Dokter van Amsterdam

Dokter van Amsterdam

Dokter van Amsterdam uit Gouda is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

5
16 reviews
In januari geweest voor een ooglidcorrectie.
Zo super blij mee. Super gedaan !!
Jolanda Stotijn
4 april 2022 14:02
Ik heb een ooglid correctie laten doen bij Dokter van Amsterdam. Geweldig geholpen door Nathalie en haar team. Één van de beste in haar vak! Ik ben héél blij en tevreden met het eindresultaat. Een echte aanrader voor iedereen die een ooglid correctie nodig heeft. 5 sterren voor de manier van informeren, de intake, de operatie zelf (pijnloos) de nazorg en af... Toon meer »
Ik heb een ooglid correctie laten doen bij Dokter van Amsterdam. Geweldig geholpen door Nathalie en haar team. Één van de beste in haar vak!
Ik ben héél blij en tevreden met het eindresultaat.
Een echte aanrader voor iedereen die een ooglid correctie nodig heeft.
5 sterren voor de manier van informeren, de intake, de operatie zelf (pijnloos) de nazorg en afhandeling! Toon minder »
Boudoir Studio
6 februari 2022 15:03
Super blij. Al na 3 weken. Zie er uitgerust uit. Geen hoofdpijn meer. Intake en nagesprek met zeer rustgevende dame. Tijdens het uithalen van de hechtingen voelde het bijna alsof ik bij de schoonheidsspecialiste zat. Dokter Van Amsterdam een vakvrouw. Eerste week echt niet om aan te zien maar erna verdwijnen de blauwe plekken als sneeuw voor de zon. Foto's v... Toon meer »
Super blij. Al na 3 weken. Zie er uitgerust uit. Geen hoofdpijn meer. Intake en nagesprek met zeer rustgevende dame. Tijdens het uithalen van de hechtingen voelde het bijna alsof ik bij de schoonheidsspecialiste zat. Dokter Van Amsterdam een vakvrouw. Eerste week echt niet om aan te zien maar erna verdwijnen de blauwe plekken als sneeuw voor de zon. Foto's voor en na over 3 maanden. Toon minder »
Jose de Meij
6 november 2021 08:08
Vorig jaar augustus ooglidcorrectie (beiderzijds) gedaan. De intake bij de assistente gaf mij al zoveel vertrouwen dat ik voor de behandeling geen seconde heb getwijfeld. De behandeling was naast professioneel ook erg gezellig, je voelt je op je gemak, heel fijne dokter is het. Met het resultaat ben ik zo blij en mijn blik is er zo van opgeknapt dat je inder... Toon meer »
Vorig jaar augustus ooglidcorrectie (beiderzijds) gedaan. De intake bij de assistente gaf mij al zoveel vertrouwen dat ik voor de behandeling geen seconde heb getwijfeld. De behandeling was naast professioneel ook erg gezellig, je voelt je op je gemak, heel fijne dokter is het. Met het resultaat ben ik zo blij en mijn blik is er zo van opgeknapt dat je inderdaad zegt "dat had ik eerder moeten doen". Vakwerk. Ik kom uit de zorg en weet hoe het anders kan en gaat helaas.
Grote complimenten ook voor de kundige en prettige assistentes, samen met de dokter vind ik het echt een top team.
Aanrader! Toon minder »
Nien B
17 juli 2021 10:10
bij mij is 2 weken geleden een bovenooglid correctie uitgevoerd, veel vet en huid verwijderd, ik heb veel gekoeld met de meegegeven bril, vond ik persoonlijk prettiger dan de erwtjes, ik ben hier ook mee doorgegaan na het verwijderen vd hechtingen, en ook met de arnica ben ik langer doorgegaan, nu 2 weken verder, het resultaat is geweldig zoveel verlichting... Toon meer »
bij mij is 2 weken geleden een bovenooglid correctie uitgevoerd, veel vet en huid verwijderd, ik heb veel gekoeld met de meegegeven bril, vond ik persoonlijk prettiger dan de erwtjes, ik ben hier ook mee doorgegaan na het verwijderen vd hechtingen, en ook met de arnica ben ik langer doorgegaan, nu 2 weken verder, het resultaat is geweldig zoveel verlichting op mijn ogen, dus ook geen hoofdpijn meer, en de zwellingen zijn vrijwel niet meer waar te nemen, dus conclusie operatie geslaagd. Toon minder »
chris van der stelt
13 april 2021 11:11
Prettig, professioneel maar onder informele sfeer. Door de ongecompliceerde sfeer vergeet je bijna dat je een ingreep komt laten doen en dat is hartstikke fijn! Twee moedervlekken laten weghalen, waarvan één voor evt complicaties zou kunnen zorgen vanwege de plek (op kraakbeen). Daar goed op voorbereid en over ingelicht door dr van Amsterdam. Behalve dezelfd... Toon meer »
Prettig, professioneel maar onder informele sfeer. Door de ongecompliceerde sfeer vergeet je bijna dat je een ingreep komt laten doen en dat is hartstikke fijn! Twee moedervlekken laten weghalen, waarvan één voor evt complicaties zou kunnen zorgen vanwege de plek (op kraakbeen). Daar goed op voorbereid en over ingelicht door dr van Amsterdam. Behalve dezelfde middag geen last gehad van pijn, het is keurig en snel genezen en je ziet compleet niet dat er ooit een grote moedervlek heeft gezeten! Boven verwachting. Een paar dagen na de ingreep werd er nagebeld om te vragen hoe het met me ging en of ik pijn of koorts gekregen heb; hartstikke fijn!! Toon minder »
Annelieke Schoonderwoerd
8 januari 2021 13:01
Ben op 29 juni 2020 langs geweest bij Dr. Van Amsterdam voor een ooglidcorrectie welke zeer vakkundig is gedaan! Ik kan het dan ook iedereen aanraden om bij haar een intake te doen. Ook qua Botox weet zij raad! Kortom van mij krijgt Dokter van Amsterdam 5 sterren! Groetjes Ricardo.
Techno 4 Life
6 juli 2020 08:08
Schrijf een review
Kenmerken
Adres
Middenmolenplein 1, Gouda
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten