Rimpels decolleté verwijderen

0 januari 2021

Ben je op zoek naar een behandeling voor rimpels in je décolleté? Vergelijk alle klinieken bij jou in de buurt op Injectablesbooking.nl.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Veel vrouwen storen zich aan decolleté rimpels. Deze rimpels ontstaan soms al na het dertigste levensjaar. De huid produceert na het 25e levensjaar al minder collageen en elastine. Zodra de huid minder collageen en elastine bevat, dan worden de rimpels zichtbaar. De collageen en elastine maken de huid stevig en elastisch. Deze huidveroudering toont het snelst bij vrouwen met een dunnere huid. Decolleté rimpels zijn ook vaker zichtbaar bij vrouwen die daar regelmatig zonneschade hebben gehad. Welke behandelingen zijn er om decolleté rimpels verwijderen? Bij welke klinieken kun je het beste terecht? In dit artikel lees je alle informatie over rimpels decolleté verminderen.

Rimpels decolleté verwijderen

Decolleté rimpels

Decolleté rimpels worden zichtbaar zodra de huid dunner wordt. Er ontstaat een slappe huid. De huid kan worden verstevigt door de fibroblasten te stimuleren meer collageen en elastine aan te maken. Dit kan o.a. met injectables en met laserbehandelingen. Profhilo is een injectable op basis van ultrapuur hyaluronzuur. Profhilo activeert de collageen, elastine en hyaluronzuur productie door de fibroblasten en keranocyten te stimuleren. De huid wordt daardoor steviger. Lees hier meer informatie over Profhilo Body.

Ook zijn Ulthera behandelingen erg populair. Bij deze behandeling wordt je eenmalig met Ultrasound behandeld waardoor het collageen wordt geactiveerd. Van deze behandeling kun je tot 3 jaar plezier hebben. Lees hier alles over Ulthera behandelingen.

Rimpels decolleté voorkomen

Decolleté rimpels ontstaan door de combinatie van een dunnere huid met huidveroudering. Er wordt beweerd dat decolleté rimpels ontstaan door slapen op je zij. Door de zwaartekracht worden de borsten naar beneden getrokken waardoor ‘vouwen’ ontstaan. Deze vouwen zouden uiteindelijk rimpels worden. Of dit nu waar is of niet; het is belangrijk om gewoon lekker te slapen en dan geen BH of korset te dragen. Een goede nachtrust draagt meer bij aan een gezonde huid dan welk korset dan ook.

Decolleté rimpels zijn met name te voorkomen door deze goed te beschermen tegen zonneschade. Ook hydraterende crémes dragen bij aan de huid kwaliteit. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

-----------------------
Vind een kliniek bij jou in de buurt

Rimpels decolleté verwijderen Groningen

Rimpels decolleté verwijderen Amsterdam

Rimpels decolleté verwijderen Eindhoven

Rimpels decolleté verwijderen Utrecht

Rimpels decolleté verwijderen Den Haag
Rimpels decolleté verwijderen Rotterdam

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

Rimpels decolleté verminderen

In Nederland zijn er meer dan 700 klinieken die zich bezighouden met cosmetische behandelingen. Deze klinieken bieden laserbehandelingen en/of injectables behandelingen aan. Op Injectablesbooking.nl staan alle artsen en klinieken gesorteerd. Filter op ‘gewenste behandeling’ en vergelijk alle klinieken bij jou in de buurt!

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt