Profhilo aanbieding

0 februari 2023

Profhilo prijzen vergelijken loont de moeite. Veel klinieken hebben regelmatig een Profhilo kortingsactie of aanbieding. Injectablesbooking toont de kortingstarieven en aanbiedingen van alle klinieken in Nederland op deze website. Vul je adres in en druk op 'Acties' om alle actuele aanbiedingen te bekijken.

Vul adres in en vind klinieken in de buurt

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Profhilo aanbieding

Profhilo aanbiedingen zijn bij alle klinieken anders. Sommige klinieken geven korting op de tweede behandeling, andere klinieken geven korting op een Profhilo behandeling. Over het algemeen varieert de prijs van een Profhilo behandeling tussen de € 250 en € 350 per behandeling. 

Omdat een Profhilo behandeling niet als de technisch moeilijkste behandeling wordt beschouwd, is het raadzaam om aanbiedingen goed met elkaar te vergelijken. 

Aanbiedingen vergelijken:

Tarieven in Nederland

 

 

Prijs per behandeling

Eenheid

Prijs

Profhilo (gemiddelde prijs)

2 ML

€ 303

Profhilo (goedkoopste prijs)

2 ML

€ 175

Profhilo Body (gemiddelde prijs)

3 ML

€ 409

Profhilo Body (gemiddelde prijs)

4 ML

€ 485

Profhilo Body (gemiddelde prijs)

6 ML

€ 742

Bekijk actuele Profhilo aanbiedingen op de:Actie Pagina

profhilo-aanbieding

Profhilo prijs

De prijs van een Profhilo behandeling gaat vaak per behandeling van 2 ML. In het begin worden 2 behandelingen aangeraden met een tussenpauze van 4 weken. De huid krijgt daardoor een boost. De huid wordt van binnenuit gehydrateerd en het collageen wordt geactiveerd tot versteviging. Het resultaat is een mooie glow op je huid. Na de tweede behandeling kun je de behandeling om de 4-6 maanden herhalen. Daar kun je voor kiezen als je dat graag wil en als je blij wordt van het resultaat.

De goedkoopste klinieken kosten € 250 voor de eerste behandeling. Andere klinieken vragen € 300 voor de eerste behandeling en bijvoorbeeld € 250 voor de tweede behandeling. Duurdere klinieken vragen ca. € 350 per behandeling van 2 ML. Profhilo kosten vergelijken loont dus de moeite. 

Kosten van een Profhilo behandeling

De kosten van een Profhilo behandeling bestaan uit het product 'Profhilo', en uit de dienst die de cosmetisch arts levert. Vaak wordt er voor de behandeling een eerste consult gepland van 30 minuten, waarin je kunt uitspreken wat je verwachting is en je kunt de vragen stellen die je hebt. 

profhilo-prijs

--------------------

Vind een kliniek voor een Profhilo behandeling in de buurt

Zoek bij jou in de buurt (klik hier)

--------------------

Profhilo korting

Diverse klinieken geven ieder jaar een keer korting op Profhilo. Vaak is dat een korting van € 25 of 10% korting. Alle kortingsacties staan op deze website. 

Profhilo Body prijs

Profhilo Body is een behandelmethode tegen verslapte huid op het lichaam. Met Profhilo Body kun je bijvoorbeeld een stukje verslapte huid rond de navel, op het decolleté of de bovenarmen behandelen. 

Lees verder:
Wat is een Profhilo Body behandeling?
Lemonbottle behandeling

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Veelgestelde vragen over Profhilo aanbiedingen

Wat kost een Profhilo behandeling?

Zijn er Profhilo aanbiedingen?

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt