Filler Heerlen

Kies een fillerkliniek in de omgeving van Heerlen. Bekijk alle cosmetische klinieken en plan direct een vrijblijvend consult!

Kengetallen binnen 15 km van Heerlen:

Aantal afspraken in Heerlen in de afgelopen periode
220
Gemiddelde prijs per ml Filler in Heerlen
€ 362,86
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Heerlen
34
Bekijk klinieken in de buurt van Heerlen

De gemiddelde prijs per ML filler is in HeerlenaveragePriceForBrandForNearbyClinics. Dat is 2% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 355,55).

Filler behandeling stappenplan

In de omgeving van Heerlen zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in Heerlen wilt stellen.
  3. In de omgeving van Heerlen zijn 34 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

Bekijk alle injectables klinieken in Heerlen

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Filler behandeling in Heerlen

In de buurt van Heerlen zijn 34 filler klinieken gevestigd. In heel Nederland zijn er meer dan 1100 locaties waar je terecht kunt voor een behandeling met fillers of Botox. Vergelijk de reviews en prijs per filler behandeling bij alle klinieken in Heerlen. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische kliniek in Heerlen wordt het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost een ML filler per behandeling? Lees op deze pagina alle info over fillerklinieken in Heerlen. Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Bekijk 2 onlangs geboekte filler klinieken in de buurt van Heerlen

Bekijk 2 cosmetische fillerklinieken in de omgeving van Heerlen:

In bovenstaande lijst populaire klinieken in de omgeving van Heerlen. Deze klinieken zijn het afgelopen kwartaal vaak geboekt.

Filler reviews in Heerlen

In Nederland kun je op meer dan 1100 locaties terecht voor een filler behandeling. Veel mensen vinden het prettig om reviews te lezen van andere consumenten. Injectablesbooking.nl heeft reviews van alle klinieken in Nederland. Klik hier om reviews van klinieken bij jou in de buurt te lezen. Selecteer een kliniek in de omgeving van Heerlen die over een langere periode positieve reviews heeft gekregen van klanten.

Populaire filler behandelingen uitgelicht

Lippen opvullen Heerlen

Je lippen laten opvullen kan ook in de omgeving van Heerlen. Er zijn diverse behandeltechnieken zoals de Russian Method, flat lips en de lipflip. Het is raadzaam om te kiezen voor een deskundig opgeleide BIG geregistreerde arts. Enkele tips:

1. Kies een arts die bevoegd en bekwaam is (voldoende ervaring heeft)
2. Overleg met de arts dat er een A-Merk filler wordt gebruikt.
3. Lees ervaringen van andere cliënten op Injectablesbooking.nl

Heerlen traangoot filler behandeling

Een traangoot filler is geschikt als behandeling tegen donkere kringen en een vermoeide blik onder de ogen. Tijdens een persoonlijk consult kun je met de arts overleggen of je in aanmerking komt voor een traangoot behandeling.

Profhilo Heerlen

Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is een behandeling tegen verslapte huid. Profhilo is een werkzame stof op basis van hyaluronzuur. Profhilo is geen filler, Profhilo activeert je huid om te stralen. Vergelijk alle klinieken in Heerlen.

Filler reviews Heerlen

Filler laten zetten i.v.m. volume verlies in gezicht door afvallen, echt heel mooi resultaat.
23 april 2021 09:09
Ben super tevreden met de pijnloze behandeling. Neus filler van goede kwaliteit dat is zeker belangrijk.en ik voelde mij heel relax bij de arts. Verheug mij op de nabehandeling.. 👌
3 oktober 2022 09:09
Fijne mensen die er werken de plek waar het ligt is wat minder maar niks te klagen over de fillers ben er erg blij mee!
19 november 2022 19:07
Bekijk meer Filler ervaringen in Heerlen

Boek je injectables behandeling in Heerlen

Instituut Cosma Heerlen
Instituut Cosma Heerlen
Heerlen, Welterlaan 13
<1 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Wat zie je er goed uit!
5
Wat zie je er goed uit!
Welten, Rector Poelsplein 2
1 km
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
profhilo-logo
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Stephanie's Salon Brunssum
4.5
Stephanie's Salon Brunssum
Brunssum, Wijenweg 364
6 km
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Afspraak maken
Onlangs geboekt
Louking Good by Schoffelen
Louking Good by Schoffelen
Brunssum, Rumpenerstraat 42
6 km
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Afspraak maken
 

Veelgestelde vragen in Heerlen

Wat kost een behandeling met fillers in Heerlen?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Heerlen € 362,86. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Heerlen?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Heerlen. In een straal van 15 kilometer rond Heerlen zijn  34 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Heerlen op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Heerlen?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Heerlen op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Heerlen zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Welke lipfiller arts in Heerlen wordt aangeraden?

Een lipfiller behandeling is een vaardigheid- en ervaringshandeling. Op Injectablesbooking staan alle behandelaren in de omgeving van Heerlen. Vergelijk ze allemaal en maak direct een afspraak.