Praktijk Dokter Marsha Wichers - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Praktijk Dokter Marsha Wichers

Praktijk Dokter Marsha Wichers

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Azzalure)
V.a. € 159 per zone
2 zones
V.a. € 290 per behandeling
3 zones
V.a. € 400 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 495 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 110 per behandeling
Fillers
Aliaxin
V.a. € 450 per ml
RestylaneRestylane
V.a. € 450 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 325 per behandeling
2 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 750 per behandeling
3 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 975 per behandeling
Skinbooster
ProfhiloProfhilo
V.a. € 300 per per 2 ml
Profhilo Body (6 ML)
V.a. € 790 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2020
Adres
Gabriël Metzustraat 48, Leiden
Praktijk Dokter Marsha Wichers
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Marsha Wichers
Drs. Marsha Wichers
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 159,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken

Praktijk Dokter Marsha Wichers Reviews

5
12 reviews
Mooie, hygiënische praktijk, ervaren arts. Ik raad dr. Wichers zeker aan. Ze denkt met je mee en geeft goed advies. Ik kom hier nu ruim 1,5 jaar en het resultaat is prachtig en ziet er heel natuurlijk uit. Echt top!
Anne Sch
25 november 2023 12:12
Ik rijd helemaal vanuit Twente naar Leiden omdat ik bij Marsha zeker weet dat ik er natuurlijk uit blijf zijn. Het resultaat is echt iedere keer weer super mooi.
Lotte Van de Wetering
31 maart 2023 10:10
Al een paar keer behandeld door dr. Wichers, altijd tevreden geweest over het resultaat en ze is een sympathiek persoon. Moderne, schone praktijk.
Isabella
24 februari 2023 10:10
Graag wil ik mijn ervaringen delen met betrekking tot mijn behandelingen bij dr Marsha Wichers. Dit omdat ik vind dat iedereen het verdient om zo goed en vakkundig geholpen te worden als ik. Marsha staat in eerste plaats voor een positief zelfbeeld. Dit betekent in de praktijk dat ze echt luistert naar je wensen en samen met jou kijkt hoe je veranderingen ku... Toon meer »
Graag wil ik mijn ervaringen delen met betrekking tot mijn behandelingen bij dr Marsha Wichers. Dit omdat ik vind dat iedereen het verdient om zo goed en vakkundig geholpen te worden als ik. Marsha staat in eerste plaats voor een positief zelfbeeld. Dit betekent in de praktijk dat ze echt luistert naar je wensen en samen met jou kijkt hoe je veranderingen kunt maken in het gezicht zonder dat je eigen natuurlijke “look” verloren gaat. Ze zou ook nooit een behandeling doen waarvan ze denkt dat het niet past. Ik weet dat ik altijd voor een eerlijk advies bij haar terecht kan. Ze zal je ook nooit iets aansmeren. Ze is gewoon echt een topper. Daarnaast krijg ik sinds mijn behandeling altijd zoveel complimenten over hoe ik eruit zie. Veelal dat ik er uitgerust uitzie en dat mijn huid zo mooi is. Ik ben ongelofelijk blij met de zorg van Marsha en raadt haar bij deze aan iedereen aan. Toon minder »
Katherine Harding
14 oktober 2022 16:04
Ik ben zeer tevreden over mijn consult en behandelingen door Dokter Marsha. Naast haar kundige advies en professionele werkwijze, stelt ze mij altijd erg op mijn gemak voor een behandeling. Ik ben heel erg blij met het resultaat; een rustig voorhoofd zonder hoofdpijn en een frissere uitstraling. Ik kan iedereen dan ook Dokter Marsha aanraden.
Stephanie Majoie
27 januari 2022 14:02
Marsha heeft meer dan 10 jaar ervaring in het vak en is gespecialiseerd in een natuurlijk resultaat. Ze stelt je op je gemak en maakt ruimte om rustig te bespreken welke cosmetische behandelingen er bij je passen. Ik heb in overleg met Marsha gekozen voor een Profhilo behandeling om mijn huid te verbeteren en een Softox behandeling om mijn frons te ontspanne... Toon meer »
Marsha heeft meer dan 10 jaar ervaring in het vak en is gespecialiseerd in een natuurlijk resultaat. Ze stelt je op je gemak en maakt ruimte om rustig te bespreken welke cosmetische behandelingen er bij je passen. Ik heb in overleg met Marsha gekozen voor een Profhilo behandeling om mijn huid te verbeteren en een Softox behandeling om mijn frons te ontspannen.

Marsha heeft een Softox® analyse gedaan om mijn gezicht en mijn individuele mimiek goed in kaart te brengen. In de analyse na de behandeling was te zien dat mijn uitstraling dankzij de Softox behandeling meer ontspannen is. Als resultaat van de Profhilo behandeling zie ik dat mijn huid gehydrateerder, steviger en stralender is.

Ik ben erg tevreden over Marsha haar behandeladvies en het resultaat van de behandelingen. Ik beveel haar zeker aan! Toon minder »
Joline Snel
3 januari 2021 12:12
Deskundig, vriendelijk en professioneel. Ik ben zeer tevreden over Marsha Wichers. Ik heb al verschillende behandelingen gehad van Marsha Wichers zoals botox en fillers en altijd zeer tevreden over het mooie en natuurlijke resultaat.
Natascha Musquetier
13 augustus 2020 16:04
Dokter Marsha Wichers heeft me eerst heel persoonlijk te woord gestaan over mijn wensen en we hebben samen gekeken naar de mogelijkheden. Door dit fijne gesprek was ik er snel van overtuigd dat een Profhilo behandeling voor mij geschikt zou zijn. Profhilo kan ik iedereen aanraden; het zorgt voor meer volume en een fris gezicht maar bovenal op een natuurlijke... Toon meer »
Dokter Marsha Wichers heeft me eerst heel persoonlijk te woord gestaan over mijn wensen en we hebben samen gekeken naar de mogelijkheden. Door dit fijne gesprek was ik er snel van overtuigd dat een Profhilo behandeling voor mij geschikt zou zijn. Profhilo kan ik iedereen aanraden; het zorgt voor meer volume en een fris gezicht maar bovenal op een natuurlijke manier. Ik ben blij met het resultaat en het prettige contact met dokter Wichers. Toon minder »
Yvonne Rasenberg
16 juni 2020 10:10
Een zeer positieve ervaring!!
In eerste instantie was ik wat nerveus om de stap te maken,maar nadat ik een gesprek heb gehad met Marsha voelde ik me gelijk op m'n gemak.De behandeling is erg meegevallen en het resultaat is heel natuurlijk .
Een prachtig resultaat,zeer zeker aan te bevelen!!!
Marlies Matulessy
18 maart 2020 11:11
Dokter Wichers was mij aanbevolen door een vriendin en heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik heb lang getwijfeld of ik wel iets wilde doen maar ben erg blij met het resultaat. Een mooi natuurlijk effect, ik krijg complimenten dat ik er uitgeruster uitzie en dat was precies wat ik wilde!
Caro de Keijzer
13 maart 2020 20:08
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe duur is Botox bij Praktijk Dokter Marsha Wichers?

Bij Praktijk Dokter Marsha Wichers kost één zone Botox € 159,00.

Wat is de prijs van een behandeling met fillers bij Praktijk Dokter Marsha Wichers?

Bij Praktijk Dokter Marsha Wichers kost een behandeling met 1 ML filler v.a. € 450,00.

Hoe zijn de ervaringen bij Praktijk Dokter Marsha Wichers?

Praktijk Dokter Marsha Wichers scoort 5 van de 5 sterren uit 10 Google reviews.

Wat is het adres van Praktijk Dokter Marsha Wichers?

In Leiden is Praktijk Dokter Marsha Wichers gevestigd op Gabriël Metzustraat 48.