Oogmark Drachten

Oogmark Drachten

Oogmark Drachten uit Drachten is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

5
53 reviews
De stap naar een cosmetische operatie is best spannend. Tijdens de zoomvergaderingen werd ik dagelijks geconfronteerd met mijn overhangende oogleden. Toen wist ik het zeker: ik wil een frissere blik, dus een ooglidcorrectie! De keuze voor Oogmark was snel gemaakt. Wat mij vooral aansprak is dat de behandeling wordt uitgevoerd door een gespecialiseerde huisa... Toon meer »
De stap naar een cosmetische operatie is best spannend. Tijdens de zoomvergaderingen werd ik dagelijks geconfronteerd met mijn overhangende oogleden. Toen wist ik het zeker: ik wil een frissere blik, dus een ooglidcorrectie!

De keuze voor Oogmark was snel gemaakt. Wat mij vooral aansprak is dat de behandeling wordt uitgevoerd door een gespecialiseerde huisarts die merkbaar passie heeft voor cosmetische geneeskunde. De ontvangst in de praktijk heb ik als heel prettig ervaren. Goede voorlichting en persoonlijke aandacht door alle medewerkers. Heel fijn!

De ingreep is ruim een half jaar geleden en ik ben heel tevreden over het resultaat. Deze praktijk is zeker een aanrader. Toon minder »
Hanneke Zonderland
20 mei 2022 09:09
Ik heb bij Oogmark een oorlel correctie laten uitvoeren. Mijn oorlel was op een ongelukkige wijze met oorbel en al uitgescheurd. Hierdoor voelde ik mij erg onzeker. Dhr. van Bracht heeft dit excellent hersteld. Tijdens de intake neemt hij alle tijd om de procedure toe te lichten en de risico’s te benoemen, waarbij dhr. van Bracht in staat is om je gerust te... Toon meer »
Ik heb bij Oogmark een oorlel correctie laten uitvoeren. Mijn oorlel was op een ongelukkige wijze met oorbel en al uitgescheurd. Hierdoor voelde ik mij erg onzeker. Dhr. van Bracht heeft dit excellent hersteld. Tijdens de intake neemt hij alle tijd om de procedure toe te lichten en de risico’s te benoemen, waarbij dhr. van Bracht in staat is om je gerust te stellen. De ingreep is vakkundig uitgevoerd en ben elke dag blij met het resultaat. Ik beveel Oogmark daarom ook zeker aan!! Toon minder »
Sanne Janssen
20 mei 2022 09:09
Via een bekende bij Oogmark terecht gekomen voor een ooglidcorrectie en heel blij met het frisse resultaat! Mark is bij de intake heel zorgvuldig, eerlijk en geeft veel informatie. Tijdens de ingreep (pijnloos en vlot), ging alles heel ontspannen. Muziekje erbij op en ze vertelden precies wat ze allemaal aan het doen waren. Ook het herstel vond ik erg meeval... Toon meer »
Via een bekende bij Oogmark terecht gekomen voor een ooglidcorrectie en heel blij met het frisse resultaat!
Mark is bij de intake heel zorgvuldig, eerlijk en geeft veel informatie.
Tijdens de ingreep (pijnloos en vlot), ging alles heel ontspannen. Muziekje erbij op en ze vertelden precies wat ze allemaal aan het doen waren. Ook het herstel vond ik erg meevallen, alleen de tweede dag had ik wat last, maar het genas verder heel snel. Na de ingreep werd ik nog gebeld hoe het ging en kreeg tips.
Na een week mochten de hechtingen er uit en na 3 maand was er een laatste controle. De littekentjes zijn miniscuul en nu al bijna niet meer zichbaar!
Ook prijstechnisch zit het hier goed.
Ik zal iedereen die een ooglidcorrectie overweegt, Oogmark aanraden! Toon minder »
Berta Liezen
25 april 2022 16:04
geweldig, Wat, Waarom , enkele jaren geleden mocht ik een maagverkleining ondergaan, wat was ik blij en alle voordelen passeerden elke dag, maar ongeveer een klein jaartje terug realiseerde ik me dat ik avonds als mijn dag klaar was en ik in de rustmodes kwam mijn oogleden niet genoeg open bleven, hoe is dat mogelijk dacht ik , op onderzoek uit en een colleg... Toon meer »
geweldig,
Wat, Waarom , enkele jaren geleden mocht ik een maagverkleining ondergaan, wat was ik blij en alle voordelen passeerden elke dag, maar ongeveer een klein jaartje terug realiseerde ik me dat ik avonds als mijn dag klaar was en ik in de rustmodes kwam mijn oogleden niet genoeg open bleven, hoe is dat mogelijk dacht ik , op onderzoek uit en een collega vertelde me dat ze een ooglidcorrectie had laten doen , hier dacht ik een tijdje over na . Want ja wat moet ik dan doen he. eind december de stap gemaakt. dat ik gelijk dezelfde week mocht was geweldig..
En nu drie maanden later kan ik weer gezellig op de bank Tv kijken Handwerken , Lezen etc etc, en hoef ik niet meer om 9 uur half 10 naar bed omdat mijn ogen dichtvallen.
Heeeeeeeeeeeeeeel erg bedankt. Toon minder »
JoukjeJan de Graaf
3 april 2022 17:05
Eerst durfde ik niet zo goed maar na intake een duidelijk en helderde uitleg. Voelde ongedwongen. Nam alles met je door en dwong niets op of aan. Dag van ingreep/operatie verliep ook alles erg rustig. Muziekje erbij aan duidelijke uitleg en rust. En dat laatste doet veel een arts die rust uitstraalt en tijd neemt. Ook samenwerking met assistente voel en hoor... Toon meer »
Eerst durfde ik niet zo goed maar na intake een duidelijk en helderde uitleg. Voelde ongedwongen.
Nam alles met je door en dwong niets op of aan.
Dag van ingreep/operatie verliep ook alles erg rustig. Muziekje erbij aan duidelijke uitleg en rust. En dat laatste doet veel een arts die rust uitstraalt en tijd neemt. Ook samenwerking met assistente voel en hoor je is goed. Na de ingreep contact gehad reageert snel als er wat is ook voor vragen. Zelfs na spreekuur.
Na controle beide tevreden door mijn ziekte ben ik vaak moe en zie ik er ook zo uit. Nu veel beter, vele positieve reacties gehad en anderen door gestuurd naar Mark. Top👍🏻 Toon minder »
Aukje Dillema- de Haan
24 maart 2022 13:01
In alle rust en goed voorbereid geopereerd door Saskia Accord. Best spannend, een ooglid-correctie, maar door haar rust, haar uitgebreide uitleg (ook bij het intakegesprek) en het bij elke stap vermelden van welke sensaties ik kon verwachten, lag ik er heel ontspannen bij. Na afloop van de operatie opnieuw informatie gekregen over wat ik de komende tijd kon... Toon meer »
In alle rust en goed voorbereid geopereerd door Saskia Accord. Best spannend, een ooglid-correctie, maar door haar rust, haar uitgebreide uitleg (ook bij het intakegesprek) en het bij elke stap vermelden van welke sensaties ik kon verwachten, lag ik er heel ontspannen bij.
Na afloop van de operatie opnieuw informatie gekregen over wat ik de komende tijd kon verwachten. Weer thuis een telefoonnummer kunnen bellen als je vragen hebt, zelfs in het weekend was eveneens geruststellend.
Met uiteindelijk een prachtig resultaat, valt er niets dan goeds te melden over mijn hele traject bij Oogmark! Toon minder »
Marja Bootsman
15 maart 2022 10:10
Overweeg je een ooglidcorrectie? Ga dan vooral naar Oogmark! Dit heb ik een aantal collega's en kennissen geadviseerd. Na mijn vrijblijvend intakegesprek met Mark heb ik een ooglidcorrectie laten doen. Mark heeft mij goed geïnformeerd over wat de ingreep inhoudt en wat eventuele gevolgen zijn. Hierin was Mark eerlijk en duidelijk. De operatie was niet pijnli... Toon meer »
Overweeg je een ooglidcorrectie? Ga dan vooral naar Oogmark! Dit heb ik een aantal collega's en kennissen geadviseerd. Na mijn vrijblijvend intakegesprek met Mark heb ik een ooglidcorrectie laten doen. Mark heeft mij goed geïnformeerd over wat de ingreep inhoudt en wat eventuele gevolgen zijn. Hierin was Mark eerlijk en duidelijk. De operatie was niet pijnlijk, met een fijn muziekje op de achtergrond en duidelijke uitleg van Mark tijdens de ingreep. Dat gaf mij een erg vertrouwd gevoel. Uiteindelijk mag het resultaat er zijn! Mark is nauwkeurig, eerlijk, duidelijk, betrouwbaar en doet zijn werk met veel passie! Dat voel je en zie je terug in het resultaat. Nogmaals bedankt Mark voor de goede zorgen en het mooie resultaat! Toon minder »
Anita van der Veen
7 maart 2022 09:09
Top geholpen en een oogverblindend resultaat Op aanraden van een vriendin, die ook een ooglid correctie bij Oogmark had laten doen, heb ik na lang twijfelen een afspraak voor intake gemaakt. Ik kreeg een goede uitleg over wat ik kon verwachten qua ingreep en resultaat. Ik heb direct een afspraak gemaakt omdat ik er veel vertrouwen in had. de dag van de ing... Toon meer »
Top geholpen en een oogverblindend resultaat
Op aanraden van een vriendin, die ook een ooglid correctie bij Oogmark had laten doen, heb ik na lang twijfelen een afspraak voor intake gemaakt.
Ik kreeg een goede uitleg over wat ik kon verwachten qua ingreep en resultaat. Ik heb direct een afspraak gemaakt omdat ik er veel vertrouwen in had.
de dag van de ingreep was ik wel gespannen, maar Mark legde alles goed uit wat er ging gebeuren. De ingreep is goed verlopen en ik heb totaal geen pijn gehad. Ook fijn dat je gewoon 24/7 contact op kan nemen als je iets niet vertrouwt. Kortom ; Alles is perfect verlopen en ben super blij met het resultaat.

Jolanda Dokkum Toon minder »
Juster wenjewy
3 maart 2022 11:11
Heel blij met het mooie resultaat. Ik kwam bij Mark van Bracht terecht via mijn huisarts, want volgens haar was hij de beste. Nou daar ben ik het helemaal mee eens. Het voelde gelijk heel vertrouwd en alles werd goed en duidelijk uitgelegd. Ook tijdens de ingreep die ik best wel een beetje spannend vond, werd stap voor stap verteld wat er gedaan werd. Waar i... Toon meer »
Heel blij met het mooie resultaat. Ik kwam bij Mark van Bracht terecht via mijn huisarts, want volgens haar was hij de beste. Nou daar ben ik het helemaal mee eens. Het voelde gelijk heel vertrouwd en alles werd goed en duidelijk uitgelegd. Ook tijdens de ingreep die ik best wel een beetje spannend vond, werd stap voor stap verteld wat er gedaan werd. Waar ik ook echt over te spreken ben is de goede nazorg. Ik kreeg het telefoon nummer van Mark en mocht hem ten alle tijde een berichtje sturen als ik vragen had. Dit heb ik een paar keer gedaan een keer over de hechtingspleisters en een keer over jeukende ogen. Ik kreeg elke keer direct antwoord met goede adviezen. Nogmaals heel blij met het mooie resultaat !!!! Toon minder »
Judith Moorlag
15 februari 2022 08:08
Het eerste intakegesprek met Mark was al zo prettig en gastvrij. Hij legde alles goed uit en gelijk voelde ik me begrepen. Daarna werd de afspraak ingepland voor de oogcorrectie. Dit verliep zoals verwacht. Weinig pijn en weer een geruststellend gevoel. Na verloop van een paar goede maanden weer voor controle geweest. Ik kreeg mijn ogen op een scherm te zien... Toon meer »
Het eerste intakegesprek met Mark was al zo prettig en gastvrij.
Hij legde alles goed uit en gelijk voelde ik me begrepen.
Daarna werd de afspraak ingepland voor de oogcorrectie.
Dit verliep zoals verwacht.
Weinig pijn en weer een geruststellend gevoel.
Na verloop van een paar goede maanden weer voor controle geweest.
Ik kreeg mijn ogen op een scherm te zien van voor de ingreep en hoe het nu is.
Wat een verschil zeg!!
Het is prachtig geworden en zo knap gedaan!
BEN ER ONTZETTEND BLIJ MEE!!
HEEL HARTELIJK BEDANKT MARK EN SASKIA VOOR DIT MOOIE KUNSTWERK!
WANT DAT IS HET!!

SPRANKELENDE GROET MARIEKE DE POEL-RENKEMA Toon minder »
Marieke De Poel
5 februari 2022 12:12
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure
V.a. €159 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €99 per behandeling
Consult
Second opinie
V.a. €99 per consult
Fillers
Stylage
V.a. €299 per ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €375 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)
V.a. €299 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2016
Adres
Morra 39, Drachten
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling