Rimpels bovenlip verwijderen

08-09-2020

Zoek je een arts of kliniek die de rimpeltjes rond je mond verwijdert? Klik hier om alle klinieken en artsen bij jou in de buurt met elkaar te vergelijken.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Veel mensen storen zich aan rimpels rond hun mond. Dat komt doordat deze rimpels heel erg opvallen. Kraaienpootjes worden nog wel gezien als ‘lief, leuk of schattig’, en voorhoofdsrimpels worden nog wel gebruikt om tijdens het praten iets te benadrukken. Maar met rimpels op je bovenlip, rimpels bij je mond en rokerslijntjes wil je maar 1 ding: Verwijderen! Injectablesbooking.nl geeft in deze blog alle informatie om rimpels rond de mond effectief te verwijderen. Ben je benieuwd hoe je een goede arts of kliniek bij jou in de buurt kunt kiezen? Lees snel verder.

Rimpels bovenlip verwijderen

Hoe ontstaan rimpels

Rimpels ontstaan door verschillende oorzaken. De belangrijkste oorzaken zijn genetische aanleg en leefstijl. Genetische aanleg is wat je hebt meegekregen van je ouders, dat is wat het is. Leefstijl heeft te maken met eten, drinken en slapen. Als je te weinig vocht drinkt, ongezond eet, te veel alcohol drinkt of te weinig slaapt, dan heeft dat uiteindelijk effect op de kwaliteit van je huid. Zongedrag en roken hebben zoals bekend ook invloed op je huidkwaliteit. Zeker roken kan voor rimpels bij de mond zorgen. Rimpels op de bovenlip worden namelijk ook ‘rokerslijntjes’ genoemd.

Rimpels bovenlip verwijderen

Er zijn verschillende behandelingen tegen rimpels rond de mond. Het is belangrijk om per indicatie te bekijken wat er nodig is. Rimpeltjes op de bovenlip zijn vaak heel oppervlakkig. Daar kan een dunne A-merk hyaluronzuur filler geschikt zijn, die de arts met de ‘blanching’ techniek heel oppervlakkig in kan spuiten. Soms is het effectief om de liplijn te accentueren. Het gecreëerde volume doet de rimpeltjes dan verdwijnen. Zo is er ook weer een techniek om ‘hangende mondhoeken’, de neus-lippenplooi en andere storende rimpels en lijnen te verwijderen. Het is belangrijk om te kiezen voor een arts die ervaring heeft, die jou begrijpt en die jij vertrouwd. Voer je locatie in en vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Hoe lang blijven rimpels op de bovenlip weg?

In Nederland zijn sinds 1 januari 2015 alleen oplosbare fillers toegestaan. Deze zijn vaak gemaakt van hyaluronzuur, een stof die van nature ook in het menselijk lichaam voorkomt. Deze fillers lossen dus volledig op in je lichaam. Een behandeling met fillers is tussen de 6 en 18 maanden effectief. Dit is afhankelijk van de behandellocatie (waar de huid goed doorbloed is, verdwijnt de filler sneller), van de gekozen filler (het gekozen merk én de cohesie van de gekozen filler zijn daarin relevant).

Beste arts rimpels rond de mond

Rimpels op de bovenlip verwijderen of rokerslijntjes verwijderen zijn vaak uitgevoerde behandelingen. Maar hoe kies jij nu de beste arts? Veel cliënten vergelijken de ervaring van de arts, het merk filler én de kostprijs per ML met elkaar. Vervolgens moet jij tijdens het consult een goed gevoel hebben. Op Injectablesbooking.nl kun je de beste arts voor filler behandelingen rond de mond goed met elkaar vergelijken. Voer jouw locatie in en vind alle artsen en klinieken bij jou in de buurt!

Zoek, vergelijk en boek een Botox of filler behandeling