Aesthetic Art Valkenburg

Aesthetic Art Valkenburg

Aesthetic Art Valkenburg uit Valkenburg is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken
Tarieven
Botulinetoxine
Botox (1 zone)
V.a. € 175 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. € 100 per behandeling
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. € 450 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2016
Adres
Broekhem 25a, Valkenburg
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Frederique Spauwen
Drs. Frederique Spauwen
Functie
Arts
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken

Aesthetic Art Valkenburg Reviews

5
9 reviews
Zeer te spreken over de botox en filler behandeling bij Aesthetic art. Tijdens mijn bezoek nam de arts uitgebreid tijd voor een intakegesprek waarin ze mijn hulpvraag goed in kaart bracht. Vervolgens gaf zij een passend advies en stemde zij haar plan perfect af op de verwachting die ik had. Dit voelde persoonlijk en oprecht, en zeker niet commercieel, iets w... Toon meer »
Zeer te spreken over de botox en filler behandeling bij Aesthetic art. Tijdens mijn bezoek nam de arts uitgebreid tijd voor een intakegesprek waarin ze mijn hulpvraag goed in kaart bracht. Vervolgens gaf zij een passend advies en stemde zij haar plan perfect af op de verwachting die ik had. Dit voelde persoonlijk en oprecht, en zeker niet commercieel, iets wat ik fijn vond. De arts informeerde mij goed over het aantal behandelingen, verwachte resultaten en evt. bijwerking. De botox en fillers zijn met veel zorg geplaatst en daar werd ook tijd voor genomen. Het resultaat is mooi en heel natuurlijk. Ik ben zeer tevreden en ga nooit meer naar een ander! complimenten voor Aesthetic arts Toon minder »
Astrid S.
21 april 2023 12:12
Ik ben bij Aesthetic Art geweest voor mijn eerste huidverbeterende behandeling (dermapen). Het advies en plan is helemaal afgestemd op mijn huid. Echt super. Ook heb ik eerlijk en goed advies gekregen met betrekking tot de juiste huidproducten. Hier kan ik écht iets mee. Zo fijn!
Carlijn S.
18 augustus 2021 14:02
Al meerdere afspraken gehad bij Frederique voor een Botox behandeling. Geweldige service, haar behandeling zijn erg fijn en het ziet er natuurlijk uit. De plek voor je cosmetische behandeling, ik ga nooit meer ergens anders.
Patty Coort
28 juni 2021 20:08
Inmiddels ben ik 2 keer onder behandeling geweest bij Frederique.
Beide keren naar volle tevredenheid!
Voor de behandeling had ik weinig haar aan de voorkant en kon je er gewoon doorheen kijken. Na de behandelingen werd het mooi "vol" en geeft het een prettiger gevoel.
Ik kan iedereen een behandeling bij Frederique van harte aanbevelen!
Guido Boelaars
28 juni 2021 12:12
Jarenlang gedacht over een haartransplantatie en nu eindelijk bij Aesthetic Art gedaan. Ik ben echt verrast door de warme, persoonlijke benadering van de professionals, die mij in alle stappen echt geweldig hebben begeleid. Alles viel mij ontzettend mee en voordat ik het wist, liep ik naar buiten met een nieuwe coup. Het herstel ging onverwacht snel en ik kr... Toon meer »
Jarenlang gedacht over een haartransplantatie en nu eindelijk bij Aesthetic Art gedaan. Ik ben echt verrast door de warme, persoonlijke benadering van de professionals, die mij in alle stappen echt geweldig hebben begeleid. Alles viel mij ontzettend mee en voordat ik het wist, liep ik naar buiten met een nieuwe coup. Het herstel ging onverwacht snel en ik krijg in mijn omgeving nu alleen maar complimenten over hoe mooi, natuurlijk het er uit ziet en hoe snel het groeit. Je ziet eigenlijk niet eens dat er haren zijn bijgeplant. Niets meer dan lof voor de dames in Valkenburg; ik ben echt zeer onder de indruk van de professionele begeleiding in het traject (daar kunnen veel bedrijven nog wat van leren) en ook echt ontzettend blij met het resultaat! Toon minder »
Jan Scheele
23 juni 2021 03:03
Ik heb onlangs een behandeling gehad bij Aesthetic Art voor mijn lippen en wallen. Het resultaat is echt fantastisch en ziet heel natuurlijk uit. Frederique heeft me door het hele proces gelopen en mij erg op mijn gemak gesteld. Verder is de behandeling uiterst professioneel uitgevoerd en precies zoals ik me het had voor gesteld!
demi clauwaert
21 juni 2021 14:02
Schrijf een review