Polikliniek de Blaak Tilburg - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Polikliniek de Blaak Tilburg

Polikliniek de Blaak Tilburg

SINDS 1990
Polikliniek de Blaak is in 1990 begonnen als flebologisch centrum. Vanaf 2000 begon de kliniek snel te groeien. Eerst in Rotterdam waar er steeds meer artsen bijkwamen en het aantal behandelkamers en OK’s groeide snel door. Vervolgens kwamen er vestigingen bij in Leidschendam (tegenwoordig Rijswijk) en tenslotte in Tilburg. Ook het aantal behandelingen en specialisme werden uitgebreid met proctologie, kleine chirurgie, cosmetische chirurgie en huidtherapie.

Polikliniek de Blaak is een zelfstandig behandelcentrum gespecialiseerd in behandeling van spataderen, huidziekten en aambeien (flebologie, dermatologie en proctologie). Tevens kunt u bij ons terecht voor poliklinische cosmetische chirurgie en hebben wij een aantal huidtherapeuten binnen de gelederen.

Polikliniek de Blaak Tilburg uit Tilburg is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

SINDS 1990
Polikliniek de Blaak is in 1990 begonnen als flebologisch centrum. Vanaf 2000 begon de kliniek snel te groeien. Eerst in Rotterdam waar er steeds meer artsen bijkwamen en het aantal behandelkamers en OK’s groeide snel door. Vervolgens kwamen er vestigingen bij in Leidschendam (tegenwoordig Rijswijk) en tenslotte in Tilburg. Ook het aantal behandelingen en specialisme werden uitgebreid met proctologie, kleine chirurgie, cosmetische chirurgie en huidtherapie. Meer lezen »

Tarieven
Botox
1 zone - onbekend merk botulinetoxine
V.a. € 130 per zone
2 zones
V.a. € 240 per behandeling
3 zones
V.a. € 350 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 495 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 70 per behandeling
Consult
1e consult
V.a. € 50 per consult
Controle
Gratis
Fillers
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 419 per 1,5 ml
StylageStylage
V.a. € 339 per ml
Fillers overige
2 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 599 per behandeling
3 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 899 per behandeling
Overige
Ooglidcorrectie (chirurgie)
V.a. € 649 per per ingreep (twee ogen)
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Chirurgie
Kliniek opgericht
1990
Adres
Ketelhavenstraat 39, Tilburg
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Robert Boonen
Drs. Robert Boonen
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 339,00
Profiel bekijken

Polikliniek de Blaak Tilburg Reviews

3.5
18 reviews
Heb mijn spataderen hier laten verwijderen. Van begin traject tot nazorg, vriendelijk en professioneel. Blije klant met weer mooie benen :)
Anja Scheutjens
27 mei 2024 13:01
Eerste afspraak , echt goed gesprek, zeer professioneel team en duidelijk en helder in het geven van de informatie .
Stellen je gerust,en geven je een goede diagnose en behandelplan .
moon Visser
9 april 2024 14:02
Slechte ervaringen gehad Zijn drie dames die maar onderling zitten te praten en giechelen. Ik ben 2x daar geweest voor mijn benen.geen resultaat! Gewoon 0 Kost me wel 380€ ! Dan vraag je een verklaring zeggen ze heeft tijd nodig,maar ik kon wel terug komen voor derde behandeling terwijl er maar 2 weken tussen zit.Ik raad niemand aan want denk dat deze prakti... Toon meer »
Slechte ervaringen gehad
Zijn drie dames die maar onderling zitten te praten en giechelen.
Ik ben 2x daar geweest voor mijn benen.geen resultaat! Gewoon 0
Kost me wel 380€ !
Dan vraag je een verklaring zeggen ze heeft tijd nodig,maar ik kon wel terug komen voor derde behandeling terwijl er maar 2 weken tussen zit.Ik raad niemand aan want denk dat deze praktijk puur en alleen om geld gaat!!!
Vreselijke praktijk. U bent gewaarschuwd Toon minder »
p de w
24 augustus 2023 05:05
Heel tevreden over mijn boven ooglidcorrectie van 3 maanden geleden. Erg vriendelijk personeel. Vergeleken met andere klinieken ook betaalbaar.
Annelies Annelies
11 mei 2023 12:12
Afspraken die worden gemaakt over de prijs worden niet nagekomen het is 3 keer duurder dan afgesproken en de behandeling heeft geen resultaat. Wanneer je hier een medewerker over wil spreken moet het via de mail, want niemand is bereikbaar.
Glen De Jong
26 april 2023 09:09
Super geholpen door polikliniek de Blaak, met een super eind resultaat door Dr. Visser. Heel blij met resultaat van mijn bovenooglidcorrectie.
Frank Bruers
25 april 2023 13:01
Totaal niet klantvriendelijk! Moet van Ehv komen, op tijd vertrokken en nog in de file gestaan, netjes op tijd gebeld. Zegt nog kom maar. Ben je daar ken je weer omdraaien. Voor noppes daar geweest. Bah!
Kitura
5 april 2023 14:02
Ik heb twee jaar geleden een wenkbrauwlift gehad. Ik ging voor een ooglidcorrectie maar volgens dr. Boonen zou een wenkbrauwlift beter zijn (lees: 2 x zo duur). Na de operatie genas het litteken niet goed, maar dat zou allemaal goed komen. Dat had zeker wel een jaar nodig. Nu twee jaar later heb ik 2 duidelijk zichtbare littekens boven mijn wenkbrauw en mijn... Toon meer »
Ik heb twee jaar geleden een wenkbrauwlift gehad. Ik ging voor een ooglidcorrectie maar volgens dr. Boonen zou een wenkbrauwlift beter zijn (lees: 2 x zo duur). Na de operatie genas het litteken niet goed, maar dat zou allemaal goed komen. Dat had zeker wel een jaar nodig. Nu twee jaar later heb ik 2 duidelijk zichtbare littekens boven mijn wenkbrauw en mijn rechter ooglid is ook nog niet goed.
Een littekencorrectie is kostbaar, daarvoor moest je op voorhand al tekenen. Helemaal niet tevreden met deze kliniek. Toon minder »
Irmgard Van Himbergen
13 maart 2023 18:06
Dit soort privéklinieken is de ondergang van ons zorgstelsel, winst maximalisatie gaat voor patienten helpen. Men ontzegt mensen zorg wanneer hier niet direct een factuur tegenover staat. Dit zou toch niet zo mogen zijn, ik geloof dat er een medische eed is afgelegd, maar even meekijken naar mijn kindje van 3 dat de zelfde behandeling nodig had als ikzelf is... Toon meer »
Dit soort privéklinieken is de ondergang van ons zorgstelsel, winst maximalisatie gaat voor patienten helpen. Men ontzegt mensen zorg wanneer hier niet direct een factuur tegenover staat. Dit zou toch niet zo mogen zijn, ik geloof dat er een medische eed is afgelegd, maar even meekijken naar mijn kindje van 3 dat de zelfde behandeling nodig had als ikzelf is te veel moeite. Meer dan 2 minuten had dit niet gekost. Hier zien ze mij niet meer terug, er zijn gelukkig alternatieven. Toon minder »
Ralph de Ruijter
27 januari 2022 10:10
Een hele fijne kliniek, ben zelf al jaren klant.
Alleen maar complimenten, fijn personeel, en leuke arts.
Jeanne Van Wijk
23 april 2021 07:07
Goede kliniek, goed bereikbaar, mensen met kennis, zeer vriendelijk en goede duidelijk afspraken. Ik zou zeker hier gebruik van maken,
Kees en Gonnie Kommeren
20 maart 2021 08:08
Super fijn behandeld. Goede communicatie. Top kliniek!
B-beachi Diana Kuijpers
1 maart 2021 15:03
Personeel is heel vriendelijk. Onder behandeling bij Drs. Stok en Mevr. Breevaart en zij denken allebei met je mee en zijn kundig. Bij Mevr. Breevaart altijd een gezellige behandeling (zo is pijn wel fijn). Top.
Max Kleinherenbrink
8 juli 2020 17:05
4 keer ( verspreid over enkele jaren) voor spaarderen operatie in Tilburg geweest. Elke keer heel erg profesioneel behandelt door dr Nijs en haar team. ( Ik zie dat zij er niet meer werkzaam is. ) Snel afspraak gekregen, bijna pijnloos geholpen. Geweldig. Helaas komen er spataderen regelmatig terug dus binnenkort moet ik weer. Dan ga ik zeker weer naar Poli... Toon meer »
4 keer ( verspreid over enkele jaren) voor spaarderen operatie in Tilburg geweest. Elke keer heel erg profesioneel behandelt door dr Nijs en haar team. ( Ik zie dat zij er niet meer werkzaam is. ) Snel afspraak gekregen, bijna pijnloos geholpen. Geweldig. Helaas komen er spataderen regelmatig terug dus binnenkort moet ik weer. Dan ga ik zeker weer naar Polikliniek de Blaak Toon minder »
Neda T
19 mei 2018 07:07
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe duur is Botox bij Polikliniek de Blaak Tilburg?

Één zone Botox bij Polikliniek de Blaak Tilburg kost € 130,00.

Wat kost een filler behandeling bij Polikliniek de Blaak Tilburg?

1 ML filler kost bij Polikliniek de Blaak Tilburg v.a. € 339,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Wat voor reviews heeft Polikliniek de Blaak Tilburg?

Polikliniek de Blaak Tilburg scoort 3.5 van de 5 sterren uit 14 Google reviews.

Wat is het adres van Polikliniek de Blaak Tilburg?

In Tilburg is Polikliniek de Blaak Tilburg gevestigd op Ketelhavenstraat 39.