Marina Clinic

Marina Clinic

Marina Clinic uit Volendam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.4
17 reviews
Geweldige kliniek. We lagen tijdens onze vakantie als passant in de haven. Mijn man had zodanig tandpijn dat we de 3 praktijken in Volendam belden of er nog met spoed een afspraak gemaakt kon worden. Bij de 2 andere praktijken kon dat niet. Begrijpelijk. Bij Marina Clinic werd gelijk geschakeld. Hij is dezelfde dag geholpen door een zeer vakkundig en uiterst... Toon meer »
Geweldige kliniek. We lagen tijdens onze vakantie als passant in de haven. Mijn man had zodanig tandpijn dat we de 3 praktijken in Volendam belden of er nog met spoed een afspraak gemaakt kon worden. Bij de 2 andere praktijken kon dat niet. Begrijpelijk. Bij Marina Clinic werd gelijk geschakeld. Hij is dezelfde dag geholpen door een zeer vakkundig en uiterst vriendelijk team. Ontzettend top!! En ook zeer betaalbaar. De eigen tandarts kan hier nog wat van leren. Super kliniek!!πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ Toon minder »
Antoinette Langenberg
22 juli 2022 09:09
Geweldig begeleiding. Zag erg tegen mijn behandeling op. Maar met deze mensen om je heen,is je behandeling voor je het weet voorbij en heb je totaal geen pijn ondervonden. AANRADER πŸ‘ŠπŸΌπŸ™
RemmieDeBemmie
7 juli 2022 15:03
Met mijn angst voor de tandarts/kaakchirurg heel goed gerust gesteld en tijdens de behandeling goed erdoorheen begeleid.

Van de receptie tot de chirurgen is de energy van alle medewerkers zo liefdevol en positief.

Het is duidelijk dat jullie werken met jullie hart, heel erg bedankt voor de behandeling en het getoonde begrip.

Ik ben super tevreden!
Miro Inkie
15 oktober 2021 07:07
Hier helaas een verschrikkelijke ervaring gehad. Was onwijs zenuwachtig voor het laten trekken van mijn verstandskies. Mijn zorgen zijn nergens weggenomen laat staan erger gemaakt door de manier van spreken van assistentes. ''Deze gaat pijn doen.'' Heb lopen trillen en zweten op de stoel zonder ook maar ergens gerust gesteld te worden. Bedankt voor deze noga... Toon meer »
Hier helaas een verschrikkelijke ervaring gehad. Was onwijs zenuwachtig voor het laten trekken van mijn verstandskies. Mijn zorgen zijn nergens weggenomen laat staan erger gemaakt door de manier van spreken van assistentes. ''Deze gaat pijn doen.'' Heb lopen trillen en zweten op de stoel zonder ook maar ergens gerust gesteld te worden. Bedankt voor deze nogal traumatische ervaring Marina Clinic. Toon minder »
KutMarina Clinics
17 december 2020 20:08
Ik heb bij Marina clinic mijn verstandskiezen laten verwijderen, iets wat ik al jaren uitstel door angst. Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer goed ben begeleid en erg goed ben geholpen. De artsen waren heel lief en hielden van het begin tot het eind rekening met mijn spanning. Ik kan deze clinic daarom met een gerust hart aanraden voor iedereen die een der... Toon meer »
Ik heb bij Marina clinic mijn verstandskiezen laten verwijderen, iets wat ik al jaren uitstel door angst. Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer goed ben begeleid en erg goed ben geholpen. De artsen waren heel lief en hielden van het begin tot het eind rekening met mijn spanning. Ik kan deze clinic daarom met een gerust hart aanraden voor iedereen die een dergelijke behandeling te wachten staat. Toon minder »
Iris
19 november 2020 10:10
Er moesten 3 kiezen worden getrokken en ik zag er vrΓ©selijk tegen op. Ik ben bang voor de tandarts(gelukkig niet voor mijn eigen tandarts). Werd meteen op mijn gemak gesteld en kreeg duidelijke uitleg en ook tijdens de behandeling. Bedankt voor de goede zorgen en bij de Dam tot Damloop krijg je van mij een medaille.
A.P Kajuiter
20 september 2019 14:02
Onbereikbaar

Heb vanmorgen 26/8 inmiddels 3 keer geprobeerd contact te krijgen voor een periodieke afspraak. 10:39, 10:54 en 11:49. Ben steeds wachtende nummer 1, maar na 3 minuten wachten haak ik toch echt af.

Dan maar een praktijk zoeken die wel de moeite neemt om de telefoon op te nemen.
Menno B.
26 augustus 2019 09:09
Schrijf een review
Kenmerken
Adres
Pieterman 11, Volendam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten