Groene Hart Ziekenhuis Gouda

Groene Hart Ziekenhuis Gouda

Groene Hart Ziekenhuis Gouda uit Gouda is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

3.9
223 reviews
Goede service en begeleiding al vanaf de servicedesk bij de hoofdingang. Prima parkeergarage. Goede busverbinding van en naar het ziekenhuis. Rolstoelen beschikbaar voor mensen slecht ter been. Toiletten mooi schoon. Afdelingen goed te vinden door duidelijk aangegeven route beschrijving. Vriendelijk personeel.
Tanner H
18 juli 2022 09:09
Vandaag super fijn en goed geholpen bij radiologie. Met pasgeboren baby is het sowieso een uitdaging (en spannend) dus daar werd helemaal in meegedacht. Ik kon eerst rustig voeden, en er werd gevraagd of dat kon. Het was super dat dit werd mogelijk gemaakt en dat de ruimte hiervoor werd gelaten! Super fijn en een verademing! De mevrouw achter de balie bij ra... Toon meer »
Vandaag super fijn en goed geholpen bij radiologie. Met pasgeboren baby is het sowieso een uitdaging (en spannend) dus daar werd helemaal in meegedacht. Ik kon eerst rustig voeden, en er werd gevraagd of dat kon. Het was super dat dit werd mogelijk gemaakt en dat de ruimte hiervoor werd gelaten! Super fijn en een verademing! De mevrouw achter de balie bij radiologie verdient dit compliment. Toon minder »
Marjolein van werkhooven
14 juli 2022 09:09
Mensen zijn erg aardig maar bereikbaarheid is absolute slecht. Klantcontactcentrum is amateuristisch het lijkt wel of er te weinig mensen werken. Werd wel uitendelijk goed geholpen maar moest er echt achterna gaan.
Nora van Berg
19 juni 2022 15:03
Fijn zo’n kleinschalig ziekenhuis dichtbij - dacht ik.
Erg jammer dat zowel de neuroloog als de MS verpleegkundige niet met je meedenken naar oplossingen. En ondertussen gaat kostbare tijd verloren en lever ik steeds een stukje gezondheid in.
Daarom ga ik op zoek naar een andere neuroloog .
Want wat heb je aan vriendelijkheid zonder doortastendheid ?
Arenda Rous
10 juni 2022 04:04
GHZ Gouda is best wel een fijn ziekenhuis en niet alleen voor de regio :) , met meestal behoorlijke aardig personeel.

Tja wel een mis diagnose, ben wel een beetje zuur, na jaren.

Wel raar dat het dossier alleen opgehaald kan worden, niet online en niet per post.
Beheer Beer
1 juni 2022 08:08
GHZ Gouda is best wel een fijn ziekenhuis en niet alleen voor de regio :) , met meestal behoorlijke aardig personeel.

Tja wel een mis diagnose, ben wel een beetje zuur, na jaren.

Wel raar dat het dossier alleen opgehaald kan worden, niet online en niet per post.
Beheer Beer
1 juni 2022 08:08
Schoon ziekenhuis, aardig mensen.
R A
14 mei 2022 12:12
Plotseling opgenomen. 14 dagen in ziekenhuis gelegen met voetwond. Alle lof voor de verpleging en de artsen. Geweldig geholpen. Iedereen is vriendelijk naar de patiënten.
Jos Spans
16 maart 2022 11:11
Een nog sociaal Ziekenhuis in deze wereld.
Mensen doen hun best en hebben mijn moeder,s leven gered.
Ik ben ze eeuwig dankbaar en respect voor degene die er werken en helpen .
r g
5 maart 2022 12:12
Deze week de eerste keer in dit ziekenhuis geweest.
Prettig ontvangen door de dame aan de receptie en bij het polisecretariaat van de kaakchirurg.
Behulpzaam en vriendelijk personeel die mij daarna behandeld hebben
Connie Jongeneel
23 februari 2022 10:10
Inhoudelijk een fijn ziekenhuis met vriendelijk personeel. Maar de bereikbaarheid is vrij hopeloos. Alléén maar telefonisch, via een keuzemenu dat naar niks leidt en gewoon uitkomt bij een klantcontactcentrum. Dat dan toch weer moet doorverbinden en vervolgens zelf stuit op de wachtenden bij het betreffende polisecretariaat. Waar het werkelijk eindeloos kan... Toon meer »
Inhoudelijk een fijn ziekenhuis met vriendelijk personeel. Maar de bereikbaarheid is vrij hopeloos. Alléén maar telefonisch, via een keuzemenu dat naar niks leidt en gewoon uitkomt bij een klantcontactcentrum. Dat dan toch weer moet doorverbinden en vervolgens zelf stuit op de wachtenden bij het betreffende polisecretariaat. Waar het werkelijk eindeloos kan duren. Blijkbaar veel te weinig ondersteunend personeel. En alsof er geen digitalisering bestaat ! Er zijn zelfs ziekenhuizen waar je digitaal je eigen afspraken kunt beheren en inzage hebt in je dossier, en waar je op zijn minst e-mail contact kunt leggen. Niks daarvan bij het GHZ. Toon minder »
Leo Roest
21 februari 2022 13:01
Dichtbij het station, een bushalte voor de deur, alleen met de auto parkeren is (zeker bij herhaaldelijke bezoeken) wat prijzig. Het ziekenhuis biedt enorm veel. Per afdeling wisselt de service en sfeer wel wat. Van uitmuntend prettig tot onprettig. Soms lijkt het hele systeem zo groot dat het wat te onoverzichtelijk wordt waardoor miscommunicatie kan ontsta... Toon meer »
Dichtbij het station, een bushalte voor de deur, alleen met de auto parkeren is (zeker bij herhaaldelijke bezoeken) wat prijzig. Het ziekenhuis biedt enorm veel. Per afdeling wisselt de service en sfeer wel wat. Van uitmuntend prettig tot onprettig. Soms lijkt het hele systeem zo groot dat het wat te onoverzichtelijk wordt waardoor miscommunicatie kan ontstaan. Gelukkig maakt merendeels van het personeel er wel een feestje van. Wel zou ik het waarderen als er niet alleen naar het mondkapjesgebruik van de gasten maar ook het personeel gekeken wordt. Toon minder »
Alex
9 januari 2022 19:07
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox
V.a. €150 per zone
Consult
1e consult
V.a. €90 per consult
Fillers
Juvéderm
V.a. €375 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2017
Adres
Bleulandweg 10, Gouda
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling