Cosmetique totale botox fillers

Cosmetique Totale Arnhem

Cosmetique Totale Arnhem uit Arnhem is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

5
51 reviews
Zeer tevreden over deze kliniek! Ik onderga behandelingen bij Judith voor zowel mijn acne als laserbehandelingen en beide al vanaf de 1e keer resultaat! Vriendelijke vrouw die ook goed duidelijk informatie geeft en kijkt na wat het beste bij jou past. Ik kan deze kliniek zeker aanraden!
L T
13 april 2022 14:02
Ik ben onder behandeling voor het laseren van een oude tattooage. Ik ben super tevreden over cosmetique totale en Anne!! Altijd super professioneel, kundig en heel vriendelijk. Ik zou iedereen aanraden hierheen te gaan.
Ik heb inmiddels overigens 4 behandelingen gehad en de tattoo is al zo goed als weg. Eind maart heb ik hopelijk de laatste behandeling.
Annelien
3 maart 2021 17:05
Aanrader!! Ik heb nu 4 behandelingen gehad voor het weg laseren van mijn tatoeages. Voorafgaand een (gratis) intake waar ze de te laseren plekken bekijken en duidelijke uitleg + prijsindicatie geven. Tijdens de behandelingen verteld de therapeut ook continu wat ze aan het doen is. Omdat laseren niet geheel pijnloos is (ik vind het alsnog goed te doen), wordt... Toon meer »
Aanrader!! Ik heb nu 4 behandelingen gehad voor het weg laseren van mijn tatoeages. Voorafgaand een (gratis) intake waar ze de te laseren plekken bekijken en duidelijke uitleg + prijsindicatie geven. Tijdens de behandelingen verteld de therapeut ook continu wat ze aan het doen is. Omdat laseren niet geheel pijnloos is (ik vind het alsnog goed te doen), wordt er ook regelmatig gevraagd of het goed gaat en of ik een pauze nodig heb. Ze stellen je erg op je gemak! De tatoeages zelf zijn al mooi aan het vervagen, één is zelfs al bijna weg, dus heb alle vertrouwen erin dat ik tevreden zal zijn met het eindresultaat. Toon minder »
Daphne van Maris
16 februari 2021 13:01
Ik doe al jaren met vol vertrouwen behandelingen bij Cosmetique Totale (bij Anne;)). Ik liep altijd met een big smile naar huis, al waren de behandelingen niet altijd een pretje geweest en de dagen daarna ik niet uitzag... maar ik wist het resultaat zullen er zeker zijn! Ze werken super professioneel, heel vriendelijk, lief en zorgzaam. Ik was heel blij toen... Toon meer »
Ik doe al jaren met vol vertrouwen behandelingen bij Cosmetique Totale (bij Anne;)). Ik liep altijd met een big smile naar huis, al waren de behandelingen niet altijd een pretje geweest en de dagen daarna ik niet uitzag... maar ik wist het resultaat zullen er zeker zijn!
Ze werken super professioneel, heel vriendelijk, lief en zorgzaam. Ik was heel blij toen ik hoorde dat CT hier in Nijmegen een vestiging ging openen. Ideaal voor mij!!! Hopelijk blijven jullie hier voor altijd!!! X Anh Toon minder »
Anh Bui
29 januari 2021 16:04
Top huidtherapeuten!! Ik kom altijd bij Anne en Judith (1x geweest) ze zijn deskundig, vriendelijk en begripvol! Kijken altijd samen met je wat bij je huid werkt en voeren altijd hun werk heel secuur uit. Ik recommend altijd cosmetique totale aan mijn vrienden en familie. Ook de behandelingen die ze uitvoeren, werken beter dan waar anders ik ook ben geweest... Toon meer »
Top huidtherapeuten!! Ik kom altijd bij Anne en Judith (1x geweest) ze zijn deskundig, vriendelijk en begripvol!
Kijken altijd samen met je wat bij je huid werkt en voeren altijd hun werk heel secuur uit.

Ik recommend altijd cosmetique totale aan mijn vrienden en familie. Ook de behandelingen die ze uitvoeren, werken beter dan waar anders ik ook ben geweest! Als je opzoek bent naar een kliniek met met eerlijke prijs en kwaliteit, dan ben je hier op het goede adres! Wat je betaald is zeker waard en ze werken ook samen met de meeste zorgverzekeraars. Toon minder »
Y. hamdard
26 januari 2021 17:05
Ik ben nu een aantal keer bij Cosmetique Totale in Nijmegen geweest voor een laserbehandeling. Voorafgaand aan de behandelingen heb ik van de huidtherapeut goede en duidelijke uitleg gekregen over de behandelingen en het traject, hierdoor kon ik er met een goed gevoel mee starten. Bij binnenkomst word ik hartelijk ontvangen. Er heerst een fijne rustige sfeer... Toon meer »
Ik ben nu een aantal keer bij Cosmetique Totale in Nijmegen geweest voor een laserbehandeling.
Voorafgaand aan de behandelingen heb ik van de huidtherapeut goede en duidelijke uitleg gekregen over de behandelingen en het traject, hierdoor kon ik er met een goed gevoel mee starten.
Bij binnenkomst word ik hartelijk ontvangen. Er heerst een fijne rustige sfeer, ook in de behandelkamer.
Ik ga altijd met een relaxed gevoel de behandeling tegemoet en merk dat de huidtherapeut kundig is door de informatie en tips die ze tijdens het proces geeft.
Ik kom hier een volgende keer zeker terug! Toon minder »
Vera Schoolmeesters
23 januari 2021 13:01
Ik heb bij Cosmetique Totale in Nijmegen een behandeling gehad van Anne. Je wordt heel vriendelijk ontvangen en alles ziet er heel keurig en fris uit. Anne begint met een duidelijke uitleg over wat er gaat gebeuren en stelt je echt op het gemak. Hoe meer ontspannen des te beter voor de pijntjes. De behandeling werd zeer professioneel uitgevoerd. De pijn viel... Toon meer »
Ik heb bij Cosmetique Totale in Nijmegen een behandeling gehad van Anne. Je wordt heel vriendelijk ontvangen en alles ziet er heel keurig en fris uit. Anne begint met een duidelijke uitleg over wat er gaat gebeuren en stelt je echt op het gemak. Hoe meer ontspannen des te beter voor de pijntjes. De behandeling werd zeer professioneel uitgevoerd. De pijn viel echt reuze mee, je moet er wat voor over hebben:) Het resultaat mag er zeker zijn. Ik kan iedereen aanraden een afspraak te maken bij Cosmetique Totale. Dankjewel Anne!
Groetjes, Karin Toon minder »
Karin de smale
22 december 2020 09:09
Anne heeft vanaf mijn eerste kennismaking met Cosmetique Totale, op een professionele en vriendelijke wijze de behandelingen uitgevoerd. Ik heb zelfs mijn voordeel gedaan met de tips inzake betreffende behandelingen, welke zij mij gegeven heeft, hetgeen niet alleen ik, maar uiteraard elke klant zeer kan waarderen wanneer je zulke fijne en goede raadg... Toon meer »
Anne heeft vanaf mijn eerste kennismaking met Cosmetique Totale, op een professionele en vriendelijke wijze de behandelingen uitgevoerd. Ik heb zelfs mijn voordeel gedaan met de tips inzake betreffende behandelingen, welke zij mij gegeven heeft, hetgeen niet alleen ik, maar uiteraard elke klant zeer kan waarderen wanneer je zulke fijne en goede raadgevingen ontvangt. Ondanks haar drukke rooster blijft ze rustig en efficient werken , voel je je als klant niet opgejaagd, ook al kom je soms enkele minuten te laat. Kortom , voorlopig blijf ik klant bij deze organisatie , terwijl ik eigenlijk nooit geloofde in cosmetische behandelingen en altijd thuis zelf aanmodderde. Dit grotendeels mede dankzij Anne en niet te vergeten haar collegae, die mij eveneens correct en snel telefonisch te hulp schoten toen ik een keer 5 minuten voor de tijd er achter kwam dat ik een afspraak had en mij geruststelde dat zoiets een eenieder kon overkomen.De organisatie Cosmetique Totale is echt een aanradertje hoor! Toon minder »
Rita de Boer
11 december 2020 11:11
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox
V.a. €175 per zone
Kenmerken
Kliniek opgericht
2012
Adres
Randweg 3, Arnhem
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten