Polikliniek De Blaak Rotterdam - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Polikliniek De Blaak Rotterdam

Polikliniek De Blaak Rotterdam

Polikliniek de Blaak is een zelfstandig behandelcentrum gespecialiseerd in behandeling van spataderen, huidziekten en aambeien (flebologie, dermatologie en proctologie). Tevens kunt u bij ons terecht voor poliklinische cosmetische chirurgie en hebben wij een aantal huidtherapeuten binnen de gelederen.

SINDS 1990
Polikliniek de Blaak is in 1990 begonnen als flebologisch centrum. Vanaf 2000 begon de kliniek snel te groeien. Eerst in Rotterdam waar er steeds meer artsen bijkwamen en het aantal behandelkamers en OK’s groeide snel door. Vervolgens kwamen er vestigingen bij in Leidschendam (tegenwoordig Rijswijk) en tenslotte in Tilburg. Ook het aantal behandelingen en specialisme werden uitgebreid met proctologie, kleine chirurgie, cosmetische chirurgie en huidtherapie.

Polikliniek De Blaak Rotterdam uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Polikliniek de Blaak is een zelfstandig behandelcentrum gespecialiseerd in behandeling van spataderen, huidziekten en aambeien (flebologie, dermatologie en proctologie). Tevens kunt u bij ons terecht voor poliklinische cosmetische chirurgie en hebben wij een aantal huidtherapeuten binnen de gelederen. Meer lezen »

Tarieven
Botox
1 zone - onbekend merk botulinetoxine
V.a. € 130 per zone
2 zones
V.a. € 240 per behandeling
3 zones
V.a. € 350 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 495 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 70 per behandeling
Consult
1e consult
V.a. € 50 per consult
Controle
Gratis
Fillers
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 419 per 1,5 ml
StylageStylage
V.a. € 339 per ml
Overige
Ooglidcorrectie (chirurgie)
V.a. € 649 per per ingreep (twee ogen)
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox
Kliniek opgericht
1990
Adres
Blaak 243, Rotterdam
Polikliniek De Blaak Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Cheno Abas
Drs. Cheno Abas
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 339,00
Profiel bekijken
Robert Boonen
Drs. Robert Boonen
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 339,00
Profiel bekijken
Hilke Kreukels
Drs. Hilke Kreukels
Functie
-
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 339,00
Profiel bekijken

Polikliniek De Blaak Rotterdam Reviews

3.7
118 reviews
Soms heb je geluk! Afspraak maken in het ziekenhuis lukte niet vanwege te lange wachtlijst en hier kon ik binnen 24 uur terecht. Vlot en prettig geholpen!
Gerben van Dijk
14 mei 2024 14:02
De behandeling is ontzettend goed bevallen, super ervaren en lieve artsen die je op je gemak stellen. Top ! Over 6 weken mijn andere been zonder zorgen.
Sadia Chamlal
7 mei 2024 08:08
Goed geholpen aan mijn spataders. Vriendelijk personeel vooral de assistente met hoofddoek. Dokter Abas is een fijne arts werkt met plezier en netjes. Zeker een aanrader Polikliniek de Blaak voor spataders!
Kubra Guc
23 april 2024 09:09
Reeds 5 operaties gehad ivm lipoedeem. Kon me geen beter team hebben dan dat van Dr Boonen. Zij gaven mij weer kwaliteit van leven terug.
Patricia Wagenaars
13 februari 2024 09:09
Ik belde de kliniek met een vraag mbt hun behandelingen. Ik wilde graag weten of er BMI grenzen waren en of de lipolaser op zichzelf resultaat geeft of dat er altijd een combinatie is met liposuctie. Deze twee vragen konden niet beantwoord worden en ik moest maar langskomen voor een intake met de arts. Dus ik geef nog aan dat ik twee uur moet rijden voor hun... Toon meer »
Ik belde de kliniek met een vraag mbt hun behandelingen. Ik wilde graag weten of er BMI grenzen waren en of de lipolaser op zichzelf resultaat geeft of dat er altijd een combinatie is met liposuctie. Deze twee vragen konden niet beantwoord worden en ik moest maar langskomen voor een intake met de arts. Dus ik geef nog aan dat ik twee uur moet rijden voor hun kliniek dus dat ik dan liever wat basisvragen telefonisch beantwoord krijg door een arts. Ook dit was niet mogelijk. Toen ik inmiddels geïrriteerd vroeg waarom er niks mogelijk was heeft de dame de verbinding verbroken. Toon minder »
Rianne Dame
31 januari 2024 13:01
In deze polikliniek op de afdeling flebologie heel prettig geholpen door drs Abas voor de behandeling van spataderen. Deze dokter legt duidelijk en rustig uit welk traject je in gaat en wat je kunt verwachten. Er wordt goed met je meegedacht qua planning en wensen. Ook de assistente en receptioniste zijn behulpzaam en vriendelijk. Na de benodigde behandeling... Toon meer »
In deze polikliniek op de afdeling flebologie heel prettig geholpen door drs Abas voor de behandeling van spataderen. Deze dokter legt duidelijk en rustig uit welk traject je in gaat en wat je kunt verwachten. Er wordt goed met je meegedacht qua planning en wensen. Ook de assistente en receptioniste zijn behulpzaam en vriendelijk.
Na de benodigde behandelingen is de pijn, rusteloosheid en vermoeidheid in de benen weg en is ook de esthetische behandeling klaar. Erg blij met het resultaat. Toon minder »
Rebecca Bos
25 januari 2024 09:09
Ik heb een behandeling gehad van de Heer C.Abas en ben uitermate tevreden. Een hele fijne arts, erg professioneel en denk meteen mee in oplossingen. Lag alles heel goed uit en 0,0% complicaties gehad en het allerbelangrijkste een fantastisch resultaat. Zeker een aanrader en als er een volgende medische ingreep nodig zou zijn, twijfel ik niet en maak ik metee... Toon meer »
Ik heb een behandeling gehad van de Heer C.Abas en ben uitermate tevreden. Een hele fijne arts, erg professioneel en denk meteen mee in oplossingen. Lag alles heel goed uit en 0,0% complicaties gehad en het allerbelangrijkste een fantastisch resultaat. Zeker een aanrader en als er een volgende medische ingreep nodig zou zijn, twijfel ik niet en maak ik meteen weer een afspraak met dokter Abas, voelt heel vertrouwd. Toon minder »
Esther
22 januari 2024 15:03
Kundige artsen, fantastische assistentes, behandelingen worden goed uitgelegd, uitgevoerd en fijne nacontrole. Ik kan deze kliniek absoluut aanraden voor de behandeling van varicose vaten en spataderen. Mijn benen moeten nog een paar weekjes bijtrekken, maar de lelijke kronkels (varicose) zijn i.i.g. al weg. Ik kom zeker terug voor een andere behandeling. Be... Toon meer »
Kundige artsen, fantastische assistentes, behandelingen worden goed uitgelegd, uitgevoerd en fijne nacontrole. Ik kan deze kliniek absoluut aanraden voor de behandeling van varicose vaten en spataderen. Mijn benen moeten nog een paar weekjes bijtrekken, maar de lelijke kronkels (varicose) zijn i.i.g. al weg. Ik kom zeker terug voor een andere behandeling. Bedankt allemaal! Toon minder »
Martine van zeventer
14 januari 2024 04:04
Het is onmogelijk om contact met ze op te nemen. Wanneer je belt, sta je heel lang in de wachtrij. Ik stond eerst op nummer 3 en na een kwartier op nummer 2, maar omdat ik niet de hele dag wilde blijven bellen, probeerde ik het de volgende dag opnieuw. Hetzelfde verhaal. En ook op e-mails reageren ze niet!
Ozan
7 december 2023 12:12
Fijne kliniek waar veel aandacht is voor het persoonlijk contact. Duidelijke uitleg wat er mogelijk is en hoe het proces verloopt. De ooglidcorrectie verliep heel ontspannen en pijnloos. Weinig tot geen last gehad de dagen erna. Resultaat is top. Gezien de kwaliteit en prijs durf ik een ander deze kliniek aan te bevelen.
Peter van Antwerpen
2 december 2023 12:12
De dokter is echt heel onzorgvuldig en ik ben heel slecht geholpen. Ik heb sinds 3 weken een onverklaarbare infectie op al mijn vingers, wat begon op 1 vinger. Mijn huisarts wist niet wat het was en ook de oorzaak is onbekend. Na een zalfje en medicatie dat niet werkte werd ik naar de Polikliniek gestuurd. Zij hadden pas een week later plek, en intussen werd... Toon meer »
De dokter is echt heel onzorgvuldig en ik ben heel slecht geholpen. Ik heb sinds 3 weken een onverklaarbare infectie op al mijn vingers, wat begon op 1 vinger. Mijn huisarts wist niet wat het was en ook de oorzaak is onbekend. Na een zalfje en medicatie dat niet werkte werd ik naar de Polikliniek gestuurd. Zij hadden pas een week later plek, en intussen werd de infectie met de dag erger. Vandaag kon ik eindelijk terecht en de infectie spreid zich uit naar mijn hand. Na een halfuur wachten in de wachtkamer werd ik eindelijk opgeroepen door de dokter en haar assistente die er nog maar net een paar weken werkt. De dokter keek even naar mijn handen en wijste meteen de assistentie erop een monstertje te nemen van mijn huid. Dit was onverwachts en is gedaan aan de zijkant van mijn middelvinger op de dominante hand. Erg onhandig en was heel onprettig. Erna werd ik verwezen een afspraak te maken voor over 2 weken voor het resultaat. Geen verdere hulp gekregen, uitleg, advies of verklaring over mijn situatie. Hier heb ik zo lang op gewacht, om vervolgens weer 2 weken met pijn af te wachten tot de situatie verergerd. Hoe kan dit? Toon minder »
Nirvwana “Moon”
21 november 2023 16:04
Ik zit nog midden in het lipoedeem-liposuctie traject. Dit is pittig, heel pittig, maar de verpleegsters en artsen ( Drs Boonen en Versteeg) slepen je er doorheen. Het is fijn steeds dezelfde vertrouwde gezichten te zien, waardoor je weet "het komt wel goed". En dat komt het ook! Kon ik nauwelijks nog een trap oplopen, ik ren nu naar boven! Het heeft de kwal... Toon meer »
Ik zit nog midden in het lipoedeem-liposuctie traject. Dit is pittig, heel pittig, maar de verpleegsters en artsen ( Drs Boonen en Versteeg) slepen je er doorheen. Het is fijn steeds dezelfde vertrouwde gezichten te zien, waardoor je weet "het komt wel goed". En dat komt het ook! Kon ik nauwelijks nog een trap oplopen, ik ren nu naar boven! Het heeft de kwaliteit van leven nu al zo verbeterd. Toon minder »
Sabine r
31 oktober 2023 20:08
Van begin tot het eind zeer tevreden over het hele traject ooglidcorrectie. Ontvangst, voorbespreking, ingreep en resultaat. Arts kwam speciaal op zaterdag om een opengesprongen wondje opnieuw te hechten, topservice! Ben nu al heel tevreden over het eindresultaatesultaat terwijl ik pas 2 weken verder ben. Hartelijk dank voor jullie betrouwbaarheid en kunde!
Monique Koetsier
30 oktober 2023 14:02
Een heel mooi traject en top begeleiding. Het eindresultaat is beter dan verwacht, had t jaren eerder gedaan als ik bekend was met deze ziekte. Meer bekendheid is echt noodzakelijk!!!
Hester Stehouwer
11 oktober 2023 07:07
Dr Boonen is een zeer kundige arts. Vriendelijke kliniek.
Xxx Xxx
10 oktober 2023 13:01
Hartelijke en betrokken kliniek, eerlijk advies en oog voor de patiënt, een aanrader!
Steffie Wenzel
27 september 2023 17:05
Vandaag mijn zesde operatie voor mijn lipoedeem. Zeer dankbaar dat ik bij de goede zorgen terecht gekomen ben van polikliniek de Blaak. Zeer professioneel en werken met hun hart.
Emma
26 september 2023 08:08
Wat een uitermate akelige plek is dit. Allereerst, terwijl je bezig bent met de anamnese zit de dermatologe nagenoeg enkel naar haar scherm te staren. Bijzonder ongeïnteresseerd ogend is dit. Dat zij om de minuut dan wel de tijd vindt om met een scheef oog naar je te kijken als blijk dat je er zit, vindt ze kennelijk de normaalste zaak van de wereld. Verder... Toon meer »
Wat een uitermate akelige plek is dit.

Allereerst, terwijl je bezig bent met de anamnese zit de dermatologe nagenoeg enkel naar haar scherm te staren. Bijzonder ongeïnteresseerd ogend is dit. Dat zij om de minuut dan wel de tijd vindt om met een scheef oog naar je te kijken als blijk dat je er zit, vindt ze kennelijk de normaalste zaak van de wereld. Verder wordt er bij vragen meerdere malen de snerende opmerking gemaakt dat het "vast van fora afkomstig is". Pardon? Het resterende wordt met een evenzo groot belerende ondertoon gecommuniceerd. Haar gedraging getuigt van niets anders dan pure onmenselijkheid, haar incapaciteit vragen te beantwoorden van onkunde. Je zou toch wel mogen verwachten dat het team hier adequaat is opgeleid? De gehele afspraak duurde amper 5 minuten, na een half uur te hebben gewacht.

Van de assistente kreeg ik daarenboven nog de verkeerde brochures mee, te weten met een compleet andere diagnose dan de wel 1 minuut daarvoor door de dermatologe zelf gestelde. Op mijn e-mails t.b.v. navraag hierover (met nota bene een herinnering een maand later) heb ik nooit antwoord ontvangen. Nadat ik telefonisch contact heb opgenomen omtrent deze verwarrende situatie, is mij verteld dat slechts de dermatologe uitspraak hierover kan doen waarvoor een nieuw consult in rekening dient te worden gebracht. Absurd, gelet erop dat dit rechtstreeks in verband staat met een foute verstrekking bij het eerste consult.

Al met al een teleurstellende ervaring over de geleverde zorg. Dat het merendeel hieronder Polikliniek De Blaak eveneens beoordeelt als ondermaats kan ik thans wel begrijpen. Toon minder »
Willem
13 september 2023 15:03
Na 4 operaties bij Dr Boonen ben ik erg tevreden en ook super vriendelijk geholpen door het hele team. Dank jullie wel! Het was een heel traject…zeer aan te bevelen.
Marielle Van Gaal
14 juni 2023 08:08
Super geholpen en veel aandacht na de behandeling met een onderooglid correctie m.n wallen zijn weg helemaal blij
joke crouwel
24 mei 2023 12:12
Vriendelijke mensen. Keurig geholpen door Dr. Visser. Heel goed resultaat. Erg tevreden.
C. Roos
9 mei 2023 09:09
Onbeleefde receptioniste wat een vreselijke haaibaai. Dermatoloog heeft 1 min gekeken. Verder niks geen onderzoek. Mocht aan pillen voor mijn acne en alles moest via hun daar . Erg vaag en onvriendelijk. Absoluut geen aanrader
Arva El Houie
6 februari 2023 21:09
Wat een uitermate akelige plek is dit. Allereerst, terwijl je bezig bent met de anamnese zit de dermatologe nagenoeg enkel naar haar scherm te staren. Bijzonder ongeïnteresseerd ogend is dit. Dat zij om de minuut dan wel de tijd vindt om met een scheef oog naar je te kijken als blijk dat je er zit, vindt ze kennelijk de normaalste zaak van de wereld. Verder... Toon meer »
Wat een uitermate akelige plek is dit.

Allereerst, terwijl je bezig bent met de anamnese zit de dermatologe nagenoeg enkel naar haar scherm te staren. Bijzonder ongeïnteresseerd ogend is dit. Dat zij om de minuut dan wel de tijd vindt om met een scheef oog naar je te kijken als blijk dat je er zit, vindt ze kennelijk de normaalste zaak van de wereld. Verder wordt er bij vragen meerdere malen de snerende opmerking gemaakt dat het "vast van fora afkomstig is". Pardon? Het resterende wordt met een evenzo grote belerende ondertoon gecommuniceerd naar mij. Haar gedraging getuigt van niets anders dan pure onkunde. Je zou toch wel mogen verwachten dat het team hier adequaat is opgeleid? De gehele afspraak duurde amper 7 minuten, na een half uur te hebben gewacht.

Van de assistente kreeg ik daarenboven nog de verkeerde brochures mee, te weten met een compleet andere diagnose dan de wel 1 minuut daarvoor door de dermatologe zelf gestelde. Op mijn e-mails t.b.v. navraag hierover (met nota bene een herinnering een maand later) heb ik nooit antwoord ontvangen. Nadat ik telefonisch contact heb opgenomen omtrent deze verwarrende situatie, is mij verteld dat slechts de dermatologe uitspraak hierover kan doen waarvoor een nieuwe consult in rekening dient te worden gebracht. Absurd, gelet erop dat dit rechtstreeks in verband staat met een foute verstrekking bij het eerste consult.

Al met al een teleurstellende ervaring over de geleverde zorg. Dat het merendeel hieronder Polikliniek De Blaak eveneens beoordeelt als ondermaats kan ik thans wel begrijpen. Toon minder »
Michel
9 november 2022 14:02
Na een telefoontje dat ik wat later was mocht ik nog komen, eenmaal daar kreeg ik te maken met een super onbeleefde receptioniste die zei dat het niet kon en ik maar terug moest komen. En na ik had gezegd dat ik daar wel even over na zal denken kreeg ik alsnog een afspraak ingepland. Makkelijk verdienen. Over het algemeen niet een uitnodigende plek.
Denise Lee
2 november 2022 09:09
Na een telefoontje dat ik wat later was mocht ik nog komen, eenmaal daar kreeg ik te maken met een super onbeleefde receptioniste die zei dat het niet kon en ik maar terug moest komen. En na ik had gezegd dat ik daar wel even over na zal denken kreeg ik alsnog een afspraak ingepland. Makkelijk verdienen. Over het algemeen niet een uitnodigende plek.
Denise S. Lee
2 november 2022 09:09
In juli liplift gehad,zeer goed verlopen.3 super aardige lieve operatie assistentes,stellen je op je gemak!Operatie zeer goed verlopen.En herstel ook,alleen even de verdovingsprikken is even pijnlijk,dr Boonen zéér kundig arts.Aanrader.Zeker voor dames die telkens voor de fillers komen.Dit is blijvend en eenmalige uitgave.En een natuurlijker effect.Litteken... Toon meer »
In juli liplift gehad,zeer goed verlopen.3 super aardige lieve operatie assistentes,stellen je op je gemak!Operatie zeer goed verlopen.En herstel ook,alleen even de verdovingsprikken is even pijnlijk,dr Boonen zéér kundig arts.Aanrader.Zeker voor dames die telkens voor de fillers komen.Dit is blijvend en eenmalige uitgave.En een natuurlijker effect.Litteken na 3 maanden nauwelijks zichtbaar. Toon minder »
Evelyne Verheij
20 oktober 2022 11:11
Het zal toch niet moeilijk zijn om de telefoon is op te nemen? Het duurt bijna een half uur, niet normaal. Ik heb spoedend medicatie nodig en het lijkt alsof jullie het niet boeit, zeer slecht.
vexqty
7 oktober 2022 10:10
Nadat een eerste ooglidcorrectie niet écht geslaagd was, werd een tweede ( links ) uitgevoerd, evenmin écht geslaagd. Op reclameren werd door de heer R. Boonen netjes en adequaat gereageerd, en werd, nu kosteloos, een wenkbrauwlift ( links ) uitgevoerd, helaas echter wederom niet écht geslaagd. Ik had het ( bijna letterlijk ) graag anders gezien, maar mijn k... Toon meer »
Nadat een eerste ooglidcorrectie niet écht geslaagd was, werd een tweede ( links ) uitgevoerd, evenmin écht geslaagd. Op reclameren werd door de heer R. Boonen netjes en adequaat gereageerd, en werd, nu kosteloos, een wenkbrauwlift ( links ) uitgevoerd, helaas echter wederom niet écht geslaagd. Ik had het ( bijna letterlijk ) graag anders gezien, maar mijn keuze voor de Blaak kan ik achteraf niet anders definiëren dan......niet écht geslaagd! Toon minder »
Ron Gaartman
26 juni 2022 09:09
Vriendin heeft een liposuctie gedaan zo slecht resultaat .Geen een ster waard
Harun Gunduz
8 mei 2022 18:06
Geen voorlichting, verkeerd advies en ook de verkeerde behandeling, weet ik na second opinion (Erasmus MC). En geen greintje empathie bij de behandelaar (Lanjouw, zie ook andere review).
Thalia Verkade
19 april 2022 09:09
'Dokter' boonen zeer onproffesioneel
Kubra Boyukunlu
30 maart 2022 15:03
Dokter boonen absoluut geen aanrader! Wat een rot kliniek
Cansu Kayabal
30 maart 2022 12:12
Zeer onproffesioneel dokter Boonen! Doet alleen wat hij zelf wilt als klant niet tevreden is boeid hem geen ene moer..
Celena Van Leuwen
30 maart 2022 09:09
Heel erg goed, vriendelijk geholpen! Super blij met het resultaat!! Veel reguliere zorg gehad voor m’n spataderen, maar nooit zo tevreden geweest als nu. De behandeling is niet alleen medisch heel goed gegaan, maar het resultaat is ook nog eens heel mooi! Bij de reguliere zorg doen ze absoluut niet aan cosmetisch. Bij Polikliniek de Blaak gaan ze veel verder... Toon meer »
Heel erg goed, vriendelijk geholpen! Super blij met het resultaat!!
Veel reguliere zorg gehad voor m’n spataderen, maar nooit zo tevreden geweest als nu. De behandeling is niet alleen medisch heel goed gegaan, maar het resultaat is ook nog eens heel mooi! Bij de reguliere zorg doen ze absoluut niet aan cosmetisch. Bij Polikliniek de Blaak gaan ze veel verder dan de reguliere zorg.
Niet duur en vooraf duidelijk wat je moet betalen. Bij de reguliere zorg kreeg ik laatst achteraf een rekening van bijna €700 omdat ze pas achteraf weten of het medisch noodzakelijk was.
Ik kom als het nodig is zeker terug! Toon minder »
Marleen van de Graaf
19 februari 2022 06:06
Ik ben 7 maanden behandeld voor mijn acne. Ik heb toen isotretinoïne voorgeschreven gekregen. Ik kreeg papieren met de mogelijke bijwerkingen van dit medicijn waar op ik vertrouwde dat dit zou kloppen. Na een tijdje voelde ik mij totaal niet goed als maar moe en somber en gevoel van flauwvallen eerst dacht ik zal wel over gaan maar na een tijdje nog steeds l... Toon meer »
Ik ben 7 maanden behandeld voor mijn acne. Ik heb toen isotretinoïne voorgeschreven gekregen. Ik kreeg papieren met de mogelijke bijwerkingen van dit medicijn waar op ik vertrouwde dat dit zou kloppen. Na een tijdje voelde ik mij totaal niet goed als maar moe en somber en gevoel van flauwvallen eerst dacht ik zal wel over gaan maar na een tijdje nog steeds last van te hebben begon ik te denken dat het aan het medicijn lag. Ik ben dus gaan opzoeken op een betrouwbare site die mijn huisarts heeft aangeraden te kijken als ik klachten van iets heb en toen kwam ik er achter dat er veel meer bijwerkingen zijn dan hun hadden aan gegeven. De mw achter de balie heel vriendelijk maar de dermatoloog die ik had was dat niet dus vond dat ook niet echt prettig. Ook werd er gezegd dat ik geen dierlijke producten mocht eten omdat acne kan veroorzaken maar dierlijke producten blijken geen verband hier mee te hebben. Ook moest is isotretinoïne van hun 1,5 jaar slikken maar in werkelijkheid mag je dit niet langer dan 6 maanden gebruiken. Ben uiteindelijk zelf na 7 maanden met de behandeling gestopt omdat ik het niet meer vertrouwde Toon minder »
Precious
26 oktober 2021 13:01
Na een telefoontje kon ik dezelfde dag nog terecht (iemand afgezegd) voor een intake bij Dr Elvora ivm pigmentvlekjes. Ze heeft de laserbehandeling meteen uitgevoerd en daar was ik erg blij mee. Prima en zeer klantvriendelijke ontvangst. Duidelijke uitleg over de behandeling en nazorg. Top dus! 👍
Birgitta Kraaijeveld
1 oktober 2021 14:02
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost een Botox behandeling bij Polikliniek De Blaak Rotterdam?

De prijs van één zone Botox bij Polikliniek De Blaak Rotterdam is € 130,00.

Wat kost een filler behandeling bij Polikliniek De Blaak Rotterdam?

Een fillerbehandeling bij Polikliniek De Blaak Rotterdam kost per 1 ML v.a. € 339,00. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult om de prijs voor jouw behandeling te bespreken.

Hoe zijn de reviews bij Polikliniek De Blaak Rotterdam?

Polikliniek De Blaak Rotterdam heeft op basis van 36 Google reviews 3.7 van de 5 sterren.

Waar is Polikliniek De Blaak Rotterdam gevestigd?

Op Blaak 243 is Polikliniek De Blaak Rotterdam gevestigd in Rotterdam.