Erasmus Aesthetics

Erasmus Aesthetics

Erasmus Aesthetics uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

3.9
408 reviews
Ik vind het echt bizar hoe bot en onvriendelijk die telefoniste of assistente van de MKA afdeling is! Ik belde om een afspraak te maken ivm extractie kiezen maar werd soort van streng terecht gewezen omdat ik nu pas een afspraak wilde maken ivm hevige pijn. Voor wat werkt ze dan in een ziekenhuis?! En als ik even terug scroll zie ik dat ik niet de enige ben... Toon meer »
Ik vind het echt bizar hoe bot en onvriendelijk die telefoniste of assistente van de MKA afdeling is! Ik belde om een afspraak te maken ivm extractie kiezen maar werd soort van streng terecht gewezen omdat ik nu pas een afspraak wilde maken ivm hevige pijn. Voor wat werkt ze dan in een ziekenhuis?! En als ik even terug scroll zie ik dat ik niet de enige ben met deze ervaring met deze mevrouw. Ben dan ook direct uitgeweken naar een andere chirurgische instelling. Toon minder »
G G
2 mei 2022 07:07
Met onze dochter 160km heen en 160km terug voor de kinder dermatoloog. Een ongelooflijke deceptie en schofterig behandeld. Hier zijn de laatste woorden nog niet over gezegd. Het is belangrijk ook slechte ervaringen te delen. Het doet met spijt dit te moeten melden. Uiteindelijk is er een kind de dupe van dit amateurisme van het Erasmus UMC. Vroeger stond dez... Toon meer »
Met onze dochter 160km heen en 160km terug voor de kinder dermatoloog. Een ongelooflijke deceptie en schofterig behandeld. Hier zijn de laatste woorden nog niet over gezegd. Het is belangrijk ook slechte ervaringen te delen. Het doet met spijt dit te moeten melden. Uiteindelijk is er een kind de dupe van dit amateurisme van het Erasmus UMC. Vroeger stond deze naam nog ergens voor! Toon minder »
Gerard en Elke Schinkel
21 april 2022 15:03
Het is uiteraard beter om zo min mogelijk hier te komen maar blij dat dit er is! Het is een academisch ziekenhuis gelegen in hartje Rotterdam. Dat is eigenlijk het enige minpuntje omdat het daardoor qua verkeer tijd heel druk is om er te komen maar qua parkeerplaatsen is er geen probleem want die zijn er heel veel aanwezig zowel op de begane grond als 1 etag... Toon meer »
Het is uiteraard beter om zo min mogelijk hier te komen maar blij dat dit er is!
Het is een academisch ziekenhuis gelegen in hartje Rotterdam.
Dat is eigenlijk het enige minpuntje omdat het daardoor qua verkeer tijd heel druk is om er te komen maar qua parkeerplaatsen is er geen probleem want die zijn er heel veel aanwezig zowel op de begane grond als 1 etage lager.
Parkeergelegenheid voor mindervalide mensen zijn er ook heel veel.
Het is een fijn ziekenhuis waar ik alleen maar met veel lof over kan vertellen.
Het is pas helemaal vernieuwd en heel groot maar alles staat heel duidelijk aangegeven waar je moet zijn en mocht je het even niet weten dan zijn er genoeg gastvrouwen die je graag even willen helpen.
Een mondkapje is binnen verplicht en er zijn duidelijke routes aangegeven om 1,5 meter afstand te houden.
Het personeel is overal aardig of het nu om de schoonmaakster gaat, de dame in het restaurant of een arts.
Omdat het een opleidingsziekenhuis is kan het geregeld voorkomen dat je steeds een andere arts treft die nog in opleiding is. Dat kan voor ernstige medische problemen weleens een beetje "vervelend" of wennen zijn omdat je dan misschien liever een vertrouwd persoon wilt spreken, maar alles wordt in een team altijd besproken dus dit hoeft geen probleem te zijn.
De wachttijden vind ik meevallen alleen kan het soms best lang duren voordat je de uitslag van een bepaald onderzoek hebt maar dat zal wel komen omdat het zo'n groot ziekenhuis is.
In heel het ziekenhuis zijn voldoende toiletten. Ook voor mindervalide mensen.
En er is overal een lift aanwezig.
Op de begane grond zijn er ook gelegenheden om iets te eten of te drinken en er zijn een paar winkeltjes zoals de Albert Heyn, Etos en Bloemenshop, een boekenwinkel en een cadeaushop.
Parkeren is best prijzig maar dat is helaas overal in Nederland ...
Al met al een TOP ziekenhuis !! Toon minder »
Yoka PhotographY
5 april 2022 22:10
Je gaat sneller dood dan geholpen worden
2,5 uur wachten, daarna onderzoek 10 min, dan weer 30 minuten wachten en het gaat zo door zit nu mijn 8e uur te wachten totdat ik geholpen word en als ik wat vraag zeggen ze “wacht maar even meneer u wordt zo geholpen of de dokter kom er zo aan” verschrikkelijk
Kristian
1 april 2022 19:07
Voor het uitvoeren van ingewikkelde operaties zijn ze wel goed. Alleen nemen ze weinig verantwoording voor complicaties. Er heerst totale chaos. Overdrachten verlopen altijd problematisch. Men leest zich niet in of rapporteert slecht. In gesprekken wordt er van alles gezegd, afgesproken en toegezegd. In de praktijk komt daar nauwelijks iets van terecht. Afsp... Toon meer »
Voor het uitvoeren van ingewikkelde operaties zijn ze wel goed. Alleen nemen ze weinig verantwoording voor complicaties.
Er heerst totale chaos. Overdrachten verlopen altijd problematisch. Men leest zich niet in of rapporteert slecht.
In gesprekken wordt er van alles gezegd, afgesproken en toegezegd. In de praktijk komt daar nauwelijks iets van terecht. Afspraken worden niet gehouden. Plannen worden chaotisch uitgevoerd omdat ochtend/middag/avond diensten niet van elkaar eten wat ze doen. Zo werd bijv een mobiliteitsplan keer op keer opnieuw vanaf dag 1 begonnen terwijl we al dagen verder waren. Fysiotherapie kwam ineens niet meer omdat hij dacht dat het geannuleerd was.
Onderzoeken zijn dramatisch slecht. Als men niks vindt trekt men gewoon conclusies ipv verder te onderzoeken.
Misverstanden en miscommunicatie zijn aan de orde van de dag en gaat ten koste van de kwaliteit van de zorg omdat niet de juiste zorg in de juiste intensiteit wordt verleend.
Als zelfs de verpleging zegt dat je in dit academisch ziekenhuis niet meer interessant bent als je niet meer in een van de hokjes past, dan is er iets serieus mis. Men probeert dan ook gewoon van de af te komen. En intussen laten ze je rustig creperen. En dan hebben we het nog niet over alledaagse fouten zoals verkeerde doseringen of gewoon verkeerde medicatie aan de verkeerde patiënt. Of een hopeloos verouderd softwaresysteem. Meerdere keren per week raakt er iets geïnfecteerd of zijn er nieuwe complicaties. De hygiëne is hopeloos.
Dagelijks (tijdens een inmiddels 10wkn verblijf ) horen we minimaal 2x uitspraken van artsen in de trant van “we weten het niet”, “we snappen er niks van”, “het zou niet moeten kunnen”.
Een ziekenhuis waar patiënten, naasten en zelfs het personeel continu klaagt over de ongeregeldheden. Toon minder »
michelle van Galen
1 april 2022 13:01
Het is werkelijk bizar hoe onkundig de mevrouw aan de telefoon is op de polikliniek van de Mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie (Kaakchirurgie). Advies: duik s.v.p. terug de schoolbanken in en kies voor een ander beroep, waar je wel je minimale kunde uit kunt putten. Kennelijk is het medisch-administratieve veld te hoog gegrepen voor deze abnormaal onb... Toon meer »
Het is werkelijk bizar hoe onkundig de mevrouw aan de telefoon is op de polikliniek van de Mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie (Kaakchirurgie). Advies: duik s.v.p. terug de schoolbanken in en kies voor een ander beroep, waar je wel je minimale kunde uit kunt putten. Kennelijk is het medisch-administratieve veld te hoog gegrepen voor deze abnormaal onbekwame en botte persoon. Toon minder »
Michel
26 maart 2022 19:07
De artsen zijn goed maar ze laten een kankerpatient 4 weken wachten op een uitslag die na 10 dagen bekend is. Vervolgens zeggen ze dat er geen uitslag is want het onderzoek was niet goed gegaan. Vier weken voor niks in spanning. Bij de volgende controle dus weer 4 weken wachten. Belt de arts op een ander tijdstip dan afgesproken. Telefoon dus gemist. Moet ik... Toon meer »
De artsen zijn goed maar ze laten een kankerpatient 4 weken wachten op een uitslag die na 10 dagen bekend is. Vervolgens zeggen ze dat er geen uitslag is want het onderzoek was niet goed gegaan. Vier weken voor niks in spanning. Bij de volgende controle dus weer 4 weken wachten. Belt de arts op een ander tijdstip dan afgesproken. Telefoon dus gemist. Moet ik vervolgens opnieuw 3 weken wachten. Dat is echt niet te doen als het om kanker gaat. Je wacht dan dus 7 weken op een uitslag van een biopt. En het bericht of de kanker terug is of niet. Toon minder »
Yvonne Van Gink
11 maart 2022 17:05
Sinds 2020 ontvangen wij per 3 weken een coassistent in onze sportschool MyHealth Breda voor het coschap sociale geneeskunde. Fantastisch initiatief, waar wij en de coassistent elke periode enorm veel van leren 🙏
Maarten Philippi
18 februari 2022 11:11
Ik ben zeer tevreden over ‘t Erasmus!
Voel me in goede handen bij professor de Herder en gezien door zijn assistente!
Hanneke Bruinincx
31 januari 2022 21:09
Het is uiteraard beter om zo min mogelijk hier te komen maar blij dat dit er is! Het is een academisch ziekenhuis gelegen in hartje Rotterdam. Dat is eigenlijk het enige minpuntje omdat het daardoor qua verkeer tijd heel druk is om er te komen maar qua parkeerplaatsen is er geen probleem want die zijn er heel veel aanwezig zowel op de begane grond als 1 etag... Toon meer »
Het is uiteraard beter om zo min mogelijk hier te komen maar blij dat dit er is!
Het is een academisch ziekenhuis gelegen in hartje Rotterdam.
Dat is eigenlijk het enige minpuntje omdat het daardoor qua verkeer tijd heel druk is om er te komen maar qua parkeerplaatsen is er geen probleem want die zijn er heel veel aanwezig zowel op de begane grond als 1 etage lager.
Parkeergelegenheid voor mindervalide mensen zijn er ook heel veel.
Het is een fijn ziekenhuis waar ik alleen maar met veel lof over kan vertellen.
Het is pas helemaal vernieuwd en heel groot maar alles staat heel duidelijk aangegeven waar je moet zijn en mocht je het even niet weten dan zijn er genoeg gastvrouwen die je graag even willen helpen.
Een mondkapje is binnen verplicht en er zijn duidelijke routes aangegeven om 1,5 meter afstand te houden.
Het personeel is overal aardig of het nu om de schoonmaakster gaat, de dame in het restaurant of een arts.
Omdat het een opleidingsziekenhuis is kan het geregeld voorkomen dat je steeds een andere arts treft die nog in opleiding is. Dat kan voor ernstige medische problemen weleens een beetje "vervelend" of wennen zijn omdat je dan misschien liever een vertrouwd persoon wilt spreken, maar alles wordt in een team altijd besproken dus dit hoeft geen probleem te zijn.
De wachttijden vind ik meevallen alleen kan het soms best lang duren voordat je de uitslag van een bepaald onderzoek hebt maar dat zal wel komen omdat het zo'n groot ziekenhuis is.
In heel het ziekenhuis zijn voldoende toiletten. Ook voor mindervalide mensen.
En er is overal een lift aanwezig.
Op de begane grond zijn er ook gelegenheden om iets te eten of te drinken en er zijn een paar winkeltjes zoals de Albert Heyn, Etos en Bloemenshop, een boekenwinkel en een cadeaushop.
Parkeren is best prijzig maar dat is overal ...
Al met al een TOP ziekenhuis !! Toon minder »
Yoka PhotographY
24 januari 2022 07:07
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox
V.a. €175 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €60 per behandeling
Fillers
Juvéderm
V.a. €425 per ml
Fillers (kleine behandeling / touch up)
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. €275 per behandeling
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €450 per 2 oksels
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Huidverbetering
Kliniek opgericht
2016
Adres
Dokter Molewaterplein 40, Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling