Dynamic Beautycentrum

Dynamic Beautycentrum

Dynamic Beautycentrum uit Alkmaar is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Reviews

5
16 reviews
Prachtige salon! Leuke meiden en prachtig resultaat
Isa De Graaf
30 oktober 2022 10:10
Ontzettend fijne salon. Mooi, hartelijk en hygiënisch. Ik heb een browlamination behandeling gehad door de zeer kundige Noa. Noa neemt je mee in iedere stap, werkt ontzettend nauwkeurig, legt verschillende opties voor en stemt alles vooraf goed af. Het resultaat is perfect, zeer aan te raden!
Denise Rodrigues
1 oktober 2022 17:05
Mijn vrouw is heel tevreden met de behandelingen bij Dynamic Beauty Centrum. Echt een aanrader. Groetjes Martin
DJ Schülze
12 september 2022 15:03
Wenkbrauwen verven & shapen. Bovenlip harsen.
Renée Ringelberg
19 augustus 2022 10:10
Weer een heerlijke behandeling gehad bij Shannen! Wenkbrauwen weer lekker bijgewerkt. Een Heftige peeling gehad maar het resultaat mag er zijn zo blij mee... Fijne uitleg over wat ze ging doen. Echt even genieten!
Samantha Leek
2 augustus 2022 16:04
Dit was voor mij de eerste keer om bij een beauty centrum binnen te stappen, en wat was het fijn. Super vriendelijk personeel, en een prachtige salon. De behandeling werd super fijn uitgevoerd, ik ga hier zeker terug komen.
Madelief Ruigewaard
6 mei 2022 18:06
Mij wenkbrauwen zijn weer prachtig bijgewerkt ben er super blij mee.
Samantha Leek
2 mei 2022 20:08
Helemaal top. Er wordt goed met je meegedacht en er ze nemen super erg de tijd voor je. Grote aanrader!
Naomi le Loux
6 januari 2021 08:08
Wat begon met een heerlijk vertroetel uurtje voor mijn voetjes als moederdagcadeau is geëindigd in een frequente behandeling van voetbed tot nagel. Lê is zeer kundig in haar werk en is nooit uitgeleerd. Naast de kunst om kwaaltjes te verminderen of zelfs te laten verdwijnen is ze ook zeer fijn in de omgang. Voor mij niemand anders meer bij wie ik mijn voete... Toon meer »
Wat begon met een heerlijk vertroetel uurtje voor mijn voetjes als moederdagcadeau is geëindigd in een frequente behandeling van voetbed tot nagel.

Lê is zeer kundig in haar werk en is nooit uitgeleerd. Naast de kunst om kwaaltjes te verminderen of zelfs te laten verdwijnen is ze ook zeer fijn in de omgang. Voor mij niemand anders meer bij wie ik mijn voeten in de schoot leg. Toon minder »
Danielle Sutisna
28 oktober 2020 12:12
Ik stond nogal sceptisch tegenover het fenomeen Pedicure ... totdat Lê mijn jaren-lange-pijnlijke likdoorn als sneeuw voor de zon liet verdwijnen. Ik weet nog dat ik als een klein kind een beetje zat te trillen bij het horen van een van de instrumenten die zij gebruikte😂 ... maar dankzij haar professionele en (zeer) kalme houding stelde zij mij gerust en we... Toon meer »
Ik stond nogal sceptisch tegenover het fenomeen Pedicure ... totdat Lê mijn jaren-lange-pijnlijke likdoorn als sneeuw voor de zon liet verdwijnen. Ik weet nog dat ik als een klein kind een beetje zat te trillen bij het horen van een van de instrumenten die zij gebruikte😂 ... maar dankzij haar professionele en (zeer) kalme houding stelde zij mij gerust en werd het instrument tot een wattenstafje getoverd 😊...
Wat een verademing...ik kon weer normaal lopen... bedankt Lê !! Sowieso voor het wegnemen van die gekke associaties bij het woord "Pedicure"... en voor het weer normaal lopen (zonder pijn) 😊 Toon minder »
Heri Indriatna Sutisna
27 oktober 2020 17:05
Hele mooie salon. Alles fris en nieuw! Een duo massage gehad. Zeer deskundig en netjes. Ze luisteren goed naar je wensen en de massage heeft dan ook echt effect gehad! Een aanrader.
Michelle Grandiek
5 oktober 2020 13:01
Prachtige salon, mijn behandeling werd in alle rust uitgevoerd. ze werken zorgvuldig en nauwkeurig en werd goed geadviseerd. Zeker een aanrader! Ik kom gauw weer terug
Macy Van dam
1 oktober 2020 19:07
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure (1 zone)
V.a. €195 per zone
Fillers
Juvéderm
V.a. €540 per ml
Restylane
V.a. €540 per ml
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €350 per behandeling
Kenmerken
Kliniek opgericht
2021
Adres
Kees Boekestraat 2, Alkmaar
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten