Esser Clinics Gouda

Esser Clinics

E S S E R C L I N I C S
Esser clinics is opgericht door Sander Beekmans en Florie van Straten. Wij zijn beide afkomstig uit de medische wereld en hebben meer dan 10 jaar ervaring in de behandeling en operatie van cosmetische patiënten. Wij bieden een totaal behandeling aan die zich zal richten op de veroudering van het gelaat en de hals. Het vaste team bestaat uit ervaren plastisch chirurgen en een huidtherapeut, die nauw met elkaar samenwerken en bewezen technieken toepassen. Wij geloven in een eerlijk advies en zeggen ook nee als we geen oplossing kunnen bieden. We zijn helder over de mogelijkheden en scheppen een realistische verwachting. Begrip en vertrouwen staan centraal bij Esser clinics!

Je wordt behandeld door ervaren plastisch chirurgen die streven naar een natuurlijk resultaat.

Esser Clinics uit Gouda is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

5
6 reviews
Fijne persoonlijke benadering. Het voelt alsof je in een mooi hotel bent, ipv een kliniek. Mijn huid is al zichtbaar verbeterd. Wat ik fijn vind is het eerlijke advies en dat er een traject wordt gemaakt door het hele jaar heen.
Melanie Haaksma
3 mei 2022 08:08
Ontzettend fijne kliniek, warme sfeer, geweldig resultaat, supervriendelijk en kundig team. Perfect!!!!
Sylvia Diekema
15 november 2021 22:10
Ik ben onwijs tevreden over mijn behandeling bij Esser Clinics. Dankzij een botox behandeling heb ik geen last meer van migraine. Je krijgt realistisch advies, het wordt ook eerlijk gezegd als iets niet nodig is of het niet de juiste keuze is voor jouw huid. Ik ga zeker terug! Thanks Florie&Sander!!
Emmy Gielesen
24 oktober 2021 18:06
Ik ben bijzonder tevreden met de zorgverlening door Dr. Sander Beekmans en zijn team van top collega's in Essers Clinics, de nieuwe kliniek in Gouda. De dienstverlening is zeer professioneel, met zorgvuldige goede uitleg van voor en nadelen van een behandeling. Je bent in zeer deskundige handen, wordt eerlijk en persoonlijk en de prijs / kwaliteit is erg goe... Toon meer »
Ik ben bijzonder tevreden met de zorgverlening door Dr. Sander Beekmans en zijn team van top collega's in Essers Clinics, de nieuwe kliniek in Gouda. De dienstverlening is zeer professioneel, met zorgvuldige goede uitleg van voor en nadelen van een behandeling. Je bent in zeer deskundige handen, wordt eerlijk en persoonlijk en de prijs / kwaliteit is erg goed. Kortom: een aanrader! Toon minder »
Frederike Eikeboom
17 augustus 2021 13:01
Ik ben zeer tevreden over Esser clinics. Bij binnenkomst was ik wat zenuwachtig, maar gelukkig wist de professionele staf mij helemaal op mijn gemak te stellen.
Zeer blij met het resultaat. Bedankt!
Rien van Paassen
17 mei 2021 18:06
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox (1 zone)
V.a. €125 per zone
Fillers
Aliaxin
V.a. €275 per ml
Juvéderm
V.a. €275 per ml
Teosyal
V.a. €275 per ml
Fillers (kleine behandeling / touch up)
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. €100 per behandeling
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €330 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Haarfillers, Laser / IPL, Chirurgie
Kliniek opgericht
2021
Adres
Harderwijkweg 3A, Gouda
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Sander Beekmans

Drs. Sander Beekmans

Esser Clinics
Functie
Plastisch Chirurg
Behandelingen per jaar
75
Ervaring
14 jaar
Profiel bekijken