Botox aanbieding

23 februari 2022

Bekijk alle Botox aanbiedingen op deze site. Alle acties en aanbiedingen staan in de zoekresultaten onder 'Acties'. Bekijk alle aanbiedingen bij jou in de buurt:

Aanbiedingen

Baby Botox
€ 59
1 zone
€ 80
2 zones
€ 165
3 zones
€ 225

Botox aanbieding

Botox behandelingen zijn niet goedkoop. Het loont de moeite om de klinieken regelmatig met elkaar te vergelijken. Wel het advies om altijd de reviews en ervaring van de arts goed te bekijken voordat je voor een kliniek kiest. Injectablesbooking.nl brengt de tarieven van alle klinieken incl. alle botox aanbiedingen in kaart. Lees alle tips in onderstaand artikel, of voer direct je locatie in om de klinieken bij jou in de buurt met elkaar te vergelijken. 

botox-aanbieding

Botox aanbiedingen

Het is in Nederland niet toegestaan om tijdelijk korting te geven op botox behandelingen. Veel klinieken hebben daarom wisselende prijzen. Een zone botox start bij € 90. Voer je locatie in en kies een kliniek bij jou in de buurt. Het loont de moeite om regelmatig alle botox aanbiedingen te vergelijken op Injectablesbooking.nl

Botox prijs

De prijs van één zone botox is gemiddeld € 139,04. Er zijn echter ook klinieken die € 225 voor één zone botox vragen. Het loont dus de moeite om Botox prijzen te vergelijken. Toch is het raadzaam om je niet blind te staren op de prijs. Het is een publiek geheim dat de klanttevredenheid na een ‘dure’ behandeling hoger is dan de klanttevredenheid na een ‘goedkope’ behandeling. Die klanttevredenheid wordt bepaald door de effectiviteit van de behandeling en de duurzaamheid van het resultaat van de behandeling. Misschien zijn de artsen van ‘duurdere’ klinieken toch vaardiger, of gebruiken zij een andere dosering botuline toxine.

Botox korting

De branche van cosmetisch artsen heeft in 2018 het initiatief genomen tot een reclamecode. Een van de regels uit de code is dat klinieken en artsen in reclame geen tijdsdruk mogen opnemen. Aangesloten klinieken en artsen mogen dus niet zeggen “Botox korting geldig tot 1 maart”. Zij mogen wel zeggen “Botox korting 15%” (zonder einddatum of tijdsaanduiding zoals ‘tijdelijk’). Klinieken geven regelmatig korting op cosmetische behandelingen met injectables. Zoals lipfillers korting en fillers aanbiedingen. Injectablesbooking.nl streeft na alle kortingsacties correct op deze site te vermelden. Vergelijk de actuele tarieven dus altijd op Injectablesbooking.nl. 
Lees hier het artikel over Goedkoopste Botox.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox aanbieding

Een Botox aanbieding is een lagere prijs dan de reguliere prijs. Botulinetoxine behandelingen worden vaak weergegeven per zone botulinetoxine. Het is dus belangrijk dat je van tevoren goed weet of de botulinetoxine aanbieding geldt per zone botulinetoxine. De drie meest toegepaste botulinetoxine zones zijn fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. Soms is er korting op een Baby Botox behandeling. Een Baby botulinetoxine behandeling wordt vaak toegepast als behandeling tegen een tandvleesglimlach, lipflip of als wenkbrauwlift.

-----------------------
Vind een Botox aanbieding bij jou in de buurt

Botox aanbieding Groningen
Botox aanbieding Amsterdam
Botox aanbieding Eindhoven
Botox aanbieding Utrecht
Botox aanbieding Den Haag
Botox aanbieding Rotterdam

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

Botox deals

Er is veel prijsverschil tussen de Botox aanbiedingen bij de diverse klinieken. De prijs van een Botox deal bestaat uit een paar elementen. De inkoopprijs van de Botox, de beloning voor de behandelaar, de kosten voor de bedrijfsvoering van de kliniek (huur, personeel, energie, verzekeringen, marketing, etc) en een marge voor de kliniek. Een gummy smile behandeling begint al bij € 59. Een behandeling tegen overmatig zweten kan wel tot € 500 kosten, je bent dan ca. 6 maanden van je zweetoksels verlost. Vergelijk de Botox deals bij alle klinieken op Injectablesbooking.nl. 

Dokter Margaritha Adams van Waterland Kliniek geeft in de volgende video antwoord op de vraag: Wat is de prijs van Botox?

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Botox aanbieding kliniek

Goedkope Botox (botulinetoxine) is in iedere stad met meer dan 100.000 inwoners wel te verkrijgen. Sinds 2005 zijn het aantal botulinetoxine behandelingen in Nederland gestegen van ca. 16.000 per jaar naar ca. 400.000 in 2021. In die periode zijn botulinetoxine behandelingen ook voor veel meer mensen toegankelijk geworden. De gemiddelde prijs in Nederland voor één zone botulinetoxine is ca € 125. Bijvoorbeeld voor behandeling van de fronsrimpels. Dat is voor veel mensen tegenwoordig bereikbaar. Wanneer Botox goedkoop wordt beschouwd dan is de prijs lager dan € 110 per zone. 

-----------------------

Lees verder:

Botox voor en na
Beste Botox arts
Botox voor mannen
Hoelang werkt Botox?
Complicaties
Beste Botox kliniek
Lipflip
Botox prijs vergelijken
Wat is Botox?

-----------------------

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

botox-acties

Aanbieding cosmetische kliniek

Op Injectablesbooking.nl streven we na om alle tarieven up-to-date te hebben. Ook Botox aanbiedingen en kortingen. Het is raadzaam om niet blind te varen op de goedkoopste prijs. Kies een arts met de juiste opleiding, ervaring en reputatie. “Kijk uit. Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken. Een geslaagde ingreep begint bij een geschikte arts.”

Voer je locatie in en kies een kliniek bij jou in de buurt:

Lees verder:
Lip flip behandeling
Wenkbrauwlift

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Veelgestelde vragen Botox aanbieding

Zijn er botox aanbiedingen?

Wat is de beste aanbieding?

Wat kost 1 zone botox?

Waarom is Bocouture goedkoper dan Botox?

Wat is botox?

Waar is goedkoopste botox?

Waar zijn Botox acties?

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt