Esser Clinics, dé cosmetische kliniek van Gouda

4 april 2021

Gouda is een cosmetische kliniek rijker. En niet zomaar één. Esser Clinics is opgericht door de ervaren plastisch chirurg Sander Beekmans. Esser Clinics focust zich op het hoofd & hals gebied. Voor plastische chirurgie en cosmetische behandelingen aan het hoofd/hals gebied ben je bij Esser Clinics in Gouda aan het juiste adres.

Esser Clinics, dé cosmetische kliniek van Gouda

Johannes Esser

Esser Clinics dankt haar naam aan Johannes Esser. Johannes Esser werd in 1887 in Leiden geboren waar hij ook zijn artsenstudie volgde. In Utrecht specialiseerde hij zich in de maxillo-faciale chirurgie, een specialisatie die zich bezighoudt met gelaatsmisvormingen. Een gezicht herstellen door een huidtransplantatie toe te passen werd later dan ook zijn specialiteit. Tijdens de Eerste Wereldoorlog werkte hij als oorlogschirurg. In die jaren is de basis van de plastische en reconstructieve chirurgie gelegd. Esser wordt beschouwd als de grondlegger van de plastische en reconstructieve chirurgie in Nederland.

Team van Esser Clinics

Esser Clinics is een bijzondere cosmetische kliniek. De kliniek wordt volledig geleid door 3 ervaren plastisch chirurgen. Zij kunnen om die reden uit een breed pallet aan behandelingen putten. Plastische chirurgie, injectables (Botox en fillers) én huidverbetering hebben de aandacht. Populair zijn diverse rimpelbehandelingen zoals fronsrimpels, rimpels op de bovenlip en rimpels onder de ogen. Sander Beekmans, Kees IIsselstein en Robbert Strijbosch zijn gezamenlijk goed voor meer dan 35 jaar ervaring als plastisch chirurg. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Esser Clinics Gouda

Kiezen voor Esser Clinics Gouda biedt een garantie voor een professioneel en deskundig advies van een ervaren plastisch chirurg. Je kunt een vraag stellen via Video Ask of een afspraak maken voor een Video Consult of een fysiek consult in de kliniek in Gouda. 

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt