LOGO_B_Kliniek aan de Maas_FC

Kliniek aan de Maas

Kliniek aan de Maas is dé specialist in injectables en huidverbetering. In onze kliniek wordt gekeken naar het gezicht en de huid als totaalplaatje. Onze behandelaars kijken niet naar dat ene lijntje, maar naar de oorzaak ervan. Onze specialisten geven je daarom tijdens een consult altijd een compleet en transparant advies. De optimale aanpak voor jou wat een natuurlijk resultaat waarborgt, dát is wat wij je bieden.

Kliniek aan de Maas uit Maastricht is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Kliniek aan de Maas is dé specialist in injectables

Afspraak maken
Tarieven
Botulinetoxine
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. € 110 per behandeling
Onbekend merk botulinetoxine (1 zone)
V.a. € 170 per zone
Fillers
Ellansé
V.a. € 595 per ml
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. € 475 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse logo
V.a. € 575 per 1,5 ml
Sculptra (per flacon 10 ML)
V.a. € 650 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 375 per behandeling
Overige
Belkyra / Kybella (deoxycholinezuur)
V.a. € 1.200 per behandeling
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 300 per behandeling
Safety
BSure Filler Testbsure-filler-test
V.a. € 359 per dna-test
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. € 350 per behandeling
RRS Eyes
V.a. € 175 per behandeling
Restylane Skinboosters
V.a. € 350 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
3000
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Belkyra, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Laser / IPL, Chemische peeling
Kliniek opgericht
2014
Adres
Van Hasseltkade 20, Maastricht
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Camiel Zeijen
Drs. Camiel Zeijen
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 170,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Pascal Meijer
Drs. Pascal Meijer
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 170,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken

Kliniek aan de Maas Reviews

4.7
27 reviews
IK BEN HEEL TEVREDEN MET HUID KLINIEK AAN DE MAAS IN MAASTRICHT . IK HEB EEN GEVOELIGE HUID EN LAST VAN PIGMENTVLEKKEN. IK HAD VAN ALLES OPGESMEERD TEGEN DE PIGMENTVLEKKEN EN BEGON TE JEUKEN . IK WAS OVERAL GEWEEST VOOR EEN BEHANDELING MAAR HET HIELP NIET .VIA DE INTERNET VOND IK DE HUIDKLINIEK AAN DE MAAS .HAD IK AFSPRAAK GEMAAKT . DE DERMATOLOOG HAD GEZI... Toon meer »
IK BEN HEEL TEVREDEN MET HUID KLINIEK AAN DE MAAS IN MAASTRICHT . IK HEB EEN GEVOELIGE HUID EN LAST VAN PIGMENTVLEKKEN. IK HAD VAN ALLES OPGESMEERD TEGEN DE PIGMENTVLEKKEN EN BEGON TE JEUKEN . IK WAS OVERAL GEWEEST VOOR EEN BEHANDELING MAAR HET HIELP NIET .VIA DE INTERNET VOND IK DE HUIDKLINIEK AAN DE MAAS .HAD IK AFSPRAAK GEMAAKT . DE DERMATOLOOG HAD GEZIEN DAT IK HUIDZIEKTE MELASMA HEEFT. IS EEN CHRONISCHE PIGMENTAANDOENING. IK KREEG EEN MEDISCHE CREME BEHANDELING EN TOT NU TOE GAAT HET HEEL GOED MET MIJN HUID .IK MAG NIET IN DE ZON . DE PIGMENTVLEKKEN GAAN LANZAAM WEG .IK BEN BLIJ EN HEEL TEVREDEN .DANKJEWEL KLINIEK AAN DE MAAS. Toon minder »
Lies Peusmans
7 juli 2022 12:12
De enige kliniek dit effectief mijn chirurgische littekens kan aanpakken. Deskundig en eerlijk advies. Tevens al veel resultaat geboekt na twee behandelingen! Ben blij!
Soumaia -
31 januari 2022 19:07
Heel deskundig team.goede ervaring.
Anna “Pupo” Kij
20 april 2021 17:05
Had veel beter verwacht, het resultaat was niet wat het moest zijn en de Kunde van de specialist was benedenmaats. Ik kwam voor opp moedervlekken te verwijderen. Uit ervaring met een andere specialist weet ik dat je zoiets weg krijgt na 2 sessies. Wat hier niet het geval was. Veel geld betaald voor amper resultaat te krijgen. Bepaalde Moedervlekken krijg je... Toon meer »
Had veel beter verwacht, het resultaat was niet wat het moest zijn en de Kunde van de specialist was benedenmaats. Ik kwam voor opp moedervlekken te verwijderen. Uit ervaring met een andere specialist weet ik dat je zoiets weg krijgt na 2 sessies. Wat hier niet het geval was. Veel geld betaald voor amper resultaat te krijgen. Bepaalde Moedervlekken krijg je niet weg met een IPL apparaat alleen zei een ander specialist tegen me. De specialist van kliniek aan de Maas had dit eigenlijk moeten weten Maja het was zogezegd een super duur en pro apparaat die IPL van hun. Toon minder »
Eveline Ciemniak
12 juli 2020 06:06
Zeer goede ervaring : professioneel, grote variëteit aan behandelingen en ook zeer prettig in de omgang. Er wordt naar je geluisterd en je krijgt hier echt goed advies! Ik bezoek kliniek aan de Maas al drie jaar en ben altijd tevreden.
Katja Houtermans
22 oktober 2019 10:10
Ik heb twee maanden geleden fillers genomen en je ziet de filler heel goed zitten! Het is gewoon een dikke bult. Heb hier meerdere keren contact over opgenomen en twee keer teruggeweest maar wat mij wordt verteld is “dat komt wel goed”. Nou heb €400 betaald en nog niet kunnen genieten ervan ik kijk iedere ochtend in de spiegel in de hoop dat de bult weg is,... Toon meer »
Ik heb twee maanden geleden fillers genomen en je ziet de filler heel goed zitten! Het is gewoon een dikke bult. Heb hier meerdere keren contact over opgenomen en twee keer teruggeweest maar wat mij wordt verteld is “dat komt wel goed”. Nou heb €400 betaald en nog niet kunnen genieten ervan ik kijk iedere ochtend in de spiegel in de hoop dat de bult weg is, maar er is nog geen wonder gebeurd helaas en het zal ook niet vanzelf weggaan. Toon minder »
Mel Gul
28 februari 2019 08:08
Bij de kliniek aan de Maas in Maastricht heb ik Laser voor alle vlekken en spot weg gedaan. Mijn gezicht was helemaal verbrand, gewonde en nou hele gezicht heel veel litteken. Die Laser was te klachtig.
Takky Savitee
16 oktober 2018 10:10
Schrijf een review