Gebruikt Chantal Janzen Botox?

5 oktober 2021

Ben je op zoek naar een cosmetische kliniek bij jou in de buurt? Vul je locatie in en vergelijk alle klinieken:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

BN'ers massaal aan Botox

Inmiddels is het zo ver. 90% van de BN'ers laat cosmetische behandelingen uitvoeren. Zet de TV 's avonds maar aan voor een Nederlandse talkshow zoals Jinek, HLF8, Humberto, OP1 of Khalid en Sophie. 90% van de talkshow gasten laat cosmetische behandelingen met Botox, fillers of skinboosters (injectables) uitvoeren. De meeste BN'ers kletsen nog een beetje om hun gebruik van injectables heen. Dat mag natuurlijk, je hoeft niks tegen je zin in te delen. Anderzijds, waarom zou je niet delen dat je af en toe kiest voor een cosmetische behandeling? Wil je laten weten dat je van nature zo knap bent? Is dat een indirect complimentje aan je ouders voor je genen? Of wil je niet delen dat je ijdel bent? Chantal Janzen is openhartig over de cosmetische behandelingen waar zij af en toe gebruik van maakt.

Gebruikt Chantal Janzen Botox?

Waarom zien BN'ers er goed uit?

Eerlijk is eerlijk, de meeste BN'ers zien er goed uit. Dat komt natuurlijk door goede belichting, de sportschool, een goede kapper met haarverf, de brow styliste, pedicure, dankzij make-up én dankzij injectables behandelingen. Dit zijn allemaal schoonheidsbehandelingen die men laat uitvoeren en waarover niet moeilijk wordt gedaan. Die schoonheidsbehandelingen laten ze uitvoeren omdat men ijdel óf onzeker is. Hetzelfde geldt voor Botox. Je laat je met Botox behandelen omdat je ijdel of onzeker bent. Eigenlijk dezelfde reden waarom je naar de kapper rent zodra de uitgroei zichtbaar wordt. In Nederland worden jaarlijks meer dan 400.000 behandelingen met botulinetoxine uitgevoerd. Botox is een merknaam botulinetoxine (de Maxi-cosi onder de rimpelbehandelingen). Andere bekende merken zijn Bocouture, Azzalure en Alluzience. 

De doorsnee burger zou beter begrijpen dat BN'ers er zo goed uitzien wanneer zij weten dat dat is dankzij hun beauty regime inclusief Botox en fillers. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Chantal Janzen Botox

Chantal Janzen ziet er fantastisch uit. Zij heeft regelmatig in de media aangegeven dat zij gebruik maakt van cosmetische behandelingen zoals Botox en fillers. Zij gaf daarbij direct ook aan dat ze het iets minder is gaan gebruiken, omdat het misschien iets te veel was. En precies dát is het mooie van Botox en fillers; de behandelingen hebben tijdelijk effect. Je kunt met je cosmetisch arts dus afstemmen wat bij jou past. Net zoals met make-up of met haarverf. De ene kleur haarverf staat beter dan de andere kleur.

Dankzij een behandeling met Botox zijn voorhoofdsrimpels, fronsrimpels en kraaienpootjes 3-4 maanden verdwenen. Fillers geven gemiddeld 9 maanden resultaat. Dankzij fillers kunnen rimpels worden opgevuld of kan de gezichtscontour worden verbeterd. Denk daarbij aan het opvullen van wallen onder de ogen of een strakke kaaklijn

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt