Skin Effects Zwolle

Skin Effects Zwolle

Skin Effects Zwolle uit Zwolle is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Reviews

4.5
8 reviews
Ik ben afgelopen zaterdag bij Skin Effects in Zwolle geweest en ben zeer ontevreden weggegaan. Op het moment dat ik binnenkwam was het rustig in de winkel. Ik vroeg aan de medewerkster of ik bij haar mijn wenkbrauwen kon laten waxen en dit was mogelijk. Het moest wel in de winkel want ze stond alleen. Dit was voor mij geen probleem. Ik laat haar een voorbeel... Toon meer »
Ik ben afgelopen zaterdag bij Skin Effects in Zwolle geweest en ben zeer ontevreden weggegaan. Op het moment dat ik binnenkwam was het rustig in de winkel. Ik vroeg aan de medewerkster of ik bij haar mijn wenkbrauwen kon laten waxen en dit was mogelijk. Het moest wel in de winkel want ze stond alleen. Dit was voor mij geen probleem. Ik laat haar een voorbeeld zien, van wat ik precies wilde en dit was nogmaals geen probleem. Ik gaf aan dat ik mijn wenkbrauwen weer heb moeten laten aangroeien en dat ik erg gesteld ben op mijn wenkbrauwen. Ze gaf aan dat ik in goede handen was. Op een gegeven moment zei ze dat ze klaar was maar zelf zag ik geen verschil. Dit gaf ik aan en liet nogmaals het voorbeeld zien. Ze begon nogmaals aan mijn rechter wenkbrauw en ik gaf aan dat ze op de goeie weg was maar het nog dunner moest. De medewerkster gaf hierbij aan dat het tegen der principes inging en dat ze me niet verder kon helpen. Ik kon door haar dus niet verder geholpen worden en kon dus vertrekken met een halve afgewerkte wenkbrauw en een verkorte wenkbrauw. Hoe ik dit opgelost zou krijgen moest ik zelf maar uitzoeken. Skin effects Zwolle ziet mij in iedergeval niet terug. En ik raad het andere ook af om hun wenkbrauwen daar te gaan doen. Vooral gezien de prijs mocht je toch wel iets verwachten. Toon minder »
C
28 juni 2021 09:09
Heerlijke AHAVA behandeling, er wordt goed afgestemd op je huidtype en kwalitatief super fijne producten gebruikt. Echt genieten: een relaxte sfeer, erg goed advies en super fijn resultaat!
Milou Schrijver
10 april 2021 12:12
Peter Brummelhuis
21 september 2020 08:08
sam vrieleman
9 februari 2020 12:12
Ik ga 1x per maand voor een bindweefselmassage, ik zie en voel dat mijn huid steviger wordt en gaat stralen. Voorlopig wil ik dit maandelijks volhouden. De service is goed en je wordt zeer prettig en professioneel benaderd. Goede sfeer en prachtige ambiance.
Lammie Breedveld-Haikens
11 februari 2019 20:08
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine
V.a. €175 per zone
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
Belotero
V.a. €325 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2016
Adres
Luttekestraat 12, Zwolle
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten