Praktijk Dokter Marsha Wichers

Praktijk Dokter Marsha Wichers

Praktijk Dokter Marsha Wichers uit Leiden is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

5
9 reviews
Ik ben zeer tevreden over mijn consult en behandelingen door Dokter Marsha. Naast haar kundige advies en professionele werkwijze, stelt ze mij altijd erg op mijn gemak voor een behandeling. Ik ben heel erg blij met het resultaat; een rustig voorhoofd zonder hoofdpijn en een frissere uitstraling. Ik kan iedereen dan ook Dokter Marsha aanraden.
Stephanie Majoie
27 januari 2022 14:02
Marsha heeft meer dan 10 jaar ervaring in het vak en is gespecialiseerd in een natuurlijk resultaat. Ze stelt je op je gemak en maakt ruimte om rustig te bespreken welke cosmetische behandelingen er bij je passen. Ik heb in overleg met Marsha gekozen voor een Profhilo behandeling om mijn huid te verbeteren en een Softox behandeling om mijn frons te ontspanne... Toon meer »
Marsha heeft meer dan 10 jaar ervaring in het vak en is gespecialiseerd in een natuurlijk resultaat. Ze stelt je op je gemak en maakt ruimte om rustig te bespreken welke cosmetische behandelingen er bij je passen. Ik heb in overleg met Marsha gekozen voor een Profhilo behandeling om mijn huid te verbeteren en een Softox behandeling om mijn frons te ontspannen.

Marsha heeft een Softox® analyse gedaan om mijn gezicht en mijn individuele mimiek goed in kaart te brengen. In de analyse na de behandeling was te zien dat mijn uitstraling dankzij de Softox behandeling meer ontspannen is. Als resultaat van de Profhilo behandeling zie ik dat mijn huid gehydrateerder, steviger en stralender is.

Ik ben erg tevreden over Marsha haar behandeladvies en het resultaat van de behandelingen. Ik beveel haar zeker aan! Toon minder »
Joline Snel
3 januari 2021 12:12
Deskundig, vriendelijk en professioneel. Ik ben zeer tevreden over Marsha Wichers. Ik heb al verschillende behandelingen gehad van Marsha Wichers zoals botox en fillers en altijd zeer tevreden over het mooie en natuurlijke resultaat.
Natascha Musquetier
13 augustus 2020 16:04
Dokter Marsha Wichers heeft me eerst heel persoonlijk te woord gestaan over mijn wensen en we hebben samen gekeken naar de mogelijkheden. Door dit fijne gesprek was ik er snel van overtuigd dat een Profhilo behandeling voor mij geschikt zou zijn. Profhilo kan ik iedereen aanraden; het zorgt voor meer volume en een fris gezicht maar bovenal op een natuurlijke... Toon meer »
Dokter Marsha Wichers heeft me eerst heel persoonlijk te woord gestaan over mijn wensen en we hebben samen gekeken naar de mogelijkheden. Door dit fijne gesprek was ik er snel van overtuigd dat een Profhilo behandeling voor mij geschikt zou zijn. Profhilo kan ik iedereen aanraden; het zorgt voor meer volume en een fris gezicht maar bovenal op een natuurlijke manier. Ik ben blij met het resultaat en het prettige contact met dokter Wichers. Toon minder »
Yvonne Rasenberg
16 juni 2020 10:10
Een zeer positieve ervaring!!
In eerste instantie was ik wat nerveus om de stap te maken,maar nadat ik een gesprek heb gehad met Marsha voelde ik me gelijk op m'n gemak.De behandeling is erg meegevallen en het resultaat is heel natuurlijk .
Een prachtig resultaat,zeer zeker aan te bevelen!!!
Marlies Matulessy
18 maart 2020 11:11
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure
V.a. €149 per zone
Fillers
Restylane
V.a. €425 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2020
Adres
Gabriël Metzustraat 48, Leiden
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Marsha Wichers

Drs. Marsha Wichers

Praktijk Dokter Marsha Wichers
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
11 jaar
Profiel bekijken

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling