Vievermans Huidkliniek Venray - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Vievermans Huidkliniek Venray

Vievermans Huidkliniek Venray

Bekijk agenda
Tarieven
Botox
1 zone - onbekend merk botulinetoxine
V.a. € 130 per zone
2 zones
V.a. € 210 per behandeling
3 zones
V.a. € 295 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Chirurgie
Kliniek opgericht
1996
Adres
De Wieenhof 45, Venray
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Ilse van Tiel
Drs. Ilse van Tiel
Functie
Huisarts
Botox zone v.a.
€ 130,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda

Vievermans Huidkliniek Venray Reviews

4.8
24 reviews
2 jaar geleden bij Vievermans begonnen om mijn couperose aan te pakken. Ze waren erg eerlijk in de verwachtingen en hebben hierin samen met mij besloten hoe we het gaan aanpakken. Ik heb me bij alle bezoeken bij hen erg welkom gevoeld en ben nog steeds er blij dat ik voor hen gekozen heb, en met het resultaat natuurlijk. Ik zou Vievermans aan iedereen aanrad... Toon meer »
2 jaar geleden bij Vievermans begonnen om mijn couperose aan te pakken. Ze waren erg eerlijk in de verwachtingen en hebben hierin samen met mij besloten hoe we het gaan aanpakken. Ik heb me bij alle bezoeken bij hen erg welkom gevoeld en ben nog steeds er blij dat ik voor hen gekozen heb, en met het resultaat natuurlijk.
Ik zou Vievermans aan iedereen aanraden! Het Toon minder »
Paula Willems
21 april 2024 18:06
Super producten! Heel klantvriendelijk!!
Lizan Laumen
19 april 2024 10:10
Erg commercieele zaak met misplaatst medisch tintje. Er wordt niet eens een fatsoenlijke intake gedaan. Wel loze praatjes hoe goed hun dure producten en diensten zijn. De behandelprijzen zijn hoger dan elders. Ook als een behandeling helemaal niets heeft geholpen geen enkele coulance. Slechte privacy en hygiëne in de behandelkamers. Ene therapeute geeft opva... Toon meer »
Erg commercieele zaak met misplaatst medisch tintje. Er wordt niet eens een fatsoenlijke intake gedaan. Wel loze praatjes hoe goed hun dure producten en diensten zijn. De behandelprijzen zijn hoger dan elders. Ook als een behandeling helemaal niets heeft geholpen geen enkele coulance. Slechte privacy en hygiëne in de behandelkamers. Ene therapeute geeft opvallend meer service dan de andere. Toon minder »
David Royackers
16 maart 2024 15:03
Erg commercieele zaak met misplaatst medisch tintje. Er wordt niet eens een fatsoenlijke intake gedaan. Wel loze praatjes hoe goed hun dure producten en diensten zijn. De behandelprijzen zijn hoger dan elders. Ook als een behandeling (pigment vlek laseren) niets heeft geholpen geen enkele coulance. Slechte privacy en hygiëne in de behandelkamers. Ene therape... Toon meer »
Erg commercieele zaak met misplaatst medisch tintje. Er wordt niet eens een fatsoenlijke intake gedaan. Wel loze praatjes hoe goed hun dure producten en diensten zijn. De behandelprijzen zijn hoger dan elders. Ook als een behandeling (pigment vlek laseren) niets heeft geholpen geen enkele coulance. Slechte privacy en hygiëne in de behandelkamers. Ene therapeute geeft opvallend meer service dan de andere. Toon minder »
David Royackers
30 augustus 2023 09:09
Ik ben goed en professioneel behandeld! Zeer tevreden met de resultaten en een prettige sfeer.
Kiki Tanner
10 april 2022 16:04
Ik ben heel tevreden over de behandelingen en deskundigheid van het personeel. Een echte aanrader. Ook om je eens extra te laten verwennen.
Joke Kronenberg
24 mei 2021 05:05
Ik kom al velen jaren bij Henriette, groei van de praktijk meegemaakt.
Vooral het professionele en de kundigheid spreken mij enorm aan. De hartelijkheid en de sfeervol ingerichte praktijk zijn voor mij belangrijke pluspunten.
Annemieke Thoonen
17 mei 2021 11:11
Kliniek dat eerlijk en gedegen advies geeft. Geen verkooppraatjes of loze beloften (hoe fijn is dat). Oog en luisterend oor voor specifieke wensen en behoeften. Behandelingen met de nieuwste professionele technieken met als allerbelangrijkste: een natuurlijk mooi resultaat. Hier kun je met een gerust hart naar toe voor al jouw huidwensen.
Ellen Logtens
12 mei 2021 21:09
Ik ben erg tevreden. Uitstekende professionaliteit, geen poeha. Fijne behandelingen met goed resultaat.
Ans Vermeulen
12 mei 2021 07:07
Ik ben erg tevreden over huidkliniek Vievermans.
Ik heb huidbehandelingen voor mijn onrustig gelaat gehad, waaronder
een chemische peeling. Met een mooi resultaat.
Maar ook mijn dochter is erg tevreden over de IPL behandelingen van bovenlip en wenkbrauwen.
Top team!
Natasja Hendrix
11 mei 2021 20:08
Gonnie is zeer tevreden over de behandelingen. Zeer vriendelijk personeel.
jan Rutten
11 mei 2021 14:02
Ik kom al vele jaren bij Vievermans Huidkliniek en ik heb gebruik gemaakt en ik maak nog steeds gebruik van diverse behandelingen; zoals IPL ontharen, elektrische epilatie, endermologie en cryolipolyse Clatuu. Henriette en haar team weten waar ze het over hebben, wat goed voor mij is en geven deskundig advies. Na de zomer laat ik me verrassen door een anti-... Toon meer »
Ik kom al vele jaren bij Vievermans Huidkliniek en ik heb gebruik gemaakt en ik maak nog steeds gebruik van diverse behandelingen; zoals IPL ontharen, elektrische epilatie, endermologie en cryolipolyse Clatuu. Henriette en haar team weten waar ze het over hebben, wat goed voor mij is en geven deskundig advies. Na de zomer laat ik me verrassen door een anti-aging behandeling. Henriette en haar team zijn klantvriendelijk en het is een prettige omgeving om te komen. Toon minder »
Anne-Marie Goossens
11 mei 2021 11:11
Ben niet tevreden , met het resultaat. Merk nog steeds erg , dat mijn ooglid hangt. Ook bij het voelen van mijn ooglid , voel ik dat het niet goed is gebeurt. Overweeg toch om naar een echte plastische chirurg te gaan. Vindt dit toch wel weg gegooit geld. Kijken wat die ervan vindt. Jammer , maar het is zo. Intake was wel goed.
Peter
3 december 2019 19:07
Erg commercieele zaak met misplaatst medisch tintje. Er wordt niet eens een fatsoenlijke intake gedaan. Wel loze praatjes hoe goed hun dure producten en diensten zijn. De behandelprijzen zijn hoger dan elders. Ook als een behandeling niets heeft geholpen geen enkele coulance. Slechte privacy en hygiëne in de behandelkamers. Ene therapeute geeft opvallend mee... Toon meer »
Erg commercieele zaak met misplaatst medisch tintje. Er wordt niet eens een fatsoenlijke intake gedaan. Wel loze praatjes hoe goed hun dure producten en diensten zijn. De behandelprijzen zijn hoger dan elders. Ook als een behandeling niets heeft geholpen geen enkele coulance. Slechte privacy en hygiëne in de behandelkamers. Ene therapeute geeft opvallend meer service dan de andere. Toon minder »
David Royackers
28 april 2019 22:10
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij Vievermans Huidkliniek Venray?

Één zone Botox bij Vievermans Huidkliniek Venray kost € 130,00.

Wat voor reviews heeft Vievermans Huidkliniek Venray?

Op basis van 14 Google reviews heeft Vievermans Huidkliniek Venray 4.8 van de 5 sterren.

Wat is het adres van Vievermans Huidkliniek Venray?

Op De Wieenhof 45 is Vievermans Huidkliniek Venray gevestigd in Venray.