Azzurro Beauty

Azzurro Beauty

Azzurro Beauty uit Noordwijk aan Zee is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.7
36 reviews
Goed opgeleid personeel vakbekwame schoonheids specialistes
Marjan Prins
6 augustus 2022 18:06
We hadden het arrangement High Tea en een schoonheidsbehandeling van een uur geboekt. Aardige en proffesionele meiden, de behandeling was heerlijk maar wel kort. Daarna gingen we naar Villa Duinen ( herstel ) voor een high tea. Op zich was de bediening aardig maar de high tea was een klein soepje, 1 mini sandwich, 1 bonbon en 1 soort van soesje pp. Daarnaa... Toon meer »
We hadden het arrangement High Tea en een schoonheidsbehandeling van een uur geboekt. Aardige en proffesionele meiden, de behandeling was heerlijk maar wel kort. Daarna gingen we naar Villa Duinen ( herstel ) voor een high tea. Op zich was de bediening aardig maar de high tea was een klein soepje, 1 mini sandwich, 1 bonbon en 1 soort van soesje pp. Daarnaast mochten we een thee uitzoeken. En dat was het!

Dit was duidelijk geen high tea zoals op de foto’s van Villa Duinen ( herstel ) op internet, mocht je dit nog een high tea noemen wat wij kregen. Eerder wat bijgerechtjes die men krijgt als je daar gaat lunchen!

Op de vraag of er nog een ronde kwam was het antwoord nou nee, ‘we gooien alles in 1x op tafel’! Aangezien we erg zin hadden in die hightea na zo’n dag en we er ons erg op hadden verheugd waren we erg teleurgesteld. De kok heeft nog als goedmakertje een liflafje zalm gemaakt. Daarna nog gevraagd of we dit gerecht nog extra moesten bij betalen… de jongen ging het even navragen, ondertussen dachten wij wat een schande dat dit überhaupt voor die prijs zo moet gaan.. Wij waren na die dag ECHT HEEL erg teleurgesteld en 228€ armer gingen we naar huis. Ondanks dat de behandeling in het AZURRO lekker was vinden we dat we veel te veel hebben betaald, voor ons nooit weer dus Toon minder »
MLK Suchit
24 juli 2022 09:09
Prachtig gebouw in schitterende omgeving. Makkelijk parkeren bij afspraak. Schoon en vriendelijk.
emmy van someren
13 juni 2022 18:06
Prachtige salon. Supervriendelijk en netjes. Pilar is een topper!
Laura
8 augustus 2021 12:12
Prachtige salon. Supervriendelijk en netjes. Pilar is een topper!
Laura van Tilburg - Verlinden
8 augustus 2021 12:12
Onze gasten zijn altijd zeer tevreden over de behandelingen bij Azzurro Beauty, echt een relax dagje uit! Professioneel en altijd vriendelijk. Wij sturen onze gasten graag door.
Villa de Duinen
6 maart 2021 08:08
Een heerlijke relaxte salon met vriendelijk personeel en fijne verschillende arrangementen!:-)
NANCY van der Waal
4 maart 2021 13:01
Professionele behandelingen, fijne omgeving en prettig personeel!
Jose Conrads
3 maart 2021 14:02
Azzurro is een prachtige salon.
De medewerkers zijn professioneel, kundig en klantvriendelijk.
Daarnaast nemen ze echt de tijd voor je en geven ze je veel persoonlijke aandacht.
Er hangt een prettige sfeer en er wordt gebruik gemaakte van kwalitatief goed producten.
Alicia Alicia
19 februari 2021 08:08
Super fijne salon! Altijd fijn om bij deze salon in de watten gelegd te worden. Zeker een aanrader, deze salon!
Rianne Wessels
17 februari 2021 18:06
Hier kom je niet alleen voor een behandeling, maar hier wordt je van het begin tot het eind in de watten gelegd. Bij Azzurro gaat het om de beleving. Een professioneel team, vriendelijk en alles tot in de puntjes verzorgd. Ik kom hier zeker terug!
Linda Teeuw
16 februari 2021 19:07
Super goede massage gehad! Je komt echt tot rust. Heerlijke massagestoelen en een erg leuk team! Meteen de heerlijke geurstokjes en olie meegenomen voor thuis. Heerlijke producten. Een aanrader!
Marlou Vogel
16 februari 2021 07:07
Geweldig mooi beautycentrum. Bij binnenkomst begint de ontspanning al. Lieve, betrokken meiden en vooral echte professionals. Azzurro Beauty ademt rust. Ik kreeg een heerlijke massage. Je kunt ook een arrangement te nemen. Doe ik volgende keer met z'n 2-en! Kan ook in combinatie met gebruik van sauna en spa. Misschien nog leuker? Ik vind deze beauty een abso... Toon meer »
Geweldig mooi beautycentrum. Bij binnenkomst begint de ontspanning al. Lieve, betrokken meiden en vooral echte professionals. Azzurro Beauty ademt rust. Ik kreeg een heerlijke massage. Je kunt ook een arrangement te nemen. Doe ik volgende keer met z'n 2-en! Kan ook in combinatie met gebruik van sauna en spa. Misschien nog leuker? Ik vind deze beauty een absolute must voor iedereen uit Noordwijk en omstreken die zichzelf kwaliteit van leven gunt. Het kan maar gezegd zijn haha! Toon minder »
Marcel Zijlstra
11 december 2018 19:07
Schrijf een review
Kenmerken
Adres
Oude Zeeweg 57, Noordwijk aan Zee
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten