Park Medisch Centrum

Park Medisch Centrum

Park Medisch Centrum uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4
60 reviews
Een geweldige kliniek, korte wachttijd, fantastische begeleiding en professionele kundige artsen.
Astrid Huisinga
27 april 2022 08:08
Ik was paar keer bij deze kliniek geopereerd in de afgelopen jaren. Ik heb nu besloten om ergens anders een operatie laten doen, waardoor heb ik een bloeding gehad vandaag. Was best wel heftig. Mijn huisarts heeft een verwijsbrief gegeven, maar ik was gelijk geweigerd door Park Medisch Centrum omdat ik was in het buitenland geopereerd. Ik vind het echt onac... Toon meer »
Ik was paar keer bij deze kliniek geopereerd in de afgelopen jaren. Ik heb nu besloten om ergens anders een operatie laten doen, waardoor heb ik een bloeding gehad vandaag. Was best wel heftig. Mijn huisarts heeft een verwijsbrief gegeven, maar ik was gelijk geweigerd door Park Medisch Centrum omdat ik was in het buitenland geopereerd. Ik vind het echt onacceptabel, als iemand serieuze probleem heeft, wordt door een art/kliniek geweigerd. Onethisch. Als iemand ziek is, hulp nodig heeft, moet gewoon behandeld worden, verder mijn zorgverzekering heeft ook een contract met deze kliniek. Ik ga zeker nooit meer, ook in de toekomst niet, naar deze kliniek. Toon minder »
Anita Kovacs
15 maart 2022 13:01
Hallo,
Afgelopen weeek ben ik geopereerd door neuroloog Schroder in deze kliniek aan een wervelstenose.Ben heel tevreden met het hele verloop van de behandeling en nazorg van alle betrokken personen.Erg vriendelijk personeel en vlotte afhandeling van de afspraken.hoop niet dat het nodig is maar zou er zo weer voor kiezen ook al ben ik woonachtig in Emmen.
Marcel Borcheld
17 februari 2022 10:10
Dokter Ren Nio heeft totaal geen gevoel wat bij iemands gezicht past. Hij heeft bij mij jukbeen prothese maat L geplaats, deze waren buiten proportie. toen ik mijn onvrede uitte, gaf hij als antwoord hierop, dat het zwelling was en het vanzelf wel weg gaat. Nadat ik er meerdere keren had aangegeven er niet tevreden mee te zijn, kreeg ik weer te horen dat... Toon meer »
Dokter Ren Nio heeft totaal geen gevoel wat bij iemands gezicht past.

Hij heeft bij mij jukbeen prothese maat L geplaats, deze waren buiten proportie.

toen ik mijn onvrede uitte, gaf hij als antwoord hierop, dat het zwelling was en het vanzelf wel weg gaat.

Nadat ik er meerdere keren had aangegeven er niet tevreden mee te zijn, kreeg ik weer te horen dat het zwelling was en ze anders ook te kunnen verwijderen.

Ik heb aangeven ze te willen vervangen voor een kleinere maat, zijn antwoord hierop was, als we ze vervangen ben ik waarschijnlijk weer niet tevreden. Wat natuurlijk onacceptabel is.

Pas na veel aandringen wilde hij ze aanpassen, en heb ik zelf aangegeven maat S te plaatsen.

Bij de kin prothese heeft mij de een heel smal punt kinnetje gegeven, wat er totaal niet uit zag, het leek helemaal niet op mijn eigen kin, deze is bij de 2e behandeling ook vervangen.

Deze prothese heeft hij scheef geplaatst, toen ik aangaf dat de kin scheef was, werd mij wederom verteld dat het zwelling was.

Nu heb ik onlangs een CT scan gemaakt vanuit het ziekenhuis deze bevestigd mijn verhaal, hierop is duidelijk te zien dat deze scheef geplaatst is.

Nu ik deze foto heb en doorgestuurd liegt hij wederom, en verteld dat ik nooit heb aangeven dat deze scheef was.

Blijf ver uit de buurt van deze arts of kliniek, ze zijn op geld belust en geven totaal niet om de patient.

Zie foto van de CT scan. Toon minder »
patrick
3 december 2021 17:05
Ik ben hier maandag 15 november geholpen aan een nieuwe heup. Nu, dinsdag 16 november al weer thuis.
Ben zeer naar tevredenheid geholpen door dr. Sarac. Hele goede begeleiding gehad. Prima kliniek! Echt iedereen aan te raden!!
Marja Rutteman
16 november 2021 13:01
Na een hernia operatie direct van de pijn af.
DvB
7 september 2021 18:06
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure
V.a. €150 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €80 per behandeling
Fillers
Juvéderm
V.a. €500 per ml
Restylane
V.a. €500 per ml
Skinbooster
Profhilo (2 ML)
V.a. €300 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Chirurgie
Kliniek opgericht
2004
Adres
Hoofdweg 90, Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling