Polikliniek De Blaak Rotterdam

Polikliniek De Blaak Rotterdam

Polikliniek De Blaak Rotterdam uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken
Tarieven
Botulinetoxine
Bocouture (1 zone)
V.a. €159 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €99 per behandeling
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €319 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse logo
V.a. €419 per 1,5 ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox
Kliniek opgericht
1990
Adres
Blaak 243, Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Cheno Abas
Drs. Cheno Abas
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken
Robert Boonen
Drs. Robert Boonen
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 159,00
Filler per ml v.a.
€ 319,00
Profiel bekijken
Hilke Kreukels
Drs. Hilke Kreukels
Functie
-
Botox zone v.a.
€ 159,00
Filler per ml v.a.
€ 319,00
Profiel bekijken

Beoordelingen

3.2
70 reviews
Wat een uitermate akelige plek is dit. Allereerst, terwijl je bezig bent met de anamnese zit de dermatologe nagenoeg enkel naar haar scherm te staren. Bijzonder ongeïnteresseerd ogend is dit. Dat zij om de minuut dan wel de tijd vindt om met een scheef oog naar je te kijken als blijk dat je er zit, vindt ze kennelijk de normaalste zaak van de wereld. Verder... Toon meer »
Wat een uitermate akelige plek is dit.

Allereerst, terwijl je bezig bent met de anamnese zit de dermatologe nagenoeg enkel naar haar scherm te staren. Bijzonder ongeïnteresseerd ogend is dit. Dat zij om de minuut dan wel de tijd vindt om met een scheef oog naar je te kijken als blijk dat je er zit, vindt ze kennelijk de normaalste zaak van de wereld. Verder wordt er bij vragen meerdere malen de snerende opmerking gemaakt dat het "vast van fora afkomstig is". Pardon? Het resterende wordt met een evenzo grote belerende ondertoon gecommuniceerd naar mij. Haar gedraging getuigt van niets anders dan pure onkunde. Je zou toch wel mogen verwachten dat het team hier adequaat is opgeleid? De gehele afspraak duurde amper 7 minuten, na een half uur te hebben gewacht.

Van de assistente kreeg ik daarenboven nog de verkeerde brochures mee, te weten met een compleet andere diagnose dan de wel 1 minuut daarvoor door de dermatologe zelf gestelde. Op mijn e-mails t.b.v. navraag hierover (met nota bene een herinnering een maand later) heb ik nooit antwoord ontvangen. Nadat ik telefonisch contact heb opgenomen omtrent deze verwarrende situatie, is mij verteld dat slechts de dermatologe uitspraak hierover kan doen waarvoor een nieuwe consult in rekening dient te worden gebracht. Absurd, gelet erop dat dit rechtstreeks in verband staat met een foute verstrekking bij het eerste consult.

Al met al een teleurstellende ervaring over de geleverde zorg. Dat het merendeel hieronder Polikliniek De Blaak eveneens beoordeelt als ondermaats kan ik thans wel begrijpen. Toon minder »
Michel
9 november 2022 14:02
Na een telefoontje dat ik wat later was mocht ik nog komen, eenmaal daar kreeg ik te maken met een super onbeleefde receptioniste die zei dat het niet kon en ik maar terug moest komen. En na ik had gezegd dat ik daar wel even over na zal denken kreeg ik alsnog een afspraak ingepland. Makkelijk verdienen. Over het algemeen niet een uitnodigende plek.
Denise S. Lee
2 november 2022 09:09
In juli liplift gehad,zeer goed verlopen.3 super aardige lieve operatie assistentes,stellen je op je gemak!Operatie zeer goed verlopen.En herstel ook,alleen even de verdovingsprikken is even pijnlijk,dr Boonen zéér kundig arts.Aanrader.Zeker voor dames die telkens voor de fillers komen.Dit is blijvend en eenmalige uitgave.En een natuurlijker effect.Litteken... Toon meer »
In juli liplift gehad,zeer goed verlopen.3 super aardige lieve operatie assistentes,stellen je op je gemak!Operatie zeer goed verlopen.En herstel ook,alleen even de verdovingsprikken is even pijnlijk,dr Boonen zéér kundig arts.Aanrader.Zeker voor dames die telkens voor de fillers komen.Dit is blijvend en eenmalige uitgave.En een natuurlijker effect.Litteken na 3 maanden nauwelijks zichtbaar. Toon minder »
Evelyne Verheij
20 oktober 2022 11:11
Het zal toch niet moeilijk zijn om de telefoon is op te nemen? Het duurt bijna een half uur, niet normaal. Ik heb spoedend medicatie nodig en het lijkt alsof jullie het niet boeit, zeer slecht.
vexqty
7 oktober 2022 10:10
Nadat een eerste ooglidcorrectie niet écht geslaagd was, werd een tweede ( links ) uitgevoerd, evenmin écht geslaagd. Op reclameren werd door de heer R. Boonen netjes en adequaat gereageerd, en werd, nu kosteloos, een wenkbrauwlift ( links ) uitgevoerd, helaas echter wederom niet écht geslaagd. Ik had het ( bijna letterlijk ) graag anders gezien, maar mijn k... Toon meer »
Nadat een eerste ooglidcorrectie niet écht geslaagd was, werd een tweede ( links ) uitgevoerd, evenmin écht geslaagd. Op reclameren werd door de heer R. Boonen netjes en adequaat gereageerd, en werd, nu kosteloos, een wenkbrauwlift ( links ) uitgevoerd, helaas echter wederom niet écht geslaagd. Ik had het ( bijna letterlijk ) graag anders gezien, maar mijn keuze voor de Blaak kan ik achteraf niet anders definiëren dan......niet écht geslaagd! Toon minder »
Ron Gaartman
26 juni 2022 09:09
Vriendin heeft een liposuctie gedaan zo slecht resultaat .Geen een ster waard
Harun Gunduz
8 mei 2022 18:06
Geen voorlichting, verkeerd advies en ook de verkeerde behandeling, weet ik na second opinion (Erasmus MC). En geen greintje empathie bij de behandelaar (Lanjouw, zie ook andere review).
Thalia Verkade
19 april 2022 09:09
'Dokter' boonen zeer onproffesioneel
Kubra Boyukunlu
30 maart 2022 15:03
Dokter boonen absoluut geen aanrader! Wat een rot kliniek
Cansu Kayabal
30 maart 2022 12:12
Zeer onproffesioneel dokter Boonen! Doet alleen wat hij zelf wilt als klant niet tevreden is boeid hem geen ene moer..
Celena Van Leuwen
30 maart 2022 09:09
Heel erg goed, vriendelijk geholpen! Super blij met het resultaat!! Veel reguliere zorg gehad voor m’n spataderen, maar nooit zo tevreden geweest als nu. De behandeling is niet alleen medisch heel goed gegaan, maar het resultaat is ook nog eens heel mooi! Bij de reguliere zorg doen ze absoluut niet aan cosmetisch. Bij Polikliniek de Blaak gaan ze veel verder... Toon meer »
Heel erg goed, vriendelijk geholpen! Super blij met het resultaat!!
Veel reguliere zorg gehad voor m’n spataderen, maar nooit zo tevreden geweest als nu. De behandeling is niet alleen medisch heel goed gegaan, maar het resultaat is ook nog eens heel mooi! Bij de reguliere zorg doen ze absoluut niet aan cosmetisch. Bij Polikliniek de Blaak gaan ze veel verder dan de reguliere zorg.
Niet duur en vooraf duidelijk wat je moet betalen. Bij de reguliere zorg kreeg ik laatst achteraf een rekening van bijna €700 omdat ze pas achteraf weten of het medisch noodzakelijk was.
Ik kom als het nodig is zeker terug! Toon minder »
Marleen van de Graaf
19 februari 2022 06:06
Ik ben 7 maanden behandeld voor mijn acne. Ik heb toen isotretinoïne voorgeschreven gekregen. Ik kreeg papieren met de mogelijke bijwerkingen van dit medicijn waar op ik vertrouwde dat dit zou kloppen. Na een tijdje voelde ik mij totaal niet goed als maar moe en somber en gevoel van flauwvallen eerst dacht ik zal wel over gaan maar na een tijdje nog steeds l... Toon meer »
Ik ben 7 maanden behandeld voor mijn acne. Ik heb toen isotretinoïne voorgeschreven gekregen. Ik kreeg papieren met de mogelijke bijwerkingen van dit medicijn waar op ik vertrouwde dat dit zou kloppen. Na een tijdje voelde ik mij totaal niet goed als maar moe en somber en gevoel van flauwvallen eerst dacht ik zal wel over gaan maar na een tijdje nog steeds last van te hebben begon ik te denken dat het aan het medicijn lag. Ik ben dus gaan opzoeken op een betrouwbare site die mijn huisarts heeft aangeraden te kijken als ik klachten van iets heb en toen kwam ik er achter dat er veel meer bijwerkingen zijn dan hun hadden aan gegeven. De mw achter de balie heel vriendelijk maar de dermatoloog die ik had was dat niet dus vond dat ook niet echt prettig. Ook werd er gezegd dat ik geen dierlijke producten mocht eten omdat acne kan veroorzaken maar dierlijke producten blijken geen verband hier mee te hebben. Ook moest is isotretinoïne van hun 1,5 jaar slikken maar in werkelijkheid mag je dit niet langer dan 6 maanden gebruiken. Ben uiteindelijk zelf na 7 maanden met de behandeling gestopt omdat ik het niet meer vertrouwde Toon minder »
Precious
26 oktober 2021 13:01
Na een telefoontje kon ik dezelfde dag nog terecht (iemand afgezegd) voor een intake bij Dr Elvora ivm pigmentvlekjes. Ze heeft de laserbehandeling meteen uitgevoerd en daar was ik erg blij mee. Prima en zeer klantvriendelijke ontvangst. Duidelijke uitleg over de behandeling en nazorg. Top dus! 👍
Birgitta Kraaijeveld
1 oktober 2021 14:02
Schrijf een review