PC Hooft Clinic

PC Hooft Clinic

PC Hooft Clinic uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.1
23 reviews
Tuya is de beste tandarts ga nu zonder angst naar de tandarts en mijn gebit heeft er nog nooit zo mooi uitgezien. Waar mijn oude tandarts altijd zij dat ik absoluut geen beugel kon, raade zij hem juist aan. Nu op mijn 53ste mooie rechte tanden.
Dikke 10 voor deze praktijk.
Tineke Vette
8 november 2020 12:12
De beste Orthodontist van Nederland, ik heb in 20 jaar tijd 2 keer beugel gehad maar ik kreeg niet wat ik wou, bij Tuya ik zie verbeteringen en technieken die ik nooit had meegemaakt. Zij is de Einstein van Orthodontie 👍👍👍
Mohamed Bakhtiar
22 februari 2020 08:08
Wie gaat er nu graag naar de tandarts? Ik wel. Annemarie van de receptie ontvangt me altijd hartelijk en Tuya en Adriaan, de tandartsen, zijn goud waard.
Linda de Veer
24 januari 2019 10:10
Deze kliniek is zeer kundig en open. Er is overal tjjd voor, de tandartsen zijn heel precies en overleggen alles met je. Voor het eerst in mijn leven dat ik graag naar de tandarts ga!
Cynthia de Vries
23 januari 2019 11:11
Als je gebit je lief is moet je hier niet zijn, geen kundig personeel.
Abdel Majid
22 januari 2019 17:05
Ik heb heel goede ervaringen met de tandartsen en mondhygienist van PC Hooft Clinic. Er is me precies uitgelegd hoe mijn gebit zelf goed te verzorgen. Problemen met tandvlees en pockets zijn daardoor verminderd - zonder ingewikkelde en dure behandelingen. Reparaties die wel noodzakelijk waren aan mijn voortanden zijn prima gedaan, met mooi resultaat, voor e... Toon meer »
Ik heb heel goede ervaringen met de tandartsen en mondhygienist van PC Hooft Clinic. Er is me precies uitgelegd hoe mijn gebit zelf goed te verzorgen. Problemen met tandvlees en pockets zijn daardoor verminderd - zonder ingewikkelde en dure behandelingen. Reparaties die wel noodzakelijk waren aan mijn voortanden zijn prima gedaan, met mooi resultaat, voor een heel schappelijke prijs. Aanrader!! Toon minder »
Annemarie van Frankenhuysen
2 mei 2017 08:08
Ik had pijn klachten denkende dat het kwam door een brug die al een tijd geleden was geplaatst. Ik kwam bij de P.C.Hooft Clinic in de veronderstelling dat men hier goed geholpen word, maar het tegendeel bleek waar, Het heeft mij 3 behandelingen gekost om voor de tandartsen er achter te komen dat er een tandhals bloot lag. Werd uiteindelijk na alle behandel... Toon meer »
Ik had pijn klachten denkende dat het kwam door een brug die al een tijd geleden was geplaatst. Ik kwam bij de P.C.Hooft Clinic in de veronderstelling dat men hier goed geholpen word, maar het tegendeel bleek waar, Het heeft mij 3 behandelingen gekost om voor de tandartsen er achter te komen dat er een tandhals bloot lag. Werd uiteindelijk na alle behandelingen en aanhoudende pijn klachten bij 3de bezoek met een mini tube Sensodyne tandpasta naar huis gestuurd met de mededeling dat er een tandhals bloot lag en inderdaad na het gebruik van deze tandpasta waren verdwenen de pijn klachten als sneeuw voor de zon!
Ik zal ook de rekening betalen van het allerlaaste bezoekje, die onterecht is en kom er nooit weer... Toon minder »
Sonja Wiering
3 november 2014 10:10
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure (1 zone)
V.a. €195 per zone
Fillers
Restylane
V.a. €550 per ml
Fillers (kleine behandeling / touch up)
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. €385 per behandeling
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €600 per 2 oksels
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2020
Adres
Pieter Cornelisz. Hooftstraat 116, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten