Dokter van Amsterdam - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Dokter van Amsterdam

Dokter van Amsterdam

Bekijk agenda
Kenmerken
Adres
Middenmolenplein 1, Gouda
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze kliniek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Nathalie van Amsterdam
Drs. Nathalie van Amsterdam
Functie
-
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda

Dokter van Amsterdam Reviews

4.9
30 reviews
Vorige week is de tongriem en lipband van onze drie weken oude dochter gekliefd. We merkten gelijk wat verbetering bij het drinken, haar boven- en onderlip zijn beter zichtbaar bij het drinken en het aanhappen doet veel minder pijn! Onwijs fijn om te zien en merken. Alleen maar goed nieuws dus! Bedankt voor de check en de fijne afspraak, we vonden het heel... Toon meer »
Vorige week is de tongriem en lipband van onze drie weken oude dochter gekliefd. We merkten gelijk wat verbetering bij het drinken, haar boven- en onderlip zijn beter zichtbaar bij het drinken en het aanhappen doet veel minder pijn! Onwijs fijn om te zien en merken.

Alleen maar goed nieuws dus! Bedankt voor de check en de fijne afspraak, we vonden het heel prettig hoe dokter van Amsterdam ons meenam in het proces, de symptomen uitlegde en alles liet zien. Toon minder »
Michelle Bos
22 april 2024 12:12
Afgelopen december een ooglidcorrectie laten doen! Hele duidelijke informatie vooraf, tijdens de behandeling ging het gestructureerd en werd alles duidelijk uitgelegd. En mega goede nazorg..werd steeds gebeld of het goed ging. Heel erg tevreden met een super mooi resultaat! De behandeling is mij zo meegevallen, zou het zo weer doen!!
Ramona Muller
1 februari 2024 14:02
Erg goed geholpen met een uitstekend resultaat! In september een bovenooglidcorrectie laten doen. Goede informatie verstrekking vooraf. De ingreep ging goed, ze stellen je erg gerust. De nazorg is ook erg goed. Contact d.m.v. telefoon en mail, maar ook een paar maanden later een keer terug voor een consult. Super blij met het resultaat! Bedankt dokter van Am... Toon meer »
Erg goed geholpen met een uitstekend resultaat!
In september een bovenooglidcorrectie laten doen. Goede informatie verstrekking vooraf. De ingreep ging goed, ze stellen je erg gerust. De nazorg is ook erg goed. Contact d.m.v. telefoon en mail, maar ook een paar maanden later een keer terug voor een consult. Super blij met het resultaat! Bedankt dokter van Amsterdam en team! Toon minder »
Annelies Groenestein
16 december 2023 14:02
Dokter had snel tijd. Behandelingen werden zeer vakkundig uitgevoerd maar waren ook erg gezellig waardoor je heel tevreden de deur uitloopt.
Ron Meerbeek
3 oktober 2023 21:09
Oorlel reconstructieve operatie gehad bij Nathalie nadat 18mm terug was gekrompen en vast bleef hangen op 5mm na jaren. Ik was totaal niet zenuwachtig en viel zowat in slaap op de stoel. Ook de tip om paracetamol te nemen bij uitwerken van de verdoving niet toe te hoeven passen. Ik heb gedurende dit proces niks van pijn gevoeld en het eind resultaat is nu... Toon meer »
Oorlel reconstructieve operatie gehad bij Nathalie nadat 18mm terug was gekrompen en vast bleef hangen op 5mm na jaren.

Ik was totaal niet zenuwachtig en viel zowat in slaap op de stoel. Ook de tip om paracetamol te nemen bij uitwerken van de verdoving niet toe te hoeven passen.

Ik heb gedurende dit proces niks van pijn gevoeld en het eind resultaat is nu al prachtig.

Dankjewel dokter van Amsterdam en assistenten ❣️ Toon minder »
Sou
19 september 2023 18:06
Eind mei een ooglidcorrectie ondergaan. Wat een fijne ervaring was dat bij dokter van Amsterdam en haar team. Zeer tevreden. Bij de 3 maanden controle de voor en na foto's gezien. Wat een verschil! Voor een ooglidcorrectie beveel ik deze dokter zeker aan. Over een paar maandjes ga ik vol vertrouwen terug voor een plexr behandeling.
W.P.G. Moolenaar
9 september 2023 15:03
Vorig jaar ooglidcorrectie laten doen. Ging super en helemaal geen pijn gehad.
Zeker een aanrader!
P de Bruin
30 mei 2023 14:02
Operatie is goed. Communicatie erna onvoldoende. Net 20 minuten in wachtkamer gezeten. Niet geholpen. Eerder ook maar weggegaan. Druk met praten over auto's. Geen tijd voor mij.
yskonyn51
22 mei 2023 15:03
Ooglidcorrectie laten uitvoeren na lang wikken en wegen. Als je nog twijfelt, ga dan een keer op bezoek bij dr. Van Amsterdam in Gouda. Ze legt in het vrijblijvende gesprek uit wat erbij komt kijken, ze dringt niet aan en verwijzen bij medische indicatie door naar het reguliere circuit ivm vergoeding verzekering (ik ben bij haar gebleven vanwege het goede ge... Toon meer »
Ooglidcorrectie laten uitvoeren na lang wikken en wegen. Als je nog twijfelt, ga dan een keer op bezoek bij dr. Van Amsterdam in Gouda. Ze legt in het vrijblijvende gesprek uit wat erbij komt kijken, ze dringt niet aan en verwijzen bij medische indicatie door naar het reguliere circuit ivm vergoeding verzekering (ik ben bij haar gebleven vanwege het goede gevoel). Meteen een warm bad qua aanpak. Op de dag zelf, vond het spannend, neemt het team alle tijd voor je en kom je helemaal tot rust alvorens de ingreep volgt. Grote klasse, ze zijn echt professioneel. Het team inclusief de doc hebben ook nog humor. Het zijn echt lieve, betrokken, super betrouwbare mensen. Goedkoop is zo’n ingreep niet, maar dr. Van Amsterdam zit niet in een duur pand en maakt deze ingreep wel mogelijk voor een grotere groep mensen. En over het resultaat? Minder vermoeid, meer zicht, minder jeukende ogen (geen eczeem), ogen voelen minder droog aan, kan weer lenzen dragen en o ja, zie er natuurlijk veel jonger uit 😉. Oprecht voor mij een van de beste beslissingen van de afgelopen jaren. Een dikke pluim voor team Van Amsterdam. Een hele dikke vette aanrader. Groetjes, Arjan Verhoeff Toon minder »
familie Verhoeff
24 februari 2023 21:09
Voor de 3e keer bij dokter van Amsterdam de besnijdenis van mijn zoon laten uitvoeren!! Wederom ontzettend tevreden! Heel professioneel, rustige arts en geweldige assistenten. Je voelt je gelijk op je gemak en het team besteedt veel aandacht aan zowel patiënt als ouders ! Mijn zoon (3 maanden oud) heeft heel weinig last gehad, enkel 5 sec bij de verdoving..o... Toon meer »
Voor de 3e keer bij dokter van Amsterdam de besnijdenis van mijn zoon laten uitvoeren!! Wederom ontzettend tevreden! Heel professioneel, rustige arts en geweldige assistenten. Je voelt je gelijk op je gemak en het team besteedt veel aandacht aan zowel patiënt als ouders ! Mijn zoon (3 maanden oud) heeft heel weinig last gehad, enkel 5 sec bij de verdoving..ook thuis nergens last van gehad! Bedankt ! 😀 Toon minder »
A.D.T Ahmadi
10 februari 2023 17:05
Anderhalf jaar geleden hier geweest voor een beter resultaat na een eerdere behandeling ergens anders. Kreeg de indruk dat ze de tijd namen om het goed te doen, want ze hadden niet veel huid om mee te werken en daarom was het waarschijnlijk niet de gemakkelijkste operatie. Eindresultaat is mooi; dun en recht litteken. Uiteindelijk functioneel ook een stuk b... Toon meer »
Anderhalf jaar geleden hier geweest voor een beter resultaat na een eerdere behandeling ergens anders.

Kreeg de indruk dat ze de tijd namen om het goed te doen, want ze hadden niet veel huid om mee te werken en daarom was het waarschijnlijk niet de gemakkelijkste operatie. Eindresultaat is mooi; dun en recht litteken. Uiteindelijk functioneel ook een stuk beter geworden. Toon minder »
Tom ter Horst
29 januari 2023 05:05
In oktober 2022 een ooglidcorrectie laten doen door Dokter van Amsterdam en ik ben hier heel erg tevreden over! Wat een super resultaat en wat een verbetering! Een veel meer open en frisse blik en minder vermoeid. Ik heb ineens weer oogleden in plaats van "zware luiken" die boven mijn ogen hangen. Wat een verschil wanneer ik foto's van een paar maanden geled... Toon meer »
In oktober 2022 een ooglidcorrectie laten doen door Dokter van Amsterdam en ik ben hier heel erg tevreden over! Wat een super resultaat en wat een verbetering! Een veel meer open en frisse blik en minder vermoeid. Ik heb ineens weer oogleden in plaats van "zware luiken" die boven mijn ogen hangen. Wat een verschil wanneer ik foto's van een paar maanden geleden bekijk. Niets meer dan lof voor Dokter van Amsterdam en haar team. Vanaf de intake, de behandeling zelf, tot aan de nabehandeling is alles heel prettig en correct verlopen. Toon minder »
Martha Hanna
25 januari 2023 12:12
Paar jaar geleden een ooglid correctie laten uitvoeren. Fantastisch resultaat. Geen lidteken te zien. Ik vond het best wel eng om een operatie aan je ogen te laten doen, maar dit is DE plek om dat te doen. Niet alleen omdat de kliniek ontzetten professioneel en vakkundig is. Maar ook omdat ze echt de tijd nemen, als je bijvoorbeeld voor de derde keer belt me... Toon meer »
Paar jaar geleden een ooglid correctie laten uitvoeren. Fantastisch resultaat. Geen lidteken te zien. Ik vond het best wel eng om een operatie aan je ogen te laten doen, maar dit is DE plek om dat te doen. Niet alleen omdat de kliniek ontzetten professioneel en vakkundig is. Maar ook omdat ze echt de tijd nemen, als je bijvoorbeeld voor de derde keer belt met dezelfde vraag nemen ze daar weer de tijd voor. Alleen maar lof voor Dr van Amsterdam en haar team. Ook leuk te weten dat het team al jaren in dezelfde samenstelling werkt. Dat zegt ook iets over de sfeer en betrokkenheid onderling. Dr. van Amsterdam is super vakkundig en zal niet zo met je mee praten. Ze weet precies wat mogelijk is en wat niet mogelijk is en wat je eventueel nog zou kunnen uitstellen en geeft dat ook helder terug. Ik ben zooo happy dat zij mij ooglid correctie heeft uitgevoerd. kortom de place to be voor een ooglid correctie. Daarnaast heeft Dr. van Amsterdam ook een paar moedervlekken en verdikkingen in mijn gezicht weggehaald, ook dit weer met een perfect resultaat. Toon minder »
Laura van Gasteren-Donker
18 januari 2023 10:10
We zijn nu 3 weken verder na de behandeling. Super blij mee.
Heerlijk ontspannen maar toch professionele sfeer. Niet te formeel en heerlijk direct. Geen pijn geen extreme last er na en de nazorg is tot nu toe top. Een dikke vette aanrader. Dankjewel dokter van Amsterdam.
Angelo Van schie
28 november 2022 08:08
In januari geweest voor een ooglidcorrectie.
Zo super blij mee. Super gedaan !!
Jolanda Stotijn
4 april 2022 14:02
Ik heb een ooglid correctie laten doen bij Dokter van Amsterdam. Geweldig geholpen door Nathalie en haar team. Één van de beste in haar vak! Ik ben héél blij en tevreden met het eindresultaat. Een echte aanrader voor iedereen die een ooglid correctie nodig heeft. 5 sterren voor de manier van informeren, de intake, de operatie zelf (pijnloos) de nazorg en af... Toon meer »
Ik heb een ooglid correctie laten doen bij Dokter van Amsterdam. Geweldig geholpen door Nathalie en haar team. Één van de beste in haar vak!
Ik ben héél blij en tevreden met het eindresultaat.
Een echte aanrader voor iedereen die een ooglid correctie nodig heeft.
5 sterren voor de manier van informeren, de intake, de operatie zelf (pijnloos) de nazorg en afhandeling! Toon minder »
Boudoir Studio
6 februari 2022 15:03
Super blij. Al na 3 weken. Zie er uitgerust uit. Geen hoofdpijn meer. Intake en nagesprek met zeer rustgevende dame. Tijdens het uithalen van de hechtingen voelde het bijna alsof ik bij de schoonheidsspecialiste zat. Dokter Van Amsterdam een vakvrouw. Eerste week echt niet om aan te zien maar erna verdwijnen de blauwe plekken als sneeuw voor de zon. Foto's v... Toon meer »
