Tour of Beauty

Tour of Beauty

Tour of Beauty uit Den Haag is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Reviews

4.7
39 reviews
Zeer vriendelijke service, ik was al lang op zoek naar een crème, gelukkig kon ik die hier kopen. Snelle online hulp en een heel mooi pakket gestuurd. Ik raad het zeker aan!
M Kruki
20 oktober 2022 17:05
Klantvriendelijk en professioneel.
Cora Leder
21 juli 2022 08:08
Met name Nikki wil ik hartelijk bedanken voor de profecionele en gezellige behandeling, tot snel ziens.
Diana Petiet
9 juli 2021 17:05
Kadootje van mijn dochter...heerlijk! Dankjulliewel
Irene Eekhof-Koen
27 maart 2021 10:10
Prachtige salon met fijne behandelingen. Ben heel goed geholpen door Merve. Samen hebben we gekeken wat goed is voor mijn huid. Openingstijden vind ik heel prettig, om 19.30u mijn afspraak en daarna gelijk zen m'n bed in.
Marijke Wijnands
18 december 2020 12:12
Wat een geweldige beautysalon! Prachtig pand in Den Haag, heerlijke behandelingsstoelen, super fijn en professioneel hulp gehad. Ik kan niet wachten voor de volgende behandeling! Heel erg bedankt voor al jullie hulp!
Jessica Oversier
9 november 2020 14:02
Een heerlijke luxe gezichtsbehandeling van Sensai, door een hele vriendelijke schoonheidsspecialiste Anouk. Heel erg ontspannende deur uit en ik kom zeker snel terug! 👍💃
Camilla Lahnstein
17 januari 2020 14:02
Tour of beauty is een hele fijne salon met aardige en bekwame schoonheidsspecialisten. Je wordt altijd warm ontvangen en ze zijn klantgericht. Zo ben ik zeer tevreden over Nikki die altijd mijn gezichtsbehandelingen doet. Ze geeft goed advies en bespreekt en overlegt altijd mijn mogelijkheden en opties die op dat moment het beste zijn voor mijn huid. Van mij... Toon meer »
Tour of beauty is een hele fijne salon met aardige en bekwame schoonheidsspecialisten. Je wordt altijd warm ontvangen en ze zijn klantgericht. Zo ben ik zeer tevreden over Nikki die altijd mijn gezichtsbehandelingen doet. Ze geeft goed advies en bespreekt en overlegt altijd mijn mogelijkheden en opties die op dat moment het beste zijn voor mijn huid. Van mijn acne is bijna niets meer te zien. Voor wax-behandelingen en pedicures wordt ik altijd heel goed geholpen door Ivy en Suzanne. Ze zijn allemaal geduldig, vriendelijk, geven goed advies en antwoord op al mijn vragen. Ik voel me altijd weer helemaal fijn als ik bij Tour of beauty ben geweest. Toon minder »
Melody
22 juni 2017 08:08
Onlangs weer een heerlijke behandeling gehad van Nikkie bij Tour of Beauty. Dit keer de Lisse Suprême (90 min.). Een intensieve anti-agingbehandeling die rimpels aanpakt, bij zowel de jonge als rijpere huid. Naast Les Mythiques, krijg je een speciaal gezichtsmasker dat fijne lijntjes en rimpels opvult, en een modellerende anti-aging gezichtsmassage met de Re... Toon meer »
Onlangs weer een heerlijke behandeling gehad van Nikkie bij Tour of Beauty. Dit keer de Lisse Suprême (90 min.). Een intensieve anti-agingbehandeling die rimpels aanpakt, bij zowel de jonge als rijpere huid. Naast Les Mythiques, krijg je een speciaal gezichtsmasker dat fijne lijntjes en rimpels opvult, en een modellerende anti-aging gezichtsmassage met de Renovateur en met de Cinetic Lift Expert.
Ontspannend en zichtbaar resultaat! Toon minder »
Esther de Lange
14 juni 2017 09:09
Ik kon nu al een tijdje bij tour of beauty, een behandeling van Nikki is altijd een feest.
Het is een fijne salon en de kwaliteit is aanzienlijk hoog.
Haar advies is oprecht en professioneel.
Tour of beauty is zeker een aanrader, tot snel!
Gr. Claire
Pieter van Kruijssen
16 mei 2017 20:08
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine (1 zone)
V.a. €160 per zone
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €395 per ml
Skinbooster
Onbekend merk skinbooster
V.a. €300 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2020
Adres
Hooistraat 7, Den Haag
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten