Rimpels verwijderen bij mannen

1 april 2024

Ben jij op zoek naar een rimpelbehandeling voor mannen? Lees onderstaande top 5 of vergelijk alle klinieken door het zoekveld in te vullen:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Rimpels verwijderen man

In de carrièrewereld zijn rimpel behandelingen voor mannen heel normaal. Er fris en fruitig uit blijven zien zorgt voor betere carrièrekansen en meer zakelijk succes, zo wijzen vele wetenschappelijke onderzoeken uit. Wat zijn de top 5 cosmetische behandelingen voor mannen?

Rimpels verwijderen bij mannen

Top 5 rimpelbehandelingen voor mannen

1. Botox tegen rimpels

Botox is de populairste rimpelbehandeling voor mannen. Na een behandeling van enkele minuten zijn voorhoofdsrimpels, kraaienpootjes en/of fronsrimpels verleden tijd. De botulinetoxine (Botox is een merknaam) zorgt ervoor dat de rimpels voor 3 a 4 maanden niet meer geactiveerd kunnen worden. Deze behandeling wordt inmiddels massaal omarmd door ondernemers, beroemdheden, sporttrainers, piloten, advocaten en zakenlui. Het is een behandeling die niet opvalt bij je omgeving, je ziet er alleen een stukje fitter en beter uit.

2. Fillers om rimpels op te vullen

Fillers zijn vulmiddelen voor de huid. Wanneer je diepe rimpels of plooien hebt, dan kun je deze laten opvullen met fillers, de rimpels worden verwijderd. Vaak zijn dit hyaluronzuur fillers. Hyaluronzuur is een stof die van nature in het lichaam voorkomt. Fillers zijn gemiddeld 7-12 maanden effectief. De arts spuit met een dunne naald de hyaluronzuur fillers in de juiste huidlaag. Neus-lippen-plooi, rimpels van de traangoten en rimpels op de wangen zijn populaire plekken voor fillers bij mannen. Op deze manier zijn de rimpels en plooien minder zichtbaar en zie je er jonger en fitter uit. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

3. Huidverbetering met Profhilo

Bij het ouder worden ontstaat ook huidverslapping. Verslapte huid ontstaat doordat het collageen in de huid afneemt en de huid dunner wordt. Profhilo is voor mannen een prachtige behandeling. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert de huid collageen aan te maken en hydrateert van binnenuit. Daardoor wordt de huid weer steviger.

4. Botox tegen overmatig transpireren

Niemand vindt het prettig om zweetoksels te hebben. Toch hebben erg veel mensen daar dagelijks last van. Deze mensen hebben dagelijkse grote kringen onder hun oksels en moeten regelmatig van shirtje ruilen. Enkele Botoxprikjes kunnen ervoor zorgen dat het overmatig transpireren stopt. De botulinetoxine zorgt ervoor dat de zweetklieren niet meer worden geactiveerd. Een lichaam raakt door te zweten haar warmte kwijt. Als deze klieren in de oksels gemiddeld 20 weken actief. Veel mensen laten deze behandeling in het voorjaar uitvoeren en hebben er in de zomer dan plezier van.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

5. Fillerbehandeling voor contour verbetering

Niet iedere man heeft een mannelijk gezicht. Soms is de kin of kaak niet prominent aanwezig, soms moeten de slapen of mondhoeken worden opgevuld. Met een fillerbehandeling kan een gezicht mannelijker worden gemaakt. Bijvoorbeeld door echt een stevige, mannelijke kaaklijn te maken (denk aan Brad Pitt). Mannen laten dit doen om een masculiene uiterlijk te krijgen. Het kan zijn dat zij zich nodig hebben voor hun uitstraling (model, artiest), werk (manager, baas) of carrière (aantrekkelijker).

Beste injectables arts voor mannen

Een vrouwengezicht heeft echt een andere benadering nodig dan een mannengezicht. Een vrouwengezicht wordt vaak gefeminiseerd, zachter gemaakt. Dat is met injectables eenvoudiger dan mannelijker maken. Het is daarom belangrijk dat je een arts kiest met de nodige ervaring, bijvoorbeeld een Cosmetisch Arts KNMG. Dat is een arts die per definitie veel ervaring en de juiste kennis heeft om een kwalitatieve injectables behandeling uit te voeren. Klik hier om verder te lezen over hoer je de beste cosmetisch arts selecteert. Op injectablesbooking.nl kun je alle Botox klinieken met elkaar vergelijken. 

Veelgestelde vragen Rimpels verwijderen man

Wat te doen tegen rimpels mannen?

Kunnen rimpels minder worden bij mannen?

Wat is de beste anti rimpel crème voor mannen?

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt