Botox aanbieding

16-02-2021

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox is een merknaam botulinetoxine. Andere bekende merken zijn Azzalure en Bocouture. In de cosmetische geneeskunde wordt een Botox behandeling primair toegepast als rimpelbehandeling van de fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels. Deze zijn na een geslaagde behandeling niet meer zichtbaar. Een behandeling is ca 12-16 weken effectief. Veel mensen laten zich ca 3x per jaar behandelen. Zij gaan naar verloop van tijd op zoek naar een Botox aanbieding. Op Injectablesbooking.nl kun je actuele Botox prijzen en Botox aanbieding met elkaar vergelijken.

Botox aanbieding

Botox prijs

Vaste prijzen van één zone botulinetoxine varieert tussen de € 90 en € 225 in Nederland. Het loont dus de moeite om Botox prijzen te vergelijken. Toch is het raadzaam om je niet blind te staren op de prijs. Het is een publiek geheim dat de klanttevredenheid na een ‘dure’ behandeling hoger is dan de klanttevredenheid na een ‘goedkope’ behandeling. Die klanttevredenheid wordt bepaald door de effectiviteit van de behandeling en de duurzaamheid van het resultaat van de behandeling. Misschien zijn de artsen van ‘duurdere’ klinieken toch vaardiger, of gebruiken zij een andere dosering botuline toxine.

Botox korting

De branche van cosmetisch artsen heeft in 2018 het initiatief genomen tot een reclamecode. Een van de regels uit de code is dat klinieken en artsen in reclame geen tijdsdruk mogen opnemen. Aangesloten klinieken en artsen mogen dus niet zeggen “Botox korting geldig tot 1 maart”. Zij mogen wel zeggen “Botox korting 15%” (zonder einddatum of tijdsaanduiding zoals ‘tijdelijk’). Klinieken geven regelmatig korting op cosmetische behandelingen met injectables. Zoals lipfillers korting en fillers aanbiedingen. Injectablesbooking.nl streeft na alle kortingsacties correct op deze site te vermelden. Vergelijk de actuele tarieven dus altijd op Injectablesbooking.nl. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox aanbieding

Een Botox aanbieding is een lagere prijs dan de reguliere prijs. Botulinetoxine behandelingen worden vaak weergegeven per zone botulinetoxine. Het is dus belangrijk dat je van tevoren goed weet of de botulinetoxine aanbieding geldt per zone botulinetoxine. De drie meest toegepaste botulinetoxine zones zijn fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. Soms is er korting op een Baby Botox behandeling. Een Baby botulinetoxine behandeling wordt vaak toegepast als behandeling tegen een tandvleesglimlach, lipflip of als wenkbrauwlift.

-----------------------
Vind een Botox aanbieding bij jou in de buurt

Botox aanbieding Groningen

Botox aanbieding Amsterdam

Botox aanbieding Eindhoven

Botox aanbieding Utrecht

Botox aanbieding Den Haag
Botox aanbieding Rotterdam

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox aanbieding kliniek

Goedkope Botox (botulinetoxine) is in iedere stad met meer dan 100.000 inwoners wel te verkrijgen. Sinds 2005 zijn het aantal botulinetoxine behandelingen in Nederland gestegen van ca. 16.000 per jaar naar ca. 400.000 in 2021. In die periode zijn botulinetoxine behandelingen ook voor veel meer mensen toegankelijk geworden. De gemiddelde prijs in Nederland voor één zone botulinetoxine is ca € 125. Bijvoorbeeld voor behandeling van de fronsrimpels. Dat is voor veel mensen tegenwoordig bereikbaar. Wanneer Botox goedkoop wordt beschouwd dan is de prijs lager dan € 110 per zone. 

-----------------------

Lees verder:

Botox voor en na
Beste Botox arts
Botox voor mannen
Goedkope Botox
Hoelang werkt Botox?
Complicaties
Beste Botox kliniek
Lipflip
Botox prijs vergelijken
Wat is Botox?

-----------------------

Aanbieding cosmetische kliniek

Op Injectablesbooking.nl streven we na om alle tarieven up-to-date te hebben. Ook Botox aanbiedingen en kortingen. Het is raadzaam om niet blind te varen op de goedkoopste prijs. Kies een arts met de juiste opleiding, ervaring en reputatie. “Kijk uit. Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken. Een geslaagde ingreep begint bij een geschikte arts.”

Lees verder:
Wenkbrauwlift

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling