Esser Clinics Gouda

Esser Clinics

E S S E R C L I N I C S
Esser clinics is opgericht door Sander Beekmans en Florie van Straten. Wij zijn beide afkomstig uit de medische wereld en hebben meer dan 10 jaar ervaring in de behandeling en operatie van cosmetische patiënten. Wij bieden een totaal behandeling aan die zich zal richten op de veroudering van het gelaat en de hals. Het vaste team bestaat uit ervaren plastisch chirurgen en een huidtherapeut, die nauw met elkaar samenwerken en bewezen technieken toepassen. Wij geloven in een eerlijk advies en zeggen ook nee als we geen oplossing kunnen bieden. We zijn helder over de mogelijkheden en scheppen een realistische verwachting. Begrip en vertrouwen staan centraal bij Esser clinics!

Esser Clinics uit Gouda is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

5
5 reviews
Fijne persoonlijke benadering. Het voelt alsof je in een mooi hotel bent, ipv een kliniek. Mijn huid is al zichtbaar verbeterd. Wat ik fijn vind is het eerlijke advies en dat er een traject wordt gemaakt door het hele jaar heen.
Melanie Haaksma
3 mei 2022 08:08
Ontzettend fijne kliniek, warme sfeer, geweldig resultaat, supervriendelijk en kundig team. Perfect!!!!
Sylvia Diekema
15 november 2021 22:10
Ik ben onwijs tevreden over mijn behandeling bij Esser Clinics. Dankzij een botox behandeling heb ik geen last meer van migraine. Je krijgt realistisch advies, het wordt ook eerlijk gezegd als iets niet nodig is of het niet de juiste keuze is voor jouw huid. Ik ga zeker terug! Thanks Florie&Sander!!
Emmy Gielesen
24 oktober 2021 18:06
Ik ben bijzonder tevreden met de zorgverlening door Dr. Sander Beekmans en zijn team van top collega's in Essers Clinics, de nieuwe kliniek in Gouda. De dienstverlening is zeer professioneel, met zorgvuldige goede uitleg van voor en nadelen van een behandeling. Je bent in zeer deskundige handen, wordt eerlijk en persoonlijk en de prijs / kwaliteit is erg goe... Toon meer »
Ik ben bijzonder tevreden met de zorgverlening door Dr. Sander Beekmans en zijn team van top collega's in Essers Clinics, de nieuwe kliniek in Gouda. De dienstverlening is zeer professioneel, met zorgvuldige goede uitleg van voor en nadelen van een behandeling. Je bent in zeer deskundige handen, wordt eerlijk en persoonlijk en de prijs / kwaliteit is erg goed. Kortom: een aanrader! Toon minder »
Frederike Eikeboom
17 augustus 2021 13:01
Ik ben zeer tevreden over Esser clinics. Bij binnenkomst was ik wat zenuwachtig, maar gelukkig wist de professionele staf mij helemaal op mijn gemak te stellen.
Zeer blij met het resultaat. Bedankt!
Rien van Paassen
17 mei 2021 18:06
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine
V.a. €149 per zone
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Haarfillers, Laser / IPL, Chirurgie
Kliniek opgericht
2021
Adres
Harderwijkweg 3A, Gouda
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Robbert Strijbosch

Dr. Robbert Strijbosch

Esser Clinics
Functie
Plastisch Chirurg
Ervaring
5 jaar
Profiel bekijken
Kees IJsselstein

Dr. Kees IJsselstein

Esser Clinics
Functie
Plastisch Chirurg
Ervaring
21 jaar
Profiel bekijken
Sander Beekmans

Dr. Sander Beekmans

Esser Clinics
Functie
Plastisch Chirurg
Ervaring
14 jaar
Profiel bekijken

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling