HArmonyCa filler

3 februari 2023

HArmonyCa is een nieuwe injectable. HArmonyCa filler bestaat uit de unieke combinatie van hyaluronzuur en calciumhydroxyapatiet. HArmonyCa geeft onmiddellijk resultaat én zorgt voor duurzame collageenstimulatie.

Boek een HArmonyCa behandeling bij jou in buurt

HArmonyCa filler

Wat is HArmonyCa filler?

Al meer dan 20 jaar worden cosmetische filler behandelingen veelvuldig uitgevoerd. De behandelingen worden steeds veiliger. De 2 populairste filler ingrediënten zijn hyaluronzuur en calciumhydroxyapatiet. Dat zijn stoffen die van nature in het lichaam voorkomen. HArmonyCa is de eerste filler waarin beide ingrediënten zijn verwerkt. Hierdoor heeft het een tweeledig werking: de structuur van de huid verbeteren door een het onmiddellijk liftende effect van hyaluronzuur en een langdurig liftend effect door nieuwe collageenproductie die ontstaat met calciumhydroxyapatiet.

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een stof dat water bindt. 1 gram hyaluronzuur kan tot 6 liter water binden. Deze waterbinder kan steviger en minder stevig worden gemaakt. Een hyaluronzuur filler wordt na verloop van tijd volledig door het lichaam opgelost. Inmiddels weten we dat een A-Merk hyaluronzuur filler (bijvoorbeeld Belotero, Restylane, Juvéderm of Aliaxin) bij deskundige toepassing door een ervaren medische professional, als veilig wordt beschouwd. 

Wat is calciumhydroxyapatiet?

Calciumhydroxyapatiet (CaHa) in fillers bestaat uit mineralen die ook voorkomen in botten en tanden. Deze calciumhydroxyapatiet wordt synthetisch nagemaakt. Door dit als fillergel te injecteren wordt collageen en elastine aangemaakt. Collageen en elastine zorgen voor stevigheid en elasticiteit van de huid en nemen af naarmate we ouder worden. Met calciumhydroxyapatiet krijg je dus een duurzame stimulator voor de aanmaak van collageen en elastine in de huid.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Hoe werkt HArmonyCa filler?

Dankzij de hyaluronzuur geeft de behandeling direct resultaat. Dankzij de Calciumhydroxyapatiet (CaHa) ontstaat er duurzame collageenstimulatie, dit zorgt op de lange termijn voor een stevigere huid. Wanneer de gel na verloop van tijd verdwijnt, wordt het vervangen door een stevig en dicht collageennetwerk, wat resulteert in een geleidelijke, duurzame lift.

Wat zijn de voordelen?

Artsen zijn ervan overtuigd dat producten die zorgen voor celvernieuwing of celactivatie om de huid stevig en gezond te houden de toekomst hebben. HArmonyCa combineert het beste van 2 werelden. Direct resultaat én activatie van de eigen cellen.

harmonica-filler

Wat is de prijs van een HArmonyCa behandeling?

De prijs ligt momenteel tussen de €475 en €650 per 1,25 ML. Vergelijk alle klinieken op Injectablesbooking.nl.

HArmonyCa fillerreviews

Omdat het een nieuwe behandeling is zijn er nog niet zoveel klantervaringen van HArmonyCa beschikbaar. Druk op onderstaande knop om de reviews van alle klinieken bij jou in de buurt te bekijken.  

Veelgestelde vragen over HarmonyCa filler

Wat is HArmonyCa filler?

Doet een HArmonyCa behandeling pijn?

Hoe snel resultaat na HarmonyCa filler?

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt