Park Medisch Centrum

Park Medisch Centrum

Park Medisch Centrum uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure (1 zone)
V.a. € 150 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. € 80 per behandeling
Fillers
Juvéderm
V.a. € 500 per ml
Restylane
V.a. € 500 per ml
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. € 300 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Profhilo, Chirurgie
Kliniek opgericht
2004
Adres
Hoofdweg 90, Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Mirthe van der Putten
Drs. Mirthe van der Putten
+ 4 meer
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken

Park Medisch Centrum Reviews

4
74 reviews
Wat een ontzettend fijne plek om geopereerd te worden. Van aankomst tot vertrek niets anders dan een warm bad. Dr.hoekstra is zeer kundig en ben enorm blij met mijn resultaat.
Ook de verpleegkundigen zijn superlief en kundig. Een absolute aanrader!
Ilonka Nonhof
30 december 2022 07:07
Mijn vrouw heeft bij de kliniek prothese laten verwijderen en keizersnee litteken laten corrigeren. Eigelijk wouden we in Colombia laten doen maar het probleem is dat bij complicaties je in Nederland niet meer goed geholpen wordt. Dus heeft ze gekozen voor Park kliniek operatie is goed gegaan iedereen is vriendelijk en ze is goed geholpen. Alleen de na... Toon meer »
Mijn vrouw heeft bij de kliniek prothese laten verwijderen en keizersnee litteken laten corrigeren. Eigelijk wouden we in Colombia laten doen maar het probleem is dat bij complicaties je in Nederland niet meer goed geholpen wordt. Dus heeft ze gekozen voor Park kliniek operatie is goed gegaan iedereen is vriendelijk en ze is goed geholpen. Alleen de nazorg is waardeloos. Ze werd op gegeven moment naar de huisarts gestuurd voor controle. Dit kunnen wij niet begrijpen wat voor verstand heeft een huisarts hier van ( paracetamol kunnen we zelf bij de apotheek halen als we die nodig hebben en alleen daarvoor ga je naar de huisarts )
Uiteindelijk is ze nogmaals geopereerd want de littekens zijn slecht hersteld en zien er niet netjes uit Toon minder »
Joel Vanderweide
18 december 2022 18:06
“Dit keer geen namen maar alleen toppers; De behandelde arts was deskundig en vakbekwaam, en had een luisterend oor richting klant. Ik kan dan ook niet anders vermelde Geweldig. Het verplegend personeel weet waar ze het over hebben en is tevens ook deskundig. De catering en de schoonmaak is gewoon goed bij het Park Medische Centrum. Dit benoemd te hebben kan... Toon meer »
“Dit keer geen namen maar alleen toppers;
De behandelde arts was deskundig en vakbekwaam, en had een luisterend oor richting klant. Ik kan dan ook niet anders vermelde Geweldig. Het verplegend personeel weet waar ze het over hebben en is tevens ook deskundig. De catering en de schoonmaak is gewoon goed bij het Park Medische Centrum. Dit benoemd te hebben kan ik niet anders zeggen Chapeau”
F M Trouw Toon minder »
F&L Trouw
2 december 2022 19:07
Je wordt er als persoon behandeld en niet als 1 van de vele. Ze hebben aandacht voor iedere patient. Heerlijk eten. De operatie is perfect verlopen zonder complicaties.
Sonja Heuvelink
16 november 2022 10:10
Receptie/telefoniste is zeer onvriendelijk. Komen gestrest over en luisteren niet goed naar de vraagstelling. Halen feiten door elkaar, waardoor je het idee krijgt niet goed gehoord te worden.
Ismael VEP
13 oktober 2022 12:12
Doordat ik na 5 jaar onder controle heb gelopen bij de oncoloog (borstkanker) en ook iedere dag anastrazol slikte waardoor ik erge opstart problemen had dacht ik niet zo snel aan slijtage heup. Mijn oncoloog gaf de opdracht om een foto van mijn heup te maken en kreeg 2 dagen later van hem de uitslag versleten heup. Alles werd in werking gezet in mijn eigen z... Toon meer »
Doordat ik na 5 jaar onder controle heb gelopen bij de oncoloog (borstkanker) en ook iedere dag anastrazol slikte waardoor ik erge opstart problemen had dacht ik niet zo snel aan slijtage heup. Mijn oncoloog gaf de opdracht om een foto van mijn heup te maken en kreeg 2 dagen later van hem de uitslag versleten heup. Alles werd in werking gezet in mijn eigen ziekenhuis en kon pas 5 weken later terecht voor een eerste afspraak. Via via hoorde ik van Park Medisch Centrum en hun ervaring,dus gelijk gebeld…
Dezelfde week alles opgestuurd en kon vrijdags gelijk komen voor een gesprek en doordat er 1 uitgevallen was kon ik de donderdag daarop al geopereerd worden…
Vanaf het begin tot het eind voelde ik me daar patiënt en geen nummer,iedereen van receptioniste,verplegend personeel,personeel van de fysio en de chirurg dr Henkus waren erg vriendelijk en behulpzaam. En lig nu 2 dagen na mijn operatie met een smile op mijn gezicht dit te typen.
Ik raad en adviseer dan ook iedereen Park Medisch Centrum aan en ze krijgen dan ook van mij 10 ⭐️
De andere 10 ⭐️ zijn voor mijn man die mij in de watten legt 🥰 Toon minder »
Paula Veenvliet
8 oktober 2022 17:05
Ik ben geopereerd door dokter Hoekstra ( protheses laten verwijderen, en lippofiling 1x. Ontzettend tevreden veel aandacht en uitleg heel lief. Ben ontzettend tevreden over verpleegsters arts en de nazorg. De 1e x had ik een kuur voor blaasontsteking, maar de afspraak werd verzet. Ze nemen geen risi"co. Had regelmatig Tarra als verpleegkundige super lief. Z... Toon meer »
Ik ben geopereerd door dokter Hoekstra ( protheses laten verwijderen, en lippofiling 1x.
Ontzettend tevreden veel aandacht en uitleg heel lief.
Ben ontzettend tevreden over verpleegsters arts en de nazorg.
De 1e x had ik een kuur voor blaasontsteking, maar de afspraak werd verzet.
Ze nemen geen risi"co.
Had regelmatig Tarra als verpleegkundige super lief.
Zeker aanrader ! mooi team Toon minder »
angelina potuyt
17 september 2022 16:04
Dr Nio. Zeer kundige, vriendelijke arts.
Jeanet Valentine
20 augustus 2022 00:12
Ik ben hier afgelopen week geopereerd (septumcorrectie). Enorm kundig personeel, ik zelf bleek wat complicaties te hebben en kon zonder probleem een extra nachtje blijven slapen, wat me enorm goed heeft gedaan. Buiten dit is het personeel heel vriendelijk, betrokken en wordt er goed op de patienten gelet. Voor dat de operatie begint wordt er het een en ande... Toon meer »
Ik ben hier afgelopen week geopereerd (septumcorrectie).

Enorm kundig personeel, ik zelf bleek wat complicaties te hebben en kon zonder probleem een extra nachtje blijven slapen, wat me enorm goed heeft gedaan. Buiten dit is het personeel heel vriendelijk, betrokken en wordt er goed op de patienten gelet. Voor dat de operatie begint wordt er het een en ander doorgenomen en als het nodig is wordt je gerust gesteld door bijvoorbeeld de anesthesist.

Kortom een hele prettige ervaring :) Toon minder »
Joshua
10 juli 2022 08:08
Snelle hulp. Goede voorlichting en begeleiding
Antoon de Marie
4 mei 2022 09:09
Een geweldige kliniek, korte wachttijd, fantastische begeleiding en professionele kundige artsen.
Astrid Huisinga
27 april 2022 08:08
Ik was paar keer bij deze kliniek geopereerd in de afgelopen jaren. Ik heb nu besloten om ergens anders een operatie laten doen, waardoor heb ik een bloeding gehad vandaag. Was best wel heftig. Mijn huisarts heeft een verwijsbrief gegeven, maar ik was gelijk geweigerd door Park Medisch Centrum omdat ik was in het buitenland geopereerd. Ik vind het echt onac... Toon meer »
Ik was paar keer bij deze kliniek geopereerd in de afgelopen jaren. Ik heb nu besloten om ergens anders een operatie laten doen, waardoor heb ik een bloeding gehad vandaag. Was best wel heftig. Mijn huisarts heeft een verwijsbrief gegeven, maar ik was gelijk geweigerd door Park Medisch Centrum omdat ik was in het buitenland geopereerd. Ik vind het echt onacceptabel, als iemand serieuze probleem heeft, wordt door een art/kliniek geweigerd. Onethisch. Als iemand ziek is, hulp nodig heeft, moet gewoon behandeld worden, verder mijn zorgverzekering heeft ook een contract met deze kliniek. Ik ga zeker nooit meer, ook in de toekomst niet, naar deze kliniek. Toon minder »
Anita Kovacs
15 maart 2022 13:01
Hallo,
Afgelopen weeek ben ik geopereerd door neuroloog Schroder in deze kliniek aan een wervelstenose.Ben heel tevreden met het hele verloop van de behandeling en nazorg van alle betrokken personen.Erg vriendelijk personeel en vlotte afhandeling van de afspraken.hoop niet dat het nodig is maar zou er zo weer voor kiezen ook al ben ik woonachtig in Emmen.
Marcel Borcheld
17 februari 2022 10:10
Dokter Ren Nio heeft totaal geen gevoel wat bij iemands gezicht past. Hij heeft bij mij jukbeen prothese maat L geplaats, deze waren buiten proportie. toen ik mijn onvrede uitte, gaf hij als antwoord hierop, dat het zwelling was en het vanzelf wel weg gaat. Nadat ik er meerdere keren had aangegeven er niet tevreden mee te zijn, kreeg ik weer te horen dat... Toon meer »
Dokter Ren Nio heeft totaal geen gevoel wat bij iemands gezicht past.

Hij heeft bij mij jukbeen prothese maat L geplaats, deze waren buiten proportie.

toen ik mijn onvrede uitte, gaf hij als antwoord hierop, dat het zwelling was en het vanzelf wel weg gaat.

Nadat ik er meerdere keren had aangegeven er niet tevreden mee te zijn, kreeg ik weer te horen dat het zwelling was en ze anders ook te kunnen verwijderen.

Ik heb aangeven ze te willen vervangen voor een kleinere maat, zijn antwoord hierop was, als we ze vervangen ben ik waarschijnlijk weer niet tevreden. Wat natuurlijk onacceptabel is.

Pas na veel aandringen wilde hij ze aanpassen, en heb ik zelf aangegeven maat S te plaatsen.

Bij de kin prothese heeft mij de een heel smal punt kinnetje gegeven, wat er totaal niet uit zag, het leek helemaal niet op mijn eigen kin, deze is bij de 2e behandeling ook vervangen.

Deze prothese heeft hij scheef geplaatst, toen ik aangaf dat de kin scheef was, werd mij wederom verteld dat het zwelling was.

Nu heb ik onlangs een CT scan gemaakt vanuit het ziekenhuis deze bevestigd mijn verhaal, hierop is duidelijk te zien dat deze scheef geplaatst is.

Nu ik deze foto heb en doorgestuurd liegt hij wederom, en verteld dat ik nooit heb aangeven dat deze scheef was.

Blijf ver uit de buurt van deze arts of kliniek, ze zijn op geld belust en geven totaal niet om de patient.

Zie foto van de CT scan. Toon minder »
patrick
3 december 2021 17:05
Ik ben hier maandag 15 november geholpen aan een nieuwe heup. Nu, dinsdag 16 november al weer thuis.
Ben zeer naar tevredenheid geholpen door dr. Sarac. Hele goede begeleiding gehad. Prima kliniek! Echt iedereen aan te raden!!
Marja Rutteman
16 november 2021 13:01
Na een hernia operatie direct van de pijn af.
DvB
7 september 2021 18:06
Niets meer dan lof voor deze kliniek. Ik stond al op de wachtlijst voor een PTED behandeling voor mijn hernia. In de tussentijd ging het kwaad tot erger. Ik werd door de ambulance meegenomen omdat de pijn zo ondraaglijk werd dat ik moest worden opgenomen in het ziekenhuis (Den Haag). Parkkliniek werd hiervan op de hoogte gesteld en heeft direct alles in het... Toon meer »
Niets meer dan lof voor deze kliniek. Ik stond al op de wachtlijst voor een PTED behandeling voor mijn hernia. In de tussentijd ging het kwaad tot erger. Ik werd door de ambulance meegenomen omdat de pijn zo ondraaglijk werd dat ik moest worden opgenomen in het ziekenhuis (Den Haag). Parkkliniek werd hiervan op de hoogte gesteld en heeft direct alles in het werk gesteld om mij eerder te kunnen helpen, wat gelukt is! Gelijk na de operatie pijnvrij! Geweldige arts en staf, zijn echt begaan met je Toon minder »
Roos Silver
31 augustus 2021 11:11
Schrijf een review