Kliniek aan de Maas - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Kliniek aan de Maas

Kliniek aan de Maas

Kliniek aan de Maas is dé specialist in injectables en huidverbetering. In onze kliniek wordt gekeken naar het gezicht en de huid als totaalplaatje. Onze behandelaars kijken niet naar dat ene lijntje, maar naar de oorzaak ervan. Onze specialisten luisteren naar jouw hulpvraag en geven je tijdens een consult altijd een compleet en eerlijk advies. De optimale aanpak voor jou wat een natuurlijk resultaat waarborgt, dát is wat wij je bieden.

Een holistische en multidisciplinaire aanpak tussen cosmetisch arts en huidtherapeut met een natuurlijk en optimaal resultaat. Dát is waar Kliniek aan de Maas voor staat.

Kliniek aan de Maas uit Maastricht is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Kliniek aan de Maas is dé specialist in injectables en huidverbetering. In onze kliniek wordt gekeken naar het gezicht en de huid als totaalplaatje. Onze behandelaars kijken niet naar dat ene lijntje, maar naar de oorzaak ervan. Onze specialisten luisteren naar jouw hulpvraag en geven je tijdens een consult altijd een compleet en eerlijk advies. De optimale aanpak voor jou wat een natuurlijk resultaat waarborgt, dát is wat wij je bieden. Meer lezen »

Kliniek aan de Maas is dé specialist in injectables

Tarieven
Botox
1 zone - onbekend merk botulinetoxine
V.a. € 175 per zone
1 zone botox (merk: Alluzience)
V.a. € 125 per zone
1 zone botox (merk: Azzalure)
V.a. € 125 per zone
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 125 per zone
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 125 per zone
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 495 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 115 per behandeling
Consult
1e consult
V.a. € 50 per consult
Controle
Gratis
Second opinie
V.a. € 50 per consult
Fillers
BeloteroBelotero
V.a. € 495 per ml
HArmonyCa (1,25 ML)
V.a. € 595 per behandeling
Juvéderm
V.a. € 495 per ml
Lipfiller
V.a. € 495 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 595 per 1,5 ml
RestylaneRestylane
V.a. € 495 per ml
Traangoot filler
V.a. € 495 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 395 per behandeling
2 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 895 per behandeling
3 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 1.295 per behandeling
Liquid Facelift
V.a. € 1.695 per behandeling
Sculptra (per flacon 10 ML)Sculptra (per flacon 10 ML)
V.a. € 695 per behandeling
Overige
Belkyra / Kybella (deoxycholinezuur)
V.a. € 1.295 per behandeling
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 330 per behandeling
Ooglidcorrectie (chirurgie)
V.a. € 850 per per ingreep (twee ogen)
Safety
BSure Filler Test
V.a. € 350 per dna-test
Skinbooster
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 395 per behandeling
Profhilo Body (6 ML)
V.a. € 990 per behandeling
RRS Eyes
V.a. € 195 per behandeling
Restylane Skinboosters
V.a. € 395 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
3000
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Vet oplossen, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Laser / IPL, Chemische peeling, Chirurgie, Fillers met lidocaïne, Huidversteviging, Filler oplossen, Collageen stimuleren
Kliniek opgericht
2014
Adres
Wethouder van Caldenborghlaan 45, Maastricht
Kliniek aan de Maas
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Camiel Zeijen
Drs. Camiel Zeijen
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken
Pascal Meijer
Drs. Pascal Meijer
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 495,00
Profiel bekijken

Kliniek aan de Maas Reviews

4.8
28 reviews
De enige kliniek die effectief mijn chirurgische littekens kan aanpakken. Deskundig en eerlijk advies. Tevens al veel resultaat geboekt na twee behandelingen! Ben blij!
Soumaia -
26 februari 2024 16:04
IK BEN HEEL TEVREDEN MET HUID KLINIEK AAN DE MAAS IN MAASTRICHT . IK HEB EEN GEVOELIGE HUID EN LAST VAN PIGMENTVLEKKEN. IK HAD VAN ALLES OPGESMEERD TEGEN DE PIGMENTVLEKKEN EN BEGON TE JEUKEN . IK WAS OVERAL GEWEEST VOOR EEN BEHANDELING MAAR HET HIELP NIET .VIA DE INTERNET VOND IK DE HUIDKLINIEK AAN DE MAAS .HAD IK AFSPRAAK GEMAAKT . DE DERMATOLOOG HAD GEZI... Toon meer »
IK BEN HEEL TEVREDEN MET HUID KLINIEK AAN DE MAAS IN MAASTRICHT . IK HEB EEN GEVOELIGE HUID EN LAST VAN PIGMENTVLEKKEN. IK HAD VAN ALLES OPGESMEERD TEGEN DE PIGMENTVLEKKEN EN BEGON TE JEUKEN . IK WAS OVERAL GEWEEST VOOR EEN BEHANDELING MAAR HET HIELP NIET .VIA DE INTERNET VOND IK DE HUIDKLINIEK AAN DE MAAS .HAD IK AFSPRAAK GEMAAKT . DE DERMATOLOOG HAD GEZIEN DAT IK HUIDZIEKTE MELASMA HEEFT. IS EEN CHRONISCHE PIGMENTAANDOENING. IK KREEG EEN MEDISCHE CREME BEHANDELING EN TOT NU TOE GAAT HET HEEL GOED MET MIJN HUID .IK MAG NIET IN DE ZON . DE PIGMENTVLEKKEN GAAN LANZAAM WEG .IK BEN BLIJ EN HEEL TEVREDEN .DANKJEWEL KLINIEK AAN DE MAAS. Toon minder »
Lies Peusmans
7 juli 2022 12:12
De enige kliniek dit effectief mijn chirurgische littekens kan aanpakken. Deskundig en eerlijk advies. Tevens al veel resultaat geboekt na twee behandelingen! Ben blij!
Soumaia -
31 januari 2022 19:07
Heel deskundig team.goede ervaring.
Anna “Pupo” Kij
20 april 2021 17:05
Had veel beter verwacht, het resultaat was niet wat het moest zijn en de Kunde van de specialist was benedenmaats. Ik kwam voor opp moedervlekken te verwijderen. Uit ervaring met een andere specialist weet ik dat je zoiets weg krijgt na 2 sessies. Wat hier niet het geval was. Veel geld betaald voor amper resultaat te krijgen. Bepaalde Moedervlekken krijg je... Toon meer »
Had veel beter verwacht, het resultaat was niet wat het moest zijn en de Kunde van de specialist was benedenmaats. Ik kwam voor opp moedervlekken te verwijderen. Uit ervaring met een andere specialist weet ik dat je zoiets weg krijgt na 2 sessies. Wat hier niet het geval was. Veel geld betaald voor amper resultaat te krijgen. Bepaalde Moedervlekken krijg je niet weg met een IPL apparaat alleen zei een ander specialist tegen me. De specialist van kliniek aan de Maas had dit eigenlijk moeten weten Maja het was zogezegd een super duur en pro apparaat die IPL van hun. Toon minder »
Eveline Ciemniak
12 juli 2020 06:06
Zeer goede ervaring : professioneel, grote variëteit aan behandelingen en ook zeer prettig in de omgang. Er wordt naar je geluisterd en je krijgt hier echt goed advies! Ik bezoek kliniek aan de Maas al drie jaar en ben altijd tevreden.
Katja Houtermans
22 oktober 2019 10:10
Zoals altijd een medische en zeer deskundige behandeling in een vriendelijke omgeving! Ook de assistentes verdienen een compliment! Een cosmetische behandeling met ZORG! Chapeau Kliniek aan de Maas!
Mariëlle Buskens
2 augustus 2019 20:08
Ik heb twee maanden geleden fillers genomen en je ziet de filler heel goed zitten! Het is gewoon een dikke bult. Heb hier meerdere keren contact over opgenomen en twee keer teruggeweest maar wat mij wordt verteld is “dat komt wel goed”. Nou heb €400 betaald en nog niet kunnen genieten ervan ik kijk iedere ochtend in de spiegel in de hoop dat de bult weg is,... Toon meer »
Ik heb twee maanden geleden fillers genomen en je ziet de filler heel goed zitten! Het is gewoon een dikke bult. Heb hier meerdere keren contact over opgenomen en twee keer teruggeweest maar wat mij wordt verteld is “dat komt wel goed”. Nou heb €400 betaald en nog niet kunnen genieten ervan ik kijk iedere ochtend in de spiegel in de hoop dat de bult weg is, maar er is nog geen wonder gebeurd helaas en het zal ook niet vanzelf weggaan. Toon minder »
Mel Gul
28 februari 2019 08:08
Bij de kliniek aan de Maas in Maastricht heb ik Laser voor alle vlekken en spot weg gedaan. Mijn gezicht was helemaal verbrand, gewonde en nou hele gezicht heel veel litteken. Die Laser was te klachtig.
Takky Savitee
16 oktober 2018 10:10
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost een Botox behandeling bij Kliniek aan de Maas?

De prijs van één zone Botox bij Kliniek aan de Maas is € 125,00.

Wat kost een filler behandeling bij Kliniek aan de Maas?

Een fillerbehandeling bij Kliniek aan de Maas kost per 1 ML v.a. € 495,00. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult om de prijs voor jouw behandeling te bespreken.

Hoe zijn de reviews bij Kliniek aan de Maas?

Kliniek aan de Maas heeft op basis van 9 Google reviews 4.8 van de 5 sterren.

Waar is Kliniek aan de Maas gevestigd?

Op Wethouder van Caldenborghlaan 45 is Kliniek aan de Maas gevestigd in Maastricht.