City Health

City Health

City Health uit Roosendaal is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

3.5
115 reviews
Jaren gesport hier. Afgelopen 5 jaar sterk achteruit gegaan. Prijs en kwaliteit totaal niet in verhouding!! Primitief kleedkamer. Donkere douches zonder deur. Degene die tegenover je doucht staat letterlijk voor je. Kinderen die na zwemles door de douches lopen . Jongens die allemaal blote vrouwen onder douche zien doordat ze door smal gangetje moeten lopen... Toon meer »
Jaren gesport hier. Afgelopen 5 jaar sterk achteruit gegaan. Prijs en kwaliteit totaal niet in verhouding!! Primitief kleedkamer. Donkere douches zonder deur. Degene die tegenover je doucht staat letterlijk voor je. Kinderen die na zwemles door de douches lopen . Jongens die allemaal blote vrouwen onder douche zien doordat ze door smal gangetje moeten lopen en ook kind bijna bij je in de douche staat. Verwaarloosd sauna. Scheuren in ligbedden. Sauna die vaak defect is. Het is verloederd met de tijd. Stinkt ook altijd in de douches. Betere sportscholen nu ervaren. Healthcity premium , premium kan achterwege gelaten. Het leunt eerder tegen oplichting aan. Totaal niet meer waard voor je geld. Van der Hooplaan vestiging is meer premium waardig dan deze vestiging. Het is de naam premium dat het nog even goed doet. Leden lopen terug. Zo jammer. Grote gym van binnen , maar apparatuur is ook wel outdated. Alle goede trainers zijn ook definitief weg. Toon minder »
Yazzy
11 oktober 2022 16:04
Fijne gym, aardig personeel. Voor de 75 euro die ik maandelijks betaal zijn er wel een aantal verbeterpunten:
- In het wellness gedeelte moeten de vloeren met meer regelmaat gedroogd worden. Straks breek ik nog mijn been door die gladheid.
- De infarood sauna op het dak is aan vervanging toe, dat ding is echt prehistorisch, en wordt pas na een half uur warm.
Richie Rich
6 oktober 2022 20:08
Geen privacy, in de kleedkamers hangen gewoon camera's. De sauna is niet hygiënisch. In het voetenbadje zie je witte spul drijven. Al niet te beginnen over de oudste infrarood ooit op het dak heb je een infrarood sauna uit 1900 en dan hebben we het nog niet eens over de zweetgeur die vrij komt als je de deur open maakt. Mag je een kwartier in de zweetlucht w... Toon meer »
Geen privacy, in de kleedkamers hangen gewoon camera's. De sauna is niet hygiënisch. In het voetenbadje zie je witte spul drijven. Al niet te beginnen over de oudste infrarood ooit op het dak heb je een infrarood sauna uit 1900 en dan hebben we het nog niet eens over de zweetgeur die vrij komt als je de deur open maakt. Mag je een kwartier in de zweetlucht wachten, want zo lang duurt het voordat de sauna aanspringt. Kortom kleine beschrijving geloof je me niet ga zelf maar kijken. Toon minder »
Sal Je
4 oktober 2022 08:08
zeer onbeschoft behandelt bij deze sportschool. mijn vriendin en ik kwamen inschrijven, en werden zeer vervelend behandelt door de zogenaamde bodybuilders, dreigende taal, dat we een waarschuwing kregen omdat we naar zijn zin niet goed gedragen hadden, buiten de sportschool! toen ik mijn vriendin even het restaurant met tennisbaan wilde laten zien, kwam er e... Toon meer »
zeer onbeschoft behandelt bij deze sportschool. mijn vriendin en ik kwamen inschrijven, en werden zeer vervelend behandelt door de zogenaamde bodybuilders, dreigende taal, dat we een waarschuwing kregen omdat we naar zijn zin niet goed gedragen hadden, buiten de sportschool! toen ik mijn vriendin even het restaurant met tennisbaan wilde laten zien, kwam er een andere 'brede😫' man en dat mocht niet want we waren geen members. mijn vriendin zei kom we gaan er hangt hier zo'n slechte vibe, hier wil ik geen lid worden. jammer want geld in de tas om een abonnement af te sluiten! nu zijn we lid geworden van classpass en onefit. En gaan we zeker niet bij Healthcity meer! ook niet 1 dag via onze nieuwe pass.... Toon minder »
amber peeters
5 september 2022 13:01
In principe een mooie gym met prima spa maar slecht georganiseerd. Ben sinds een aantal maanden naar de andere health city in Amstelveen vertrokken. Een verademing vergeleken met deze. Ga eens kijken hoe jullie collega's van zuid het doen. Kun je serieus veel van leren.
Michiel Reuters
10 juni 2022 16:04
Prima sportschool ik kom er al jaren trainen met plezier,personeel achter de balie helpen je graag en zijn vriendelijk...!
Colin Chan
23 april 2022 21:09
Top sportschool, veel goede faciliteiten en personeel aan de receptie zijn altijd vriendelijk voornamelijk Helene en Mayra!!! Zij geven mij altijd een boost om te sporten 💪🏻
Ayhan Ozbe
22 april 2022 19:07
Hoewel de gym op hygiënisch vlak nog wat vooruitgang kan boeken ben ik heel tevreden. Met name het personeel is behulpzaam, vriendelijk en kundig. In het bijzonder complimenten voor Helena en Janna!
Thomas
15 februari 2022 09:09
Belachelijke onprofessionele en onvriendelijke personeel. Voornamelijk de manager Job. Het is niet prettig om te sporten in een omgeving met zulk personeel
Meneer Krabs
14 februari 2022 18:06
Goeie ruime Gym… Goed apparatuur om alles lekker te kunnen trainen. Alles goed uit elkaar dus je zit niet op elkaars lip en de tijdstippen dat ik altijd train kan ik altijd lekker goed trainen en hoef ik nooit te wachten dat de apparaten bezet zijn. Leuk personeel ook en voor het trainen altijd lekker bakkie doen. Andere goedkope gym’s altijd druk en vaker... Toon meer »
Goeie ruime Gym… Goed apparatuur om alles lekker te kunnen trainen. Alles goed uit elkaar dus je zit niet op elkaars lip en de tijdstippen dat ik altijd train kan ik altijd lekker goed trainen en hoef ik nooit te wachten dat de apparaten bezet zijn. Leuk personeel ook en voor het trainen altijd lekker bakkie doen. Andere goedkope gym’s altijd druk en vaker jonger publiek. Blijf lekker bij HealthCity trainen! 💪🏼 Toon minder »
Kevin Burgers
2 februari 2022 14:02
Goed verzorgde sportschool, veel apparatuur en veel ruimte. Vriendelijke en behulpzame staff!
Lucas “el bojo loco” Snel
28 oktober 2021 13:01
Een grote sportschool met veel sport gelegenheden, een mooi wellness complex en vriendelijk personeel!
F T
21 oktober 2021 19:07
Goeie sportschool, vriendelijk en behulpzaam personeel, voelt als een echte club.
Lars Van der Meijden
9 december 2020 12:12
Al het personeel komt heel arrogant. Het komt over alsof iedereen de eigenaar denkt te zijn. De apparaten zijn wel netjes.
Haan De jong
4 augustus 2020 12:12
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox (1 zone)
V.a. €200 per zone
Fillers
Juvéderm
V.a. €500 per ml
Kenmerken
Kliniek opgericht
2022
Adres
Parklaan 69, Roosendaal
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Paul Wijffels

Drs. Paul Wijffels

Sanaderm Beauty Gallery Beauty Studio Marlies Bergen Cosmetics
+ 2 meer
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
16 jaar
Profiel bekijken