Super blij. Al na 3 weken. Zie er uitgerust uit. Geen hoofdpijn meer. Intake en nagesprek met zeer rustgevende dame. Tijdens het uithalen van de hechtingen voelde het bijna alsof ik bij de schoonheidsspecialiste zat. Dokter Van Amsterdam een vakvrouw. Eerste week echt niet om aan te zien maar erna verdwijnen de blauwe plekken als sneeuw voor de zon. Foto's voor en na over 3 maanden. Toon minder »
Jose de Meij
6 november 2021 08:08
Vorig jaar augustus ooglidcorrectie (beiderzijds) gedaan. De intake bij de assistente gaf mij al zoveel vertrouwen dat ik voor de behandeling geen seconde heb getwijfeld. De behandeling was naast professioneel ook erg gezellig, je voelt je op je gemak, heel fijne dokter is het. Met het resultaat ben ik zo blij en mijn blik is er zo van opgeknapt dat je inder... Toon meer »
Vorig jaar augustus ooglidcorrectie (beiderzijds) gedaan. De intake bij de assistente gaf mij al zoveel vertrouwen dat ik voor de behandeling geen seconde heb getwijfeld. De behandeling was naast professioneel ook erg gezellig, je voelt je op je gemak, heel fijne dokter is het. Met het resultaat ben ik zo blij en mijn blik is er zo van opgeknapt dat je inderdaad zegt "dat had ik eerder moeten doen". Vakwerk. Ik kom uit de zorg en weet hoe het anders kan en gaat helaas.
Grote complimenten ook voor de kundige en prettige assistentes, samen met de dokter vind ik het echt een top team.
Aanrader! Toon minder »
Nien B
17 juli 2021 10:10
bij mij is 2 weken geleden een bovenooglid correctie uitgevoerd, veel vet en huid verwijderd, ik heb veel gekoeld met de meegegeven bril, vond ik persoonlijk prettiger dan de erwtjes, ik ben hier ook mee doorgegaan na het verwijderen vd hechtingen, en ook met de arnica ben ik langer doorgegaan, nu 2 weken verder, het resultaat is geweldig zoveel verlichting... Toon meer »
bij mij is 2 weken geleden een bovenooglid correctie uitgevoerd, veel vet en huid verwijderd, ik heb veel gekoeld met de meegegeven bril, vond ik persoonlijk prettiger dan de erwtjes, ik ben hier ook mee doorgegaan na het verwijderen vd hechtingen, en ook met de arnica ben ik langer doorgegaan, nu 2 weken verder, het resultaat is geweldig zoveel verlichting op mijn ogen, dus ook geen hoofdpijn meer, en de zwellingen zijn vrijwel niet meer waar te nemen, dus conclusie operatie geslaagd. Toon minder »
chris van der stelt
13 april 2021 11:11
Prettig, professioneel maar onder informele sfeer. Door de ongecompliceerde sfeer vergeet je bijna dat je een ingreep komt laten doen en dat is hartstikke fijn! Twee moedervlekken laten weghalen, waarvan één voor evt complicaties zou kunnen zorgen vanwege de plek (op kraakbeen). Daar goed op voorbereid en over ingelicht door dr van Amsterdam. Behalve dezelfd... Toon meer »
Prettig, professioneel maar onder informele sfeer. Door de ongecompliceerde sfeer vergeet je bijna dat je een ingreep komt laten doen en dat is hartstikke fijn! Twee moedervlekken laten weghalen, waarvan één voor evt complicaties zou kunnen zorgen vanwege de plek (op kraakbeen). Daar goed op voorbereid en over ingelicht door dr van Amsterdam. Behalve dezelfde middag geen last gehad van pijn, het is keurig en snel genezen en je ziet compleet niet dat er ooit een grote moedervlek heeft gezeten! Boven verwachting. Een paar dagen na de ingreep werd er nagebeld om te vragen hoe het met me ging en of ik pijn of koorts gekregen heb; hartstikke fijn!! Toon minder »
Annelieke Schoonderwoerd
8 januari 2021 13:01
Ben op 29 juni 2020 langs geweest bij Dr. Van Amsterdam voor een ooglidcorrectie welke zeer vakkundig is gedaan! Ik kan het dan ook iedereen aanraden om bij haar een intake te doen. Ook qua Botox weet zij raad! Kortom van mij krijgt Dokter van Amsterdam 5 sterren! Groetjes Ricardo.
Techno 4 Life
6 juli 2020 08:08
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe zijn de reviews bij Dokter van Amsterdam?

Dokter van Amsterdam heeft op basis van 21 Google reviews 4.9 van de 5 sterren.

Waar is Dokter van Amsterdam gevestigd?

Dokter van Amsterdam is gevestigd op Middenmolenplein 1 in Gouda.