Laser & Zo

Laser & Zo

Laser & Zo uit Almere-Stad is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.4
19 reviews
Kwam even informatie vragen over het verwijderen van gerstekorrels en werd meteen (en ook nog gratis bleek even later!) geholpen door de zeer vriendelijke huidtherapeute, die verder ook nog enkele mee-eters verwijderde.
Anna Amaral
23 september 2021 16:04
Aan het begin van het jaar heb ik hier mijn bovenlip iets laten opspuiten. Ik kan met uiterste zekerheid zeggen dat het heel steriel en zorgvuldig gedaan is. De Intake duurde slechts een paar minuutjes en de behandeling op zichzelf rond de 10 minuutjes Max. Het prikken deed wel pijn opzich maar dat vliegt ook weer heel snel voorbij. De dag erna had ik nergen... Toon meer »
Aan het begin van het jaar heb ik hier mijn bovenlip iets laten opspuiten.
Ik kan met uiterste zekerheid zeggen dat het heel steriel en zorgvuldig gedaan is. De Intake duurde slechts een paar minuutjes en de behandeling op zichzelf rond de 10 minuutjes Max.
Het prikken deed wel pijn opzich maar dat vliegt ook weer heel snel voorbij. De dag erna had ik nergens meer last van. Ik heb de normale prijs betaalt die op internet vermeld staat. Eerlijk gezegd kan ik mij niet vinden in de recensie hiervoor, natuurlijk zal men wel eens proberen om meer aan je te verkopen en het is aan een ieder persoonlijk om sterk in je schoenen te staan en duidelijk je grenzen te weten en aan te geven. Zo heb ik ook benoemd dat ik niet meer nodig had dan alleen een opvulling van mijn bovenlip.
Het is vakkundig en steriel gedaan.
Niets meer dan een uitstekend goeie aanrader Toon minder »
jax trax
12 augustus 2020 16:04
Kwam er terecht op aanraden van een kennisje. Had ze vooraf gebeld voor info. Ik wilde mijn lippen iets voller hebben en kwam terecht bij een zekere Hans die mede eigenaar schijnt te zijn. Hij raadde het mij af omdat ik volgens hem ca 2 weken niet echt toonbaar zou zijn. Ik had 2 dagen later een speciaal feest dus dacht dat schiet niet op. Maar hij wilde wel... Toon meer »
Kwam er terecht op aanraden van een kennisje.
Had ze vooraf gebeld voor info.
Ik wilde mijn lippen iets voller hebben en kwam terecht bij een zekere Hans die mede eigenaar schijnt te zijn. Hij raadde het mij af omdat ik volgens hem ca 2 weken niet echt toonbaar zou zijn. Ik had 2 dagen later een speciaal feest dus dacht dat schiet niet op.
Maar hij wilde wel wat andere zones voor me inspuiten wat een mooi natuurlijk effect zou geven. Hij kwam erg professioneel over dus heb ik me over laten halen.
Het resulteerde was erg lelijk het was mijn gezicht niet meer en ik moest €825 afrekenen ipv een paar honderd euro waar ik voor kwam.
Deze man wil gewoon zoveel mogelijk cc inspuiten omdat het kassa is.
Nog nooit zoveel spijt ergens van gehad als dit.
Later naar the Body Clinic gegaan en deze arts had maar een halve ml nodig voor een prachtig resultaat.
Nooit meer naar Laser en zo 👎🏽 Toon minder »
Barry Heuperman
26 december 2019 20:08
Mooie kliniek , ervaren personeel .Nemen de tijd voor je. Je wordt bij binnenkomst neteen vriendelijk ontvangen door het balipersoneel met een kop koffie .Je voelt je neteen oo je gemak geen gedwongen sfeer.Zeker aan te raden .
J Anoniem
18 september 2017 12:12
Een nette, schone en vertrouwde kliniek. Supergoede service. Geven goede uitleg wat er precies gaat gebeuren. Personeel vriendelijk en bekwaam. Top is het !
Joan N.
15 september 2017 12:12
Mooie kliniek met leuk personeel! Bij binnenkomst een gratis kop koffie en informatieve intakegesprekken zodat je weet waar je aan toe bent. Behandelingen zijn super! Zeker 5 sterren waard !
Tobias
13 september 2017 20:08
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Bocouture (1 zone)
V.a. €100 per zone
Fillers
BeloteroBelotero logo
V.a. €299 per ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €395 per 2 oksels
Kenmerken
Kliniek opgericht
2020
Adres
Prozastraat 111b, Almere-Stad
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten