Polikliniek de Blaak Rijswijk - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Polikliniek de Blaak Rijswijk

Polikliniek de Blaak Rijswijk

Polikliniek de Blaak is een zelfstandig behandelcentrum gespecialiseerd in behandeling van spataderen, huidziekten en aambeien (flebologie, dermatologie en proctologie). Tevens kunt u bij ons terecht voor poliklinische cosmetische chirurgie en hebben wij een aantal huidtherapeuten binnen de gelederen.

SINDS 1990
Polikliniek de Blaak is in 1990 begonnen als flebologisch centrum. Vanaf 2000 begon de kliniek snel te groeien. Eerst in Rotterdam waar er steeds meer artsen bijkwamen en het aantal behandelkamers en OK’s groeide snel door. Vervolgens kwamen er vestigingen bij in Leidschendam (tegenwoordig Rijswijk) en tenslotte in Tilburg. Ook het aantal behandelingen en specialisme werden uitgebreid met proctologie, kleine chirurgie, cosmetische chirurgie en huidtherapie.

Polikliniek de Blaak Rijswijk uit Rijswijk is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Polikliniek de Blaak is een zelfstandig behandelcentrum gespecialiseerd in behandeling van spataderen, huidziekten en aambeien (flebologie, dermatologie en proctologie). Tevens kunt u bij ons terecht voor poliklinische cosmetische chirurgie en hebben wij een aantal huidtherapeuten binnen de gelederen. Meer lezen »

Tarieven
Botox
1 zone - onbekend merk botulinetoxine
V.a. € 130 per zone
2 zones
V.a. € 240 per behandeling
3 zones
V.a. € 350 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 495 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 70 per behandeling
Consult
1e consult
V.a. € 50 per consult
Controle
Gratis
Fillers
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 419 per 1,5 ml
StylageStylage
V.a. € 239 per ml
Fillers overige
2 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 599 per behandeling
3 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 899 per behandeling
Overige
Ooglidcorrectie (chirurgie)
V.a. € 649 per per ingreep (twee ogen)
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Chirurgie, Filler oplossen
Kliniek opgericht
1990
Adres
Oranjelaan 1, Rijswijk
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Robert Boonen
Drs. Robert Boonen
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 239,00
Profiel bekijken

Polikliniek de Blaak Rijswijk Reviews

3
23 reviews
Fijne kliniek met deskundige specialisten en aandacht voor de patiënten. Een aanrader!
Kim
24 mei 2024 06:06
Ik kom bij Blaak Rijswijk al 2,5 jaar, bij Dr.Boonen en ik ga er elke keer weer zo blij weg! Hij maakt er elke keer weer wat moois van-Botox & Fillers. Ik raad dit iedereen aan.
Chara Lee
25 januari 2024 13:01
Zojuist voor de tweede keer behandeld door dr. Versteeg. Het personeel is zeer vriendelijk, ze gaan goed professioneel te werk. De kliniek ziet er daarnaast hygiënisch uit. Overal een fijne ervaring. Ik raad de kliniek zeker aan.
Leila Prins
25 januari 2024 11:11
Ik ben door de huisartis doorgewezen naar deze kliniek vanwege aambeien, toen ik de eerst afspraak heb gemaakt Heeft de doktor gezegt dat ik haar moest overtuigen dat het geen "schoonheidsbehandeling Was" en anders moest ik van me eigen risico gaan betalen. (Als het niet voor "schoonheid" was dan werd het gedekt door de verzekering) uiteindelijk toch de reke... Toon meer »
Ik ben door de huisartis doorgewezen naar deze kliniek vanwege aambeien,
toen ik de eerst afspraak heb gemaakt
Heeft de doktor gezegt dat ik haar moest overtuigen dat het geen "schoonheidsbehandeling
Was" en anders moest ik van me eigen risico gaan betalen. (Als het niet voor "schoonheid" was dan werd het gedekt door de verzekering) uiteindelijk toch de rekening binnen gekregen nadat ik aangaf dat ik het wou doen voor de pijn en niet schoonheid
Ik had ook een foto gemaakt om te laten zien dat het slecht uitzag (ik voelde me niet op me gemak omdat ik iets moet bewijzen wat er heel slecht aan toe was)
De dokter gaf aan dat het een zware behandeling en pijnlijk was.
Maar nog steeds wou ik het doen omdat ik heel veel pijn had en wou dat het beter werd. Na de operatie had ik veel pijn en daarna was ik achtergekomen dat ik geen nazorg medicaties had ontvangen. Nadat ik er zelf achterna was geggaan had ik het wel gekregen.
Na de operatie kon ze pas 8 weken daarna een afspraak inplannen. Vandaag ben ik er weer geweest de dokter en ze zei dat het niet goed uitzag en of ik het zeker wist of ik de behandeling nogmaals wou meemaken (werd op een sarcarstisch , intimiderend manier overgebracht)
Toen ik bevestigde dat ik het nogmaals wou ondergaan zei ze weer:
"bewijs dat het niet voor schoonheid is"

Mijn ervaring met kliniek de blaak is/was zeer slecht. Het zal niet aan elke dokter liggen maar met Drs C. De wit (Carla de wit)
Heb ik een hele slechte ervaring gehad en voelde me heel onprettig met de manier hoe ze met mij om ging Toon minder »
Simone Araujo
1 augustus 2023 14:02
Ik heb bij Polikliniek De Blaak een oogcorrectie laten doen. Alles is perfect en tijdig verlopen. Het herstel is heel voorspoedig gegaan en het resultaat is prachtig.
Ellen Brender
27 juni 2023 09:09
De behandeling voor gezichtsbehandeling te slecht en niet professioneel , vergelijken met de prijs dat je voor betaald !!
S Wahedi
5 april 2023 18:06
Week geleden heb ik muller operatie en laser behandeling gehaad bij drs. Cijs, Tanja / kliniek de Blaak in Rijswijk. Zij en haar team zij heel professioneel te werk gegaan,ik heb totaal geen last gehad ik heb zelfs de dag der na 6,5 km gelopen zonder eenige pijn en moeite. Voor de operatie had ik aangegeven dat ik angstig word daar hebben ze rekening mee geh... Toon meer »
Week geleden heb ik muller operatie en laser behandeling gehaad bij drs. Cijs, Tanja / kliniek de Blaak in Rijswijk.
Zij en haar team zij heel professioneel te werk gegaan,ik heb totaal geen last gehad ik heb zelfs de dag der na 6,5 km gelopen zonder eenige pijn en moeite.
Voor de operatie had ik aangegeven dat ik angstig word daar hebben ze rekening mee gehouden de twee assistenten hebben mij de hele operatie gekalmeerd.
Drs Cijs in Den haag/rijswijk en hele team dank je wel
Ben super tevreden met het resultaat. Een super fijne kliniek met professioneel personeel! Ik blijf zeker terug komen! Toon minder »
Blanco Reiniging
11 maart 2023 06:06
Consult en ingreep gehad bij dr Boonen.
Zeer vriendelijke man.
Duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren.
De ooglidoperatie is helemaal goed gegaan. (morgen gaan de hechtingen er uit)
Korte wachttijden en een top service.
Richard Mourik
22 juni 2022 06:06
Top geholpen,bij polikliniek de Blaak Rotterdam.
Mijn benen zien er weer gezond uit !
Els Vandermeer
5 mei 2022 18:06
Top geholpen,bij polikliniek de Rotterdam.
Mijn benen zien er weer gezond uit !
Els Vandermeer
23 januari 2022 08:08
Consult gehad bij dr Boonen. Aardige man. Duidelijke uitleg. Afspraak staat geplent. Korte wachttijden Alles in orde wat betreft de corona maatregelen.
Wietske Steijger
1 maart 2021 14:02
Was daar voor een consult waarvan ik dacht dat het gratis was (op de site staat alles expres heel onduidelijk aangegeven). Het consult duurt letterlijk 5 minuten en hebben me verteld wat ik al tig keer bij de huisarts heb gehoord en paar maanden later krijg ik de rekening van 108 euro. Voor een consult van 5 minuten. Doe mij een plezier en ga deze geldwolven... Toon meer »
Was daar voor een consult waarvan ik dacht dat het gratis was (op de site staat alles expres heel onduidelijk aangegeven). Het consult duurt letterlijk 5 minuten en hebben me verteld wat ik al tig keer bij de huisarts heb gehoord en paar maanden later krijg ik de rekening van 108 euro. Voor een consult van 5 minuten. Doe mij een plezier en ga deze geldwolven alsjeblieft niet sponsoren door er gewoon niet langs te gaan. Toon minder »
stoepkrijt revolutie
2 november 2020 10:10
7 minuten wachten voor een afspraak van 3 minuten voor 118 euro waar je niet word geholpen.
Achmed Laankies
21 oktober 2020 07:07
Zeer slechte praktijk. Dermatoloog die geen afspraken zet in de computer. Dan bel je op advies van haar. Is ze op vakantie weet de ander niks omdat er niks instaat in het systeem. Geeft een shampoo mee die werkt niet en kan je het je bekijken. Zeer slechte 'specialist" .
Natasj
12 augustus 2019 09:09
Zeer slechte kliniek. Schrijven verkeerde medicijnen voor en afspraken nakomen hebben ze nooit van gehoord. Totaal geen inlevingsvermogen. Ik zou deze kliniek aan niemand adviseren.
Youssef Douairi
12 augustus 2019 09:09
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost een Botox behandeling bij Polikliniek de Blaak Rijswijk?

De prijs van één zone Botox bij Polikliniek de Blaak Rijswijk is € 130,00.

Wat zijn de kosten van fillers bij Polikliniek de Blaak Rijswijk?

Een fillerbehandeling bij Polikliniek de Blaak Rijswijk kost per 1 ML v.a. € 239,00. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult om de prijs voor jouw behandeling te bespreken.

Hoe zijn de reviews bij Polikliniek de Blaak Rijswijk?

Polikliniek de Blaak Rijswijk heeft op basis van 15 Google reviews 3 van de 5 sterren.

Waar is Polikliniek de Blaak Rijswijk gevestigd?

Polikliniek de Blaak Rijswijk is gevestigd op Oranjelaan 1 in Rijswijk.