Thanya Tha-In
Thanya Tha-In

Dr. Thanya Tha-In

BIG-nummer: 29062715001

Visie van Dr. Tha-In

Dokter Thanya Tha-In is één van de oprichters van Skin + Surgery Clinics en studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Ze behaalde cum laude haar artsenexamen in 2004. Daarna verrichtte zij promotie onderzoek aan de Oxford universiteit in Engeland. In 2009 is ze gepromoveerd en in 2014 heeft ze haar opleiding tot chirurg succesvol afgerond. Ze heeft meer dan 10 jaar ervaring, is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en heeft een persoonlijke band met haar cliënten. Dokter Thanya Tha-In is trainer in draadlift technieken en is gespecialiseerd in cosmetische gelaatschirurgie en heeft inmiddels meer dan 1500 ingrepen aan het gelaat uitgevoerd. Leer onze dokter Thanya kennen tijdens een vrijblijvend consult in één van onze klinieken.

Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep.

‘Als klein kind wilde ik altijd al dokter worden. Ik vind het ongelooflijk interessant hoe het menselijk lichaam werkt. Alles lijkt te kloppen. Vanuit die gedachte ben ik er dan ook heilig van overtuigd dat er een balans dient te zijn tussen lichaam en geest. Bewustwording en mindset vind ik net zo belangrijk als de behandeling zelf. Dat is ook de kracht van Skin + Surgery Clinics.’

Dr. Thanya Tha-In is gespecialiseerd in behandelingen met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Bekijk agenda
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Chirurg
Arts
Beroepsverenigingen
NVVCCNVPCNVCGKNMG
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, PDO-draadlift, Vitamine infuus, Chirurgie, Body contouring, Fillers met lidocaïne, Huidversteviging, Filler oplossen
Aantal behandelingen per jaar
1000
Ervaring
13 Jaar
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Thanya Tha-In is werkzaam bij

Gesponsord
Wordt nu
bekeken
SkinSurgery Clinics Bergschenhoek
SkinSurgery Clinics Bergschenhoek
Bergschenhoek, Leeuwenhoekweg 4
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid gaan hand in hand
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)RestylaneSculptra (per flacon 10 ML)
Onlangs 23x geboekt
Gesponsord
Wordt nu
bekeken
SkinSurgery Clinics Den Haag
SkinSurgery Clinics Den Haag
Den Haag, Laan van Meerdervoort 677
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid gaan hand in hand
Profhilo (2 ML)Radiesse (1,5 ML)Restylane
Onlangs 8x geboekt

Veelgestelde vragen

Waar werkt Dr. Thanya Tha-In met Botox en fillers?

Dr. Thanya Tha-In voert cosmetische behandelingen met injectables uit bij SkinSurgery Clinics Bergschenhoek in Bergschenhoek en SkinSurgery Clinics Den Haag in Den Haag.

Voor welke cosmetische behandelingen kun je met Dr. Thanya Tha-In een afspraak maken?

Maak een afspraak met Dr. Thanya Tha-In voor één van de volgende cosmetische behandelingen: Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, PDO-draadlift, Vitamine infuus, Chirurgie, Body contouring, Fillers met lidocaïne, Huidversteviging en Filler oplossen.

Heeft Dr. Thanya Tha-In goede reviews?

Lees ervaringen van consumenten met Dr. Thanya Tha-In bij de klinieken waar Dr. Thanya Tha-In werkt. Kies een kliniek en bekijk de reviews.