Medisch Laser Centrum Amsterdam - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Medisch Laser Centrum Amsterdam

Medisch Laser Centrum Amsterdam

Bekijk agenda
Tarieven
Botox
1 zone - onbekend merk botulinetoxine
V.a. € 300 per zone
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. € 450 per ml
Safety
BSure Filler Test
V.a. € 359 per dna-test
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Huidverbetering, Laser / IPL
Kliniek opgericht
1995
Adres
Cornelis Schuytstraat 55, Amsterdam
Medisch Laser Centrum Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze kliniek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Leonie Schelke
Dr. Leonie Schelke
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 300,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Tom Decates
Dr. Tom Decates
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 300,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Leo van Rozelaar
Drs. Leo van Rozelaar
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 300,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda

Medisch Laser Centrum Amsterdam Reviews

4.5
51 reviews
Verreweg het beste adres in Nederland om pigment- en ouderdomsvlekken weg te laseren. Ik kom er al 20 jaar, de eerste paar jaar voor botoxbehandelingen en sinds 10 jaar ook voor laserbehandelingen. Deskundig, no-nonsense en servicegericht. Een aanrader!
Caroline Witte
9 april 2024 08:08
Als je ouder gaat worden dan krijg je als man toch problemen met rode bloedvaatjes in je gezicht en neus. Claire lost dat voor je op! 2-3 x een behandeling en dan eventueel wat jaarlijks onderhoud maar dat maakt je gezicht toch weer een stuk jonger! Ik ben blij met de aandacht en professionaliteit!
Willem Herselman
29 maart 2024 14:02
Ik kom hier inmiddels al een aantal jaar en ben erg tevreden. Naomi is een specialist in haar vakgebied en geeft altijd eerlijk advies. I'll be back!
Danielle Gostelow
12 maart 2024 10:10
Dankzij een vriendin bij MLC terecht gekomen, wat een fijne plek. Hele rustige professionele laser behandeling waar in mijn geval mijn huid weer stralend van wordt. Erg blij mee.
Kim Alderden
4 maart 2024 12:12
Ben goed en fijn geholpen. Kundig advies en vriendelijk. Vond het spannend maar werd meteen op mijn gemak gesteld. Volgende afspraak al geboekt ;-)
Anne-Claire Winkelhagen
4 maart 2024 11:11
De hartelijke integriteit maakt je bij binnenkomst gelijk voelen dat je op de juiste plek bent. Het adequate team staat paraat je te dienen zonder poespas. The place to be!
Ping Sterke
1 maart 2024 10:10
In het najaar doe ik altijd een paar behandelingen voor huidverbetering bij Naomi. Mijn pigment en roodheid in het gezicht gaat hiermee weg en mijn huid strakt iets op. Naomi werkt heel secuur en kent mijn huid goed dus heeft altijd goede tips. Een echte aanrader dus!
Suzanne C
25 januari 2024 09:09
De onderscheiding tussen een goede en uitmuntende kliniek kenmerkt zich niet alleen door de kundigheid van goed opgeleide en ervaren, bij NVCG aangesloten, artsen, maar tevens door alle medewerkers werkzaam en menselijkheid bij ieder. Vanaf het moment dat ik bel voor een afspraak, ontvangst bij binnenkomst, mijn geboekte behandeling, tot het moment dat ik d... Toon meer »
De onderscheiding tussen een goede en uitmuntende kliniek kenmerkt zich niet alleen door de kundigheid van goed opgeleide en ervaren, bij NVCG aangesloten, artsen, maar tevens door alle medewerkers werkzaam en menselijkheid bij ieder.
Vanaf het moment dat ik bel voor een afspraak, ontvangst bij binnenkomst, mijn geboekte behandeling, tot het moment dat ik deze kliniek verlaat is nog nooit anders geweest dan een zeer vriendelijke en uiterst professionele ervaring. Ik kom hier al sinds 2018.
Niet elke behandeling is cosmetisch van aard, maar elke behandeling wordt wel altijd goed besproken en tevens net zo belangrijk, met eerlijk advies en verwacht eindresultaat.
5 sterren uitmuntende kliniek! Toon minder »
Nathalie
23 januari 2024 21:09
Al jaren kom ik in het Medisch Laser Centrum Amsterdam. De sfeer is ontspannen en het ontvangst bij de receptie is altijd vriendelijk en gastvrij. Ik laat mij voor botox en fillers behandelen door Dr. Tom Decates. Dr. Decates is een professional. Hij neemt de tijd, geeft waardevol advies en het resultaat is iedere keer fantastisch.
Wendy
23 januari 2024 12:12
Weer een mooie behandeling gehad van Dr. Decates. Er is geen dokter zo kundig als hij is. Hij neemt de tijd en met veel zorg.
melisande joligard
23 januari 2024 10:10
Door COVID was mijn afspraak bij Leonie destijds afgezegd (begrijpelijk). Ik heb toen lange tijd niets meer gedaan, wel nog met een vriendin mee geweest naar Leonie, en wilde dus nu weer opnieuw een consult. Per mail aangevraagd en kreeg snel een reactie met wat data voor een consult. Ik heb meteen gereageerd en de datum vastgelegd. Allemaal super geregeld!... Toon meer »
Door COVID was mijn afspraak bij Leonie destijds afgezegd (begrijpelijk). Ik heb toen lange tijd niets meer gedaan, wel nog met een vriendin mee geweest naar Leonie, en wilde dus nu weer opnieuw een consult. Per mail aangevraagd en kreeg snel een reactie met wat data voor een consult. Ik heb meteen gereageerd en de datum vastgelegd. Allemaal super geregeld!
Vandaag word ik opeens zeer onvriendelijk door de receptie opgebeld dat ik op mijn laatste consult niet was op komen dagen en dat Leonie een patiënten stop heeft dus dat ze mijn afspraak eruit gaat halen. Ik heb uitgelegd dat de afspraak door hun was afgezegd vanwege COVID (ik heb de mail nog) en dat haar collega met mij al een afspraak heeft gemaakt waar ik graag heen ga. Ik heb de agenda’s speciaal vrijgemaakt hiervoor.
Daar was mevrouw niet van gediend en herhaalde nogmaals dat ze die afspraak eruit gaat halen en ik dus niet bij Leonie op consult mag komen.
Ik vind dit erg onvriendelijk, vooral omdat ik al een afspraak had staan. Daarnaast word ik onterecht beschuldigd van niet op komen dagen, terwijl dat nooit is gebeurd. Erg jammer en klantonvriendelijk! Toon minder »
K B
15 januari 2024 09:09
Wat ben ik blij dat ik mij heb laten behandelen bij deze kliniek! De gehele behandeling, de fantastische service van alle medewerkers en dan vooral van Winny en dr. Krijgh.
Ik ga weer stralend door het leven! Hartelijk dank!!
Rianne Lagrand
1 oktober 2023 15:03
Litteken weg laten halen boven oog en ooglidcorrectie. De lokatie is top. Fijne ontspannen sfeer tijdens ingreep door Dr. Krijgh en verpleegkundige Wendy, waarvoor dank! Ook nazorg is uitstekend. Ik ben zeer blij met het resultaat!!
Janine Wahl
12 september 2023 14:02
Heeft alles in huis, de beste specialisten op hun vakgebied, veelzijdige en persoonsgebonden behandelingen, hulp bij complicaties, altijd bereikbaar en goede nazorg. Fijn, breed en op elkaar ingespeeld team.
Yvon
20 juli 2023 19:07
Wat een fijne ervaring in deze kliniek! Ik heb al jaren wat pigmentvlekken op mijn gezicht en handen en deze zijn nu al na twee behandelingen nagenoeg verdwenen. Leuke sfeer en kundige laserspecialisten.
Y.M. Doesburg
14 maart 2023 13:01
Ik heb door de jaren meerdere behandelingen gehad tegen actieve acne en voor het verminderen van acne littekens. Mijn huid is nu aanzienlijk egaler en rustiger ogend. Bovendien waren de intakes die ik kreeg voor de behandelingen heel informatief , de behandeling zelf was (naar mijn ervaring) kundig uitgevoerd en alle vragen die ik had bij de nazorg werden go... Toon meer »
Ik heb door de jaren meerdere behandelingen gehad tegen actieve acne en voor het verminderen van acne littekens. Mijn huid is nu aanzienlijk egaler en rustiger ogend. Bovendien waren de intakes die ik kreeg voor de behandelingen heel informatief , de behandeling zelf was (naar mijn ervaring) kundig uitgevoerd en alle vragen die ik had bij de nazorg werden goed beantwoord. Toon minder »
Eddie Stok
13 maart 2023 13:01
Meerdere malen bij Claire geweest voor pigmentvlekken en wat vaatjes. Eerlijk advies en fijne behandelingen.
Samuel v R
13 maart 2023 13:01
Meerdere malen bij Claire geweest voor pigmentvlekken en wat vaatjes. Eerlijk advies en fijne behandelingen.
Sam VR
13 maart 2023 13:01
Ik kom al jaren bij Leo en Tanja van Medisch Laser Centrum Amsterdam. Het ontvangst is altijd heel warm en vriendelijk en je voelt je meteen op je gemak.Beide zijn ontzettend kundig met vele jaren ervaring en daarbij ook erg behulpzaam met altijd een eerlijk advies. De adviezen en kennis van Leo neem ik altijd ter harte en de resultaten zijn fantastisch. Bed... Toon meer »
Ik kom al jaren bij Leo en Tanja van Medisch Laser Centrum Amsterdam. Het ontvangst is altijd heel warm en vriendelijk en je voelt je meteen op je gemak.Beide zijn ontzettend kundig met vele jaren ervaring en daarbij ook erg behulpzaam met altijd een eerlijk advies. De adviezen en kennis van Leo neem ik altijd ter harte en de resultaten zijn fantastisch. Bedankt voor jullie goede zorgen! Toon minder »
jeroen kuipers
16 oktober 2022 10:10
Bij Naomi behandeling gehad voor het verwijderen van pigment vlekken. Na thuiskomst blijkt dat ze er een paar vergeten was. Als service kon ik terugkomen bij Naomi. Blijkbaar is ze niet gediend van commentaar op haar werk. De ontvangst was zeer kil en over de vergeten pigment vlekjes ging ze alleen maar in de verdediging. Slechte service voor een dure behan... Toon meer »
Bij Naomi behandeling gehad voor het verwijderen van pigment vlekken. Na thuiskomst blijkt dat ze er een paar vergeten was. Als service kon ik terugkomen bij Naomi. Blijkbaar is ze niet gediend van commentaar op haar werk. De ontvangst was zeer kil en over de vergeten pigment vlekjes ging ze alleen maar in de verdediging. Slechte service voor een dure behandeling. Toon minder »
Hayet Storm
30 januari 2022 11:11
Wat een fijne toko! super staff en geweldig behandeld. Aanrader voor elk mens die zelf respecterend is en echte service en kwaliteit wil!
Henry Boersma
21 oktober 2021 12:12
Een zeer kundige kliniek, warm ontvangst met leuk personeel. De Behandelingen die ik ontvang van de huidtherapeuten en de artsen zijn geweldig en zeer zorgvuldig. Ik kan altijd bellen met kleine vragen en ik krijg altijd snel een reactie per mail of per telefoon. Ik zou deze plek sterk aanraden ook omdat ze DE kliniek zijn als het aankomt op filler safety.
Sachsa Winters
21 oktober 2021 12:12
Onprofessioneel ontvangst.
Veel geld betaald voor een behandeling die geen enkel effect heeft gehad.
vlinder
12 juli 2021 20:08
Zo blij met Dr. Tom Decartes.
Hij is altijd aardig en professioneel.
Hoog aanbevolen !!?
maripiliporfavor
10 juni 2020 11:11
Ik ging eerst naar het Medich Laser Centrum om de rode aderen aan de zijkant van mijn neus kwijt te raken om mijn zelfvertrouwen te vergroten. Nu, 4 behandelingen en 210 euro later, is wat begon als een relatief klein vaatprobleem een ​​echte misvorming. De aderen zijn dieper, helderder en duidelijker geworden. Bovendien kruipen ze over mijn wang en worden t... Toon meer »
Ik ging eerst naar het Medich Laser Centrum om de rode aderen aan de zijkant van mijn neus kwijt te raken om mijn zelfvertrouwen te vergroten. Nu, 4 behandelingen en 210 euro later, is wat begon als een relatief klein vaatprobleem een ​​echte misvorming. De aderen zijn dieper, helderder en duidelijker geworden. Bovendien kruipen ze over mijn wang en worden tegen de dag merkbaar slechter. Ik zit in een nachtmerrie die niet lijkt te eindigen. De technicus noemde me "My Little Miracle", insinuerend dat ik de enige ben die dit ooit is overkomen.

Ik heb elke dag gebeld, er zeker van dat de technicus terugkomt. Elke keer is het een leugen. Ik zal een schadevergoeding eisen tegen Medich Laser Centrum voor deze gruweldaad en grote schade aan mijn kwaliteit van leven. Toon minder »
Tsjanith
28 augustus 2019 16:04
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost een Botox behandeling bij Medisch Laser Centrum Amsterdam?

De prijs van één zone Botox bij Medisch Laser Centrum Amsterdam is € 300,00.

Wat zijn de kosten van fillers bij Medisch Laser Centrum Amsterdam?

Een fillerbehandeling bij Medisch Laser Centrum Amsterdam kost per 1 ML v.a. € 450,00. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult om de prijs voor jouw behandeling te bespreken.

Hoe zijn de reviews bij Medisch Laser Centrum Amsterdam?

Medisch Laser Centrum Amsterdam heeft op basis van 25 Google reviews 4.5 van de 5 sterren.

Waar is Medisch Laser Centrum Amsterdam gevestigd?

Medisch Laser Centrum Amsterdam is gevestigd op Cornelis Schuytstraat 55 in Amsterdam.