krijgt. Op deze rustige locatie is de mix van persoonlijke aandacht en echt vakkundig advies een grote pré. Ook krijg je bij Dermaprins nooit het gevoel dat ze je snel een behandeling willen aan praten. Integendeel! Ik heb verschillende soorten behandelingen laten doen en ben erg tevreden met het resultaat en de begeleiding. Een dikke 10! Toon minder »
Rose Spearman
27 januari 2021 16:04
Ik zou DermaPrins zeker aanbevelen. Hele fijne en persoonlijke service.
Ik laat mij ontharen d.m.v. de laserbehandeling. Pijnlijk maar ze helpt me er goed doorheen hihi. Ik ben erg tevreden, ze stelt me altijd op m'n gemak en het is altijd gezellig.
Daisy Scheers
27 januari 2021 15:03
Zeer tevreden , ging me storen aan de fijne lijntjes.
Gestopt met roken dus wilde gelijk van de streepjescode af bovenlip ..... PlexR , Botox , couperose behandeling met laser en chemische peeling.
Alles wordt zeer vakkundig uitgevoerd, nazorg is ook prima kan altijd met vragen terecht.
Geen lange wachttijden....
Kortom kan het iedereen aanbevelen.
Nicole Wegner
22 januari 2021 14:02
Ik rij met alle liefde 45 kilometer om bij DermaPrins mijn behandeling te doen. Ik hou van eerlijk, duidelijk en goed advies en dat krijg je hier absoluut. Ik had eerst mijn behandelingen bij mij in de buurt, maar dit bevalt mij zoveel beter waardoor ik graag een stuk verder rij.
Annelien Prins
19 januari 2021 13:01
Super service! Ik heb hier een laserbehandeling gedaan, dit is een pijnlijke behandeling. Maar ik werd super geholpen, ze heeft de tijd voor me genomen en mij erg op mijn gemak gesteld. Ze legde alles stap voor stap uit en stopte zelfs af en toe zodat ik even op adem kon komen. Zeer tevreden!
Angelique Schouten
13 januari 2021 15:03
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost een Botox behandeling bij DermaPrins?

De prijs van één zone Botox bij DermaPrins is € 100,00.

Wat zijn de kosten van fillers bij DermaPrins?

Een fillerbehandeling bij DermaPrins kost per 1 ML v.a. € 275,00. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult om de prijs voor jouw behandeling te bespreken.

Hoe zijn de reviews bij DermaPrins?

DermaPrins heeft op basis van 8 Google reviews 4.8 van de 5 sterren.

Waar is DermaPrins gevestigd?

DermaPrins is gevestigd op Oud Milligenseweg 34 in Garderen.