Kliniek aan de Maas

Kliniek aan de Maas

Kliniek aan de Maas uit Maastricht is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.6
26 reviews
De enige kliniek dit effectief mijn chirurgische littekens kan aanpakken. Deskundig en eerlijk advies. Tevens al veel resultaat geboekt na twee behandelingen! Ben blij!
Soumaia -
31 januari 2022 19:07
Heel deskundig team.goede ervaring.
Anna “Pupo” Kij
20 april 2021 17:05
Had veel beter verwacht, het resultaat was niet wat het moest zijn en de Kunde van de specialist was benedenmaats. Ik kwam voor opp moedervlekken te verwijderen. Uit ervaring met een andere specialist weet ik dat je zoiets weg krijgt na 2 sessies. Wat hier niet het geval was. Veel geld betaald voor amper resultaat te krijgen. Bepaalde Moedervlekken krijg je... Toon meer »
Had veel beter verwacht, het resultaat was niet wat het moest zijn en de Kunde van de specialist was benedenmaats. Ik kwam voor opp moedervlekken te verwijderen. Uit ervaring met een andere specialist weet ik dat je zoiets weg krijgt na 2 sessies. Wat hier niet het geval was. Veel geld betaald voor amper resultaat te krijgen. Bepaalde Moedervlekken krijg je niet weg met een IPL apparaat alleen zei een ander specialist tegen me. De specialist van kliniek aan de Maas had dit eigenlijk moeten weten Maja het was zogezegd een super duur en pro apparaat die IPL van hun. Toon minder »
Eveline Ciemniak
12 juli 2020 06:06
Zeer goede ervaring : professioneel, grote variëteit aan behandelingen en ook zeer prettig in de omgang. Er wordt naar je geluisterd en je krijgt hier echt goed advies! Ik bezoek kliniek aan de Maas al drie jaar en ben altijd tevreden.
Katja Houtermans
22 oktober 2019 10:10
Ik heb twee maanden geleden fillers genomen en je ziet de filler heel goed zitten! Het is gewoon een dikke bult. Heb hier meerdere keren contact over opgenomen en twee keer teruggeweest maar wat mij wordt verteld is “dat komt wel goed”. Nou heb €400 betaald en nog niet kunnen genieten ervan ik kijk iedere ochtend in de spiegel in de hoop dat de bult weg is,... Toon meer »
Ik heb twee maanden geleden fillers genomen en je ziet de filler heel goed zitten! Het is gewoon een dikke bult. Heb hier meerdere keren contact over opgenomen en twee keer teruggeweest maar wat mij wordt verteld is “dat komt wel goed”. Nou heb €400 betaald en nog niet kunnen genieten ervan ik kijk iedere ochtend in de spiegel in de hoop dat de bult weg is, maar er is nog geen wonder gebeurd helaas en het zal ook niet vanzelf weggaan. Toon minder »
Mel Gul
28 februari 2019 08:08
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €110 per behandeling
Onbekend merk botulinetoxine
V.a. €170 per zone
Collageen stimulerende fillers
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €575 per 1,5 ml
Fillers
Ellansé
V.a. €595 per ml
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €475 per ml
Fillers (kleine behandeling / touch up)
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. €375 per behandeling
Overige
Belkyra / Kybella (deoxycholinezuur)
V.a. €1200 per behandeling
Skinbooster
Profhilo (2 ML)
V.a. €350 per behandeling
RRS Eyes
V.a. €175 per behandeling
Restylane Skinboosters
V.a. €350 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2014
Adres
Van Hasseltkade 20, Maastricht
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Camiel Zeijen

Drs. Camiel Zeijen

Kliniek aan de Maas
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
5 jaar
Profiel bekijken
Pascal Meijer

Drs. Pascal Meijer

Kliniek aan de Maas
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
29 jaar
Profiel bekijken

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling