LI-Profile-Blow

Aesthetic Art Valkenburg

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 175 per zone
2 zones
V.a. € 335 per behandeling
3 zones
V.a. € 425 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 550 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 100 per behandeling
Fillers
Juvéderm
V.a. € 450 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 295 per behandeling
2 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 850 per behandeling
3 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 1.150 per behandeling
Liquid Facelift
V.a. € 3.750 per behandeling
Overige
Haarfillers
V.a. € 300 per behandeling
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 100 per behandeling
Skinbooster
Juvéderm Volite
V.a. € 450 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Haarfillers, Laser / IPL, Chemische peeling, Fillers met lidocaïne, Huidversteviging, Filler oplossen, Collageen stimuleren
Kliniek opgericht
2016
Adres
Broekhem 25a, Valkenburg
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Frederique Spauwen
Drs. Frederique Spauwen
Functie
Arts
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken

Aesthetic Art Valkenburg Reviews

5
10 reviews
Geweldige kliniek. Heel fijn, realistisch en professioneel advies.
Heel erg vriendelijk en enorm inlevingsvermogen.
Deze kliniek kan ik alleen maar van harte aanbevelen.
Vera Simons
4 juli 2023 14:02
Zeer te spreken over de botox en filler behandeling bij Aesthetic art. Tijdens mijn bezoek nam de arts uitgebreid tijd voor een intakegesprek waarin ze mijn hulpvraag goed in kaart bracht. Vervolgens gaf zij een passend advies en stemde zij haar plan perfect af op de verwachting die ik had. Dit voelde persoonlijk en oprecht, en zeker niet commercieel, iets w... Toon meer »
Zeer te spreken over de botox en filler behandeling bij Aesthetic art. Tijdens mijn bezoek nam de arts uitgebreid tijd voor een intakegesprek waarin ze mijn hulpvraag goed in kaart bracht. Vervolgens gaf zij een passend advies en stemde zij haar plan perfect af op de verwachting die ik had. Dit voelde persoonlijk en oprecht, en zeker niet commercieel, iets wat ik fijn vond. De arts informeerde mij goed over het aantal behandelingen, verwachte resultaten en evt. bijwerking. De botox en fillers zijn met veel zorg geplaatst en daar werd ook tijd voor genomen. Het resultaat is mooi en heel natuurlijk. Ik ben zeer tevreden en ga nooit meer naar een ander! complimenten voor Aesthetic arts Toon minder »
Astrid S.
21 april 2023 12:12
Ik ben bij Aesthetic Art geweest voor mijn eerste huidverbeterende behandeling (dermapen). Het advies en plan is helemaal afgestemd op mijn huid. Echt super. Ook heb ik eerlijk en goed advies gekregen met betrekking tot de juiste huidproducten. Hier kan ik écht iets mee. Zo fijn!
Carlijn S.
18 augustus 2021 14:02
Al meerdere afspraken gehad bij Frederique voor een Botox behandeling. Geweldige service, haar behandeling zijn erg fijn en het ziet er natuurlijk uit. De plek voor je cosmetische behandeling, ik ga nooit meer ergens anders.
Patty Coort
28 juni 2021 20:08
Inmiddels ben ik 2 keer onder behandeling geweest bij Frederique.
Beide keren naar volle tevredenheid!
Voor de behandeling had ik weinig haar aan de voorkant en kon je er gewoon doorheen kijken. Na de behandelingen werd het mooi "vol" en geeft het een prettiger gevoel.
Ik kan iedereen een behandeling bij Frederique van harte aanbevelen!
Guido Boelaars
28 juni 2021 12:12
Jarenlang gedacht over een haartransplantatie en nu eindelijk bij Aesthetic Art gedaan. Ik ben echt verrast door de warme, persoonlijke benadering van de professionals, die mij in alle stappen echt geweldig hebben begeleid. Alles viel mij ontzettend mee en voordat ik het wist, liep ik naar buiten met een nieuwe coup. Het herstel ging onverwacht snel en ik kr... Toon meer »
Jarenlang gedacht over een haartransplantatie en nu eindelijk bij Aesthetic Art gedaan. Ik ben echt verrast door de warme, persoonlijke benadering van de professionals, die mij in alle stappen echt geweldig hebben begeleid. Alles viel mij ontzettend mee en voordat ik het wist, liep ik naar buiten met een nieuwe coup. Het herstel ging onverwacht snel en ik krijg in mijn omgeving nu alleen maar complimenten over hoe mooi, natuurlijk het er uit ziet en hoe snel het groeit. Je ziet eigenlijk niet eens dat er haren zijn bijgeplant. Niets meer dan lof voor de dames in Valkenburg; ik ben echt zeer onder de indruk van de professionele begeleiding in het traject (daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren) en ook echt ontzettend blij met het resultaat! Toon minder »
Jan Scheele
23 juni 2021 03:03
Ik heb onlangs een behandeling gehad bij Aesthetic Art voor mijn lippen en wallen. Het resultaat is echt fantastisch en ziet heel natuurlijk uit. Frederique heeft me door het hele proces gelopen en mij erg op mijn gemak gesteld. Verder is de behandeling uiterst professioneel uitgevoerd en precies zoals ik me het had voor gesteld!
demi clauwaert
21 juni 2021 14:02
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij Aesthetic Art Valkenburg?

Één zone Botox bij Aesthetic Art Valkenburg kost € 175,00.

Wat kost een filler behandeling bij Aesthetic Art Valkenburg?

1 ML filler kost bij Aesthetic Art Valkenburg v.a. € 450,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Wat voor reviews heeft Aesthetic Art Valkenburg?

Op basis van 7 Google reviews heeft Aesthetic Art Valkenburg 5 van de 5 sterren.

Wat is het adres van Aesthetic Art Valkenburg?

In Valkenburg is Aesthetic Art Valkenburg gevestigd op Broekhem 25a.