Esser Clinics - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Esser Clinics

Esser Clinics

E S S E R C L I N I C S
Esser clinics is opgericht door Sander Beekmans en Florie van Straten. Wij zijn beide afkomstig uit de medische wereld en hebben meer dan 10 jaar ervaring in de behandeling en operatie van cosmetische patiënten. Wij bieden een totaal behandeling aan die zich zal richten op de veroudering van het gelaat en de hals. Het vaste team bestaat uit ervaren plastisch chirurgen en een huidtherapeut, die nauw met elkaar samenwerken en bewezen technieken toepassen. Wij geloven in een eerlijk advies en zeggen ook nee als we geen oplossing kunnen bieden. We zijn helder over de mogelijkheden en scheppen een realistische verwachting. Begrip en vertrouwen staan centraal bij Esser clinics!

Je wordt behandeld door ervaren plastisch chirurgen die streven naar een natuurlijk resultaat.

Esser Clinics uit Gouda is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

E S S E R C L I N I C S
Esser clinics is opgericht door Sander Beekmans en Florie van Straten. Wij zijn beide afkomstig uit de medische wereld en hebben meer dan 10 jaar ervaring in de behandeling en operatie van cosmetische patiënten. Wij bieden een totaal behandeling aan die zich zal richten op de veroudering van het gelaat en de hals. Het vaste team bestaat uit ervaren plastisch chirurgen en een huidtherapeut, die nauw met elkaar samenwerken en bewezen technieken toepassen. Wij geloven in een eerlijk advies en zeggen ook nee als we geen oplossing kunnen bieden. We zijn helder over de mo... Meer lezen »

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 125 per zone
Fillers
Aliaxin
V.a. € 275 per ml
Juvéderm
V.a. € 275 per ml
Teosyal
V.a. € 275 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 100 per behandeling
Skinbooster
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 330 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Haarfillers, Laser / IPL, Chirurgie
Kliniek opgericht
2021
Adres
Harderwijkweg 3A, Gouda
Esser Clinics
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Sander Beekmans
Drs. Sander Beekmans
Functie
Plastisch Chirurg
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 275,00
Profiel bekijken

Esser Clinics Reviews

5
10 reviews
Ik heb geweldige ervaring beleeft bij Esser Clinics .Alles werd van te voren verteld hoe de behandeling ging verlopen. Ook tijdens de behandeling werd nogmaals verteld wat er ging gebeuren. Voor mij was alles een warm welkom. Zeer vakkundig en ook de nazorg is perfect. Ik ben daarom ook zeer tevreden en kan iedereen Esser Clinics aanbevelen.
Ron Duivenvoorde
15 maart 2024 08:08
Vandaag een vrijblijvend intake gesprek gehad. Wat een fantastisch en zeer persoonlijke benadering en advies. Eerlijk , open en realistisch advies. Absoluut aan te raden !
Mirjam Delfgaauw
21 november 2023 18:06
Tijdens een gezichtsbehandeling zag huidtherapeut Jenna een piepklein plekje op mijn wang. Ze raadde me aan ernaar te laten kijken. En dat heb ik gedaan, het was zonneschade en het is nu op tijd behandeld door de arts. Grote dank, dit had anders wel eens verkeerd kunnen uitpakken!
Mick de Witte
17 oktober 2023 08:08
Kort geleden heb ik hier een fillerbehandeling ondergaan. Helaas heeft de arts de filler op de verkeerde plek gespoten. Toen ik dit bij hem aankaartte, was zijn reactie "Tjah, dat kan."

De kliniek heeft verder een prettige sfeer, maar de onverschillige houding van de arts maakt je wel aan het twijfelen.
ZD
16 augustus 2023 14:02
Zeer tevreden met de behandeling voor het verwijderen van moedervlekken bij plastisch chirurg Dr. Beekmans. Daarnaast heb ik een aantal gezichtspeelings gehad bij huidtherapeut J. Kraaieveld ter verbetering van mijn huid. Mijn gezicht is weer helemaal stralend zonder rode- en pigmentvlekken.
Anne vS
7 november 2022 13:01
Fijne persoonlijke benadering. Het voelt alsof je in een mooi hotel bent, ipv een kliniek. Mijn huid is al zichtbaar verbeterd. Wat ik fijn vind is het eerlijke advies en dat er een traject wordt gemaakt door het hele jaar heen.
Melanie Haaksma
3 mei 2022 08:08
Ontzettend fijne kliniek, warme sfeer, geweldig resultaat, supervriendelijk en kundig team. Perfect!!!!
Sylvia Diekema
15 november 2021 22:10
Ik ben onwijs tevreden over mijn behandeling bij Esser Clinics. Dankzij een botox behandeling heb ik geen last meer van migraine. Je krijgt realistisch advies, het wordt ook eerlijk gezegd als iets niet nodig is of het niet de juiste keuze is voor jouw huid. Ik ga zeker terug! Thanks Florie&Sander!!
Emmy Gielesen
24 oktober 2021 18:06
Ik ben bijzonder tevreden met de zorgverlening door Dr. Sander Beekmans en zijn team van top collega's in Essers Clinics, de nieuwe kliniek in Gouda. De dienstverlening is zeer professioneel, met zorgvuldige goede uitleg van voor en nadelen van een behandeling. Je bent in zeer deskundige handen, wordt eerlijk en persoonlijk en de prijs / kwaliteit is erg goe... Toon meer »
Ik ben bijzonder tevreden met de zorgverlening door Dr. Sander Beekmans en zijn team van top collega's in Essers Clinics, de nieuwe kliniek in Gouda. De dienstverlening is zeer professioneel, met zorgvuldige goede uitleg van voor en nadelen van een behandeling. Je bent in zeer deskundige handen, wordt eerlijk en persoonlijk en de prijs / kwaliteit is erg goed. Kortom: een aanrader! Toon minder »
Frederike Eikeboom
17 augustus 2021 13:01
Ik ben zeer tevreden over Esser clinics. Bij binnenkomst was ik wat zenuwachtig, maar gelukkig wist de professionele staf mij helemaal op mijn gemak te stellen.
Zeer blij met het resultaat. Bedankt!
Rien van Paassen
17 mei 2021 18:06
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij Esser Clinics?

Één zone Botox bij Esser Clinics kost € 125,00.

Wat kost een filler behandeling bij Esser Clinics?

1 ML filler kost bij Esser Clinics v.a. € 275,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Hoe zijn de reviews bij Esser Clinics?

Op basis van 10 Google reviews heeft Esser Clinics 5 van de 5 sterren.

Waar is Esser Clinics gevestigd?

Op Harderwijkweg 3A is Esser Clinics gevestigd in Gouda.