Park Medisch Centrum - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Park Medisch Centrum

Park Medisch Centrum

Bekijk agenda
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Azzalure)
V.a. € 165 per zone
2 zones
V.a. € 290 per behandeling
3 zones
V.a. € 420 per behandeling
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 90 per behandeling
Consult
1e consult
V.a. € 30 per consult
Fillers
Juvéderm
V.a. € 550 per ml
RestylaneRestylane
V.a. € 550 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 350 per behandeling
2 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 900 per behandeling
3 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 1.275 per behandeling
Skinbooster
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 335 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Profhilo, Chirurgie
Kliniek opgericht
2004
Adres
Hoofdweg 90, Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze kliniek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Mirthe van der Putten
Drs. Mirthe van der Putten
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 165,00
Filler per ml v.a.
€ 550,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda

Park Medisch Centrum Reviews

4.1
93 reviews
Vanaf mijn 17 jaar al rug klachten Hernia inmiddels 54 jaar vroeger was alles bedrust pillen fysio, 2,5 jaar geleden ging het finaal mis ik slikte 6x 5 mg en 4 x 10 ocycodon perdag en Pregabaline 300 mg perdag. na heel veel pijn gehad te hebben in mijn benen, zitvlak en rug ben ik na een telang traject in verschillende ziekenhuis en klinieken via CZ bij Par... Toon meer »
Vanaf mijn 17 jaar al rug klachten Hernia inmiddels 54 jaar vroeger was alles bedrust pillen fysio, 2,5 jaar geleden ging het finaal mis ik slikte 6x 5 mg en 4 x 10 ocycodon perdag en Pregabaline 300 mg perdag. na heel veel pijn gehad te hebben in mijn benen, zitvlak en rug ben ik na een telang traject in verschillende ziekenhuis en klinieken via CZ bij Park MC in Rotterdam terecht gekomen. Vanaf de 1ste dag verwijzing P.mc tot operatie op 26-04-2024 ben ik netjes op de hoogte gesteld door de secretaresses/assistenten wanneer de neurochirurg Wolfs ,Anesthesist mij zouden contracten dit vond ik een prettige ervaring.
Alles werd op een rustige manier besproken dit alles is in 3,5 week gerealiseerd!
Inmiddels is de spondylodese operatie L5 L4 door neurochirurg Wolfs gedaan. Ik voelde mij zo relaxed na 3 x inademen van het mondkapje hoorde ik zeggen weltrusten ik heb nog succes gezegdt en mijn ogen vielen dicht. Op de verkoeverkamer waren de dames vriendelijk, toen ik wakker werdt daar bewoog ik mijn benen en dacht wow de pijn is helemaal weg, ik ben zo intens gelukkig maar vooral dankbaar , ik kreeg een raketijsje van de verpleging om mijn keel te verzachten. Ik werdt naar mijn kamer gebracht en ook daar werdt ik echt in de watten gelegen , verpleging is ontzettend lief .
Neurochirurg hr Wolfs is eind van de middag bij mij geweest om te vertellen dat de operatie goed was verlopen. Dr Wols incl het team en verpleging in Pmc gewoon super lief!
Het eten was prima en er was keuze uit meerdere menu's .
Ik ging met krukken strompeld en veel pijn naar binnen en een dag later liep ik zonder pijn het Park medicentrum uit.
Nu inmiddels 12 dagen na de operatie nog steeds geen pijn wond heelt super mooi, ik mag zeggen dat ik van de hel in de hemel terecht ben gekomen, en dan zit ik nog maar in de begin fase na mijn operatie.
Ik ben jullie zo onzettend dankbaar! Toon minder »
Angelique Bb
8 mei 2024 07:07
Gisteren, maandag 11 maart voor de 2e keer geopereerd aan een hernia. De vorige operatie heeft elders in 2016 plaatsgevonden. Helaas is de hernia afgelopen zomer weer teruggekomen op dezelfde plek als in 2016. Sinds oktober zeer zware medicatie geslikt om de zenuwpijn enig zins onder controle te krijgen en om op deze manier mijn drukke leven nog op een fatso... Toon meer »
Gisteren, maandag 11 maart voor de 2e keer geopereerd aan een hernia.
De vorige operatie heeft elders in 2016 plaatsgevonden.
Helaas is de hernia afgelopen zomer weer teruggekomen op dezelfde plek als in 2016.
Sinds oktober zeer zware medicatie geslikt om de zenuwpijn enig zins onder controle te krijgen en om op deze manier mijn drukke leven nog op een fatsoenlijke manier door te draaien.
Om een lang verhaal kort te maken:
Toevallig is mijn neef, 2 weken geleden, ook aan een hernia geopereerd in het Park Medisch Centrum door Dhr. N. Moayeri.
Zijn ervaringen waren vol lof over het snelle, adequate, vriendelijke verloop van werkelijk alle aspecten, van A tot Z binnen het Park Medisch Centrum.
Ik werd natuurlijk meteen heel erg enthousiast over zijn ervaringen.
Hier volgt mijn tijdslijn:
--> 16-01-2024 eerste consult huisarts problemen hernia
--> 22-01-2024 eerste consult neuroloog ziekenhuis elders
--> 31-01-2024 was mijn laatste werkdag
--> 12-02-2024 MRI scan laten maken elders, kortste wachttijden.
--> doorverwijzing gekregen neuroloog ziekenhuis elders naar het
Park Medisch Centrum.
--> overdracht dossier van het ziekenhuis elders naar het Park
Medisch Centrum
--> vragenlijsten invullen m.b.t. gezondheid, anesthesie enz.
--> oproep tot operatie die maandag 11 maart plaatsgevonden heeft.
--> Dit hele proces heeft gerekend vanaf mijn laatste werkdag nog geen anderhalve maand geduurd!
Nu 2 weken revalideren, werkuren opbouwen en over 6 weken weer een start gaan maken met hardlopen!
Het mag duidelijk zijn dat ik zeer tevreden ben!
Verplegend personeel, mensen die werkzaam zijn op de verkoeverkamer/anesthesie, relaxte sfeer (grappig detail: er wordt vrolijke muziek gedraaid wat toch de spanning afneemt voordat je onder (algehele) narcose gaat), fysiotherapeuten, echt iedereen is zeer behulpzaam en vriendelijk.
De menukaart is ook zeer uitgebreid voor de mensen die een nacht moeten verblijven, zoals dat bij mij het geval was.
Vlees, vis, vegetarisch, pasta....voor iedereen zit er wel wat tussen en het eten smaakt prima!
Echt een aan aanrader om je bij deze kliniek te laten behandelen!
Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om mijn dank uit te spreken over de fantastische service die mij geleverd is! Toon minder »
Claudia Hoffius
12 maart 2024 09:09
Ik ben nu 2 maal geopereerd en voor mij tot nu toe zonder succes ze doen er alles aan om je zo snel mogelijk weer buiten te hebben. 1 verpleegkundige vond het niet kunnen dat ik naar huis zou gaan, maar toch volgens de assistente van de chirurg kon ik weg en met rolstoel naar buiten gezet. Meedenken over de oorzaak doen ze niet, ze willen alleen maar snijden... Toon meer »
Ik ben nu 2 maal geopereerd en voor mij tot nu toe zonder succes ze doen er alles aan om je zo snel mogelijk weer buiten te hebben. 1 verpleegkundige vond het niet kunnen dat ik naar huis zou gaan, maar toch volgens de assistente van de chirurg kon ik weg en met rolstoel naar buiten gezet. Meedenken over de oorzaak doen ze niet, ze willen alleen maar snijden en je snel weg hebben. Ik ben er 2 maal voor dezelfde hernia geopereerd, maar nu de klachten er nog zijn heb ik na veel aandringen en zelfs boos worden een verwijzing kunnen krijgen voor een ander meer specialistisch centrum, maar wel pas over 6 weken, dit omdat de pijn volgens hun door littekenweefsel kan zijn. Maar voordat ik aan de beurt ben bij een specialistisch centrum zijn we zeker ook 6 weken verder.

voor 1 keer is dit wellicht een oplossing, maar vermoed je dat er meer aan de hand is kom hier niet! Toon minder »
Sander De Smedt Pronk
22 februari 2024 22:10
07-02-24 prothese wissel gedaan bij dokter tan, super kundige arts net als de dames van de OK en lieve verpleegkundige, hele goede ervaring gehad zal hem iedereen aanraden ❤️🌺❤️🌺
danielle de bruijn
12 februari 2024 09:09
Zo geweldig geholpen gister door deze kliniek, prothese wisseling bij mevr hoekstra wat een lieve vrouw, heel eerlijk en duidelijk, al het andere personeel ook heel vriendelijk.
Ik raad deze kliniek echt aan, en ook mevr Hoekstra.
Bedankt voor de goede zorgen.
Mvg Karin Balm
karin balm
6 februari 2024 15:03
Gister door Dr Schroder mijn hernia laten verwijderen. Personeel zéér vriendelijk, behulpzaam, rustig en betrokken. Arts en fysio kwamen snel na operatie langs, ook fijn. Zeer fijne ervaring en ook veel aandacht voor hoe nu thuis te herstellen.
Kelly van Tol
31 januari 2024 10:10
In september had ik mijn tweede afspraak hier voor mijn versleten knieën. De arts heeft er toen injecties in gezet, nadat hij ook een goed antwoord op mijn angst daarvoor had gegeven. Het was pijnloos! Ik zal daarom zeker mijn behandeling hier voortzetten.
manette schönfeld
8 november 2023 10:10
Ik kan niet genoeg benadrukken hoe dankbaar ik ben voor Dr. Wu's expertise en zorg. Na twee zeer teleurstellende Aziatische ooglidcorrecties bij Skin Sugery bleef ik klachten houden en de situatie van mijn ogen verslechterde. Na veelvuldig zoeken kwam ik bij Dr. Wu terecht. Na het aanvragen van een second opinion bij plastisch chirurg Dr. Wu, kon ik meteen m... Toon meer »
Ik kan niet genoeg benadrukken hoe dankbaar ik ben voor Dr. Wu's expertise en zorg. Na twee zeer teleurstellende Aziatische ooglidcorrecties bij Skin Sugery bleef ik klachten houden en de situatie van mijn ogen verslechterde. Na veelvuldig zoeken kwam ik bij Dr. Wu terecht.
Na het aanvragen van een second opinion bij plastisch chirurg Dr. Wu, kon ik meteen merken dat hij zeer bekwaam was. Hij begreep onmiddellijk waarom ik last had en stelde de juiste diagnose.

Hij is niet alleen een zeer bekwame arts, maar ook uitzonderlijk behulpzaam, geduldig en in staat om complexe medische informatie begrijpelijk uit te leggen.

Bedankt Dr Wu! Toon minder »
R L
23 oktober 2023 10:10
Ik ben twee weken geleden geopereerd aan mijn nekhernia door dr. Abu Saris en ik wil mijn lof uitspreken over deze bijzondere kliniek. Van baliemedewerkers tot chirurg, en iedereen daartussen, overal en in elke setting heb ik gevoeld dat mensen hier nog met hun hart werken en jou de beste zorg willen geven. Zelfs de eigenaar die een gezellig en informeel... Toon meer »
Ik ben twee weken geleden geopereerd aan mijn nekhernia door dr. Abu Saris en ik wil mijn lof uitspreken over deze bijzondere kliniek.
Van baliemedewerkers tot chirurg, en iedereen daartussen, overal en in elke setting heb ik gevoeld dat mensen hier nog met hun hart werken en jou de beste zorg willen geven.
Zelfs de eigenaar die een gezellig en informeel praatje kwam maken omdat ik al even zat te wachten, de hele ervaring was een verademing na maandenlang onpersoonlijke , gehaaste en slordige afspraken in het ziekenhuis.

Iedereen straalt zelfvertrouwen uit in de werkzaamheden die zij verrichten , dit gaf mij het gevoel in goede handen te zijn .
De operatie en het herstel erna zijn tot nu vlekkeloos verlopen, de pijn in mijn arm was vrijwel meteen weg, geweldig!
Ik raad iedereen deze kliniek en hun manier van mensen behandelen aan, hier ben je echt in zeer deskundige maar ook liefdevolle handen! Toon minder »
naomi zandstra
25 september 2023 14:02
Borstimplantaat wissel door dr Tan. Zeer vriendelijk, neemt ook ‘de wens’ serieus en heeft het zeer deskundig gedaan, dik tevreden! Ook een compliment voor de lieve verpleegkundigen en dan in het bijzonder (voor de nazorg) voor haar vriendelijke deskundige hulp aan Nicol Grabrijn, een dikke 10.
José Piron
22 september 2023 11:11
Ik ben hier in begin 2021 geopereerd aan mijn hernia L5-S1, voor de operatie kon ik bv nog op mijn rug liggen en veel meer dingen doen zonder erge pijn klachten. Maar na de PTED operatie is het met mij bergafwaarts gegaan, veel pijn kan amper meer liggen en constant pijn. Nadien is door andere arts en een MRI wel geconstateerd dat er veel litteken weefsel is... Toon meer »
Ik ben hier in begin 2021 geopereerd aan mijn hernia L5-S1, voor de operatie kon ik bv nog op mijn rug liggen en veel meer dingen doen zonder erge pijn klachten.
Maar na de PTED operatie is het met mij bergafwaarts gegaan, veel pijn kan amper meer liggen en constant pijn.
Nadien is door andere arts en een MRI wel geconstateerd dat er veel litteken weefsel is ontstaan bij aan de linkerzijde bij de zenuw en dat ik misschien wel deels of geheel van de hernia af bent geholpen, maar dat de operatie te veel neven schade heeft toegebracht.
Persoonlijk heb ik heel veel spijt van deze operatie, ik heb toch het vermoeden dat iemands dikte oftewel ik ben erg slank en weinig vet erg mee speelt bij dit type operatie. Want de plek waar ik geopereerd bent is erg gevoelig, en kan er daarom niet op liggen Toon minder »
Pascal Grout
22 augustus 2023 05:05
Eind april geopereerd aan mijn nekhernia door Dr Abu Saris. Als ik een cijfer zou moeten geven aan deze kliniek zou het zeker een 10+ zijn. Omdat ik al bij een neuroloog was geweest en een mri had laten maken ging het intake gesprek telefonisch. Dit was een prettig gesprek al mijn vragen werden beantwoord en de dokter nam alle tijd voor mij (wat meestal nie... Toon meer »
Eind april geopereerd aan mijn nekhernia door Dr Abu Saris.
Als ik een cijfer zou moeten geven aan deze kliniek zou het zeker een 10+ zijn.
Omdat ik al bij een neuroloog was geweest en een mri had laten maken ging het intake gesprek telefonisch.
Dit was een prettig gesprek al mijn vragen werden beantwoord en de dokter nam alle tijd voor mij (wat meestal niet zo is)
De ontvangst, het verplegend personeel, de anesthesist, maar vooral Dr Abu Saris bedankt voor alle goede zorgen.
Ben na mijn operatie nog 2x gebeld door de chirurg om te vragen hoe het ging.
Ik zou deze kliniek zeker aanraden bij mijn vrienden. Toon minder »
Willeke Van De Pol
13 juni 2023 07:07
Ontzettend vriendelijk personeel, fijne verpleging en goede chirurg (Dr. V. Rolde). Ik kan het zeker aanraden bij hernia operatie
Jan IJben
7 juni 2023 06:06
Vandaag geholpen aan mijn hernia in deze kliniek op aanraden van collega en haar goede ervaring. Hier kan ik me alleen maar bij aansluiten. Fijne mensen met expertise en een top behandeling over all!
MakeupTroela
5 mei 2023 16:04
Vanochtend om 08.00 een lipo gehad voor de flanken en taille. Nu nog nihil pijn gelukkig. Ik vond de medische staf vóór de operatie heel fijn. Luisterde goed en stelde mij gerust. Operatie zelf was naar mijn idee ook goed, Dr Tan, zeer vriendelijk. Anesthesioloog ook vriendelijk. Geen klachten want ik was toch onder zeil. In de uitslaapzaal ook weer aangenaa... Toon meer »
Vanochtend om 08.00 een lipo gehad voor de flanken en taille. Nu nog nihil pijn gelukkig.
Ik vond de medische staf vóór de operatie heel fijn. Luisterde goed en stelde mij gerust. Operatie zelf was naar mijn idee ook goed, Dr Tan, zeer vriendelijk. Anesthesioloog ook vriendelijk. Geen klachten want ik was toch onder zeil. In de uitslaapzaal ook weer aangenaam.

Ik beveel medisch park kliniek voor plastische chirurgie zeker aan. Ik ga ervan uit dat het resultaat na 8 a12 weken goed zichtbaar is. Al zie ik nu al door de zwellingen heen dat het strakker en platter is/ gaat worden. Top team daar!

Grt mevrouw Peters Toon minder »
Lisa !
25 maart 2023 01:01
Geweldige behandeling gekregen voor mijn tweede heupprothese ,door Dr Henkus. Prima verzorging en goed eten . Niets is te veel.
jcm vandenderen
6 maart 2023 17:05
Wat een ontzettend fijne plek om geopereerd te worden. Van aankomst tot vertrek niets anders dan een warm bad. Dr.hoekstra is zeer kundig en ben enorm blij met mijn resultaat.
Ook de verpleegkundigen zijn superlief en kundig. Een absolute aanrader!
Ilonka Nonhof
30 december 2022 07:07
Ik ben hier afgelopen week geopereerd (septumcorrectie). Enorm kundig personeel, ik zelf bleek wat complicaties te hebben en kon zonder probleem een extra nachtje blijven slapen, wat me enorm goed heeft gedaan. Buiten dit is het personeel heel vriendelijk, betrokken en wordt er goed op de patienten gelet. Voor dat de operatie begint, wordt er het een en and... Toon meer »
Ik ben hier afgelopen week geopereerd (septumcorrectie).

Enorm kundig personeel, ik zelf bleek wat complicaties te hebben en kon zonder probleem een extra nachtje blijven slapen, wat me enorm goed heeft gedaan. Buiten dit is het personeel heel vriendelijk, betrokken en wordt er goed op de patienten gelet. Voor dat de operatie begint, wordt er het een en ander doorgenomen en als het nodig is wordt je gerust gesteld door de anesthesist.

Kortom een hele prettige ervaring :) Toon minder »
Joshua
20 december 2022 09:09
Mijn vrouw heeft bij de kliniek prothese laten verwijderen en keizersnee litteken laten corrigeren. Eigelijk wouden we in Colombia laten doen maar het probleem is dat bij complicaties je in Nederland niet meer goed geholpen wordt. Dus heeft ze gekozen voor Park kliniek operatie is goed gegaan iedereen is vriendelijk en ze is goed geholpen. Alleen de na... Toon meer »
Mijn vrouw heeft bij de kliniek prothese laten verwijderen en keizersnee litteken laten corrigeren. Eigelijk wouden we in Colombia laten doen maar het probleem is dat bij complicaties je in Nederland niet meer goed geholpen wordt. Dus heeft ze gekozen voor Park kliniek operatie is goed gegaan iedereen is vriendelijk en ze is goed geholpen. Alleen de nazorg is waardeloos. Ze werd op gegeven moment naar de huisarts gestuurd voor controle. Dit kunnen wij niet begrijpen wat voor verstand heeft een huisarts hier van ( paracetamol kunnen we zelf bij de apotheek halen als we die nodig hebben en alleen daarvoor ga je naar de huisarts )
Uiteindelijk is ze nogmaals geopereerd want de littekens zijn slecht hersteld en zien er niet netjes uit Toon minder »
Joel Vanderweide
18 december 2022 18:06
“Dit keer geen namen maar alleen toppers; De behandelde arts was deskundig en vakbekwaam, en had een luisterend oor richting klant. Ik kan dan ook niet anders vermelde Geweldig. Het verplegend personeel weet waar ze het over hebben en is tevens ook deskundig. De catering en de schoonmaak is gewoon goed bij het Park Medische Centrum. Dit benoemd te hebben kan... Toon meer »
“Dit keer geen namen maar alleen toppers;
De behandelde arts was deskundig en vakbekwaam, en had een luisterend oor richting klant. Ik kan dan ook niet anders vermelde Geweldig. Het verplegend personeel weet waar ze het over hebben en is tevens ook deskundig. De catering en de schoonmaak is gewoon goed bij het Park Medische Centrum. Dit benoemd te hebben kan ik niet anders zeggen Chapeau”
F M Trouw Toon minder »
F&L Trouw
2 december 2022 19:07
Je wordt er als persoon behandeld en niet als 1 van de vele. Ze hebben aandacht voor iedere patient. Heerlijk eten. De operatie is perfect verlopen zonder complicaties.
Sonja Heuvelink
16 november 2022 10:10
Receptie/telefoniste is zeer onvriendelijk. Komen gestrest over en luisteren niet goed naar de vraagstelling. Halen feiten door elkaar, waardoor je het idee krijgt niet goed gehoord te worden.
Ismael VEP
13 oktober 2022 12:12
Doordat ik na 5 jaar onder controle heb gelopen bij de oncoloog (borstkanker) en ook iedere dag anastrazol slikte waardoor ik erge opstart problemen had dacht ik niet zo snel aan slijtage heup. Mijn oncoloog gaf de opdracht om een foto van mijn heup te maken en kreeg 2 dagen later van hem de uitslag versleten heup. Alles werd in werking gezet in mijn eigen z... Toon meer »
Doordat ik na 5 jaar onder controle heb gelopen bij de oncoloog (borstkanker) en ook iedere dag anastrazol slikte waardoor ik erge opstart problemen had dacht ik niet zo snel aan slijtage heup. Mijn oncoloog gaf de opdracht om een foto van mijn heup te maken en kreeg 2 dagen later van hem de uitslag versleten heup. Alles werd in werking gezet in mijn eigen ziekenhuis en kon pas 5 weken later terecht voor een eerste afspraak. Via via hoorde ik van Park Medisch Centrum en hun ervaring,dus gelijk gebeld…
Dezelfde week alles opgestuurd en kon vrijdags gelijk komen voor een gesprek en doordat er 1 uitgevallen was kon ik de donderdag daarop al geopereerd worden…
Vanaf het begin tot het eind voelde ik me daar patiënt en geen nummer,iedereen van receptioniste,verplegend personeel,personeel van de fysio en de chirurg dr Henkus waren erg vriendelijk en behulpzaam. En lig nu 2 dagen na mijn operatie met een smile op mijn gezicht dit te typen.
Ik raad en adviseer dan ook iedereen Park Medisch Centrum aan en ze krijgen dan ook van mij 10 ⭐️
De andere 10 ⭐️ zijn voor mijn man die mij in de watten legt 🥰 Toon minder »
Paula Veenvliet
8 oktober 2022 17:05
Ik ben geopereerd door dokter Hoekstra ( protheses laten verwijderen, en lippofiling 1x. Ontzettend tevreden veel aandacht en uitleg heel lief. Ben ontzettend tevreden over verpleegsters arts en de nazorg. De 1e x had ik een kuur voor blaasontsteking, maar de afspraak werd verzet. Ze nemen geen risi"co. Had regelmatig Tarra als verpleegkundige super lief. Z... Toon meer »
Ik ben geopereerd door dokter Hoekstra ( protheses laten verwijderen, en lippofiling 1x.
Ontzettend tevreden veel aandacht en uitleg heel lief.
Ben ontzettend tevreden over verpleegsters arts en de nazorg.
De 1e x had ik een kuur voor blaasontsteking, maar de afspraak werd verzet.
Ze nemen geen risi"co.
Had regelmatig Tarra als verpleegkundige super lief.
Zeker aanrader ! mooi team Toon minder »
angelina potuyt
17 september 2022 16:04
Dr Nio. Zeer kundige, vriendelijke arts.
Jeanet Valentine
20 augustus 2022 00:12
Ik ben hier afgelopen week geopereerd (septumcorrectie). Enorm kundig personeel, ik zelf bleek wat complicaties te hebben en kon zonder probleem een extra nachtje blijven slapen, wat me enorm goed heeft gedaan. Buiten dit is het personeel heel vriendelijk, betrokken en wordt er goed op de patienten gelet. Voor dat de operatie begint wordt er het een en ande... Toon meer »
Ik ben hier afgelopen week geopereerd (septumcorrectie).

Enorm kundig personeel, ik zelf bleek wat complicaties te hebben en kon zonder probleem een extra nachtje blijven slapen, wat me enorm goed heeft gedaan. Buiten dit is het personeel heel vriendelijk, betrokken en wordt er goed op de patienten gelet. Voor dat de operatie begint wordt er het een en ander doorgenomen en als het nodig is wordt je gerust gesteld door bijvoorbeeld de anesthesist.

Kortom een hele prettige ervaring :) Toon minder »
Joshua
10 juli 2022 08:08
Snelle hulp. Goede voorlichting en begeleiding
Antoon de Marie
4 mei 2022 09:09
Een geweldige kliniek, korte wachttijd, fantastische begeleiding en professionele kundige artsen.
Astrid Huisinga
27 april 2022 08:08
Ik was paar keer bij deze kliniek geopereerd in de afgelopen jaren. Ik heb nu besloten om ergens anders een operatie laten doen, waardoor heb ik een bloeding gehad vandaag. Was best wel heftig. Mijn huisarts heeft een verwijsbrief gegeven, maar ik was gelijk geweigerd door Park Medisch Centrum omdat ik was in het buitenland geopereerd. Ik vind het echt onac... Toon meer »
Ik was paar keer bij deze kliniek geopereerd in de afgelopen jaren. Ik heb nu besloten om ergens anders een operatie laten doen, waardoor heb ik een bloeding gehad vandaag. Was best wel heftig. Mijn huisarts heeft een verwijsbrief gegeven, maar ik was gelijk geweigerd door Park Medisch Centrum omdat ik was in het buitenland geopereerd. Ik vind het echt onacceptabel, als iemand serieuze probleem heeft, wordt door een art/kliniek geweigerd. Onethisch. Als iemand ziek is, hulp nodig heeft, moet gewoon behandeld worden, verder mijn zorgverzekering heeft ook een contract met deze kliniek. Ik ga zeker nooit meer, ook in de toekomst niet, naar deze kliniek. Toon minder »
Anita Kovacs
15 maart 2022 13:01
Hallo,
Afgelopen weeek ben ik geopereerd door neuroloog Schroder in deze kliniek aan een wervelstenose.Ben heel tevreden met het hele verloop van de behandeling en nazorg van alle betrokken personen.Erg vriendelijk personeel en vlotte afhandeling van de afspraken.hoop niet dat het nodig is maar zou er zo weer voor kiezen ook al ben ik woonachtig in Emmen.
Marcel Borcheld
17 februari 2022 10:10
Dokter Ren Nio heeft totaal geen gevoel wat bij iemands gezicht past. Hij heeft bij mij jukbeen prothese maat L geplaats, deze waren buiten proportie. toen ik mijn onvrede uitte, gaf hij als antwoord hierop, dat het zwelling was en het vanzelf wel weg gaat. Nadat ik er meerdere keren had aangegeven er niet tevreden mee te zijn, kreeg ik weer te horen dat... Toon meer »
Dokter Ren Nio heeft totaal geen gevoel wat bij iemands gezicht past.

Hij heeft bij mij jukbeen prothese maat L geplaats, deze waren buiten proportie.

toen ik mijn onvrede uitte, gaf hij als antwoord hierop, dat het zwelling was en het vanzelf wel weg gaat.

Nadat ik er meerdere keren had aangegeven er niet tevreden mee te zijn, kreeg ik weer te horen dat het zwelling was en ze anders ook te kunnen verwijderen.

Ik heb aangeven ze te willen vervangen voor een kleinere maat, zijn antwoord hierop was, als we ze vervangen ben ik waarschijnlijk weer niet tevreden. Wat natuurlijk onacceptabel is.

Pas na veel aandringen wilde hij ze aanpassen, en heb ik zelf aangegeven maat S te plaatsen.

Bij de kin prothese heeft mij de een heel smal punt kinnetje gegeven, wat er totaal niet uit zag, het leek helemaal niet op mijn eigen kin, deze is bij de 2e behandeling ook vervangen.

Deze prothese heeft hij scheef geplaatst, toen ik aangaf dat de kin scheef was, werd mij wederom verteld dat het zwelling was.

Nu heb ik onlangs een CT scan gemaakt vanuit het ziekenhuis deze bevestigd mijn verhaal, hierop is duidelijk te zien dat deze scheef geplaatst is.

Nu ik deze foto heb en doorgestuurd liegt hij wederom, en verteld dat ik nooit heb aangeven dat deze scheef was.

Blijf ver uit de buurt van deze arts of kliniek, ze zijn op geld belust en geven totaal niet om de patient.

Zie foto van de CT scan. Toon minder »
patrick
3 december 2021 17:05
Ik ben hier maandag 15 november geholpen aan een nieuwe heup. Nu, dinsdag 16 november al weer thuis.
Ben zeer naar tevredenheid geholpen door dr. Sarac. Hele goede begeleiding gehad. Prima kliniek! Echt iedereen aan te raden!!
Marja Rutteman
16 november 2021 13:01
Na een hernia operatie direct van de pijn af.
DvB
7 september 2021 18:06
Niets meer dan lof voor deze kliniek. Ik stond al op de wachtlijst voor een PTED behandeling voor mijn hernia. In de tussentijd ging het kwaad tot erger. Ik werd door de ambulance meegenomen omdat de pijn zo ondraaglijk werd dat ik moest worden opgenomen in het ziekenhuis (Den Haag). Parkkliniek werd hiervan op de hoogte gesteld en heeft direct alles in het... Toon meer »
Niets meer dan lof voor deze kliniek. Ik stond al op de wachtlijst voor een PTED behandeling voor mijn hernia. In de tussentijd ging het kwaad tot erger. Ik werd door de ambulance meegenomen omdat de pijn zo ondraaglijk werd dat ik moest worden opgenomen in het ziekenhuis (Den Haag). Parkkliniek werd hiervan op de hoogte gesteld en heeft direct alles in het werk gesteld om mij eerder te kunnen helpen, wat gelukt is! Gelijk na de operatie pijnvrij! Geweldige arts en staf, zijn echt begaan met je Toon minder »
Roos Silver
31 augustus 2021 11:11
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe duur is Botox bij Park Medisch Centrum?

Bij Park Medisch Centrum kost één zone Botox € 165,00.

Wat is de prijs van een behandeling met fillers bij Park Medisch Centrum?

Bij Park Medisch Centrum kost een behandeling met 1 ML filler v.a. € 550,00.

Hoe zijn de ervaringen bij Park Medisch Centrum?

Park Medisch Centrum scoort 4.1 van de 5 sterren uit 34 Google reviews.

Wat is het adres van Park Medisch Centrum?

In Rotterdam is Park Medisch Centrum gevestigd op Hoofdweg 90.