Monica Geuze kiest cosmetisch arts zorgvuldig

5 juni 2021

Monica Geuze is in 2021 door FHM uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland. Zij won de FHM 500, een verkiezing waarop volgens FHM bij elkaar meer dan 6 miljoen keer is gestemd. Van Monica is het geen geheim dat zij gebruik maakt van Botox en fillers. In tegenstelling tot velen is zij openhartig over haar cosmetische behandelingen en ingrepen. Zij antwoordde in haar Instagram stories openhartig op een vraag van een volger welke behandelingen zij heeft ondergaan. Monica adviseerde daarbij ook om een cosmetisch arts zorgvuldig te kiezen. 

Monica Geuze kiest cosmetisch arts zorgvuldig

Natuurlijk is Monica Geuze van nature een beauty. Toch heeft zij ervoor gekozen om zich te laten behandelen met Botox en fillers. Tel daar haar personality bij op en je hebt in haar geval de ingrediënten voor een overwinning in de FHM 500 tot Mooiste vrouw van Nederland bij elkaar. 

Kies arts zorgvuldig

Voordat zij overging tot een cosmetische behandeling, heeft Monica gedegen onderzoek gedaan. Daarover vertelde ze in haar stories: “Dit is geen promo of whatever, maar check goed naar welke cosmetisch arts je gaat en loop niet zomaar ergens naar binnen." Het is volgens de personality belangrijk dat je een arts vindt die bij je past. Daarmee maakt zij duidelijk dat de opleiding, ervaring, reputatie en expertise van een arts belangrijk zijn, én dat de arts en jij elkaar moeten begrijpen en vertrouwen. Oftewel, win informatie in en maak een verstandige keuze wáár je heen gaat voor een cosmetisch consult. Wanneer het consult bevalt, dan kun je desgewenst kiezen voor een cosmetische behandeling. Van Monica Geuze is bekend dat zij Falck Clinic in Amsterdam bezoekt.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Cosmetische behandelingen Monica Geuze

Qua injectables heeft de influencer een behoorlijke lijst aan behandelingen op haar naam staan. In 2017 publiceerde ze een vlog waarin haar oksels door Dr. Jani van Loghem met botulinetoxine zijn behandeld. Dit is een behandeling waarbij de zweetkliertjes tijdelijk worden stilgelegd. Overmatig zweten heet hyperhidrosis. Wanneer je daar last van hebt dan heb je vaak zwetende oksels, wat er voor kan zorgen dat je vaak van shirtje moet wisselen of waaraan je je anderzijds stoort.

In 2019 liet ze haar lipfillers oplossen met hyaluronidase. Haar lippen zagen er niet uit zoals ze wilde dat haar lippen eruit zouden zien. Hyaluronidase is een goedje waarmee fillers opgelost kunnen worden. Op deze manier zijn behandelingen met hyaluronzuur fillers te corrigeren. 

Daarnaast heeft Monica Geuze nog diverse filler behandelingen in haar gezicht laten uitvoeren. Uiteraard is daarbij alleen gebruik gemaakt van tijdelijke fillers. "Ik heb ook weleens fillers in mijn jukbeenderen, kaaklijn en neus gehad", aldus Monica. Ook laat ze Botox injecteren om fronsrimpels te voorkomen. Toch stelt ze niet alles wil delen omdat ze vindt; “Dat ieder die keuze voor zichzelf moet maken en zich niet door anderen moet laten beïnvloeden."

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt