Welke lipfiller technieken zijn er?

Thanya Tha-In
De inhoud van dit artikel is medisch gecontroleerd door: Dr. Thanya Tha-In

Verschillende lipfillertechnieken kunnen verschillende resultaten opleveren, afhankelijk van de gewenste look en de natuurlijke vorm van de lippen. Hieronder de top 7 van populairste behandeltechnieken.

Lipfillers worden vaak ook toegepast om veroudering en kleine rimpeltjes rond de mond te vervagen.

1. Russian Lips

De Russian Lips techniek is geïnspireerd door de volle, hartvormige lippen van Russische poppen. Deze techniek richt zich op het creëren van een duidelijke en opvallende cupidoboog, met meer volume in het midden van de lippen en minder aan de zijkanten.

Voordelen

Creëert een prominente cupidoboog.
Zorgt voor een ‘behandelde’ en volumineuze look.

Nadelen

Vereist precisie en kan moeilijk zijn om symmetrisch te maken.
Niet geschikt voor iedereen, vooral als je een subtiele look wilt.

2. Russian Flat

Russian Flat is een variatie op de Russian Lips techniek, waarbij de nadruk ligt op het behouden van een platter profiel. Het doel is om volume toe te voegen zonder dat de lippen te veel naar voren uitsteken, waardoor een meer natuurlijke en subtiele uitstraling wordt gecreëerd.

Voordelen

Subtiele verbetering met natuurlijk ogend volume.
Geschikt voor mensen die geen extreem opvallende lippen willen.

Nadelen

Mogelijk niet voldoende voor degenen die op zoek zijn naar echt volume.

3. Lineair Threading

Lineair threading is een techniek waarbij de filler in rechte lijnen wordt geïnjecteerd langs de natuurlijke lijnen van de lippen. Dit helpt bij het verbeteren van de definitie en het toevoegen van volume op een gecontroleerde manier.

Voordelen

Zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de filler.
Biedt een goede controle over de vorm en het volume.

Nadelen

Kan meer tijd kosten dan andere technieken.
Vereist een ervaren arts voor de beste resultaten.

Bekijk lipfiller reviews

Ik heb bij dokter de Bruin eerst een heel prettig vrijblijvend consult gehad. In dit consult nam zij echt de tijd om zo veel mogelijk informatie te geven over de lipfiller behandeling. Na het consult had ik een heel fijn gevoel bij dokter de Bruin en heb ik een afspraak gemaakt voor de behandeling zelf. Dokter de Bruin luistert echt super goed naar je wense... Toon meer »
Ik heb bij dokter de Bruin eerst een heel prettig vrijblijvend consult gehad. In dit consult nam zij echt de tijd om zo veel mogelijk informatie te geven over de lipfiller behandeling.

Na het consult had ik een heel fijn gevoel bij dokter de Bruin en heb ik een afspraak gemaakt voor de behandeling zelf. Dokter de Bruin luistert echt super goed naar je wensen. Ik wou dat het super natuurlijk bleef, en alleen in mijn bovenlip. Na 0,3 ml stopt ze ook even om je het resultaat zover te laten zien, met de vraag of je het zo goed vindt, of dat je de totale 0,5 ml wilt. Behandeling was doormiddel van een super goede verdoving zo goed als pijnloos.

Hele aardige mevrouw achter de balie die je super vriendelijk verwelkomt, en aanbiedt een limonade te maken omdat ik iets wat licht in mijn hoofd was na de behandeling.

Al met al een super fijne ervaring. Ik kom zeker weer terug. Toon minder »
9 juni 2022 10:10
Wat ben ik blij dat ik Dr. Akpinar heb leren kennen. Hij weet wat hij doet, luistert eerst na je wensen en met zijn mening komen er mooie resultaten uit. Ben onwijs blij met mijn resultaten. Nogmaals onwijs bedankt... Heb lipfillers laten doen.
Hafize Cakir
ONE Aesthetics
28 juni 2024 13:01
Ik ben ongelooflijk blij met mijn lipfillers. De behandeling is nagenoeg pijnloos.
22 maart 2023 10:10
Een hele goede kliniek! Nemen echt de tijd voor je. Ik heb een slechte ervaring gehad bij een andere kliniek, lipfiller die volledig verkeerd gezet was ik had bobbels en het was ongelijk. Xavier clinics heeft het super mooi gecorrigeerd! Echt een aanrader 🙌🏼
7 januari 2023 13:01
Ik werd behandeld door drs. Takhama. Ik werd voorzien van duidelijke uitleg en instructie m.b.t. lipfillers. Bovendien wist zij mij goed te kalmeren tijdens de behandeling
31 maart 2022 06:06
Hele fijne en goede kliniek! De prijs-kwaliteitverhouding is ook erg goed! Ik ben altijd bij eliza geweest voor lipfillers en wilde door tevredenheid en vertrouwen ook bij eliza traangoot fillers laten doen, maar eliza werd onverwachts ziek en zo kwam ik bij wouter terecht en heeft wouter mijn Traangoot fillers gezet. Ben tot nu erg tevreden en superblij met... Toon meer »
Hele fijne en goede kliniek!
De prijs-kwaliteitverhouding is ook erg goed!
Ik ben altijd bij eliza geweest voor lipfillers en wilde door tevredenheid en vertrouwen ook bij eliza traangoot fillers laten doen, maar eliza werd onverwachts ziek en zo kwam ik bij wouter terecht en heeft wouter mijn Traangoot fillers gezet.
Ben tot nu erg tevreden en superblij met het resultaat! Het is netjes, vakkundig en met eerlijk advies gedaan. Toon minder »
17 maart 2023 15:03
Hoi allemaal ikheb vandaag lipfiller gedaan ..Ingerid is eensuper leuke vrouw .ze leg alles goed uit wat ze gaat doen ..voor mij was het de eerste keer ..ze was super eerlijk ..ik beveel iedereen aan voor naar haar toe te gaan ..het is het waard ..en dat meen ik diep van me hart ..het is nu al mooi ..en het word nog mooier dankje lieve schat ..en we zien on... Toon meer »
Hoi allemaal ikheb vandaag lipfiller gedaan ..Ingerid is eensuper leuke vrouw .ze leg alles goed uit wat ze gaat doen ..voor mij was het de eerste keer ..ze was super eerlijk ..ik beveel iedereen aan voor naar haar toe te gaan ..het is het waard ..en dat meen ik diep van me hart ..het is nu al mooi ..en het word nog mooier dankje lieve schat ..en we zien ons heel vlug weer .wally Toon minder »
WMMP Bovens
Dream Fillers
3 mei 2024 17:05
Dokter Naas heeft mijn verwachtingen overtroffen met haar lipfiller behandeling. Ze is zeer deskundig, luisterde goed naar mijn wensen en bekeek nauwkeurig de verhoudingen in mijn gezicht. Het resultaat? Natuurlijk ogende lippen die perfect bij mijn gezicht passen. Ik voelde me volledig op mijn gemak tijdens de behandeling en waardeerde haar professionele en... Toon meer »
Dokter Naas heeft mijn verwachtingen overtroffen met haar lipfiller behandeling. Ze is zeer deskundig, luisterde goed naar mijn wensen en bekeek nauwkeurig de verhoudingen in mijn gezicht. Het resultaat? Natuurlijk ogende lippen die perfect bij mijn gezicht passen. Ik voelde me volledig op mijn gemak tijdens de behandeling en waardeerde haar professionele en vriendelijke benadering. Zeker een aanrader! Toon minder »
natasja erftemeijer
Novus Clinics Amersfoort
14 februari 2024 09:09
Voor het eerst mijn lipfiller behandeling gehad bij jectclinics. Bij binnenkomst direct heel vriendelijk ontvangen door de receptionist. Dokter was ook heel vriendelijk, luisterd goed naar je wensen en legt alles heel goed uit. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en zal zeker weer terugkomen . Kliniek zelf zag er ook heel netjes en schoon uit.
16 mei 2023 19:07
Onlangs ben ik voor de tweede keer bij Oran Aesthetics geweest voor een lipfiller behandeling, om specifiek te zijn bij S. Ayubi. Ik ben zeer tevreden met haar als behandelaar. Ze stelt mij goed gerust en vraagt mij wat mijn precieze wensen zijn voor zij aan de slag gaat. Ik ben al twee keer tevreden de zaak uitgelopen en onderhand zie ik mezelf wel als vast... Toon meer »
Onlangs ben ik voor de tweede keer bij Oran Aesthetics geweest voor een lipfiller behandeling, om specifiek te zijn bij S. Ayubi. Ik ben zeer tevreden met haar als behandelaar. Ze stelt mij goed gerust en vraagt mij wat mijn precieze wensen zijn voor zij aan de slag gaat. Ik ben al twee keer tevreden de zaak uitgelopen en onderhand zie ik mezelf wel als vaste klant bij deze kliniek. Ik kan het iedereen aanraden hier langs te komen. Toon minder »
Zhenya Sargsjan
Oran Aesthetics
3 juli 2022 22:10

4. Keyhole Pout

De Keyhole Pout techniek creëert een kleine opening tussen de boven- en onderlip, wat lijkt op een sleutelgat. Dit wordt gedaan door de filler zo te plaatsen dat er een subtiele ruimte ontstaat, wat zorgt voor een pruilende en sexy look.

Voordelen

Creëert een unieke en opvallende look.
Voegt volume en vorm toe aan zowel de boven- als onderlip.

Nadelen

De look kan onnatuurlijk ogen als het niet goed wordt uitgevoerd.
Vereist regelmatige touch-ups om de sleutelgatvorm te behouden.

5. Cupid’s Bow

Bij de Cupid’s Bow techniek ligt de nadruk op het definiëren en accentueren van de cupidoboog. Dit gebeurt door de filler strategisch te plaatsen in het midden van de bovenlip, waardoor een scherpe en goed gedefinieerde boog ontstaat.

Voordelen

Verbetert de natuurlijke vorm van de lippen.
Zorgt voor een elegante en verfijnde look.

Nadelen

Kan subtieler zijn dan andere technieken.
Vereist een precieze hand om symmetrie te waarborgen.

6. Classic Style

De Classic Style techniek richt zich op het gelijkmatig toevoegen van volume aan zowel de boven- als onderlip, zonder nadruk op specifieke gebieden. Dit zorgt voor een vol, maar natuurlijk uitziend resultaat.

Voordelen

Zorgt voor een evenwichtige en proportionele look.
Geschikt voor de meeste mensen, ongeacht de natuurlijke lipvorm.

Nadelen

Minder geschikt voor degenen die een dramatische verandering willen.
Vereist vaak meerdere sessies voor optimale resultaten.

7. Russian 3D

Russian 3D is een geavanceerde techniek die gebruik maakt van verschillende lagen van injectie om een driedimensionaal effect te creëren. Dit geeft de lippen een vol en sculpturaal uiterlijk, met aandacht voor diepte en contouren.

Voordelen

Creëert een dynamische en volumineuze look.
Zorgt voor een zeer esthetisch en kunstzinnig resultaat.

Nadelen

Vereist een zeer ervaren arts.
Kan duurder zijn dan andere technieken vanwege de complexiteit.

Voor ieder wat wils

Het is belangrijk dat je niet kiest voor een specifieke behandeltechniek, maar voor een vaardige cosmetisch arts die een techniek kiest die bij jou past.

Elke lipfiller techniek heeft zijn eigen unieke voordelen en uitdagingen. De keuze voor de juiste techniek hangt af van persoonlijke voorkeuren, de natuurlijke vorm van de lippen, en het gewenste eindresultaat.

Door goed je wensen te bespreken en te overleggen met de arts kan de beste techniek voor jouw specifieke behoeften worden gekozen, zodat je kunt genieten van prachtige, verbeterde lippen.

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt