Rimpels nek verwijderen

3 februari 2021

Ben je op zoek naar een arts of kliniek om nek rimpels te verwijderen? Vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt!

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Rimpels nek

Rimpels in de nek en verslapte huid zijn vaak storend aanwezig. Hoe kun je nek rimpels of een verslapte nek huid effectief verwijderen of verstrakken? Iedereen weet inmiddels dat rimpels in het gelaat met huidverzorging en cosmetische behandelingen tot op zekere hoogte onder controle zijn te houden. Vaak valt de hals uit de toom. Veel mensen steken veel energie in de huid van hun gezicht, maar is de huidveroudering in de hals goed zichtbaar. Hoe kun je rimpels nek verwijderen? Slappe huid nek verstevigen? Welke behandelingen zijn daarvoor effectief? In dit artikel lees je alles over diverse behandelingen om de huid van de nek effectief te verbeteren!

Rimpels nek verwijderen

Rimpels hals verwijderen

Rimpels in nek zijn vaak cosmetisch storend. Veel mensen halen de term nek en hals door elkaar heen. In principe is de nek aan de achterzijde van het lichaam (tussen hoofd en rug) en de hals de voorzijde, tussen gezicht en decolleté. Deze rimpels ontstaan doordat het collageen (stevigheid) en elastine (elasticiteit) afnemen. Collageen, elastine en hyaluronzuur worden geproduceerd door fibroblasten in de huid. Door deze fibroblasten te activeren komt er meer collageen en elastine. Daardoor wordt de huid steviger en verminderen de rimpels. 

Met het ouder worden en het verslappen van de huid gaan soms ook de verticale spieren in de hals opvallen; de platysma bands. Dit fenomeen kan worden behandeld met de zogeheten Nefertiti lift

Ook is de zogeheten Ultherapy steeds populairder. Dit is een apparaat waarmee op basis van Ultrasound het collageen doeltreffend wordt verstevigd. Lees hier alles over Ulthera behandelingen.

Slappe huid nek behandeling

De nek is een gebied waar sprake kan zijn van milde tot behoorlijke huidverslapping. Wanneer er echt sprake is van fors huidoverschot, bijvoorbeeld na gewichtsverlies, dan is chirurgie (bijvoorbeeld een halslift), vaak de enige duurzame en effectieve oplossing. Met name bij startende en milde rimpels in nek kan er met laserbehandelingen én met injectables een fraaie verbetering worden behaald. Een Erbium laserbehandeling of een CO2 laserbehandeling kan zorgen voor huidvernieuwing. Daarbij wordt de bovenste huidlaag verdampt én worden fibroblasten gestimuleerd tot het aanmaken van collageen en elastine. Na een behandeling heb je vaak 1-2 weken last van korstjes. 

Ook na een injectables behandeling met werkzame stoffen (zoals Profhilo) of met bijvoorbeeld filler Radiesse, worden de fibroblasten gestimuleerd tot het aanmaken van collageen en elastine. Met een dunne naald wordt de injectable op de juiste plekken verdeeld. Daardoor worden de fibroblasten gemotiveerd tot productie.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Kliniek hals verstrakking

In Nederland zijn er meer dan 800 cosmetische klinieken waar je terecht kunt voor injectables behandelingen. Injectablesbooking.nl heeft alle artsen en klinieken in zijn database die je kunt vergelijken op kwaliteit, ervaring, afstand en prijs.

-----------------------
Vind een kliniek bij jou in de buurt

Rimpels nek verwijderen Groningen

Rimpels nek verwijderen Amsterdam

Rimpels nek verwijderen Eindhoven

Rimpels nek verwijderen Utrecht

Rimpels nek verwijderen Den Haag
Rimpels nek verwijderen Rotterdam

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

Hals strakker maken kliniek

In Nederland zijn er meer dan 750 klinieken waar je terecht kunt voor een injectables behandeling. Vele van deze klinieken voeren ook behandelingen uit om de nek te verstrakken. Het belangrijkste bij een behandeling van de nek is de ervaring en de vaardigheid van de cosmetisch arts. Vergelijk alle artsen en klinieken bij jou in de buurt via deze link!

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt