Oogmark Drachten - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Oogmark Drachten

Oogmark Drachten

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Azzalure)
V.a. € 159 per zone
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 375 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 99 per behandeling
Consult
Second opinie
V.a. € 99 per consult
Fillers
StylageStylage
V.a. € 299 per ml
Skinbooster
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 299 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers
Kliniek opgericht
2016
Adres
Morra 39, Drachten
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Mark van Bracht
Drs. Mark van Bracht
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 159,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Saskia Accord - Maass
Drs. Saskia Accord - Maass
Functie
-
Botox zone v.a.
€ 159,00
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken

Oogmark Drachten Reviews

5
112 reviews
Eerst krijg je een intake gesprek waarin je alles heel goed wordt uitgelegd. Bij de ingreep wordt je goed op de hoogte gehouden wat er gaat gebeuren. De nazorg is ook prima. Het resultaat was verbluffend!! Een aanrader als je overhangende oogleden hebt.
harry pen
16 maart 2024 13:01
Ik had hangende oogleden, waardoor ik een moeie uitstraling kreeg. Na veel goede reacties van anderen toch de stoute schoenen aangetrokken en voor een ooglid correctie op gesprek bij “oogmark” te drachten geweest. Mark stelde juist voor dat ik maar 1 ooglid correctie hoefde. En liet mij ook zien hoe het ging worden. Het voelde gelijk heel vertrouwd. Dus afsp... Toon meer »
Ik had hangende oogleden, waardoor ik een moeie uitstraling kreeg. Na veel goede reacties van anderen toch de stoute schoenen aangetrokken en voor een ooglid correctie op gesprek bij “oogmark” te drachten geweest. Mark stelde juist voor dat ik maar 1 ooglid correctie hoefde. En liet mij ook zien hoe het ging worden. Het voelde gelijk heel vertrouwd.
Dus afspraak gemaakt en….na de behandeling stond ik na 2 uur weer buiten en het heeft totaal geen pijn gedaan. Ik zag juist gelijk heel veel, dat rare velletje zat niet meer in mijn ooghoek. De dagen erna wel wat relaxed gedaan en veel geslapen of met ipods in naar muziek geluisterd, met de ogen dicht voor rust en herstel.
Vanaf het moment ben ik tevreden, nog 2x voor controle geweest! Voor eerlijk advies (voor mij was dat 1 ooglid en vertrouwen en heerlijke uitleg bij alles wat hij deed) raad ik oogmark voor iedereen aan. Bekijk foto’s en oordeel zelf! Mark en zijn assistentie super bedankt. Mijn ogen hebben weer een mooiere en betere symmetrie. Toon minder »
Ingrid van Eijl
7 maart 2024 18:06
Een ooglidcorrectie laten doen bij Oogmark door dr. Mark v Bracht. Vooraf duidelijke uitleg over de ingreep en het te verwachten resultaat. Op de dag van de ingreep een relaxte sfeer in de operatiekamer. Ingreep volledig pijnloos. De dagen nadien wat zwelling, maar hoort erbij. Inmiddels 3 maanden verder en zeer tevreden met het resultaat.
Marieke
16 februari 2024 10:10
Ooglidcorrectie laten doen door drs. Mark van Bracht. Vooraf duidelijke uitleg, tijdens ingreep ontspannen sfeer en wanneer gewenst werd iedere stap verteld. Geen pijn gehad en snel hersteld. Heel blij met het resultaat!
Rika De Vriez
12 februari 2024 18:06
Wat kan ik zeggen. Denk je wel eens na over een ooglidcorrectie. Ik ben bij dr.Saskia Accord van Oogmark geweest voor een vrijblijvend advies. Al mijn twijfel was meteen weg. Nu kijk ik weer met een strakke en heldere blik de wereld in. Het contact met Saskia was zeer fijn, ongedwongen en persoonlijk. Ze vertelde duidelijk wat ze ging doen, ook tijdens de in... Toon meer »
Wat kan ik zeggen. Denk je wel eens na over een ooglidcorrectie. Ik ben bij dr.Saskia Accord van Oogmark geweest voor een vrijblijvend advies. Al mijn twijfel was meteen weg. Nu kijk ik weer met een strakke en heldere blik de wereld in. Het contact met Saskia was zeer fijn, ongedwongen en persoonlijk. Ze vertelde duidelijk wat ze ging doen, ook tijdens de ingreep. Erg geruststellend. Na afloop een paar uur wat lichte prikkende pijn ervaren. Daarna eigenlijk geen last gehad. Blauwe plekken? 1 kleine plek die na 2 dagen alweer weg was. Saskia, bedankt voor je hulp! Toon minder »
Mari Derks
3 december 2023 08:08
Een ooglidcorrectie heb ik laten doen bij Oogmark, verricht door Dr. Saskia Accord. Van A tot Z is het ronduit perfect gegaan. Ik kampte met asymmetrie; één ooglid ging steeds meer hangen wat mij steeds meer begon te storen. Aanvankelijk verwachtte ik een correctie aan alleen dat oog, uiteindelijk zijn beide oogleden gecorrigeerd voor het bereiken van meer s... Toon meer »
Een ooglidcorrectie heb ik laten doen bij Oogmark, verricht door Dr. Saskia Accord. Van A tot Z is het ronduit perfect gegaan. Ik kampte met asymmetrie; één ooglid ging steeds meer hangen wat mij steeds meer begon te storen. Aanvankelijk verwachtte ik een correctie aan alleen dat oog, uiteindelijk zijn beide oogleden gecorrigeerd voor het bereiken van meer symmetrie. Het vrijblijvende intakegesprek gaf mij direct een gerust gevoel; de tijd werd genomen, alles werd duidelijk uitgelegd en ik wist wat ik kon verwachten. Voor de ingreep zelf werd ook ruim de tijd genomen en was nagenoeg pijnloos (op verdovingsprikje na). Het herstel verliep buitengewoon goed, na een kleine week was ik prima toonbaar en al blij met het resultaat tot dusver.

Ik ken veel mensen die dezelfde ingreep hebben ondergaan en bespeurde verschillen; de voor- en nazorg lijkt bij Oogmark zorgvuldiger, voor de ingreep zelf wordt ruim de tijd genomen en het herstel in de eerste week daarna. Nu wordt het herstel uiteraard ook beïnvloed door het opvolgen van de ‘leefregels’ zoals niet (!) koelen en voldoende rust houden.
Bij twijfel over welke kliniek voor een ooglidcorrectie, zou ik zonder twijfel Oogmark aanbevelen! Toon minder »
DvdS
10 november 2023 14:02
Eind april 2023 een bovenooglidcorrectie bij Saskia laten doen. Het is heel mooi geworden, mijn hoofdpijnklachten zijn verdwenen en ik was super blij met hun professionele en vriendelijke benadering. Ik ben een zeer tevreden klant!
Hantzen Meijer
28 juli 2023 14:02
Ontzettend blij met de bovenooglidcorrectie! Ik heb het contact met dr. Accord als heel prettig ervaren. Laagdrempelig, duidelijk, eerlijk en rustig. Ze gaf mij meteen een vertrouwd gevoel en dat heeft mij doen besluiten om de bovenooglidcorrectie door haar te laten uitvoeren. Het eindresultaat is boven verwachting! Ik zou dr. Accord zeker aanraden.
GH
18 april 2023 08:08
Eind november vorig jaar een ooglidcorrectie laten doen bij Oogmark. Vorige week was mijn laatste controle, wat een verschil bij foto 1, voor de ooglidcorrectie en foto 2 ,na de ooglidcorrectie. Zeker weten ben ik zeer tevreden met het behaalde resultaat. En de arts, Mark van Bracht geeft goede uitleg en is zeer gedreven in zijn werk. Ik ben heel blij dat ik... Toon meer »
Eind november vorig jaar een ooglidcorrectie laten doen bij Oogmark.
Vorige week was mijn laatste controle, wat een verschil bij foto 1, voor de ooglidcorrectie en foto 2 ,na de ooglidcorrectie.
Zeker weten ben ik zeer tevreden met het behaalde resultaat.
En de arts, Mark van Bracht geeft goede uitleg en is zeer gedreven in zijn werk.
Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet. Toon minder »
Meta Douwenga
29 maart 2023 07:07
Dhr van Bracht heeft bij mij een bovenste ooglidcorrectie uitgevoerd. Mijn klachten waren vermoeide ogen, hoofdpijn, zware ogen, veel in ogen wrijven. Ik ben zeer tevreden over de intake, de ingreep, en de nazorg. Mijn klachten zijn verdwenen. En het ziet er ook nog eens beter uit, mooi meegenomen. Dhr van Bracht en zijn team leggen alles tot in detail ui... Toon meer »
Dhr van Bracht heeft bij mij een bovenste ooglidcorrectie uitgevoerd.

Mijn klachten waren vermoeide ogen, hoofdpijn, zware ogen, veel in ogen wrijven.

Ik ben zeer tevreden over de intake, de ingreep, en de nazorg. Mijn klachten zijn verdwenen. En het ziet er ook nog eens beter uit, mooi meegenomen.

Dhr van Bracht en zijn team leggen alles tot in detail uit wat ze doen en waarom, je voelt je op je gemak.

Wat mij betreft een aanrader, 5 sterren meer dan waard.

Vriendelijke groet Gert Jaspers Toon minder »
GJ
27 maart 2023 10:10
Oogmark, daar ben je in goede handen! In november '22 bij Oogmark een ooglidcorrectie laten uitvoeren. Dit na een uitgebreide en zorgvuldige intake. De operatie verliep goed. De arts, Saskia Accord, en haar assistent namen ruim de tijd, stelden mij steeds op mijn gemak en er was ruimte voor uitleg. Daarna bij nacht en ontij gebruikmaken van een mobiel numme... Toon meer »
Oogmark, daar ben je in goede handen!
In november '22 bij Oogmark een ooglidcorrectie laten uitvoeren. Dit na een uitgebreide en zorgvuldige intake. De operatie verliep goed. De arts, Saskia Accord, en haar assistent namen ruim de tijd, stelden mij steeds op mijn gemak en er was ruimte voor uitleg. Daarna bij nacht en ontij gebruikmaken van een mobiel nummer waarop de arts bereikbaar was, is niet nodig geweest maar stelde wel gerust. Totaal geen pijn gehad. En ontzettend blij met het resultaat. Ik kan Oogmark van harte aanbevelen! Toon minder »
Lieneke van der Arend
9 maart 2023 08:08
3 November heb ik mijn ooglidcorrectie gehad. Vanmiddag ben ik voor de laatste controle geweest en ik ben super tevreden. Zei nog tegen dokter Mark van Bracht… ik zou het zo weer doen ;-) Zo rustig en relaxed als alles ging, goed voorgelicht en begeleid. Als het ook ergens ter sprake komt raad ik altijd Oogmark Drachten aan. Top!
Anneke Hooijenga
15 februari 2023 17:05
Zo zit mijn gezicht het lekkerst. Steeds vaker kreeg ik de opmerking wat kijk jij boos, chagrijnig, serieus etc. en steeds vaker antwoorde ik “zo zit mijn gezicht het lekkerst” maar ondertussen vond ik deze opmerkingen steeds vervelender. Naast deze opmerkingen had ik ook steeds meer last van hoofdpijnklachten. Ik had ook behoorlijk overhangende oogleden (h... Toon meer »
Zo zit mijn gezicht het lekkerst.

Steeds vaker kreeg ik de opmerking wat kijk jij boos, chagrijnig, serieus etc. en steeds vaker antwoorde ik “zo zit mijn gezicht het lekkerst” maar ondertussen vond ik deze opmerkingen steeds vervelender.
Naast deze opmerkingen had ik ook steeds meer last van hoofdpijnklachten. Ik had ook behoorlijk overhangende oogleden (huidoverschot) waardoor ik altijd mijn wenkbrauwen moest optrekken.
Ook make-up gebruikte ik niet, want je zag er toch niets van.
De intake en de uitleg met betrekking tot de ingreep en de nazorg heb ik als zeer prettig en professioneel ervaren. Ik zag best op tegen de ingreep, maar dat had niet gehoeven, je wordt enorm op je gemak gesteld en meegenomen door het hele proces.
Nu drie maanden later ben ik echt super blij en tevreden, geen hangende oogleden en hoofdpijn meer, maar nu weer een frisse en open blik en geen boze, chagrijnige etc. uitstraling meer. ZO ZIT MIJN GEZICHT HET LEKKERST! Toon minder »
M. Tuinstra-Renkema
14 februari 2023 11:11
In oktober vorig jaar ben ik voor een ooglidcorrectie bij Oogmark geweest. Hoewel ik er toch wel tegenop zag is het me reuze mee gevallen. Ik ben geholpen door Saskia Accord en zij stelde me enorm op mijn gemak door duidelijk uitleg te geven en voortdurend contact met me te houden. Ook was er een heerlijk muziekje op de achtergrond, heel relaxt. Het resultaa... Toon meer »
In oktober vorig jaar ben ik voor een ooglidcorrectie bij Oogmark geweest. Hoewel ik er toch wel tegenop zag is het me reuze mee gevallen. Ik ben geholpen door Saskia Accord en zij stelde me enorm op mijn gemak door duidelijk uitleg te geven en voortdurend contact met me te houden. Ook was er een heerlijk muziekje op de achtergrond, heel relaxt. Het resultaat is erg mooi geworden en ik krijg veel positieve reacties van mensen om mij heen. Saskia, bedankt! Toon minder »
anneke nieuwenhuis
17 januari 2023 17:05
Mocht je twijfelen over een ooglidcorrectie, dan zou ik adviseren om een afspraak bij Oogmark te maken. Ik ben zo ontzettend blij dat ik de stap heb gezet en het bij Oogmark heb laten doen. Ik ben heel erg blij met het eindresultaat, het zware gevoel is weg, heb geen hoofdpijn meer en het ziet er heel mooi uit. Ook ben ik heel tevreden over de begeleiding. V... Toon meer »
Mocht je twijfelen over een ooglidcorrectie, dan zou ik adviseren om een afspraak bij Oogmark te maken. Ik ben zo ontzettend blij dat ik de stap heb gezet en het bij Oogmark heb laten doen. Ik ben heel erg blij met het eindresultaat, het zware gevoel is weg, heb geen hoofdpijn meer en het ziet er heel mooi uit. Ook ben ik heel tevreden over de begeleiding. Van het moment van het vrijblijvende gesprek, tot de laatste controle die ik net heb gehad. Mark van Bracht is eerlijk, betrokken, stelt je op je gemak, legt alles heel goed uit en neemt de tijd voor je. Net als de assistentes overigens. Dus twijfel niet langer! Toon minder »
Monica Paulusma
16 december 2022 18:06
Via een tevreden collega bij dokter van Bracht terecht gekomen voor een ooglidcorrectie. Tijdens de intake werd duidelijk hoeveel resultaat er ongeveer te verwachten was. Tijdens de ingreep stelt dr van Bracht je gerust en vertelt desgewenst wat hij doet of gaat doen. De kleine operatie viel erg mee en het resultaat mag er zijn. Ik ben er blij mee en heb wee... Toon meer »
Via een tevreden collega bij dokter van Bracht terecht gekomen voor een ooglidcorrectie.
Tijdens de intake werd duidelijk hoeveel resultaat er ongeveer te verwachten was.
Tijdens de ingreep stelt dr van Bracht je gerust en vertelt desgewenst wat hij doet of gaat doen.
De kleine operatie viel erg mee en het resultaat mag er zijn. Ik ben er blij mee en heb weer oogleden.
Ook de evt nazorg is goed geregeld.
Kortom: aanrader!

Anneke Poelstra
Drachten Toon minder »
Anna Poelstra
7 december 2022 13:01
Wanneer je een ooglidcorrectie overweegt, dan adviseer ik je dit te laten doen door Mark van Bracht van Oogmark. Ik ben ontzettend blij met mijn resultaat! Mijn ogenleden zijn minder zwaar, trillen niet meer en ik kijk met een frisse blik de wereld in. Een mooie bijkomstigheid is dat je mijn make-up weer ziet. De intake was heel zorgvuldig, compleet en oprec... Toon meer »
Wanneer je een ooglidcorrectie overweegt, dan adviseer ik je dit te laten doen door Mark van Bracht van Oogmark. Ik ben ontzettend blij met mijn resultaat! Mijn ogenleden zijn minder zwaar, trillen niet meer en ik kijk met een frisse blik de wereld in. Een mooie bijkomstigheid is dat je mijn make-up weer ziet.
De intake was heel zorgvuldig, compleet en oprecht over het te verwachten eindresultaat. De ingreep was pijnloos en verliep vlot in een ontspannen setting. Muziekje erbij op en ze vertelden precies wat ze allemaal aan het doen waren. Het herstel vond ik zo erg meevallen. Geen pijnstillers en niets nodig en ook niet bont en blauw. De tweede dag was ik al weer deels aan t werk. Na de ingreep werd ik nog gebeld hoe het ging. Zo betrokken. Na een week mochten de hechtingen eruit. Na drie maanden was de laatste controle. Mijn littekentjes zitten precies in de plooi en zijn zo klein, dat je ze nu al bijna niet meer ziet. En dan de reacties: bijna niemand vraagt er na.... dat was mijn bedoeling: mooie open ogen zonder dat het te opvallend is. Nogmaals hartelijk dank! Toon minder »
Anthonie Feenstra
24 november 2022 09:09
Heel tevreden! In de zomer een ooglidcorrectie ondergaan bij Oogmark door dr. Mark van Bracht. Via een kennis die ook zeer tevreden was over haar ooglidcorrectie bij Oogmark overgehaald en een afspraak gepland. Zowel bij de intake, tijdens de ingreep en bij de nazorg gaan zowel dr. Van Bracht en zijn assistentes zeer zorgvuldig en uitgebreid te werk en voora... Toon meer »
Heel tevreden! In de zomer een ooglidcorrectie ondergaan bij Oogmark door dr. Mark van Bracht. Via een kennis die ook zeer tevreden was over haar ooglidcorrectie bij Oogmark overgehaald en een afspraak gepland.
Zowel bij de intake, tijdens de ingreep en bij de nazorg gaan zowel dr. Van Bracht en zijn assistentes zeer zorgvuldig en uitgebreid te werk en vooral heel geruststellend.
Het is toch wel heel spannend wanneer ze gaan prikken en snijden rond je ogen 😬. Maar nogmaals ze nemen alle tijd voor je. Het resultaat is super! Ben er heel blij mee! Wat een verschil tussen de foto ervoor en de foto erna. Toon minder »
amanda de groot
20 november 2022 09:09
3 maanden geleden een boven- ooglidcorrectie door Drs. Mark van Bracht in Drachten laten uitvoeren, en wat ben ik hier blij mee! Na lang wikken en wegen de knoop doorgehakt en wat viel het ontzettend mee. Zeer kundige arts waarbij je je meteen op je gemak voelt ,ook zeer aardige en lieve assistentes. De operatie viel ontzettend mee en herstel ging super vl... Toon meer »
3 maanden geleden een boven- ooglidcorrectie door Drs. Mark van Bracht in Drachten laten uitvoeren, en wat ben ik hier blij mee! Na lang wikken en wegen de knoop doorgehakt en wat viel het ontzettend mee. Zeer kundige arts waarbij je je meteen op je gemak voelt ,ook zeer aardige en lieve assistentes. De operatie viel ontzettend mee en herstel ging super vlot. Er zijn al bijna geen littekens te zien en het wordt nog mooier. Hulde Oogmark en veel succes met de uitbreiding! Toon minder »
Sonja Dijkstra
2 september 2022 18:06
Mark neemt uitgebreid de tijd om je voor te lichten over de ingreep die jij in gedachten hebt. De voordelen en mogelijke risico's worden uitgebreid besproken. Als het dan zover is, zal hij nogmaals nauwkeurig inmeten en stap voor stap de behandeling met je ingaan. Hij en zijn assistent stellen je gerust, leggen alles nog een keer uit en Mark neemt wederom al... Toon meer »
Mark neemt uitgebreid de tijd om je voor te lichten over de ingreep die jij in gedachten hebt. De voordelen en mogelijke risico's worden uitgebreid besproken. Als het dan zover is, zal hij nogmaals nauwkeurig inmeten en stap voor stap de behandeling met je ingaan. Hij en zijn assistent stellen je gerust, leggen alles nog een keer uit en Mark neemt wederom alle tijd om zo nauwkeurig mogelijk te werken. Dat komt het eindresultaat ten goede. Het is super goed gelukt! Het herstel ging vlot en zonder complicaties en ben erg blij met mijn ooglid correctie aan beide ogen. Ik kan iedereen aanraden om aan Mark te denken en advies te vragen mocht je zulke plannen hebben. Toon minder »
Walter Turk
1 september 2022 17:05
Ik ben heel erg blij met het resultaat. Ik heb geen vermoeide ogen meer. Ik voelde continue het gewicht van mijn oogleden en s'avonds begon ik zo nu en dan hoofdpijn te krijgen. Nu ook helemaal geen last meer van. En als kadootje zie ik er ook nog frisser en jonger uit. Mark van Bracht heeft echt de tijd voor me genomen om alles uit te leggen en vragen te st... Toon meer »
Ik ben heel erg blij met het resultaat. Ik heb geen vermoeide ogen meer. Ik voelde continue het gewicht van mijn oogleden en s'avonds begon ik zo nu en dan hoofdpijn te krijgen. Nu ook helemaal geen last meer van. En als kadootje zie ik er ook nog frisser en jonger uit.
Mark van Bracht heeft echt de tijd voor me genomen om alles uit te leggen en vragen te stellen. Maar ook 3 mnd na de ingreep op de controle afspraak word er ruim de tijd voor je genomen.
Een collegaatje had veel goeie ervaringen van vrienden om haar heen die bij Oogmark voor een correctie waren geweest. En zo ben ik dus ook bij Mark terecht gekomen. En ik sluit me daar bij aan en kan iedereen Oogmark aanbevelen. Toon minder »
Shamantha Guffroy
31 augustus 2022 15:03
Na wat te hebben gegoogled, kwamen we uit bij dr. Mark. De recensies waren goed, daar kijk ik toch wel naar. Tis niet niks, een boven ooglid correctie. Na de vrijblijvende informatie die ik kreeg, was ik al snel bereidt om mijn ooglid correctie hier te laten doen. Het voelde super goed en vertrouwd. Fijne rustige dokter. Ben super blij met het resultaat en k... Toon meer »
Na wat te hebben gegoogled, kwamen we uit bij dr. Mark. De recensies waren goed, daar kijk ik toch wel naar. Tis niet niks, een boven ooglid correctie.
Na de vrijblijvende informatie die ik kreeg, was ik al snel bereidt om mijn ooglid correctie hier te laten doen. Het voelde super goed en vertrouwd. Fijne rustige dokter.
Ben super blij met het resultaat en krijg veel complimenten over het resultaat. Ik zou deze kliniek zeker aanraden bij mijn kennissen en vrienden! Toon minder »
Wiebe Knoop
18 augustus 2022 17:05
Na enige aarzeling van mijn kant over hoe het resultaat van de ooglidcorrectie zou zijn kreeg ik van Mark van Bracht een zorgvuldige uitleg en ging gerust gesteld de behandeling in. Het resultaat is super! Ben er heel blij mee! 😃😍🥹 De voorbereiding voor de ingreep werd goed uitgelegd en was na te lezen in de folders. Tijdens de ingreep werd iedere stap ge... Toon meer »
Na enige aarzeling van mijn kant over hoe het resultaat van de ooglidcorrectie zou zijn kreeg ik van Mark van Bracht een zorgvuldige uitleg en ging gerust gesteld de behandeling in. Het resultaat is super! Ben er heel blij mee! 😃😍🥹
De voorbereiding voor de ingreep werd goed uitgelegd en was na te lezen in de folders. Tijdens de ingreep werd iedere stap gemeld. Kundigheid en empathie staan bij Mark en zijn team voorop. Het verwijderen van het hechtdraad door de assistente heb ik ook als heel goed ervaren. En vandaag de nacontrole. Wat een verschil tussen de foto ervoor en de foto erna. Deze arts Mark van Bracht heeft een ruime ervaring in kleine cosmetische ingrepen. Ik kan een ieder aan bevelen bij OOGMARK een ooglidcorrectie te laten doen. Toon minder »
Anke de Vries
8 augustus 2022 20:08
Via mijn huisarts kwam ik bij drs.Mark van Bracht in zijn kliniek "Oogmark" terecht. Had last van hangende boven oogleden en mijn ogen waren vaak branderig en vermoeid. Ook zag ik er daardoor vermoeid uit. Na het intake gesprek een afspraak gepland voor de boven ooglid correctie. De ontvangst was prettig. Rustige operatiekamer met een muziekje op de achterg... Toon meer »
Via mijn huisarts kwam ik bij drs.Mark van Bracht in zijn kliniek "Oogmark" terecht.
Had last van hangende boven oogleden en mijn ogen waren vaak branderig en vermoeid. Ook zag ik er daardoor vermoeid uit.
Na het intake gesprek een afspraak gepland voor de boven ooglid correctie. De ontvangst was prettig. Rustige operatiekamer met een muziekje op de achtergrond.
Goede uitleg. De ingreep was pijnloos door plaatselijke verdoving. Geen napijn gehad!
Ik ben zo blij met het resultaat! geen branderige vermoeide ogen meer en mijn oogopslag is er frisser en mooier door geworden!
Alweer een gelukkig mens!
Dankjewel dokter Mark van Bracht! van kliniek "Oogmark" Toon minder »
Tjitske van der Horst
5 juli 2022 16:04
Wat ben ik blij dat ik de stap heb durven zetten om een ooglidcorrectie bij Oogmark te ondergaan. Bij het intakegesprek met Mark van Bracht voelde ik me direct op mijn gemak en nadat bleek dat er direct de volgende dag, vanwege uitval van een afspraak, plek was voor mij, heb ik geen seconde getwijfeld. De ingreep verliep naar wens en tijdens de ingreep was e... Toon meer »
Wat ben ik blij dat ik de stap heb durven zetten om een ooglidcorrectie bij Oogmark te ondergaan. Bij het intakegesprek met Mark van Bracht voelde ik me direct op mijn gemak en nadat bleek dat er direct de volgende dag, vanwege uitval van een afspraak, plek was voor mij, heb ik geen seconde getwijfeld.
De ingreep verliep naar wens en tijdens de ingreep was er een gezellige sfeer. Na de ingreep viel de pijn en het ongemak me heel erg mee en ik ben zeer tevreden met het eindresultaat. Het vermoeide gevoel van voor de operatie is verdwenen en ook de hoofdpijnklachten zijn verdwenen. Zeer tevreden dus. Toon minder »
Rosita O
27 juni 2022 07:07
Deze praktijk is een aanrader, intake was geheel vrijblijvend met een eerlijk verhaal.
Duidelijke uitleg hoe de behandeling zou verlopen.
Het resultaat is oogverblindend. Geen vermoeide ogen meer en een open blik.
Erg blij met het resultaat.
Gerlien Baving
21 juni 2022 18:06
Ik heb bij Oogmark, meneer Bracht een haartransplantatie laten uitvoeren en alvorens het laten bepalen van preventieve middelen tegen verder haarverlies en het terug laten keren van de mogelijke nog niet afgestorven haren. De medicatie en behandeling die meneer Bracht mij heeft geadviseerd is aan de hand van grondige onderzoeken en gespreken gerealiseerd. On... Toon meer »
Ik heb bij Oogmark, meneer Bracht een haartransplantatie laten uitvoeren en alvorens het laten bepalen van preventieve middelen tegen verder haarverlies en het terug laten keren van de mogelijke nog niet afgestorven haren.
De medicatie en behandeling die meneer Bracht mij heeft geadviseerd is aan de hand van grondige onderzoeken en gespreken gerealiseerd. Onder andere een DNA test en bloedonderzoeken kwamen aanbod.
Ik wou dat ik eerder met meneer Bracht in contact was gekomen en zodoende eerder preventie middelen, medicatie was gaan gebruiken. Toon minder »
Ruben Houtman
16 juni 2022 12:12
Via mond tot mond reclame terecht gekomen bij Oogmark in Drachten. Na een goed verlopen intake gesprek met Saskia Accord en haar assistente direct besloten om mij door Saskia te laten behandelen aan mijn beide oogleden. Wat ik heel attent vond is dat ik de dag na de operatie door Saskia zelf gebeld werd om te vragen hoe het met mij ging. Na 1 week toen de h... Toon meer »
Via mond tot mond reclame terecht gekomen bij Oogmark in Drachten.
Na een goed verlopen intake gesprek met Saskia Accord en haar assistente
direct besloten om mij door Saskia te laten behandelen aan mijn beide oogleden. Wat ik heel attent vond is dat ik de dag na de operatie door Saskia zelf gebeld werd om te vragen hoe het met mij ging. Na 1 week
toen de hechtingen eruit waren was het resultaat al goed te zien. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en persoonlijke begeleiding bij deze praktijk. Toon minder »
Henk Zwol Van
3 juni 2022 18:06
De stap naar een cosmetische operatie is best spannend. Tijdens de zoomvergaderingen werd ik dagelijks geconfronteerd met mijn overhangende oogleden. Toen wist ik het zeker: ik wil een frissere blik, dus een ooglidcorrectie! De keuze voor Oogmark was snel gemaakt. Wat mij vooral aansprak is dat de behandeling wordt uitgevoerd door een gespecialiseerde huisa... Toon meer »
De stap naar een cosmetische operatie is best spannend. Tijdens de zoomvergaderingen werd ik dagelijks geconfronteerd met mijn overhangende oogleden. Toen wist ik het zeker: ik wil een frissere blik, dus een ooglidcorrectie!

De keuze voor Oogmark was snel gemaakt. Wat mij vooral aansprak is dat de behandeling wordt uitgevoerd door een gespecialiseerde huisarts die merkbaar passie heeft voor cosmetische geneeskunde. De ontvangst in de praktijk heb ik als heel prettig ervaren. Goede voorlichting en persoonlijke aandacht door alle medewerkers. Heel fijn!

De ingreep is ruim een half jaar geleden en ik ben heel tevreden over het resultaat. Deze praktijk is zeker een aanrader. Toon minder »
Hanneke Zonderland
20 mei 2022 09:09
Ik heb bij Oogmark een oorlel correctie laten uitvoeren. Mijn oorlel was op een ongelukkige wijze met oorbel en al uitgescheurd. Hierdoor voelde ik mij erg onzeker. Dhr. van Bracht heeft dit excellent hersteld. Tijdens de intake neemt hij alle tijd om de procedure toe te lichten en de risico’s te benoemen, waarbij dhr. van Bracht in staat is om je gerust te... Toon meer »
Ik heb bij Oogmark een oorlel correctie laten uitvoeren. Mijn oorlel was op een ongelukkige wijze met oorbel en al uitgescheurd. Hierdoor voelde ik mij erg onzeker. Dhr. van Bracht heeft dit excellent hersteld. Tijdens de intake neemt hij alle tijd om de procedure toe te lichten en de risico’s te benoemen, waarbij dhr. van Bracht in staat is om je gerust te stellen. De ingreep is vakkundig uitgevoerd en ben elke dag blij met het resultaat. Ik beveel Oogmark daarom ook zeker aan!! Toon minder »
Sanne Janssen
20 mei 2022 09:09
Via een bekende bij Oogmark terecht gekomen voor een ooglidcorrectie en heel blij met het frisse resultaat! Mark is bij de intake heel zorgvuldig, eerlijk en geeft veel informatie. Tijdens de ingreep (pijnloos en vlot), ging alles heel ontspannen. Muziekje erbij op en ze vertelden precies wat ze allemaal aan het doen waren. Ook het herstel vond ik erg meeval... Toon meer »
Via een bekende bij Oogmark terecht gekomen voor een ooglidcorrectie en heel blij met het frisse resultaat!
Mark is bij de intake heel zorgvuldig, eerlijk en geeft veel informatie.
Tijdens de ingreep (pijnloos en vlot), ging alles heel ontspannen. Muziekje erbij op en ze vertelden precies wat ze allemaal aan het doen waren. Ook het herstel vond ik erg meevallen, alleen de tweede dag had ik wat last, maar het genas verder heel snel. Na de ingreep werd ik nog gebeld hoe het ging en kreeg tips.
Na een week mochten de hechtingen er uit en na 3 maand was er een laatste controle. De littekentjes zijn miniscuul en nu al bijna niet meer zichbaar!
Ook prijstechnisch zit het hier goed.
Ik zal iedereen die een ooglidcorrectie overweegt, Oogmark aanraden! Toon minder »
Berta Liezen
25 april 2022 16:04
geweldig, Wat, Waarom , enkele jaren geleden mocht ik een maagverkleining ondergaan, wat was ik blij en alle voordelen passeerden elke dag, maar ongeveer een klein jaartje terug realiseerde ik me dat ik avonds als mijn dag klaar was en ik in de rustmodes kwam mijn oogleden niet genoeg open bleven, hoe is dat mogelijk dacht ik , op onderzoek uit en een colleg... Toon meer »
geweldig,
Wat, Waarom , enkele jaren geleden mocht ik een maagverkleining ondergaan, wat was ik blij en alle voordelen passeerden elke dag, maar ongeveer een klein jaartje terug realiseerde ik me dat ik avonds als mijn dag klaar was en ik in de rustmodes kwam mijn oogleden niet genoeg open bleven, hoe is dat mogelijk dacht ik , op onderzoek uit en een collega vertelde me dat ze een ooglidcorrectie had laten doen , hier dacht ik een tijdje over na . Want ja wat moet ik dan doen he. eind december de stap gemaakt. dat ik gelijk dezelfde week mocht was geweldig..
En nu drie maanden later kan ik weer gezellig op de bank Tv kijken Handwerken , Lezen etc etc, en hoef ik niet meer om 9 uur half 10 naar bed omdat mijn ogen dichtvallen.
Heeeeeeeeeeeeeeel erg bedankt. Toon minder »
JoukjeJan de Graaf
3 april 2022 17:05
Eerst durfde ik niet zo goed maar na intake een duidelijk en helderde uitleg. Voelde ongedwongen. Nam alles met je door en dwong niets op of aan. Dag van ingreep/operatie verliep ook alles erg rustig. Muziekje erbij aan duidelijke uitleg en rust. En dat laatste doet veel een arts die rust uitstraalt en tijd neemt. Ook samenwerking met assistente voel en hoor... Toon meer »
Eerst durfde ik niet zo goed maar na intake een duidelijk en helderde uitleg. Voelde ongedwongen.
Nam alles met je door en dwong niets op of aan.
Dag van ingreep/operatie verliep ook alles erg rustig. Muziekje erbij aan duidelijke uitleg en rust. En dat laatste doet veel een arts die rust uitstraalt en tijd neemt. Ook samenwerking met assistente voel en hoor je is goed. Na de ingreep contact gehad reageert snel als er wat is ook voor vragen. Zelfs na spreekuur.
Na controle beide tevreden door mijn ziekte ben ik vaak moe en zie ik er ook zo uit. Nu veel beter, vele positieve reacties gehad en anderen door gestuurd naar Mark. Top👍🏻 Toon minder »
Aukje Dillema- de Haan
24 maart 2022 13:01
In alle rust en goed voorbereid geopereerd door Saskia Accord. Best spannend, een ooglid-correctie, maar door haar rust, haar uitgebreide uitleg (ook bij het intakegesprek) en het bij elke stap vermelden van welke sensaties ik kon verwachten, lag ik er heel ontspannen bij. Na afloop van de operatie opnieuw informatie gekregen over wat ik de komende tijd kon... Toon meer »
In alle rust en goed voorbereid geopereerd door Saskia Accord. Best spannend, een ooglid-correctie, maar door haar rust, haar uitgebreide uitleg (ook bij het intakegesprek) en het bij elke stap vermelden van welke sensaties ik kon verwachten, lag ik er heel ontspannen bij.
Na afloop van de operatie opnieuw informatie gekregen over wat ik de komende tijd kon verwachten. Weer thuis een telefoonnummer kunnen bellen als je vragen hebt, zelfs in het weekend was eveneens geruststellend.
Met uiteindelijk een prachtig resultaat, valt er niets dan goeds te melden over mijn hele traject bij Oogmark! Toon minder »
Marja Bootsman
15 maart 2022 10:10
Overweeg je een ooglidcorrectie? Ga dan vooral naar Oogmark! Dit heb ik een aantal collega's en kennissen geadviseerd. Na mijn vrijblijvend intakegesprek met Mark heb ik een ooglidcorrectie laten doen. Mark heeft mij goed geïnformeerd over wat de ingreep inhoudt en wat eventuele gevolgen zijn. Hierin was Mark eerlijk en duidelijk. De operatie was niet pijnli... Toon meer »
Overweeg je een ooglidcorrectie? Ga dan vooral naar Oogmark! Dit heb ik een aantal collega's en kennissen geadviseerd. Na mijn vrijblijvend intakegesprek met Mark heb ik een ooglidcorrectie laten doen. Mark heeft mij goed geïnformeerd over wat de ingreep inhoudt en wat eventuele gevolgen zijn. Hierin was Mark eerlijk en duidelijk. De operatie was niet pijnlijk, met een fijn muziekje op de achtergrond en duidelijke uitleg van Mark tijdens de ingreep. Dat gaf mij een erg vertrouwd gevoel. Uiteindelijk mag het resultaat er zijn! Mark is nauwkeurig, eerlijk, duidelijk, betrouwbaar en doet zijn werk met veel passie! Dat voel je en zie je terug in het resultaat. Nogmaals bedankt Mark voor de goede zorgen en het mooie resultaat! Toon minder »
Anita van der Veen
7 maart 2022 09:09
Top geholpen en een oogverblindend resultaat Op aanraden van een vriendin, die ook een ooglid correctie bij Oogmark had laten doen, heb ik na lang twijfelen een afspraak voor intake gemaakt. Ik kreeg een goede uitleg over wat ik kon verwachten qua ingreep en resultaat. Ik heb direct een afspraak gemaakt omdat ik er veel vertrouwen in had. de dag van de ing... Toon meer »
Top geholpen en een oogverblindend resultaat
Op aanraden van een vriendin, die ook een ooglid correctie bij Oogmark had laten doen, heb ik na lang twijfelen een afspraak voor intake gemaakt.
Ik kreeg een goede uitleg over wat ik kon verwachten qua ingreep en resultaat. Ik heb direct een afspraak gemaakt omdat ik er veel vertrouwen in had.
de dag van de ingreep was ik wel gespannen, maar Mark legde alles goed uit wat er ging gebeuren. De ingreep is goed verlopen en ik heb totaal geen pijn gehad. Ook fijn dat je gewoon 24/7 contact op kan nemen als je iets niet vertrouwt. Kortom ; Alles is perfect verlopen en ben super blij met het resultaat.

Jolanda Dokkum Toon minder »
Juster wenjewy
3 maart 2022 11:11
Heel blij met het mooie resultaat. Ik kwam bij Mark van Bracht terecht via mijn huisarts, want volgens haar was hij de beste. Nou daar ben ik het helemaal mee eens. Het voelde gelijk heel vertrouwd en alles werd goed en duidelijk uitgelegd. Ook tijdens de ingreep die ik best wel een beetje spannend vond, werd stap voor stap verteld wat er gedaan werd. Waar i... Toon meer »
Heel blij met het mooie resultaat. Ik kwam bij Mark van Bracht terecht via mijn huisarts, want volgens haar was hij de beste. Nou daar ben ik het helemaal mee eens. Het voelde gelijk heel vertrouwd en alles werd goed en duidelijk uitgelegd. Ook tijdens de ingreep die ik best wel een beetje spannend vond, werd stap voor stap verteld wat er gedaan werd. Waar ik ook echt over te spreken ben is de goede nazorg. Ik kreeg het telefoon nummer van Mark en mocht hem ten alle tijde een berichtje sturen als ik vragen had. Dit heb ik een paar keer gedaan een keer over de hechtingspleisters en een keer over jeukende ogen. Ik kreeg elke keer direct antwoord met goede adviezen. Nogmaals heel blij met het mooie resultaat !!!! Toon minder »
Judith Moorlag
15 februari 2022 08:08
Het eerste intakegesprek met Mark was al zo prettig en gastvrij. Hij legde alles goed uit en gelijk voelde ik me begrepen. Daarna werd de afspraak ingepland voor de oogcorrectie. Dit verliep zoals verwacht. Weinig pijn en weer een geruststellend gevoel. Na verloop van een paar goede maanden weer voor controle geweest. Ik kreeg mijn ogen op een scherm te zien... Toon meer »
Het eerste intakegesprek met Mark was al zo prettig en gastvrij.
Hij legde alles goed uit en gelijk voelde ik me begrepen.
Daarna werd de afspraak ingepland voor de oogcorrectie.
Dit verliep zoals verwacht.
Weinig pijn en weer een geruststellend gevoel.
Na verloop van een paar goede maanden weer voor controle geweest.
Ik kreeg mijn ogen op een scherm te zien van voor de ingreep en hoe het nu is.
Wat een verschil zeg!!
Het is prachtig geworden en zo knap gedaan!
BEN ER ONTZETTEND BLIJ MEE!!
HEEL HARTELIJK BEDANKT MARK EN SASKIA VOOR DIT MOOIE KUNSTWERK!
WANT DAT IS HET!!

SPRANKELENDE GROET MARIEKE DE POEL-RENKEMA Toon minder »
Marieke De Poel
5 februari 2022 12:12
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij Oogmark Drachten?

Één zone Botox bij Oogmark Drachten kost € 159,00.

Wat kost een filler behandeling bij Oogmark Drachten?

1 ML filler kost bij Oogmark Drachten v.a. € 299,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Hoe zijn de reviews bij Oogmark Drachten?

Op basis van 38 Google reviews heeft Oogmark Drachten 5 van de 5 sterren.

Waar is Oogmark Drachten gevestigd?

Op Morra 39 is Oogmark Drachten gevestigd in Drachten.