Cosmetique Totale Assen

Zie jij er vermoeid uit, ook al heb je heerlijk geslapen? Of hoor je weleens dat je boos kijkt, ondanks dat je je helemaal niet zo voelt? Naarmate we ouder worden merken we steeds vaker dat hoe we eruitzien niet altijd meer in lijn is met hoe we ons voelen. Gelukkig is het allang niet meer nodig om dan bij de pakken neer te gaan zitten. Voor een jeugdige frisse uitstraling of het aanpakken van die vervelende fronsrimpel bieden injectables een mooie oplossing!

Cosmetique Totale Assen uit Assen is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

5
55 reviews
Een zeer professionele zaak. Wat een vriendelijke ontvangst bij de receptie. Ze nemen de tijd om alles grondig met je door te nemen. Vriendelijke dames. Vooral die blonde dame is zeer aardig.
A D
7 juni 2022 08:08
Tot nu toe prima geholpen. Deskundige huidtherapeuten en zeer vriendelijk!
Fred Prakken
14 september 2021 11:11
Goede behandeling opmaat, waar de klant centraal staat. Deskundig en erg klant vriendelijk. Echt een aanrader op het gebied van huidbehandeling.
Jolanda Haarsma
13 januari 2021 10:10
Ben sinds een tijdje onder behandeling bij Suzanne, tot nu toe zéér tevreden over het behaalde resultaat!
Robin van Sluys
27 december 2020 11:11
Een zeer professionele zaak. Wat een vriendelijke ontvangst bij de receptie. Ze nemen de tijd om alles grondig met je door te nemen. Vriendelijke dames.
A D
24 december 2020 09:09
Vandaag werd ik warm ontvangen door huidtherapeut Maaike bij Cosmetique Totale in Assen, voor het verwijderen van een tatoeage. Ze stelde me gerust, gaf me de tijd en ruimte om vragen te stellen en daarna begon de behandeling met de Picolaser. De totale behandeling duurde maximaal een kwartier, enerzijds door de grootte van de tatoeage, anderzijds doordat M... Toon meer »
Vandaag werd ik warm ontvangen door huidtherapeut Maaike bij Cosmetique Totale in Assen, voor het verwijderen van een tatoeage. Ze stelde me gerust, gaf me de tijd en ruimte om vragen te stellen en daarna begon de behandeling met de Picolaser. De totale behandeling duurde maximaal een kwartier, enerzijds door de grootte van de tatoeage, anderzijds doordat Maaike me afleidde door goeie vragen te stellen en heel rustig was. Dit was wel nodig, want heel plezierig is de behandeling niet. Heel prettig vind ik ook dat ik de volgende behandeling weer van Maaike krijg. Ik kan niet zeggen dat ik er zin in heb, maar voor dit goede doel, ben ik in goede handen! Toon minder »
C
9 december 2020 16:04
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine
V.a. €175 per zone
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2012
Adres
Rondgang 95, Assen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling