Lootskliniek

Lootskliniek

Lootskliniek uit Reeuwijk-Brug is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

3.7
3 reviews
Word gewoon opgehangen tot 3 x toe als ik bel. 2x zonder resultaat geweest en wanneer ik bij de apotheek sta staat mijn recept niet eens klaar !!!! Schandalig
Delila de Vries
14 november 2022 14:02
Geen lange wachtlijst voordat je geholpen word. Vooral bij huidklachten is het vervelend. Om 2 weken te wachten voordat je de afspraak hebt.
F F
21 juli 2022 05:05
Heel blij dat ik deze kliniek gevonden heb. Kundig en vriendelijk. Leggen alles goed uit. Voelt je er heel prettig. Schone en mooie praktijk.
Jessy den Breejen
7 juli 2022 15:03
Ik heb 2 maanden geleden een grote moedervlek laten verwijderen. Ik ben zeer tevreden over de ingreep en over de professionele aanpak. Je wordt erg fijn ontvangen en de uitleg was erg duidelijk. Ik heb er bewust voor gekozen om het niet door de huisarts te laten doen aangezien de wond ook gehecht moest worden en zichtbaar is. Het is heel netjes dichtgemaakt... Toon meer »
Ik heb 2 maanden geleden een grote moedervlek laten verwijderen.
Ik ben zeer tevreden over de ingreep en over de professionele aanpak.
Je wordt erg fijn ontvangen en de uitleg was erg duidelijk. Ik heb er bewust voor gekozen om het niet door de huisarts te laten doen aangezien de wond ook gehecht moest worden en zichtbaar is. Het is heel netjes dichtgemaakt en het werd goed verdoofd. Daarna werd ik ook op de hoogte gehouden van de uitslag etc. Kortom ik ben erg tevreden en zal Dr. mevrouw Loots / Lootskliniek aanraden. Toon minder »
Caroline den Hartog
7 juni 2022 10:10
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox (1 zone)
V.a. €180 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €120 per behandeling
Consult
1e consult
V.a. €75 per consult
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2022
Adres
Buitenomweg 13, Reeuwijk-Brug
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten