Jeanette Veldhuizen Clinic

Jeanette Veldhuizen Clinic

Jeanette Veldhuizen Clinic uit Nijkerkerveen is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.7
19 reviews
1e behandeling gehad, hartelijk ontvangen, goede duidelijke uitleg vooraf. Prettige behandeling. En een prachtig resultaat. Top!
Angelique Steehouwer
1 december 2021 16:04
1e behandeling gehad, hartelijk ontvangen, goede duidelijke uitleg vooraf. Prettige behandeling. En een prachtig resultaat. Top!
Angelique Steehouwer
1 december 2021 16:04
Een vriendelijke vrouw die altijd vraagt hoe het met je gaat en rekening houdt met alles. Ook de andere dames die daar werken zijn erg aardig. En het resultaat is altijd SUPER!!!
Zjoske Postduif
27 oktober 2019 08:08
Helaas niet erg tevreden. PMU gedaan, eyeliners en wenkbrauwen. Wenkbrauwen is door haar personeel met bruin gedaan, terwijl ik zwarte wenkbrauwharen heb. Ik zei nog dat is toch veel te licht? Nee hoor zei ze. Naja dan vertrouw je er maar op. 2e ronde bij Jeanette zelf wel met zwart. Maar deze heeft niet gepakt. Dus nu loop ik met mijn eigen zwarte wenkbrauw... Toon meer »
Helaas niet erg tevreden. PMU gedaan, eyeliners en wenkbrauwen. Wenkbrauwen is door haar personeel met bruin gedaan, terwijl ik zwarte wenkbrauwharen heb. Ik zei nog dat is toch veel te licht? Nee hoor zei ze. Naja dan vertrouw je er maar op. 2e ronde bij Jeanette zelf wel met zwart. Maar deze heeft niet gepakt. Dus nu loop ik met mijn eigen zwarte wenkbrauwharen, met bruine pmu ertussen..
Bij andere pmu aanbieders weet ik ook dat je voor je wenkbrauwen 2x terug mag komen. Bij Jeanette helaas maar 1x. Toon minder »
Amanda W
15 mei 2019 10:10
Sabrina heeft me weer een hele goede behandeling gegeven. Mijn huid ziet er weer jong en stralend uit.
Nienke van den Boogaard
8 mei 2019 15:03
Na een val in de tuin hield ik een wond over op mijn voorhoofd van haargrens tot schuin onder mijn linkeroog. Er volgde een reeks van aanbevelingen voor diverse smeersels totdat ik Iris van Dijk sprak. Iris vertelde mij dat ze bij een kliniek in Nijkerkerveen werkt en goede ervaringen heeft met BapScarCare. Ze nam proefsachets mee en ik merkte na 2 dagen al... Toon meer »
Na een val in de tuin hield ik een wond over op mijn voorhoofd van haargrens tot schuin onder mijn linkeroog. Er volgde een reeks van aanbevelingen voor diverse smeersels totdat ik Iris van Dijk sprak. Iris vertelde mij dat ze bij een kliniek in Nijkerkerveen werkt en goede ervaringen heeft met BapScarCare. Ze nam proefsachets mee en ik merkte na 2 dagen al verbetering. Meteen een tube aangeschaft via Iris en ik zie en voel de huid elke dag verbeteren rondom het litteken. Toon minder »
fred vergoessen
4 februari 2019 10:10
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine
V.a. €150 per zone
Fillers
Teosyal
V.a. €350 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Huidverbetering
Kliniek opgericht
1984
Adres
Van Dijkhuizenstraat 74A, Nijkerkerveen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling