Lipfillers aanbieding

14 maart 2021

Lipfiller aanbiedingen vergelijken kan op Injectablesbooking. Lees de informatie en vergelijk de klinieken in de buurt

Lipfiller acties zijn er volop. Injectablesbooking toont alle aanbiedingen en kortingsacties op deze website. Het is wel raadzaam om te kiezen voor een cosmetisch arts met voldoende ervaring. Lipfillers worden al meer dan 20 jaar toegepast. Sinds 2015 is de populariteit van lipbehandelingen sterk gegroeid. In dat jaar bekende Kyle Jenner op haar social media kanalen dat zij gebruik maakt van lipfillers. Daarmee inspireerde zij haar miljoenen volgers op sociale media. Lipfillers worden toegepast door artsen. Mooie volle lippen is een modieus kenmerk van jeugdigheid. Het volume van onze lippen neemt af naarmate we ouder worden. Daarom laten veel mensen hun lippen opvullen

lipfiller-aanbieding

Lipfiller aanbiedingen:

Op dit moment zijn de beste lipfiller aanbiedingen als volgt:

Lipfiller aanbiedingen  
MerkEenheidAanbiedingsprijs
Hyaluronzuur filler0,5 ML€ 145
 1,0 ML€ 169
Russian lips0,5 ML€ 165
 1,0 ML€ 189

Vergelijk de prijzen van klinieken in de buurt door je locatie bovenaan in te vullen.

De gemiddelde prijs per ML lipfiller in Nederland is per hyaluronzuur merk: 

Lipfillers merkLipfiller prijs per ML (gemiddeld)
Saypha€ 225 - € 300
Stylage€ 250 - € 325
Aliaxin€ 275 - € 350
Belotero€ 275 - € 350
Restylane€ 325 - € 400
Teosyal€ 325 - € 400
Juvéderm€ 400 - € 475

Lip filler actie

Er zijn vele lipfiller acties bij klinieken in Nederland. De acties variëren van een behandeling + gratis lipgloss tot kortingsacties op een fillerbehandeling. Er zijn acties waarbij je een percentage korting krijgt en er zijn acties waarbij je een vast bedrag korting krijgt. Druk in de zoekresultaten op 'actie'. 

Vind acties in de buurt

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Lipfillers behandeling

Een behandeling met lipfillers wordt uitgevoerd met hyaluronzuur fillers. Er zijn verschillende fabrikanten die hyaluronzuur fillers produceren. Deze fabrikanten ontwikkelen verschillende varianten. Zo moeten fillers voor kin- en kaaklijn andere kenmerken hebben dan fillers voor traangoten (wallen onder ogen). Ook lipfillers hebben om veiligheidsredenen en een optimaal resultaat in de dynamische lippen weer andere kenmerken. Bekende merken lipfillers zijn Juvéderm Volite, Restylane Kyss, Belotero Lips en Aliaxin LV.

 

lipfillers-actie

-----------------------

Lees verder:

Lipfiller complicaties
Vanaf welke leeftijd mag je lipfillers?
Ervaringen over lipfillers
Informatie over lipfillers
Lipfillers ervaringen
Lipfiller voor en na
Lipfiller prijs
Nazorg na een behandeling

-----------------------

Lipfillers kliniek

In Nederland zijn er meer 1300 artsen en klinieken die cosmetische behandelingen met injectables aanbieden. Injectables is de verzamelnaam van botulinetoxine (Botox is een merknaam botulinetoxine) en fillers. Alleen al vanuit hartje Amsterdam zijn er meer dan 250 artsen en klinieken die zich bezighouden met injectables. In Nederland worden er naar schatting ca. 600.000 injectables behandelingen per jaar uitgevoerd. Cosmetische behandelingen met injectables zijn dus booming.

Zeer veel consumenten willen graag lipfillers klinieken vergelijken. Voer je adres in op Injectablesbooking.nl en vergelijk alle lipfillers klinieken bij jou in de buurt.

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Beste arts lipfillers

Het is wettelijk gezien verboden om een injectables behandeling uit te voeren als je niet BIG geregistreerd bent. Het BIG register is de Nederlandse database waarin consumenten kunnen controleren of een arts geregistreerd is. Een lipfiller behandeling is een medische behandeling. En hoe populair het ook is, complicaties komen helaas voor. Het is daarom aanbevelenswaard om voor een arts te kiezen die de juiste opleiding heeft. Daarnaast is het raadzaam om te kiezen voor een arts met een gedegen reputatie en ruime ervaring met injectables. Een Cosmetisch Arts KNMG, Plastisch Chirurg of Dermatoloog met de nodige ervaring behoren tot de experts in injectables behandelingen.

-----------------------
Vind een lipfillers aanbieding bij jou in de buurt

Lipfillers aanbieding Groningen
Lipfillers aanbieding Amsterdam
Lipfillers aanbieding Eindhoven
Lipfillers aanbieding Utrecht
Lipfillers aanbieding Den Haag
Lipfillers aanbieding Rotterdam

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

-----------------------

Lipfillers aanbieding

Lipfillers zijn huidvullers specifiek ontwikkeld om lippen of de lipcontour op te vullen. Lipfillers aanbiedingen zijn erg gewild. Dit komt omdat veel mensen met de leeftijd tussen de 20 en 35 jaar daarin geïnteresseerd zijn. Toch is het niet raadzaam om de artsen en klinieken uitsluitend op prijs te vergelijken. De goedkoopste is niet altijd de beste. En het luistert toch nauw in je aangezicht. Een cosmetische behandeling moet veilig en goed worden uitgevoerd.
Injectablesbooking.nl heeft alle klinieken en artsen in Nederland in haar database. Wij streven ook na om lipfillers aanbiedingen in kaart te brengen. Zoek, vergelijk en boek een lipfillers consult bij een cosmetische kliniek naar keuze via Injectablesbooking.nl.

Ander onderwerp:
Lip flip behandeling

Hoeveel kost een lipfiller?

Dokter Margaritha Adams geeft in onderstaande video antwoord op de vraag: Hoeveel kost een lipfiller?

Veelgestelde vragen over lip filler acties

Wat is de beste lip filler actie?

Lip filler acties zijn vaak maar tijdelijk. Bekijk alle lip filler acties in de zoekresultaten. Vergelijk de artsen op kwaliteit en ervaring en kies de lip filler deal die bij jou past.

Waar is er korting op lipfillers?

Veel klinieken bieden regelmatig mooie kortingacties op lipbehandelingen. Bekijk de actuele korting bij de verschillende klinieken en maak direct een afspraak.

Zijn er lippen opvullen aanbiedingen?

Veel klinieken hebben regelmatig aanbiedingen. Vul je locatie in en druk op 'Acties'.  Bekijk alle aanbiedingen bij jou in de buurt.

Vul je locatie in en bekijk aanbiedingen:

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt