Lanluma filler

19 januari 2022

Lees in onderstaand artikel alle informatie over een Lanluma V of Lanluma X behandeling. Of voer je locatie in en vergelijk alle klinieken:

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lanluma behandeling

Lanluma is een ‘filler’ die de huid stimuleert om het collageen te versterken. Lanluma bestaat uit poly-L-melkzuur (PLLA) moleculen. Dit is familie van moleculen waarvan oplosbaar hechtdraad wordt gemaakt. Oplosbaar hechtdraad wordt al meer dan 20 jaar gebruikt in de medische wereld. Lanluma wordt in het gezicht, handen, decolleté en billen toegepast. Wat zijn de voor en nadelen van Lanluma? Bij welke klinieken kun je terecht voor een Lanluma behandeling? Lees gauw verder!

Lanluma filler

Lanluma filler behandeling

Lanluma is een filler die het lichaamseigen collageen stimuleert tot productie. Daardoor krijgt de huid volume en wordt het steviger. Lanluma heeft 2 varianten: Lanluma X en Lanluma V. Lanluma V is bedoeld voor gezichtsverjonging. Lanluma X is een bilfiller. Met Lanmluma X krijgen platte of slappe billen volume en wordt de huidstructuur verstevigd.

Wat is Lanluma?

Lanluma is een injecteerbare collageenstimulator. Het kan voor 2 verschillende doeleinden worden ingezet. Enerzijds om volume toe te voegen aan het gezicht of lichaam. Daarnaast wordt Lanluma toegepast om een jongere uitstraling te geven door craquelé huid, kleine rimpels en oneffenheden op te vullen en verstevigen. 

Welke Lanluma fillers zijn er? 

Er zijn 2 varianten Lanluma fillers; Lanluma V en Lanluma X. 

Lanluma V is geschikt als behandeling voor jukbeenderen, kaaklijn, kin, hals, handen, decolleté, marionetlijnen en neus- lippenplooi. Lanluma V gaat per flacon van 15 ML. Als dit te veel is dan kan er ook een deel van de flacon worden gebruikt. 

Lanluma X is geschikt voor volumineuze indicaties zoals billen, benen/dijen en armen. Lanluma X gaat per flacon van 50 ML. Met dit product is het dus ook serieus volume te creëren op de plek waar jij het wilt hebben. 

Lanluma V behandeling

Lanluma V is ontwikkeld voor gezichtsverjonging. Jukbeenderen, wangen, kaaklijn en slapen zijn goede indicaties. Met name als de huid verslapt is. LanlumaV geeft tot wel 2 jaar resultaat. Het resultaat wordt de eerste 6 maanden steeds zichtbaarder, omdat de collageenstimulatie lang actief is. 

Lanluma X bilfiller

Lanluma X Bil filler geeft verslapte en platte billen volume en versteviging. Volle en stevige billen zijn in de mode, maar is van nature niet voor iedereen weggelegd. LanlumaX bilfiller biedt versteviging en volume zonder operatie. 

Lanluma prijzen

De prijzen van Lanluma X en Lanluma V liggen bij de diverse klinieken behoorlijk uit elkaar. Het loont de moeite om de tarieven regelmatig te vergelijken op Injectablesbooking.nl. De prijs van Lanluma V ligt gemiddeld tussen de € 750 en € 800 per flacon van 15 ML. De prijs van Lanluma X ligt gemiddeld tussen de € 1100 en € 1400 per flacon van 50 ML.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lanluma bilvergroting

Een Lanluma bilvergroting is behoorlijk populair. Onder aanvoering van influencers en (social) media sterren zijn ronde vormen mega populair. 

Wat zijn de voor en nadelen van Lanluma?

De voordelen zijn dat Lanluma direct volume geeft, maar daarna ook de huid aan het werk zet. De huid verstevigd langzaam maar zeker door. Het toegenomen collageen geeft de huid een jongere en stevigere uitstraling. Het resultaat kan tot 2 jaar aanhouden. 

De nadelen zijn dat werken met Lanluma expertise en vaardigheid vereist. Het product moet voldoende en subtiel op de juiste plekken worden verdeeld. Als het niet goed verdeeld wordt dan kun je het product in de eerste dagen voelen zitten in de huid. Daarnaast moet het goed worden verdeeld om op de juiste plekken duurzaam volume en versteviging te krijgen.

Welke klinieken maken gebruik van Lanluma?

Je kunt in heel Nederland terecht voor Lanluma behandelingen. Vergelijk alle klinieken via de Zoekbalk. Je kunt bij de volgende klinieken terecht voor een Lanluma bilvergroting of filler behandeling.

Praktijk voor Injectables
Cosmopolitan Clinic
Van Lennep Kliniek
Amstelzijde Kliniek
Waterland Kliniek

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt