Filler Meppel

Vind filler klinieken bij jou in de buurt. Lees informatie over alle filler behandelingen. Boek direct een gratis consult in de omgeving van Meppel

Kengetallen Meppel (binnen 15 km):

Aantal afspraken in Meppel in de afgelopen periode
1
Gemiddelde prijs per ml Filler in Meppel
€ 380,00
Aantal artsen en klinieken binnen 15 km van Meppel
4
Bekijk klinieken in de buurt van Meppel

De gemiddelde prijs per ML filler is in MeppelaveragePriceForBrandForNearbyClinics. Dat is 9% duurder dan de gemiddelde prijs in Nederland (€ 347,46).

Filler behandeling stappenplan

In de omgeving van Meppel zijn fillers populair. Hierbij een stappenplan om tot een goed resultaat te komen:

  1. Een geslaagde behandeling begint bij een geschikte arts. Vergelijk alle artsen (reviews, ervaring, titel, specialisaties, etc) op Injectablesbooking.
  2. Schrijf thuis vragen op die je aan de filler arts in Meppel wilt stellen.
  3. In de omgeving van Meppel zijn 4 cosmetische klinieken gevestigd. Laat je niet direct behandelen. Kies voor een andere kliniek wanneer het niet goed voelt.
  4. Bereid je voor op de behandeling. Drink geen alcohol, plan geen heftige sport of krachtinspanningen.

Bekijk alle injectables klinieken in Meppel

Vergelijk kosten en lees ervaringen van alle fillerklinieken bij jou in de buurt. Vul je locatie in en bekijk klinieken bij jou in de buurt:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Fillerklinieken in Meppel

Een behandeling met Botox in Meppel is erg populair. Er zijn veel cosmetische klinieken in de buurt van Meppel. Vergelijk reviews, tarieven en het aantal boekingen bij alle klinieken in Meppel. Wij hebben alle informatie. Welke cosmetische klinieken worden het vaakst geboekt? Welke arts heeft de meeste ervaring? Wat kost ML filler per kliniek? Vind een kliniek bij jou in de buurt en maak direct een afspraak. Welke injectables kliniek kies jij in de omgeving van Meppel?

Boek je injectables behandeling in Meppel

Kliniek
Glimlach Plus

Glimlach Plus

4.6
Werkhorst 42, Meppel (2 km)
Kliniek opgericht
2020
Prijs botox per zone
v.a. € 145
Prijs filler per ml
v.a. € 380
Kliniek bekijken
Afspraak maken
Arts
Galit Bar

Drs. Galit Bar

Glimlach Plus (2 km)
Prijs botox per zone
v.a. € 145
Prijs filler per ml
v.a. € 380
Profiel bekijken
Afspraak maken
Arts
Shelly Gangapersad

Drs. Shelly Gangapersad

Alberta Beauty Store Wolvega (24 km) Kliniek dokter Shelly (44 km) Mijn Huidspecialist Drachten (46 km) Puur Beauty Hoeve (49 km)
+ 2 meer
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Behandelingen per jaar
1500
Ervaring
12 jaar
Prijs botox per zone
v.a. € 120
Prijs filler per ml
v.a. € 250
Profiel bekijken
Afspraak maken
Kliniek
Derma Medical Clinics Vollenhove

Derma Medical Clinics Vollenhove

3.9
Voorpoort , Vollenhove (16 km)
Kliniek opgericht
2022
Kliniek bekijkenAfspraak maken

Veelgestelde vragen in Meppel

Wat kost een behandeling met fillers in Meppel?

De gemiddelde prijs voor 1 ML filler is in Meppel € 380,00. Één ML filler is vaak voldoende voor behandeling van de traangootjes, marionetlijnen of rokerslijntjes. Veel klinieken hebben regelmatig leuke kortingsacties. Vergelijk de tarieven van alle klinieken bij jou in de buurt en maak direct een afspraak.

Wat is de beste kliniek voor fillers in Meppel?

Op Injectablesbooking.nl staan alle cosmetische klinieken en artsen in Meppel. In een straal van 15 kilometer rond Meppel zijn  4 injectables artsen en klinieken gevestigd. Lees ervaringen van mensen bij alle klinieken in Meppel op Injectablesbooking.nl. Vul je locatie in, vergelijk alle klinieken en maak direct een afspraak.

Waar is de beste filler behandelaar in Meppel?

Vergelijk alle cosmetisch artsen in Meppel op Injectablesbooking.nl. Kies een arts met ervaring, die werkt bij een kliniek met veel goede Google reviews. Bekijk ook met welk merk filler de cosmetische kliniek werkt. Het is verstandig om te kiezen voor een kliniek die een A-Merk filler werkt. Bekijk welke filler klinieken in Meppel zijn gevestigd en bekijk nazorg informatie. Vul jouw plaats in, kies een kliniek en maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Wat is de beste lipfiller kliniek in Meppel?

Er zijn 2 BIG-geregistreerde cosmetisch specialisten in de omgeving van Meppel die gespecialiseerd zijn in lipfiller behandelingen. Bekijk alle specialisten op Injectablesbooking en maak een keuze.